Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Gunda. Nakts ragana., [GM][PZP][fantasy] Ko vēlas Dižā Ragana?
Sindra
iesūtīt 29.01.2009 21:19
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Pār Sertonas pasauli bija nolaidusies nakts. Taču visi šamaņi zināja: šī ir īpaša nakts.
Šajā naktī planētas, nu tās zvaigznes debess jumā, ieņēma īpašu stāvokli un šajā naktī šamaņi redz īpašu sapni.
Šāda nakts mēdz būt tikai reizi gadā. Un tas bija kā ceļa rādītājs, kā krustpunkts šamaņa dzīvē.

Katrai ciltij bija savs rituāls kā sveikt šo īpašo nakti, bet vēl svarīgāk bija, katram šamanim sagatavoties savam īpašajam sapnim.
Šamaņi gaidīja savu īpašo sapni, jo tas parasti stāstīja par nākotni. Cits redzēja, kurp viņam tālāk jādodas mācīties.
Cits atkal redzēja pareģojumus savai ciltij. Vēl cits redzēja vietas, kur slēpjas jauni Spēka vārdi, kuri to vien alka, lai viņus kāds atklātu.
Ciltis sveica īpašo nakti un šamaņi devās gulēt gaidīdami īpašo sapni.

Uzausa saule un bija iestājusies jauna diena.
Sertonas pasaule atmodās dienai. Un kā jau pēc īpašās nakts bija ierasts šamaņiem vajadzēja celties un informēt cilti par savu īpašo sapni.
Taču šamaņi atmodās un apdomājoties par pagājušo nakti, apjauta, ka viņu galvā ir tukšums. Nekāda zīmīgā sapņa nav bijis.
Nekā. Viņi ir gulējuši veselīgu, jā visnotaļ veselīgu, bet diemžēl bezsapņu miegu. Kāda sanāksme? Kāda plānu izklāstīšana?
Tā vien gribējās, kā gulēt zemē, sacelt kājas pret sauli un laiski gozēties.

Tik vien tā nelaime, ka šamaņi apjauta, ka tas nav pareizi. Tā nedrīkstēja būt.
Un nevarēja saprast. Varbūt patiesībā sapnis ir bijis un tas ir tukšums?
Vai tomēr sapnis nav bijis? Taču šamaņi tik viegli neapjuka. Tādēļ jau viņi ir šamaņi.
Viņi zināja, kas darāms. Ir jādodas pie Dižā Sapņu Tulka Vecā Sakārņa.

Vecais Sakārnis mitinājās kādā augstā kalnā sauktā par Debesu smaili. Vecajie zināja teikt, ka šis patiešām esot augstākais kalns visā Sertonā.
Tā gan nebija taisnība. Jebkurš, kurš kaut reizi bija redzējis Varenos Pūķu kalnus varēja apstrīdēt šo Vecajo apgalvojumu. Tiesa, uz šo Vecajiem bija sava atbilde gatava:
Debesu smaile esot garīgi visaugstākais kalns Sertonā. Un kamēr tev nebūs skaidrs ko nozīmē garīgi visaugstākais kalns, tikmēr Vecajie atteicās ar tevi runāt, paziņojot, ka neesi gana nobriedis šādai nopietnai sarunai.

Izvēles nebija. Bija jādodās pie Vecā Sakārņa noskaidrot, kas tur īsti ar to sapni atgadījies.
Debesu smaile atradās kaut kur pasaules vidū. Un došanās uz to vienmēr bija pielīdzināma rituālam ceļojumam.
Dienas un naktis bija jāpavada ejot un nedrīkstēja aizmirst arī par rituāliem.
Un tur jau tā bija: Debesu smaile. Atlika tikai uzkāpt augstajā kalnā, atvilkt elpu pāris dienas un tad jau varēs uzzināt atbildi uz neskaidro jautājumu par īpašo sapni.

Tikai šoreiz bija kaut kā neparasti. Kad šamaņi no malu malām bija ieradušies, pie ieejas Vecā Sakārņa alā sēdēja kāds gados jauns puisis.
Viņš bija tērpies ādās un rotājies ar dažādu putnu spalvām. Viņa acis bija tikai iesākušas palikt baltas kā Vecajam Sakārnim. Tas bija Vecā Sakārņa māceklis Jaunais Sakārnis.
Puisis sēdēja alas priekšā sakrustojis kājas un turēja nūju, kuras galā bija kaut kāda dzīvnieka galvaskauss nokarināts ar akmentiņiem, spalvām un citiem priekšmetiem, kuri palīdzēja sapņu tulkam tulkot sapņus.

Vecais Sakārnis ir ļoti aizņemts. Jums būs jāpagaida kamēr viņš spēs jūs uzklausīt. Ziniet tas ir kaut kas neparasts. Tāds ļaužu pieplūdums! Jāsāk domāt, ka atgadījies kas īpašs.
Bet jūs neuztraucieties, viņš jūs uzklausīs. Tikai iekārtojieties tepat ērti.
viņš norādīja uz priekšalu, kurā pats sēdēja. Un pagaidiet Jaunais Sakārnis aizvēra acis un ieslīga meditācijā neliekoties vairs par apkārtējiem ne zinis.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
146 Lapas V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (960 - 979)
Elony
iesūtīt 14.04.2009 08:52
Raksts #961

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

"Sids ir sagūstīts un cietumā. Lesta varēs ar viņu kādas 10 dienas... teiksim spēlēties. Un Sidam tas nebūs nekas patīkams. Attiecīgi nav neviena, kas ies iznīcināt Domicelu. Un man šķiet, ka tas būtu jādara mums. Gluži tāpat kā ciemā, kur milzu krupis aprija ūdeni, arī šeit aiz dēmoniem, kas pakļaujas Domicelam, var stāvēt Gunda. Un pat ja tā nav, nebūtu labi, ja Domicels izpostītu šo karaļvalsti." Dženesis teica.
"Un man tā vien šķiet, ka tur ar vilku tā lieta arī var būt saistīta ar dēmoniem. Izklausās pēc kaut kādas upurēšanas. Dēmoni meklē neparastus upurus."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.04.2009 09:14
Raksts #962

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Lēla nopūtās.
- Un kā viņi atraduši Sidu? Zini, es saprotu, ka šai karaļvalstij draud briesmas, bet, nudien! vai mēs, svešinieki te esam vienīgie, kam tas interesētu? Es galīgi neprotu kauties. Pilnīgi un nemaz, un tiešām nevēlos nevienu galināt nost, pat, ja par viņu stāsta tādas lietas kā par Domicelu. Es neesmu karotāja. Es esmu šamanis, kas nekad neiet medībās.
Meitenei galīgi negribējās iepīties tik ne-uz-viņiem attiecināmā lietā. Prātīgāk būtu savākt pekeles un doties projām. Viņa paskatījās uz Ranfu.
- Mums vajadzēs palīgā vilkus. Tās dažas stundas tomēr būs jāziedo, līdz mēs aizejam līdz viņam. Ranf, tagad, lūdzu, klausies labi uzmanīgi, no tā būs daudz kas atkarīgs. Pirmkārt. Tu esi Domicela jaunākais brālis. Otrkārt. Lesta zina, ka tas esi tu, un zina, ka tu dzīvo te. Vai saproti? Tev te vairs nav droši. Ja Lesta grib, ka uzvar Domicels un dēmoni, pirmais, ko viņa darīs, būs - savākt tevi arī kompānijā Sidam.
Viņa nepiebilda, ka ļoti žēl, ka puisis neprot cīnīties. Tāds atgādinājums viņam tieši pašlaik nav nepieciešams.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.04.2009 09:33
Raksts #963

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Ranfs noklausījies Lēlas teikto bālu seju blenza uz meiteni.
Viņš noliedzoši papurināja galvu.
Nē, nē tu kaut ko jauc. viņš murmināja. Es neesmu nekas. Kādēļ, lai es Lestai interesētu.
Sids ir šamanis tādēļ viņai viņš interesē. Es protu tikai iztīrīt stalli un apkopt zirgus.

Un vilki! Vilki ies bojā ja tiem būs jādodas cīņā pret cilvēkiem. Kādēļ, lai cilvēki izmantotu vilkus? Vai tad nav nevienas cilts vai pilsētas, kas var pret viņiem cīnīties kā līdzīgs ar līdzīgu?

Un pat ja tā ir taisnība.. kādēļ, lai kāds vēlētos kaut ko nodarīt man? Es neko nespēju ietekmēt.
Ranfs apmulsis raudzījās uz visiem pēc kārtas.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 14.04.2009 09:46
Raksts #964

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Ei! Lēla!" Dženesis iesaucās. "Kāda jēga tagad iesaistīt Ranfu? Un vilkus? Mēs tak karā neiesim. Vienkārši jātiek vaļā no viena ļauna cilvēka un pāris dēmoniem viņa tuvumā. Enviks, man šķiet, to spētu izdarīt. Lesta nepalīdzēs, bet domāju, ka netraucēs arī. Viņa ir pati par sevi.
Ranfam vislabāk tagad dzīvot mierīgu dzīvi. Ja Lesta gribētu ko... atklāt, jau sen būtu izdarījusi."

Dženesis ko atcerējās.
"Mēs vispirms varētu sameklēt Saules kulta cilts. Dēmoni necieš dienas gaismu, saule tos nogalina. Viņi varētu palīdzēt, vai ne? Ja dēmoni neciešs sauli, kas gan labāk pret tiem darbotos kā saules kulta cilts? Un tikai varētu iet pie Domicela."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.04.2009 09:49
Raksts #965

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Lēla apžēlojās par puisi, piegāja pie viņa un noskūpstīja uz vaiga.
- Tikai neuztraucies! Saprotu, ka to visu ir grūti aptvert.
- Tavi vecāki tevi gribēja pasargāt, tādēļ atveda uz šejieni. Domicels jau reiz mēģināja tevi nogalināt, bērnībā, un pagaidām viņš domā, ka ir vienīgais mantinieks, ja vien Lesta nav viņam pateikusi par tavu eksistenci.

- Tā kā - pamazām aprodi ar domu, ka, ja pret Domicelu tiks karots, un karots tiks, un ja viņš ies bojā, tad mantinieks būsi tu.
- Ko tu! Es negribu, lai vilki iet bojā karā, es vispār negribu karu, bet ne mēs to uzsāksim. Un, ja kāds nāk un sit, tad taču jāsit pretī, vai ne?

- Dženesi, nu bet ko es saku! - viņa pagriezās pret puisi, - bet krodzinieks teica, ka tagad noslēpumam vairs neesot īstas jēgas, ja jau mēs to zinot, un Ranfu nevar atstāt neziņā.

Šo rakstu rediģēja Roviela: 14.04.2009 09:57

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 14.04.2009 10:31
Raksts #966

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Darbojoties ar zivīm, Klēra aizrāvās. Viņa nevarēja saprast, vai pašai tikai liekas, ka spējas ir spēcīgākas, vai arī tā tiešām bija. Tas likās dīvaini. Un tomēr dziedināt viņa neprata.

Pazaudējusi laika izjūtu, tikai pēc kāda laiciņa Klēra attapās, ka varētu būt atgriezies kāds no biedriem, tāpēc nolika savas nu jau pavisam labi izkaltušās zivis somā, lai dotos lejā. Pa ceļam viņai sekoja mazais putniņš, bet pirksta galā viņa iededza jau krietni košāku liesmiņu.

Nonākusi lejā un konstatējusi, ka ir atgriezušies pārējie, meitene palūdza īsumā izstāstīt, ko viņi ir runājuši (OOC: ceru, ka to kāds izdara), un tad izvilka zīmīti, to atlocīja un nolika galda vidū. Zīmītē bija teksts:
Man ļoti vajag Jūsu palīdzību.
Tikai Jūs vienīgā spējat glābt manu dzīvību.
Princis Sids.

"Šo te pirms kāda laiciņa atnesa šis putniņš,"
viņa uzmanīgi pabužināja mazā lidoņa spalvas. "Akantam viņš neļāva to paņemt, tikai man. Bet es nezinu, vai tā ir adresēta tieši man," Klēra paskatījās uz Lēlu. "Tu zināji, kā ar putniem sūtīt ziņas, domāju, ka varbūt tas ir tev!" To pateikusi, viņa gribēja pastumt zīmīti uz Lēlas pusi un tikai pēdējā brīdī attapās, ka viņas pirkstu galos vēl joprojām ir liesmiņas. Atrāvusi roku no zīmītes, lai to nejaušu nesadedzinātu, meitene mazliet samulsusi paskatījās uz pārējiem. "Un man liekas, ka manas spējas ir kļuvušas spēcīgākas, vai vārdi stiprāki, es nezinu, bet es gandrīz sadedzināju savas zivis. Vairāk jāuzmanās, lai nejauši kaut ko par traku neizdaru."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.04.2009 10:35
Raksts #967

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Lēla paskatījās uz Klēru, tad ieslīpi uz Dženesi.
- Kurš te pirmīt kaut ko minēja par Saules kulta cilti?

Viņa atkal pievērsās Klērai.
- Nē, es domāju, ka tas ir tev. Sids tur, grotā, redzēja gaismu un zīmi uz sienas.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 14.04.2009 10:42
Raksts #968

Fotogrāfs 2007

"Es neesmu no Saules kulta cilts," Klēra noraidoši pakratīja galvu. "Manā ciltī šamaņi zināja tumsas vārdus, ne Saules, tāpēc es neesmu cilts šamane!" viņa paskaidroja.

"Bet gaisma, nudien,"
meitene sāka domāt un vēlreiz palūkojās uz zīmīti. "Bet kā gan es varu Sidu izglābt? Es pat īsti nezinu, kur viņš ir! Un kā lai es pie viņa tieku, ja viņš ir sagūstīts?" Mulsināja doma, ka tieši viņa varētu izglābt Sidu un varbūt kaut ko atrisināt. VArbūt tieši tāpēc viņas spēki bija auguši? Bet tos bija jāiemācās labi likt lietā.

"Bet kas ir Saules kulta cilts?" Klēra vaicāja Dženesim. Ja nu vēl kaut kur ir tādi paši cilvēki kā viņa?

Šo rakstu rediģēja Etasi: 14.04.2009 10:43

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 14.04.2009 10:45
Raksts #969

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Sids laikam spēj vadīt puntus, es tādus redzēju pie viņa alas. Nu tam vairs nav nozīmes." Dženesis teica. "Sids ir ieslodzīts, viņu sargā Lesta un viņa ir spēcīga šamane. Bet, ja mēs tiktu galā ar Domicelu, karalis būs mums pateicīgs, varēsim prasīt, lai atlaiž Sidu vaļā, galu galā viņš man pastāstīja par dēmonu vājībām un kā Domicels aizsargājas."

Dženesis ieinterisēti paskatījās uz Klēru. "Tu... ja tavas spējas pastiprinās, tas varētu būt no avota... tas nozīmē, ka tu esi piemērota..." viņš murmināja. "Kāpēc? Liekas, ka tam ir kaut kāds morāls aspekts... neciešu kad tā notiek."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.04.2009 10:48
Raksts #970

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kad Klēra pastūma zīmīti, putns to spītīgi pavilka atpakaļ uz viņas pusi.
Putns ļāva arī sev pieskarties un glāstīt.

Nu lūk. Viss ir tik sarežģīti. Ranfs nopūtās. Tā Lesta tur grozās pa valdnieka pili, vai viņa vismaz nevar pastāstīt ko valdnieks grasās iesākt? puisis palūkojās uz Dženesi. Un galu galā kāpēc Sids domā, ka viņa dzīvībai draud briesmas? Vai tad Lesta viņu taisās nogalināt?

Eh.. es tik ilgi gaidīju, kad man kāds atnāks un pateiks, ka šī vieta nemaz nav manas dzimtās mājas. Visu ko iedomājos un tagad... Tagad es jūtos pavisam apjucis un nemaz ne tā kā biju iztēlojies. Man ir bail. viņš atzina.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 14.04.2009 10:53
Raksts #971

Fotogrāfs 2007

"Tu domā, ka tas, ko Sids no manis vēlas, ir lai es iesaistos cīņā pret Domicelu?" Klēra vaicāja Dženesim. "Bet ja nu var kā savādāk? Ja nu veltot visus spēkus tam uzdevumam, es palaižu garām iespēju, īsto palīdzību izdarīt vienkāršākā veidā? Varbūt es varu aizsūtīt ziņu Sidam un pajautāt? Kā Tu domā, ar šo putniņu es to varu izdarīt?" viņa vaicāja Lēlai.

"Es nezinu, vai tas no avota. Varbūt. Es tur iemācījos jaunu gaismas vārdu, bet nešķita, ka tad manas citas spējas būtu kļuvušas spēcīgākas. Es to pamanīju tikai tagad, kad biju uzgājusi zivis pārbaudīt. Likās, ka manas rokas dedzina vairāk. Un gaismiņas," meitene atkal iededza savus pirkstu galus nu jau košākās uguntiņās, "vai jums nešķiet, ka tās ir spēcīgākas?" Viņa pati skatījās uz saviem pirkstiem, kas mirdzēja, un centās saprast, cik spoži tie ir. Iepriekš viņa nespēja tiem likt spīdēt tik koši, vien tik daudz, lai apgaismotu pašu tuvāko apkārtni, bet tagad gaismu varēja manīt atspīdam uz tālākiem objektiem.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.04.2009 10:57
Raksts #972

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Lēla mierinoši uzlika Ranfam uz pleca plaukstu.
- Man arī ir bail. Es vispār nesaprotu Lestu. Ne, ko viņa grib, ne kāpēc kaut ko dara. Varbūt viņai tieši patīk, ja apkārt valda apjukums, bailes, naids un citas tādas emocijas un jūtas?
- Dženesi, pastāsti, lūdzu, skaidri, ko tu zini par šo visu? Kāpēc Klēra derēs un kam derēs?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 14.04.2009 11:39
Raksts #973

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Tas ir vienīgais izskaidrojums, kas man nāk prātā." Dženesis teica Klērai. "Tas avots dārzā, kas iepriecina ir tikai tāda virspusēja lieta. Nevaru izskaidrot... nu, spēka vārdu esence pieņēma vienu veidu - skumju remdēšana. Es no tā avota iemācijos šo vārdu - skumju remdēšana, bet tas arī viss. Patiesais spēka avots ir kas vairāks, krietni senāks. Tas spēj vairot spējas, tieši kā Filozofu akmens... eh, tas jau ārpus tēmas. Labi...

Sids no avota smeļas spēku un tāpēc Lestai nav pilnīgas varas pār viņu. Sids zina vairāk par to, kā iegūt spēku no avota. Teica, ka es un Lesta neesam piemēroti. Man šķiet, ka tur jābūt morāli tīram vai kaut kas tamlīdzīgs.
Bet es šaubos, ka ar Sidu šobrīd ir iespējams sazināties. Lesta to negribēs pieļaut, man šķiet. Lesta savukārt ir... nu, es teiktu emocionāli nenobriedusi. Viņa dara lietas sev par prieku, nedomājot par sekām. Tomēr ir pietiekami varena, kas slikti. Viņa nepalīdzēs. Bet viņa grib panākt, lai Sids viņai pakļaujas, tāpēc nenogalinās. Pierunāja karali ieslēgt Sidu un atstāt Lestas ricībā un 10 dienām. Es visu nezinu, bet viņai ir kaut kāds sakars ar Domicelu, viņš no Lestas dabūja amuletu, kas aizsargā viņu pret lielāko daļu maģijas."
Dženesis uz brīdi apklusa.
"Pārāk daudz informācijas vienā reizē...
Par Domicelu pastāstīšu vēlāk. Klēra, zīmītē uzrunāta viena persona, sieviete, visdrīzāk tu, manuprāt tā paša iemesla pēc, ka tu spēj izmantot avota spēku. manuprāt, Sids gribēja, lai tu viņam palīdzi atbrīvoties no Lestas ietekmes. Bet kā jau teicu, pašlaik to nevar. Ja tu centīsies tikt klāt Sidam, Lestai tas nepatiks. Es nezinu, varbūt viņa ir spejīga arī nogalināt. Es iesaku tomēr iet pie Saules kulta un tad uzveikt Domicelu. Kā karaļvalsts ienaidnieka uzveicājiem, mums būs iespēja pieprasīt Sida brīvību. Lesta tomēr nespēj viena cīnīties pret visiem."

Pēc tam Dženesis pievērās Ranfam.
"Nu, tev ir jāsamierinās, jo tā ir patiesība. Jāsamierinās, ka tev ir brālis, nežēlīgs slepkava. Viņš vēlējās tavu nāvi, bet vecāki tevi paslēpa. Viņš ieslodzīja tavus vecākus par atriebību, tu vari cerēt, ka viņi ir dzīvi. Tiesa, droši to zināt nevar. Kad Domicels būs miris, tu varēsi tur atgriezties savā karaļvalstī, kļūt reiz par valdnieku. Pagaidām tev labāk vienkārši pārdomāt to, ko esi uzzinājis un neiesaistīties. Lai arī Domicels nav šamanis, tomēr ir karotājs, labi trenēts."

Šo rakstu rediģēja Elony: 14.04.2009 11:39

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 14.04.2009 11:56
Raksts #974

Fotogrāfs 2007

"Tu zini, kur tas kults ir? Tepat pilsētā vai kaut kur citur?" Klēra jautāja. Viņa paņēma atpakaļ zīmīti, saritināja, un noglabāja kabatā.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 14.04.2009 12:18
Raksts #975

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Ē... nezinu." Dženesis atteica. "Varbūt zina Ranfs... vai krodzinieks... vai, visticamāk, driāda."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.04.2009 12:30
Raksts #976

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Es? Es nē... Es neko nezinu. Ranfs noteica.
Jūs pat par mani zināt vairāk nekā es pats par sevi. puiša izbrīnu pamazām nomainīja īgnums.
Šeit ir templis dievībai, kas saistīta ar mēnesi. Bet ja jau jūs sakāt, ka cilts, tad iespējams viņi dzīvo kaut kur citur.
Kāpēc nepaprasīji, kur viņus meklēt?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 14.04.2009 12:38
Raksts #977

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Bet Ranf, - Lēla draudzīgi pārmeta, - mēs par tevi neko īstenībā nezinām, tikai šo vienu faktu, bet vai tad tas cilvēkā ir pats galvenais? Un viss pārējais kur? Iesim tomēr pie vilka, ko? Varbūt vilks zinās par Saules kultu? Varbūt es to varu pavaicāt mežam! Galu galā, visiem augiem Saule ir tuva. Citi varētu paprasīt krodziniekam vai puķu meitenei.

+Citēt rakstu
echo3
iesūtīt 14.04.2009 13:25
Raksts #978

Pievienojās: 11.08.04
Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora
Klusais censonis

Enviks bija zilo rozi iekārtojis ūdens krūzē sev priekšā uz galda, un labu laiciņu jau pavadījis, par to priecādamies, kad krogā iegāzās biedri, katrs ar savu jaunu un dīvainu ziņu. Envikam pašam īsti nebija, ko teikt, toties viņš klausījās uzmanīgi.

Brīdi pārdomājis, Enviks pajautāja Dženesim. - Tu domā, ka es varētu tikt galā ar dēmoniem un arī Domicelu? Iespējams, es to varētu gan, bet man jāzina vairāk.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 14.04.2009 14:08
Raksts #979

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Domicles ir cilvēks, trenēts karotājs, kurš vēlas kļūt par dēmonu. Tad kļūs daudz varenāks. Trīs dēmonu šamaņi dot viņam spēku un aizsargā jau tagad. Ja ar šiem izrēķināsies, Domicles būs vieglāk ievainojams. Viņam pašam bez karotāja prasmēm ir Lestas dots amulets, kas sargā no maģijas. Es saprotu, ka ja met virsū viņam ugunslodi, nekas nebūs, bet ja uzbrūk ar zobenu, cauri ir. Bet pret Domicelu var izmantot maģiju, ja burējs sevi upurē." Dženesis pastāstīja.
"Tālūk. Vispirms vajag saules kulta palīdzību, lai tiktu galā ar dēmoniem šamaņiem un citiem dēmoniem, kas varētu sargāt Domicelu. Tad kaut kā jātiek galā ar viņu pašu."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 14.04.2009 14:21
Raksts #980

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Es nezinu. Ranfs paraustīja plecus. Tas atkarīgs no tā ko tavi biedri izlems tālāk darīt.
Tas ir tik neparocīgi... pateikt atrodi to un to un nepateikt, kur meklēt.

+Citēt rakstu

146 Lapas V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
6 lietotāji/s lasa šo pavedienu (6 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 21.05.2025 00:07