![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Tātad laiks ir sākt.
Iesākšu ar dažiem noteikumiem, lai visiem tik tiešām ir skaidrs. 1. Mirušie nerunā (likums kas ļoti bieži tiek palaists garām reālajā spēlē) tātad ja tu esi miris tad muti ciet, šajā spēlē tu vairs nevari runāt. 2. Cienīsim savu un citu laiku, lai šīs spēles nevliktos mūžību informējam GM par ilgāku būšanu ofline (ilgāk nozīmē vairāk kā 3 dienas bez postošanas) ja kāds pazudīs ļoti ilgi bezvēsts prombūtnē GM patur tiesibas šī spēlētāja tēlam uztaisīt pašnāvību vai ko tamlīdzīgu. 3. Esam radoši! būtu garlaicīgi ja mēs visu laiku noziegumos apvainosim vienus un tos pašu vienu un to pašu iemeslu dēļ. 4. Neizpaužam nevienam pašam savu spēles lomu (mafija, civilais, ārsts, inspektros) to cenšamies neizdarīt ari netieši. tieši lomu nezināšanā ir šīs spēles sāls. 5. Abi GM pārrunājām un ieviesām jaunu tradīciju šai spēlei, tā kā tādas spēlētāju anketas īsti nebūs (būs vnk jāiepazīstina ar sevi ) tad tajā brīdī kad tu esi nogalināts tu dodies uz ATD un izveido savam varonim kapakmeni, kurā norādi: vārdu, uzvārdu, iesauku, nodzīvoto raundu skaitu, nāves veidu, un kaut ko īpašu ko šis varonis būtu gribējis redzēt uz sava kapa. tie spēlētāji kas uzvar spēlē, resp nenomirst, to izdara tad kad beidzas spēle pieņemot ka jūs visi nomirstat no vecuma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) LAi labi spēlējas. Mitrene + Moriartijs Šo rakstu rediģēja Mitrene: 24.11.2008 12:28 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.08 ![]() |
"Mans vārds ir Loreto - o, ar 'o' beigās, õpīt! Un, ja es būtu slepenpolicists, es ne vien darītu savu darbu pareizi, zin, šaut uz ārstiem noteikti nebūtu manā darba kārtības sarakstā iekļauts, bet arī apcietinātu pats sevi, par narkotiku lietošanu un padomātu vai nevajadzētu to pašu izdarīt ar jums. Kur nu vēl jūsu vecumā, šitādas izklaides atrodat, re."
Loreta uzmeta lūpu un aizvainoti paskatījās uz brokastu galdu. Viņa negribēja ēst, ne jau pie viena galda ar slepkavu, droši vien ar pulverīšiem te drīz sāks svaidīties. Labāk pagaidīt, kamēr citi izmēģina, paprovē, ja nu gadījumā. Nāve ar ēdienu mutē neliekas pārāk pievilcīga. "Runājot par to altāri, es domāju, ka tas tur bija nolikts, lai vainu uzveltu Renaldo. Un galu galā, ja viņam arī ir tāda veida intereses, mēs tak tur neatradām noplūkātu cilvēku, bet gan vienkārši vistu. Nav tā, ka es vispār ko saprastu no visiem šitiem vūdū, bet pagaidām es nemanīju nekādas neprāta pazīmes ne Renaldo, ne kādā citā, kas tur varēja pie tā altāra darboties." Lai gan jau ideja par iemiesošanos varētu būt vājprāta pazīme. Loreta, pati pat nepamanījusi, jau stūma māgā maizes šķēli, skatoties griestos un klāstot savas teorijas, piemirsusi, ka droši vien viņas līķi varētu apspriestnakamo pie nākamās dienas brokastu galda, ja veiksme viņai nesmaidīs. Kads laikam tomēr bija dikti izbadējies. Šo rakstu rediģēja Bio: 28.11.2008 14:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Teodors pievienojās brokastu galdam, jo bija nežēlīgi izsalcis vakardienas nepabeigto vakariņu dēļ. Tad viņš nopietni teica: Ja jūs tikai apspriedīsiet nakts notikumus mēs visai drīz varētu būt miruši, un es negribētu būt to starpā, viņš iedzēra malciņu tējas un turpināja, Es ierosinātu linča tiesu, lai mūsuprāt vainīgo pakārtu, savādāk izskatās, ka inspektors viens pats netiek galā, ja jau nogalina ārstu. Vai kādam ir kādi ierosinājumi, kurš varētu būt slepkava?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Es izvirzu nolinčosanai- Rinalds-Lotārs pameta skatienu uz apkārt esošajiem - Renaldo! viņš truimfanti iesaucās.
Likās ka liels smagums no viņa pleciem novēlās. Un es pat šaubos vai viņš patiesam ir Frederiko radinieks.... Šo rakstu rediģēja Moriartijs: 28.11.2008 18:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
oho beidzot linča tiesa. tātad mazliet mainās noteikumi un mēs balsojam atklāti (lai vairāk intrigu) katrs savā postā uzraksta kārt vai nekārt Renaldo. ja būs vismaz 6 kārt tad Renaldo tiek pakārts.
vai varbūt vēl kādam ir kāds priekšlikums ko linčot? Šo rakstu rediģēja Mitrene: 28.11.2008 18:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.08 Kur: Rīga ![]() |
Balss par Rinaldu Lotero!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Vainīgs tikai par manu nāvi? Tad nu man jāsaka... Tad jau gribi būt vainīgs arī par citu nāvēm? DZintra ietiepās, kā mazs bērns.
Slepkava, viennozīmīgi. Ja notiek linča tiesa, tad savu balsi atdodu par Fredžinaldu. Ja viņš balsos pret mani, tad tikai vairāk pierādīs, ka man tainsība. Lai nogalinātu vēstnesi. Viņa augstprātīgi nodomāja. Bet paēst arī nebūtu slikti. Bet nez vai spēšu ēst, ja sājā mājā būs slepkavas. Viarākas...? Tad ar ko Fredžinalds varētu sadarboties? Varbūt arī ar to pašu Rinaldo? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
tātad tagad ir izvirzīti trīs kandidāti
Renaldo Rinalds- lotars Fredžinalds mēs varam sākt balsot vai vēl kāds izvirza kādu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Linču tiesa?" ievaicājās Pīters. Viņš ņēma tikai to ēdienu, kuru jau kāds pirms viņa bija pagaršojis. "Nu jā... labāk tā nekā, ja novāc vienu pēc otra... bet kas nogalinās? Kurš to uzņemsies?"
Viņš skatījās uz tiem, kas jau balsis nodeva. "Es brīnos par jums, ļaudis. Es arī negribu mirt, bet tomēr... vielgi pateikt... nogalināsim to vai to... kāpēc jūs apvainojat? Es varbūt piekritīšu, ja zināšu iemeslu, jo pagaidām man nav ne jausmas, kurš ir aizdomīgāks par citiem. Viss ko varu teikt - ja tas ir mantojuma dēļ, tad ja es miršu, mantos pēc mans Loreto un Teodors... un laikam arī Kadija... tātad šie ir vai nu plānotie upuri pēc manis, vai arī kāds ir slepkava. Bet nav ne jausmas, kurš varētu būt." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Dzintra ieklausījās Pītera teiktajā. Nu es jau nu noteikti negribētu piedalīties paša linčošanas rezultāta ieguvē. Brr...
Viņa aizdomājās par ģimenes koku (OCC: sanāk, ka es esmu Pītera vecmāte un jau nogalinātā Mateo māte?) Ja tā patieis ir, tad bija Frederiko, tad Mateo... Tad jau... Mani izlaida? Viņa centās izdomāt sakarību. Paņēmusi kādu no saviem pīrādziņiem, cerot, ka neviens nav neko ielicis viņos, viņa paēda. Varbūt mēs nezinam, kas ir slepkavas, bet kas ir tas likumsargs? Inspektors? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Renaldo nespēdams izturēt tādu spriedzi, ka uz viņu krīt aizdomas, izvilka savu pistoli un nošāvās visu acu priekšā. izrādījās ka vinš bija viens no mafijas. cik tomēr šajā mājā bija uzlādēta gaisotne. neviens vairs nespēja nevienam uzticēties. visi turēja aizdomās cits citu. kurš mirs nākamais?
OOC: Naeos attiecās no čara laika trūkuma dēļ, tāpēc uztaisīja pašnāvību. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Ak, vai! Rinalds-Lotārs iesaucās. Tad jau sanāk... ka mums ir vēl 3 slepkavas. Mūsu vidū. Ak.
Apklusis un iegrimis domās, R-L, nolēma izvirzīt linčošanai Teodoru. Man vienmēr ir licies ka sliktajiem ir vārdā Teodors. Un tā parasti arī bija. Taču, kā vienmēr bija arī vientuļš izņēmums, kāds Teodors, kurš ir lūdzis lai viņu sauc par Tedu. Un arī ne par Tediju. Ak, nabadziņš. Taču lāga dvēsele. Ak. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 ![]() |
"Li-linča tiesa" Emerita nošūpoja galvu "Nekad nevēlētos kļūt par iemeslu kāda nāvei. Tomēr izteikšu savas aizdomas - viens no tiem noteikti ir Rinalds- Lotārs, viņš pārāk cenšas nolinčot- nogalināt citus. Ja es miršu tad vainojams būs viņš."
"Nezinu, kurš no jums ir inspektors, bet lūdzu dariet kaut ko lai mēs tiktu prom no šejienes" viņa turpināja lūkodamās tieši uz Dzintru un atcerēdamās kādreiz redzēto filmā "Dāvana vientuļai sievietei" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pareizi, meitenīt. Es biju tieši tādās domās, lai gan vēl jo projām esmu, tādā domās par Fredžinaldu. Viņa noteica Emeritai. Dzintra pat uz viņu nepaskatījās, bet nojauta, ka droši vien viņas virzienā tēmē naidīgu skatienu. Vismaz viņa pati tā darītu.
Varbūt Dzintra bija uzēdusies uz Fredžinaldu, bet pret ictiem viņai nebija tik lielas azidomas, kā uz viņu. Tikt prom noteikti būtu jauki, bet ja ārā ir tāda vētra... Viņa spriedelēja, bet apklust lika pēkšņā pasņāvība. Debesis un elle! Kas notiek ar mūsdienu cilvēkiem? Viņa šokēti iesaucās. Šo rakstu rediģēja washulis: 28.11.2008 23:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Tad kāpēc, meitene ar O, sevi beidzot neapcietina?
Jautājums viennozīmīgi tika adresēts Loreto. Esot tautas, kas ar savu ienaidnieku pie viena galda nekad neēd... Viņš nobārstīja senu gudrību, paņemdams no galda sviestmaizīti, kuru ar lielu gandarījumu locīja iekšā. Jo vairāk stresosi par savu dzīvību, jo ātrāk nomirsi. UN, ja es būtu par linčošanu, tad laikam es izvēlētos dārgo Dzintru, tieši tāpēc, ka man sāk trūkt pacietības klausīties sev izteiktos glaimus. Lai gana arī Loreto būtu jauki nolinčot. Un kāds jau pat bija miris, tā atvieglodams ceļu uz izdeju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Es atdodu savo balsi par Kadiju, jo viņai noteikti jābūt vienai no mafijas. Teodors noteica.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 ![]() |
Varbūt ir atjaunojušies sakari? cerīgi pavaicāja Emerita un, atmetusi ar roku piesardzībai, izdzēra tuvāko glāzīti.
OOC: ja mēs netiekam prom no mājas, kur tiek glabāti mirušo līķi? (Sorry, par tādu tizlu jautājumu) Šo rakstu rediģēja mjurka: 29.11.2008 14:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
pārbaudījuši sakarus un pārliecinājušies ka to vēl joprojām nav. daži no klātesošajiem nonesa līķi pagrabā, pie jau esošajiem līķiem.
OOC: paskat cik es ģeniāls, vienā teikumā apvienoju atbildes uz abiem diviem jaut. Šo rakstu rediģēja Mitrene: 29.11.2008 15:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ha! Dzintra aizvainoti noteica, par pieteikumu par viņas linčošanu. Varbūt no ārpuses viņa negribēja izrādīt bailes, bet iekšienē nu viņa pamazām sāka trīcēt, kā apšu lapa. Citi taču nenolems par manu nāvi? Vai ne...? Vai ne? Viņa nedroši sev vaicāja.
Bet man liekas, ka linčošana tā arī nenotiks, jo katram ir savs variants. Tikai retais no tiem ir pareizs. Dzintra skaļi piezīmēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Visā lielajā strīda karstumā nebija pamanījuši ka ārā aiz loga jau bija satumsis. Tuvojās nakts. un visticamāk arī linča tiesa šovakar nenotiks jo katram ir savs viedoklis nav tāda kopīga un izteikta līdera uz kāršanu.
RAUNDS TUVOJAS BEIGĀM Visi tēli ar lomām iesūtat man caur PZ ko jūs glābjat vai galinat! Visi lēnām taisījās uz gulētiešanu. Bailīgi bet katrs devās uz savu istabu, it kā gulēt, bet kas zina ko katrs sadarīs šonakt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak, vai. Vai mēs patiesi nevarētu visi palikt vienā telpā? Viņa klusi pie sevis noteica, bet tad iedomajās. Tad jau visas slepkavas varētu uzreiz novākt visus. Tā vismaz paliek dzīvie. Labāk tomēr atsevišķi...
Brīdi pasēdējusi, viņa centās nemanāmi iziet no telpas un devās uz savu guļamistabu. Ar durvju aizslēgšanu droši vien nekas daudz netiks līdzēts. Tie cilvēki jau ir mežoņi. Viņa nodomāja un centās mierīgi aizmigt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 16:14 |