Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Mafgame, ~ Lomu spēle 2009 ~ [GM][ATD]
Mitrene
iesūtīt 24.11.2008 12:26
Raksts #1

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.06.08
Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam.

Tātad laiks ir sākt.

Iesākšu ar dažiem noteikumiem, lai visiem tik tiešām ir skaidrs.

1. Mirušie nerunā (likums kas ļoti bieži tiek palaists garām reālajā spēlē) tātad ja tu esi miris tad muti ciet, šajā spēlē tu vairs nevari runāt.

2. Cienīsim savu un citu laiku, lai šīs spēles nevliktos mūžību informējam GM par ilgāku būšanu ofline (ilgāk nozīmē vairāk kā 3 dienas bez postošanas) ja kāds pazudīs ļoti ilgi bezvēsts prombūtnē GM patur tiesibas šī spēlētāja tēlam uztaisīt pašnāvību vai ko tamlīdzīgu.

3. Esam radoši! būtu garlaicīgi ja mēs visu laiku noziegumos apvainosim vienus un tos pašu vienu un to pašu iemeslu dēļ.

4. Neizpaužam nevienam pašam savu spēles lomu (mafija, civilais, ārsts, inspektros) to cenšamies neizdarīt ari netieši. tieši lomu nezināšanā ir šīs spēles sāls.

5. Abi GM pārrunājām un ieviesām jaunu tradīciju šai spēlei, tā kā tādas spēlētāju anketas īsti nebūs (būs vnk jāiepazīstina ar sevi ) tad tajā brīdī kad tu esi nogalināts tu dodies uz ATD
un izveido savam varonim kapakmeni, kurā norādi: vārdu, uzvārdu, iesauku, nodzīvoto raundu skaitu, nāves veidu, un kaut ko īpašu ko šis varonis būtu gribējis redzēt uz sava kapa.
tie spēlētāji kas uzvar spēlē, resp nenomirst, to izdara tad kad beidzas spēle pieņemot ka jūs visi nomirstat no vecuma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

LAi labi spēlējas. Mitrene + Moriartijs

Šo rakstu rediģēja Mitrene: 24.11.2008 12:28
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
25 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 02.02.2009 11:32
Raksts #181

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

— Es nebrīnītos, ja viņš to būtu izdarījis, — Elisona palūrēja Edmunda virzienā, — Starp citu, es vakar pamanīju, ar kādiem skatieniem tu apveltīji kafijas nesēju, gatavs vai dzīvu noēst.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 02.02.2009 16:01
Raksts #182

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Turklāt arī tavi vadi bija slepkavības ierocis.
Gregs sacīja pašķielējot uz Edmundu. Vīrieša roks bija sakrustotas uz krūtīm un pašlaik viņš stāvēja blakus Elisonai

+Citēt rakstu
Mitrene
iesūtīt 04.02.2009 03:36
Raksts #183

Pievienojās: 27.06.08
Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam.

Roxija attapās no tablešu un viskija radītā skurbuļa piegāja pie Elisonas un iekliedzās ES ZINU KA TA BIJI TU, Tu novāci manu nabaga Džeriju. Kādēļ tu to darīji? kādēļ? kādēļ?

viņa atkal attaisīja zāļu bundžiņu un norija veselu sauju nomierinošo un uzmundrinošo līdzekļu kokteili, uzdzerdama tām virsū netālu stāvošo pusizdzerto kafiju. Tpū tā kafija ir pretīga viņa noskaloja kafijas garšu ar pienācīgu viskija tiesu no ````šķes.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 04.02.2009 23:10
Raksts #184

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Uzbrūkot citiem, no sevis aidomas nekādi nevar novelt. Tā tikai piesaista uzmanību, bet lai tā būtu. Varbūt mantie kas nu ir miruši nepatika, bet es nu noteiti neesmu tik psihiski slims, lai tos nogalinātu. Kur nu ar saviem vadiem. Viņš dzēlīgi lūkojās jaunā aktiera virzienā. Pietiek naudas un te tikai prieka pēc. Nu vai zinies. Tādiem, es zinu, naudas nepietiek nekad.

Bet atzīstiet visi, tā kāfija ir riebīga. Tādu iedzerot, katrs viņam veltītu tādu skatu. Es jau nu noteikti nebūtu vienīgais, kas tā darījis. Viņš drūmi rūca. Nu jau divi domā, ka es kāds slepkavnieks. Atzīstu, man pret no kafijpuiku nebija siltu jūtu, bet kā ar Doriannu? Viņa starp jums bija vienīgais sakarīgais cilvēks, bet arī viņa ir mirusi. Kā jūs to izskaidrosiet? Varbūt kafijpuiku, bet ne viņu! Viņš centās taisnoties, reizē nedomāt par mīļā sievišķa nāvi.

Toties atkal gribējās uzbļaut tai Roxijai, lai aizver savas žauna. Tas sāka viņu vest ārā no pacietības.

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 05.02.2009 11:17
Raksts #185

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

— Kāpēc lai es nogalinātu kādu, kurš man būtībā dod darbu! — Elisona atbildēja uz Roxijas apvainojumiem tik mierīgi, cik nu varēja.
— Jā, kas to būtu domājis, ka ta apkopēja izradīsies… te nu Elisonas balss aizlūza un viņa izplūda asarās. Pardzīvojumi viņu bija salauzuši.
— Kā… kāpēc… tā vi…visam jānotiek, — sieviete aižņaugti izdvesa.

Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 05.02.2009 11:17

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 06.02.2009 16:12
Raksts #186

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Edmunds jutās iepriecināts, ka Elisona izrāda siltas jūtas vismaz pret Doriannu. Viņš rūgti pasmaidīja, bet tas nebija ilgi.

Nebūtu tā, ka uz veco vīru iedarbotos jaunas sievietes asaras, bet viņš arī pievērsās Roxijai. Viņas teiktajam nemaz nevar ticēt.Visu laiku pielējusies, sanarkojusies. Un nu spiedz pa visu paviljonu, kurš varētu būt slepkava, bez nekādiem pierādījumiem. Lieka, ka viņa pati grib no sevis aizdomas novērts, rādot uz visiem citiem ar pirkstu.

Viņš ieturēja pauzi un turpināja. Tā trakā padauza un tu (viņš norādīja uz Džoniju Vilnbērnu) Es zinu, ka jums kaut kas ir padomā.

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 06.02.2009 16:18
Raksts #187

Pievienojās: 01.11.04
Kur: Pa ceļam...

Džonijam kārtējo reizi atlika vien acis ieplēst un pabrīnīties par Edmunda labo fantāziju. Un kas tad man ir padomā? viņš ieinteresējās. Bet ja tā padomā - man padomā ir doma nosnausties. Kamēr mēs ārā netiekam, vismaz varētu pagulēt. Neesmu gulējis normāli jau vairākas naktis. Tās ballītes, ziniet, tās ir nogurdinošas. Un Vilbērns saldi nožāvājās.
Viņam arī pēc acīm varēja redzēt, ka cilvēks nav gulējis. Aktieris izskatījās pavisam miegains.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 06.02.2009 16:24
Raksts #188

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Kas tev padomā? Domā, es tāds prasts cilvēks, spēšu izprast tādu samaitātu jauniešu, kas balējas cauras naktis, domu gājienos. Varētu censties, bet droši vien bez panākumiem. Edmunds rūca pretī. Kāda dzīsliņa raustījās uz pieres.

Gulēt. Ko neteiksi?! Tik vecs muļķis jau neesmu, lai zinātu pateikt, ka tev gulēt ne prātā nenāk. Drīzāk medīsi kādu, kas vientuļi klejo apkārt. Bez lieciniekiem un lieka trokšņa
. Vecais vīrs nemaz necēntās ievērot to, ka Džonijs patiesi liekas miegains. Viņš bija pārāk aizrāvies ar savas taisnības aizstāvēšanu.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 07.02.2009 17:55
Raksts #189

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

Atvainojos, 'nedaudz' sanāca aizrauties ar blakus lietām.

Lai pavirzītu darbību uz priekšu, sākas otrais "nakts" posms.

Sāka krēslot un vētra pieņēmās spēkā - vismaz tas norisinājās ārpus paviljona. Iekšā esošie varēja redzēt pulkstenī, ka viņiem priekšā vēl ir daudz laika. Tādēļ viņi varēja izklīst un katrs nodarboties ar savām lietām.

Mafijas meklēja sev nākošo upuri.
Inspektors meklēja mafijas.
Ārsts meklēja kādu, ko glābt.
Civilais centās izvairīties no visa lai paliktu dzīvs.

Lūdzu iesūtiet savas kandidatūras, mafijas upura vārdu, inspektors aizdomās turamā vārdu, ārsts topošā pacienta vārdu.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 07.02.2009 21:48
Raksts #190

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Edmundam apnika censties pierādīt savu taisnību un aizdomas, tāpēc viņš nolēma nolīst kaut kur drošā vietiņā, lai pagulētu. Cerot, ka potencionāli slepkavas viņu neatradīs.

Vētra ņēmās spēkā, bet viņš to ignorēja. Ne tādas vien vētras dzīvē pieredzētas, bet tagad, būdamam ieslēgtam ar daudziem cilvēkiem un slepkavām, noteikti bija neierasti. Tas bija kaut kas jauns.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 10.02.2009 01:46
Raksts #191

Fotogrāfs 2009

Vētra pieņēmās spēkā.

Gan Mafijas, gan inspektors un ārsts bija nolēmuši darīt savu darbu. Inspektors pielavījies šāva un trāpīja mafijai, proti Elisonai Vestārai. Taču pēdējā dzīvā palikusī mafija mēģināja nogalināt Roxannu, taču šajā nodomā iejaucās ārsts, kurš zvaigzni izglāba no nāves.

Dzīvi ir palikuši Roxanna, Džonijs, Edmunds un Gregs.

Ungārijas Ragastes Elisona Vestāra nodzīvoja 2us raundus.

Lūdzu iepostot kapakmeni ATD pavedienā.

Palikušo spēletāju profesiju attiecība:

Civilie: 1
Mafijas: 1
Inspektors : 1
Ārsti : 1

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 10.02.2009 01:55
Raksts #192

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Edmunds pamodās no miega. Dzirdēja sirēnas un citus trokšņus. Nu kas tad atkal? Kāds sadomājis paārdīties un traucēt miegu? Viņš izlīda no savas super special awsome nostūrīša, un devās pārbaudīt, kas notiek apkārt.

Drīz viņam nācās piedzīvot vēl vienu šausminošu skatu. Elisona Vestāra bija mirusi. Lai Dievs nogrābstās! Viņš iesaucās. Vismaz mani vadi netika lietoti.

Kurš gan būtu varējis to pastrādāt? Tagad visi mani aizdomās turamie ir dzīvi. Es starp viņiem?! Laikam būs jau gals klāt. Viņš pie sevis prātoja.

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 10.02.2009 10:55
Raksts #193

Dieniņtētīt! Te par savu dzīvību vairs nevar būt drošs zibinājās pa Džonija prātu. Un Elisona. Jaukā Elisona. Viņas vairs nebija. Nē, asarām viņš neļausies. Ne tagad.
Vilbērns apsēdās uz grīdas, sakrustoja savas garās kājas un nopētīja klātešošos. Viņi bija palikuši tikai četri. Kas būs tālāk? Šitā taču mūs aplasīs kā ogas no ķekara - pa vienam vien. Tā nevar! Ir jāizdomā, kā no šīs situācijas izkļūt. Idejas?

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 10.02.2009 11:47
Raksts #194

Sasodits, un kam Elisona traucéja?
Gregs drūmi nolūkojás ieraugot Elisonas līķi. Viņa taču bija viens no klusākajiem cilvēkiem šo trako ļautiņu vidū. Labāk tad Roksija nekā Elisona.
Starp mums ir kāds, kas slepkavo un es labrāt uzzinātu kurš.
Vīrietis sacīja palūkodamies uz telpā esošajiem

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 10.02.2009 15:12
Raksts #195

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Vienīga ideja un vienīga atbilde, kā izkļūt no šīs neapskaužamās situācijas, ir uzzināt, kurš to visu sadarījis. Edmunds drosmīgi, skaļi, skaidri un zinoši teica. Viņaprāt tā bija vienīgā izeja. Ir jāatrod slepkava.

Starp mums vēl ir inspektors un ārsts, tātad situācija nav tik traģiska. Viņš cerīgi teica. Viņa balsī nebija dzirdams ierastais īgnums. večuks bija tam atmetis ar roku, jo tagad vairāk gribējās palikt dzīvam.

Vai mēs rīkosim linča tiesu? Uz balsošanu?

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 11.02.2009 14:54
Raksts #196

Fotogrāfs 2009

Laba ideja. Izvirziet personu (vai personas) uz linčošanu. Kad tiks izvēlēts viens, notiks balsojums.

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 11.02.2009 15:04
Raksts #197

Padzirdējis par linčošanu, Vilbērns uzrauca labo uzaci. Linčošana? Hmm...nu varbūt tas ir variants, kā tikt pie vismaz kaut kādas skaidrības.
Mirkli domās pārskatījis visus klātesošos, viņš aizķērās pie Grega. Viņš šķita pārāk kluss. Aizdomīgi kluss un mierīgs.
Nopūties, Džonijs uzņēmās to krustu - būt pirmajam, kas kādu izvirza linčošanai.Es izvirzu Gregu. Viņš ir pārāk kluss. Aizdomīgi kluss.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 11.02.2009 15:08
Raksts #198

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Edmunds ar nopietnu seju nopētīja klātesošos. Vilnbērns, Roxija, Gregs. Visi likās vienlīdz aizdomīgi.

Vilnbērna teiktais lika viņam aizdomāties. Jā, viņš patiesi ir ļoti kluss, bet varbūt ar to slepkava cenšas izcelties. Ka tieši nav kluss? Tā būtu histēriķe Roxija...

Vilnbērns bieži uz mani rādīja ar pirkstu, bet ne tagad. kas par iemeslu? Edmundam bija domu pilna galva, bet izvēle jāizdara. Kā nekā viņš pats ierosināja linča tiesu. Gregs. Es arī par Grega pakāršanu. Viņš beidzot teica.

Šo rakstu rediģēja washulis: 11.02.2009 15:08

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 11.02.2009 15:14
Raksts #199

Gregs drūmi stāvēja maliņā un nolūkojās pārējos. Taču tad viņš izdzirdēja Vilbērna vārdus. Viņs?Slepkava?Kas pa muļķībām. Gregs taču tikai veidoja matus un vēlējās atvērt savu salonu.
Ei, kapēc uzreiz es? Un ko jūs sakat par Edmunud? Ar ko bija nogalināts Stivs?Ar Edmunda vadiem. Un kurš vienīgais pie tiem tiek?
Vīrietis centās sevi aizstāvēt. Viņš bija uztraucies, jo nevēlējās mirt

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 11.02.2009 15:23
Raksts #200

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Aha. Kā tev kaut kas draud, tā klūp man virsū! Vecam vīram. Edmunds sauca pretī. Kā izrādās, neesmu vienīgais, kas savus vadus aiztiek. Kāds speciāli mani nomelno. Kāpēc lai frizieris tas nebūtu? Te sāk kļūt par karstu.

Kā noprotu, tad tu izvirzi mani? Viņš noburkšķēja. Tas tik trūka. Ko darīsim, ja būs neizšķirts? Kā nekā mēs esam četri.

+Citēt rakstu

25 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.06.2025 22:29