Te varam runāt par programmu DC ++ (Direct Connect - Programma failu savstārpējai apmaiņai internetā), tās paveidiem, problēmām ar tās pieskaņošanu, kā arī ieteikt dažādus hubus! Tie, kas
nesaprot kas ir DC++ , hubs, nemāk ar šo lietu vispār darboties, vispirms izlasa
[links] šo te DC ++ manuāli
.Download
linki:
Iechekojiet sho jauno hubu
maniacx.no-ip.com:415
~~~~
! Visbiežāk manītas DC problēmas:1.
CITĀTS(Ko darīt?)
Nu jā, viss jau OK, ir man tas DC++, bet viena problēma - es gribu kaut ko atrast, uzrakstu ko tieši, nospiežu Search, bet man nemeklē! Kāds var kaut kā palīdzēt?
Atrisinām:Ieejam
Settings, un sameklējam opciju
Active/Passive. Īsāk sakot, ja tev ir ķeksis pie
Active, tad uzliec
Passive. Ja pie
Passive, uzliec
Active 
. Tad spied OK, izej ārā no programmas, ieej atpakaļ un pamēģini kaut ko pameklēt

. 99.9 % gadījumu it helps.
~~~~
Noderīgas adreses:
hublist.orgdcpp.net~~~
[
Sapludināti pavedieni par hubiem un DC ++]
trobelius
12.04.2004 18:28
nu neteikshu ka kaut kas ljoooti reaals....
es veeljoprojaam pieturos pie paarbaudiitaam veertiibaam.....
unlimited... vai hacker...
Caurule ir laps
Nu šito vajag pareklamēt šis būs labs tā būs pārbaudīta vērtība tikai nav vēl reklamēts un ir atvērts pirms pāris dienām.
labāk hub.uo.lv un hub.hacker.lv:4012
Tie jau abi noiets etaps veci(karoche standarts)
bet šis svaigs kurš vēl atīstas.
Lūdzu paskaidrojiet darbošanos ar to jo es neko no tā nejēdzu!

Un pasakiet, lūdzu, kādus hubus!
~zuziite~
03.05.2004 10:58
es arii nee, bet mans braalis gan visu saprot.
trobelius
03.05.2004 11:28
taaks.... nu te buutu ilgi un dikti jaaskaidro.
bet buutibaa taa ir failu apmainjas programma. tur var dabuut visas jaunaakaas filmas muuziku.. jebko.
bet saakuma konfiguraacijas ir diezgan sarezhgjiiti uzlikt. hm.. zin. es iesaku tew pamekleet googlaa. tur ir taads dc++ manuaalis kur viss ir izskaidrots
A ko tu iisti gribi zinaat?
Nu vopshem, kad tu ieej DC, tad nospied File (man liekas) Settings, tur kur ir sharing vari uzreiz nepildiit. Tad izveelies folderi kuraa nokachaatos failus atrast. Tad ok. Tad jaabuut apakshaa new u.t.t. nospied uz new un tur tev atveersies jauns logs. tajaa ievadi kaada huba adresi (pie adress) piemeeram- divx.club.lv vai arii hub.uo.lv u.t.t. pati atradiisi kaadu. tad nospied search podzinju un ievadi ti kas tev jaamekle.
Ko tu iisti gribi zinaat? ja tev vajag kaadu hubu tad noteikti ej leader tur ir visvairaak cilveeku
wainu tiehsaam taa uzstelleeshana i tik gruuta?

tur jau nekaa iisti gruuta nau
Man shobriid visvairaak chuvaku ir vienaa hubaa ar IP... parasti tur ir ap 3000
O...izveersham teemu, par hubiem...
YdooM, kas tas par hubu kas minteets peedeejaa postaa?

Un cik tur sheeru vajag?
nu man pasham tagad laikam maz ir kaadi 4 gb un man iet... un es tagad negribu iet dc, kad ieieshu pateikshu adresi... dchub.hacker.lv vai kaut kas tamliidziigas arii ir labs...
hmmm...hacker... nez vai tur ir kautkas noderiigs.
Es parasti seeshu UO, tas ir riktiigi labs...un sheeru arii tikai 4GB prasa. Es no sava kompja vairaak par 6 nevaru izspiest, jaasak buus DVD sheereet, tad veel 7GB naaks klaat.
dchub.hacker.lv i iesaaaceeejiem

ar to s arii saaaku.. sawaacu sew kompii dauc ko & tad jau wareeju tikt iexaa citos hubos.... tur laikam wareeja buut noshaarota kaut tikai wiena dziesma
closs...
04.05.2004 11:13
Man jau tas cietais no DC++ paaraak pilns, buus laikam jaaiztiira un tikai tad atkal vareeshu iet taalaakos mekleejumos dziljaak iekshaa!

Bet starp citu mans miiljaakais hubs ir water.live.lv:2412. Starp citu veel vairaak ljauzju nekaa UO
jaa.. ats arii labs hubs

a s kkaa nekaa newareeju tikt iex matrix huab

(taga s toch nekur neteiku

)
tur ikaa priexaa nikam jaaraxta [LV] wai kkas taac :blink: bet man nekaadiigi tur nesanaaca tikt ...
Hermione
04.05.2004 22:59
DC++ normļa lietiņa, ieej Caurulē parunā ar latviešiem utt!
81.198.155.133
jauns hubs pats tagad tur seezhu tieshaam labs jau njemot veeraa ka tikai shodien atveeraaas.....
maniacx.no-ip.com:415
Vislabaakais ar vislabaakajiem....
_BijušaisPareģis
10.05.2004 11:56
Kas par hubiem? :blink:
Kaa kas par hubiem vislabaakie un viss jaunaakie........
earnella
10.05.2004 15:28
Nē, erty un, atklāti sakot, arī man, nav skaidrs, ko tu saproti ar jēdzienu "hubs".
Kaa juus nezinat kas ir hubs???
Mnja. Postal ... VINJI nezin , kas ir HUBS

..... hehe....
Lab... vnk Nelieto PC tik biezhi , kamer saproti , kas ir hubs

...
Postal , Uztaisiisi pa admin ?

...
Silmarien
12.05.2004 08:43
Nu, labi, nav ko braukt augumā, DC-profiņi!

Hubs ir tas,ko izmanto DC ++ sēdošie, lai tiktu pie failiem... nu, tā no, neprofiņa viedokļa apskaidrojot!
Uz to pusi jau ir.....
trobelius
15.05.2004 10:33
nu te ir bijushi visadi pavedieni par dc++.. nu., un ta me izdomaaja ka ieliks sawa huba adresi. ja nu kaads te arii dziivojas pa dc++
adrese: trobelius.valsts.lv vai 81.198.162.15
atkaartoju.

trobelius.valsts.lv vai 81.198.162.15
_BijušaisPareģis
15.05.2004 10:34
Nu baigi vajag...
Es taapat pa dc++ nedziivoju jo vinjam liidzi naak 100000 viirusu....
hmm..tu šito pats taisīji?

vienalga man patīk tikai uo
trobelius
15.05.2004 10:46
uo ir norm. bet ir arii citi kruti...
CITĀTS(erty @ 15.05.2004 10:34)
Nu baigi vajag...
Es taapat pa dc++ nedziivoju jo vinjam liidzi naak 100000 viirusu....

No DC vīrusus nevar saķert, izņemot tos gadījumus, kad tu pats atvelc inficētus failus.
Piekrītu tiem, kas atbalsta UO.
eu, es iisti nesaprotu kaa kaut ko dabuut no Dc++, kaads nevar paliidzeet?

Ieinstalēji? Vajadzētu būt visai vienkārši.
Ieej file->settings un saliec tur visu, ko prasa. Galvenais ir sharing, tur jāliek mapes ar failiem, kas kādam varētu būt noderīgi (mūzika, filmas, spēles...), ja sharing nebūs pietiekami liels, tad neko pasākt nevarēs.
Kad esi nošārējis vismaz 1Gb, spied uz pogas, uz kuras ir monitora attēls (atrodas uz leju un pa kreisi no izvēlnes "file")
Atrodi aili ar nosaukumu "manual connect adress" un raksti tajā - hub.uo.lv, tad spied turpat blakus uz pogas "connect".
Tad atrodi jauko krāsaino podziņu rindā tādu kā palielināmu stiklu (pogu kur ir
tikai palielināmais stikls) un spied virsū. Paveras visai vienkāršs meklēšanas logs, ar kuru problēmām nevajadzētu rasties, ja ir kaut mazākā nojēga par angļu valodu. Lai nokačātu atrasto failu spied uz tā labo pogu un tad "download"
Iespējams, ka stāstījums ir visai nesakarīgs, bet tam vajadzētu palīdzēt. Ir grūti uzrakstīt sakarīgu atbildi uz tik vispārīgu jautājumu. Būtu labi, ja tu uzrakstītu, kāda tieši problēma tev radās.
Paldies par paliidziibu Grim

Thanks, sposiba ,Danke paldies

eu, mani no taas vietas disconektee,saka kaut ko par upload slotiem min 3
spitzbube
20.07.2004 16:27
man arii ir DC++ Bet es esmu zaabax un itka vis ir bet neiet!
File -> settings
loga apakšā, virs pogas "OK" būs vārdi "upload slots", tiem blakus iespēja izvēlēties to skaitu. Uzliec vismaz 3(labāk kādus 10) un viss būs OK.
File settings, bet tur nekas taads nav..., kur jaaskataas, general advanced vai kaa?
grrrrrr, vai tieshaam jaunatne mūsdienās vairs nemāk lietot meklētājus..?
ir taču vairākas smalkas pamācības latviešu valodā par DC++ lietošanu.
Viena no tām atrodas šeit:
http://radio.ema.lv/manualis/index.htmlpēc tās izlasīšanas visam vajadzētu būt skaidram un saprotamam, imho..
ups
file->settings-> sharing
jā vajaga atrast kādu pamācību tejkannām, man tādu iedeva un viss aizgāja, diezgan viegli saprast to visu, kas un kā notiekas.....
P.S. kas varētu pateikt pareizu Omegas adresi please.........
par ALFA, OMEGA un BETA visa informācija atrodama oficiālajā saitā (vietnē??

)
http://www.hub.lv
es arī biju tā teikt neaptēsta visā šajā jautājumā, tagad kaut ko saprotu no tā visa, bet tas viss nāk ar laiku......un patsāvīgu praksi visā šajā......
paldies par info.........
DC++ ir failu apmaiņas programma, ar kuras palīdzību var nokacāt vis kaut ko - mūziku, porgrammas, referātus, spēles, nu jeb ko , tikai j'būt pietiekami lielaim šārei(tiem failiem, ko tu atvēli citiem) un uz priekšu pa hubiem (adreses, kur to visu sameklēt).........
Eu tauta - tikai dažus habus pazīstat? :blink:
Ir taču tāda iespēja kā habu liste.
Shadowstalker
24.07.2004 00:09
Kurš tad sēž visos? Man 3 ir un labi tāpat. UO nemaz neņēma ja ir vairāk kā 3 vaļā.

Un viņus normāli cilvēku par hubiem sauc, nevis habien kaut kādiem.
Šī ir pamatsatura "Lo-Fi" versija. Lai skatītu pilno versiju ar papildinformāciju, formatējumu un attēliem, lūdzu,
klikšķini šeit.