Atlase

Daiļdarbi
bengalaas
Atpakaļ dzīvē
Tā tas vienmēr ir bijis, ka Harijs ir tas, kurš izglābj pasauli, bet tad pienāk brīdis, kad nepietiek ar to vien, ka esi varonis. Pienāk brīdis, kad Harijs ir spiests uzmeklēt Drako Malfoja palīdzību un uzzināt šo to par viņa pagātni un tagadni. Laiks pēc Cūkkārpas beigšanas un padaudz netradicionālas maģijas.
Fijusska
Cīņa ar Likteni
Lilija Evansa un Džeimss Poters nav nekas vairāk kā kaitinošas paziņas viens otram. Bet kad viņu pasaule tiek apdraudēta, viņi iemācīsies, ka greizsirdība un traģēdija spēj savest viņus kopā, bet mīlestība viņus kopā turēs līdz mūža galam.
LC*
Kājām gaisā
Ir pierasts, ka Džeimss visu laiku sapņo par satikšanos ar Liliju Evansu un grib viņu pierunāt uz satikšanos. Nu viņi ir mainītās lomās - Lilija ir sapratusi, ka vēlas būt kopā ar Džeimsu, bet...Džeimss to vairs nevēlas.Laupītāju 7.gads Cūkkārpā.
nenuil
Viņi zog mūsu meitenes.
Harijs, Hermiones pierunāts, ir atgriezies skolā arī septītajā gadā, kur viņu gaida dažādi piedzīvojumi un tikšanās ar ceļotājiem laikā.
viper_smile
Vairāk nekā tu cerēji.
Evansa spēj būt patiešām stūrgalvīga, bet Džeimsam tiešām ir kas svarīgs sakāms!
Mēnestiņš
Patiesā cieņā un mīlestībā
Kas notiek, kad divi cilvēki sākumā ienīst viens otru, bet galu galā iemīlas? Kas notiek, kad vislabākā Ziemassvētku dāvana ir tikai "pieņemama"? Kas notiek, kad atzīšanās ir notikusi, seši dzīves gadi ir izstāstīti divās vēstulēs? Dažkārt vēstule var mainīt visu...
Mēnestiņš
Laupītāju mantojums
Kā gan Laupītāji tiek galā ar mīlas dēkām, slīdeņiem, blenderiem, kleitu valkāšanu, dežūrfrāzēm, brīvdienām, S.Ē.R.G.iem un daudz ko citu? Lasi un skaties!

LC*
Liktenīgā Nakts
Visiem ir zināmi 1981.gada 31.oktobra nakts notikumi.Bet ja nu Voldemorts Harija vecākus nebūtu nogalinajis uzreiz...
Aiva
Patiesā puse
Kad viņam neizdevās nogalināt Dumidoru, Drako šķietami ir nonācis strupceļā. Notiek tūlīt pēc JP beigām
Northwatch
Strupa līgava

Reiz forumā bija meitene Chemistry girl. Tagad viņa ir Alchemy.

Viņai uznāca besis, es viņu centos iepriecināt. Pie reizes arī paņirgājoties par viņas niku. Tagad, pēc pāris gadiem es šo darbu atradu un secināju, ka tīri prikolīgs, kaut arī beigas ir sasteigtas un galu galā man nācās evakuēties uz Murmansku, patālāk no viņas :D Pagaidām skaitās pabeigts, taču, iespējams, kādreiz tiks uzrakstīts nopietnāks mīlasstāsts Strupam :D

Enjoy!

iewela999
Neķītrie skolēni

Stāsts par to, kas notiek, kad profesori neuzdod neko, un brīvdienās vari darīt ko gribi. Viņi brīvdienas izbaudīs, un kā vēl.

Fijusska
101 Uzaicinājums satikties

101 Džeimsa mēģinājums uzaicināt Liliju uz randiņu, un, protams…viņas gudrās atbildes!

Dis Covery
Riko Fetzels un jaunais Lords
Jaunais beļģis Riko ierodas Cūkkārpā, kur drīz pēc tam sākas karš starp Grifidoriem un Slīdeņiem. Vai Grifidori pārspēs izmanīgos, viltīgos un ļaunos Slīdeņus? Kurš ir nākamais Lords?
nenuil
Malfoja Poter-sapnis.
Kas notiek, kad Drako, Harijs, Hermione un Rons nonāk pavisam parastā vientiešu skolā?
nenuil
Ziemassvētku burvība.
Severuss Strups ir saņēmis Ziemassvētku dāvanu. Kas to sūta un kāpēc?
Magonīte
Pamatīga atšūšana
Visi meklē sev pārus Ziemassvētku ballei, arī Drako Malfojs. Un kas notiek tālāk?
nenuil
Ļauj sev krist
Lilijas un Džeimsa pēdējais gads Cūkkārpā. Pēdējā iespēja Džeimsam piesaistīt Lilijas uzmanību. Ko viņš izdomās šoreiz?
Aiva
Senās rētas
“Patiešām, mister Poter, jūsu stunda ar profesoru Strupu nevar jau būt galā," Minerva Maksūra uzstāja, caur piemiegtām acīm vērojot ārkārtīgi satraukto bērnu. Kas tur bija noticis? Viņa juta, ka iekšienē sāk vārīties dusmu katls. Nu pagaidi tikai, Severus...

Robu aizpildītājs "Fēniksa Ordenim", piesaistīts pie nodaļas "Strupa ļaunākās atmiņas " - sniedzot ieskatu mikstūru Meistara telpās pēc Potera nelūgtajiem atklājumiem domnīcā!

Magonīte
Kādu glāzīti...
Kādi jaunumi varētu piespiest Severusu labprātīgi doties kopā ar Vilksonu iedzert kādu glāzīti? Lasiet un uzziniet.