![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Tātad laiks ir sākt.
Iesākšu ar dažiem noteikumiem, lai visiem tik tiešām ir skaidrs. 1. Mirušie nerunā (likums kas ļoti bieži tiek palaists garām reālajā spēlē) tātad ja tu esi miris tad muti ciet, šajā spēlē tu vairs nevari runāt. 2. Cienīsim savu un citu laiku, lai šīs spēles nevliktos mūžību informējam GM par ilgāku būšanu ofline (ilgāk nozīmē vairāk kā 3 dienas bez postošanas) ja kāds pazudīs ļoti ilgi bezvēsts prombūtnē GM patur tiesibas šī spēlētāja tēlam uztaisīt pašnāvību vai ko tamlīdzīgu. 3. Esam radoši! būtu garlaicīgi ja mēs visu laiku noziegumos apvainosim vienus un tos pašu vienu un to pašu iemeslu dēļ. 4. Neizpaužam nevienam pašam savu spēles lomu (mafija, civilais, ārsts, inspektros) to cenšamies neizdarīt ari netieši. tieši lomu nezināšanā ir šīs spēles sāls. 5. Abi GM pārrunājām un ieviesām jaunu tradīciju šai spēlei, tā kā tādas spēlētāju anketas īsti nebūs (būs vnk jāiepazīstina ar sevi ) tad tajā brīdī kad tu esi nogalināts tu dodies uz ATD un izveido savam varonim kapakmeni, kurā norādi: vārdu, uzvārdu, iesauku, nodzīvoto raundu skaitu, nāves veidu, un kaut ko īpašu ko šis varonis būtu gribējis redzēt uz sava kapa. tie spēlētāji kas uzvar spēlē, resp nenomirst, to izdara tad kad beidzas spēle pieņemot ka jūs visi nomirstat no vecuma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) LAi labi spēlējas. Mitrene + Moriartijs Šo rakstu rediģēja Mitrene: 24.11.2008 12:28 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Pēc divdesmit minūtēm no Roxannas treilera izkāpa Džeroms un pati Roxanna. Abiem ienākot paviljonā Džefrijs aiztaisīja vienīgās paviljona durvis, jo ārā sākās vējš un šķiet ka tuvojās vētra.
Nostatījis Roxannu filmēšanas laukuva vidū Ridlijs sasauca pārējos aktierus, Elisonu Vestāru un Džoniju Vilbērnu, Tā, šī ir ļoti svarīga aina, tādēļ lūdzu koncentrēties. Mums ir Džonijs un divas dāmas, Elisona un Roxija. Jūs abas, viņš norādīja uz aktrisēm, tēlosiet ķīviņa un greizsirdības ainu uz vienu Džoniju. Skaidrs? Mums vajag kārtīgu ķīviņu. Bez fiziska kontakta - lūdzu riktīgu verbālu ķīviņu. Tad pievērsās Džonijam, Tavs uzdevums - mēģināt nomierināt abas. ... Kas saprotams tev neizdodas. Tūliņ sāksim, viņš teica un aizsūtīja aktierus grimmēties un pie friziera turpat blakus ainas uzstādījumam. Džeroms nedaudz parunājis ar tehniķi par scēnas apgaismojumu, devās tālāk pie Stīva un Doriannas, un pamājis abiem lai turās attālāk no ainas un netrokšņo, izdzēra vēl vienu kafiju. Tā apgājis apli un parunājis ar visiem filmēšanas laukumā, devās uz tualeti. Tikmēr ārā cēlās vētra un nozibsnīja zibens. Iekšā esošie vēl nenojauta ka zibens bija trāpījis viņu paviljonā un noslēdzis elektroniskās durvis, kā arī izkausējis slēdzeni. Viņi netika ārā. Un tā kā paviljona konstrukcija bija no svina, nebija iespējams sazināties ar ārpasauli - nebija zonas. Viņi bija ieslēgti līdz beigsies vētra un kāds viņus izlaidīs. Taču daudz kas var notikt pat tik īsā laika sprīdī. Pēc 5 minūtēm Džerfrijs gāja meklēt šefu, jo visi aktieri bija savās vietās, tehniķis bija pie gaismām, frizieris gatavs stāvēja blakus ainas uzstādījumam, apkopēja un kafijas puika maliņā runājās, Āāāāāāāāāāāāā! bija dzirdams kliedziens. Džefrijs ar šausmu pilnu sejas izteiksmi atskrēja filmēšanas laukuma vidū un pēdējiem spēkie pateica, Viņš ... viņš ... Džeroms ir miris! Tur, viņš norādīja ar trīcošu pirkstu uz sieniņu kas atdalīja filmēšanas laukumu un papildus telpām, asinis! un ... šausmīgi! pirms paģība turpat uz zemes. Sākas "nakts" fāze, mafijām lūdzu vienoties un paziņot man kurš ir jūsu iecerētais mērķis, inspektoram lūdzu izdarīt savu izvēli un pam paziņot, ārstam lūdzu man paziņot glābjamā vārdu, civilajiem lūdzu "aizmigt" un neredzēt slepkavības. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Mana gulta? Vienu brīdi Edmundam pa galvu sāka šaudīties visai neķītras domas, bet tad nodomāja, ka labāk nē. Vismaz pagaidām. Mana gulta ir istabas stūrī. Viņš nobubināja.
Pēc tam, kad dzirdēja Doriannas īsos komentārus par vadiem, viņš tos iebāza kabatā. Neviens tos nedabūs. NEKAD! To uzpūtīgo holivudas aktieru scēnas viām riebās. Tas lika ģīmim saskābt vēl vairāk. Ka tevi jupis sievišķi! Beidz ārdīties un paklusē! Viņš uzsauca Roxijai, kad tā bļaustījās, bet pēctam izklaidējās ar filmēšanas personālu. Domādams, ka ilgi laiks un balss uz tādiem nav jātērē, viņš pildīja norīkojumus un devās pie lampā. Kārtīgi izgaismoja filmēšanas laukuu. Tā kā tiek filmēta strīdu aina, gaismām jābūt gana košām un ekscentriskām. Viņš sprieda. Viņš pats bija sava veida režisors. Nevienam nezinot... Tā nīkuļa Džefrija kliedzins viņu nepārsteidza. Atkal tualetē sev nočurāja bikšu staru? Bet sadzirdot arī, ko tieši viņš kliedz, Edmunds aiklumburēja no savām gaismām, uz vietu, kur Džefrijs kliedza. Tur viņš redzēja beigtu Džeromu un noģībušu Džefriju. Īsu brīdi viņš omāja, vai neuzgavilēt skaļi, bet tomēr tikai noteica: Neraža. Visai auksti un neienteresēti. Šo rakstu rediģēja washulis: 28.01.2009 17:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Ķīviņš? Vilbērns sarauca kreiso uzaci. Nu tas nebūs nekas sarežģīts. Tāpat jau ar Roxiju nekā savādāk nevar parunāt. Tad jau notēlot būs tīrais nieks. Bet ar Elisonu bija cits stāsts. Elisonu Vilbērns ķircināja. Un tikai.
Lēnā garā peldēdams uz grimmēšanos un frizēšanos, viņš izdzirda Džefrija brēcienu. Pie sevis nosmējis, ka puika atkal rūķīšus redzējis, Vilbērns turpināja ceļu. Bet, kad Džefrijs paziņoja savu brēcamo līdz galam, sastinga pussolī. Pagriezies pa 180 grādiem Džonijs devās atpakaļ uz laukumu. Klusēdams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Mati, brīnums, ka Gregam tie jau nerēgojās sapņos, nē pareizāk sakot murgos. Tomēr tas bija viņa darbs un par spīti matu daudzumam, Gregam patika ar tiem ņemties. Puisis pavisam mierīgi bija filmēšanas pavilionā vērojot darbu, taču Džefrija brēciens bija šokējoš. Vai tas nozīmēja, ka viņa darbs šajā vietā bija galā un Gregs pavisam mierīgi varēja atvērt savu biznesu?
Jāpiezvana policijai, viņi ar to visu tik galā. Gregs nomurmināja lūkojoties uz beigto Džeromu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.09 Kur: Mājās ![]() |
Stīvs mierīgi gatavoja kafiju kad vienu PORCELĀNA krūzīti ar melnu kafiju paķēra īgnais večuks Būtu jau iedevis, bet ja jau gribat melnu un turpināja gatavot kafiju.
Kamēr vārās ūdens viņš apstaigāga ar paplāti kurā bija dsagatavotas 2 tasītes augstākā labuma expresso Roxijai un Deromam un pamanījis ka nekur viņus nevar atrast Laikam atkal Roxija šo kkur ievilkusi.. savācis visas krūzītes ko bija izdālājis viņš devās atpakaļ uz savu svētnīcu. Tad sākās filmēšana un režisors viņam lika uzvesties klusu Pfft it kā es būtu te visskaļākais un sāka mazgāt netīrās krūzītes un pie viena iedzēra īru kafiju ar krējumu un 2 karotītēm cukura. tad pēkšņi uzradās vētra un Stīvam par laimi neizsita korķus, jo tad nevarēs sildīt ūdeni kafijai, bet tad viņš dzirdēja šusmu vēsti - režisors ir miris un nometa krūzīti zemē ārprāc nāve! bet no otras puses labi ka tas nebiju es |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Tajā brīdī pamodās Džefrijs.
Viņš paskatījās apkārt un sapratis ka viņa boss vairs nekas viņu neizrīkos saguma. Ak, cik nejauki. Kurš to izdarīja? viņš vaimanāja un skrēja uz paviljona durvīm. Sācis tās raustīt viņš saprata, ka ārā nevar tikt. Elektrība joprojām bija, ūdens arī, bet ārā tikt nevarēja nekādi. Tādēļ Džefrijs nolēma konsultēties ar Laimes Zivtiņu, Nu Fortune Fish, ko tu teiksi? Džefrijs ar to sarunājās. Zivtiņa bija neliela, sarkanā krāsā, pa gabalu izskatījās ka no plastmasas. Pēc brīža zivtiņa salocījās uz pusēm, un Džefrijs iesaucās, Eeeek, Doom, certain failure!, un paģība otrreiz. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Roxija izdzirdējusi kas noticis uzreiz nokrita gar zemi. Pēc brītiņa kad viņa atjēdzās viņa izvilka no kabatas zāļu bundžiņu kurā bija visvisādas nomierinošas tabletes (to skaitā vikodīns) iebēra saujā dažas un noskaloja lejā ar krietnu tiesu viskija. Viņa šņukstēja Mans Džeroms. Vienīgais vīrietis ko jebkad biju patiesi mīlējusi. Vismaz pēdējos mirkļos kopā ar mani viņš bija patiesi laimīgs. KURŠ varēja pastrādāt tādu nejaucību? KURŠ??? viņa paskatījās apkārt un cieši nopētīja visus apkārt esošos, mēģinot izdomāt kurš būtu spējīgs uz tādu nejaucību. AK dies un man šādos apstākļos ir jāstrādā? Es atsakos strādāt šādos apstākļos es dodos prom. man vienalga par līgumu. Štrunts par oskaru ko saņemtu par šo filmu. ES GRIBU PALIKT DZĪVA nevis ar slepkavniekiem vienā telpā uzturēties.
Viņa devās pie durvīm un mēģināja tās attaisīt bet tās nebija attaisāmas. ES PIEPRASU TŪLĪT ATDARĪT ŠĪS DURVIS! CITĀDI... CITĀDI... jā diez ko es citādi darīšu. Viņas sejā ieviesās domāšanas izteiksme. Ā jā. viņa izvilka zāļu bundžiņu un iebēra saujā vēl dažas tabletes atkal noskalodama tās lejā ar viskiju. viņa jutās miegaina. tādēļ devās uz nomaļāku kaktiņu un atlūza. kādas piecas minūtes nosnaudusies viņa pielēca kājās. Zāles šādā sajaukumā ar viskiju izraisīja visai dīvainu efektu. Hiperaktivitātes periodi mijās ar absolūta miera periodiem. viņa vienkārši bija pārāk jūtīga lai izturētu kādu nāvi, un kur nu vēl Džeroma! viņa šņukstēdama un gaudodama nometās kādā kaktā. Ak dies Džerij kādēļ tu mani pameti? kādēēēēļ??? Šo rakstu rediģēja Mitrene: 28.01.2009 23:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tajā brīdī pamodās Džefrijs. Vēlreiz.
Viņš nolēma nepsihot un padzerties kafiju, taču nonācis līdz kafijas galdam, viņš ieraudzīja kājas. Viņš tām piebakstīja. Tad vēlreiz. Kad kājas nekustējās, viņš pagāja soli uz priekšu un atrada kafias puiku mirušu, Eeeeeeeek, viņš iekviecās, un ar pirkstu rādīja uz Mafijas nogalināto. Viņš bija nožņaugts ar vadu no tehniķa Edmunda krājumiem. Tā metot aizdomas uz to pašu nelaimīgo Edmundu. Klāt bija pievienota zīmīte: Kāpēc? Viņš dod draņķīgu kafiju. Mafija bija nogalinājusi Stīvu Keitu. Nu vairs nebūs kafijas ko pasniegt. Pārmeklējot Stīva kabatas atradās lapiņa ar uzrakstu Civilais. Mafija bija nogalinājusi nevainīgi cilvēku. Pa to laiku Ārsts glāba kādu personu, kurai aizsardzība šoreiz nebija vajadzīga. Bet tad pienāca Inspektora kārta. Viņš bija savu uzdevumu augstumos - šāva Mafijai un trāpīja. Šāviena troksni bija noslāpējis Džerfrija kauciens, tādēļ visi redzēja tikai un vienīgi sekas - Apkopēja Dorianna Marcinnī saguma uz zemes un tai no rokām izvēlās viens no Edmunda vadiem, lapiņa ar uzrakstu Mafija, kā arī asiņains nazis, kurš bija Režisora Džeroma slepkavības ierocis. Dorianna un Stīvs nodzīvoja vienu raundu. Lūdzu mirušos, Stīvu un Doriannu izveidot savus kapakmeņus, norādot vārdu, uzvārdu, nāves veidu, izdzīvotos raundus un kapakmeņa uzrakstu ATD pavedienā. Šo rakstu rediģēja Moriartijs: 29.01.2009 00:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Edmunds nolūkojās uz Roxijas histērijām. Aizveries sievišķi. Neviens šeit nevērlas dzirdēt tavas žēlabas. Mēs jau zinam, ka neko iesākt nespēsi, jo esi tikai muļķīgs sievišķis, kas prot tikai spiegt. Viņš skaļi rūca uz sievieti. Vēl arī Džefrija pamošanās, ģībšana, atkal pamošanās. Kaut viņu piemeklētu sirdstrieka. Viņš aizkaitināti domāja.
Kad saprata, ka ir ieslēgts ar šo ļaužu varzu un ka tas hipeaktīvais Stīvs ir miris, prātā paspīdēja laimes stariņš. Dorianna! Bet bija par vēlu. Arī viņa bija atstiepusi vadus. Kas ellē ratā te notiek? Nu jau vecais īģņa sāka uztraukties. Kurš no jums iedrošinājās nozagt manus vadus??? Un lietot to kā slepkavības ieroci!!! Un nogalināt vienīgo sarātīgo cilvēku šajā prātu izkūkojušo cilvēku varzā? Viņš pacēla balsi. Nu mana kolekcijas sastāvdaļa ir noķēzīta ar asinīm. Kauns un negods. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Vai, man dieniņ, vai man dieniņ... Īsts mironītis!
Aizklājusi muti ar plaukstām Dorianna novāvuļoja. Beigtus kaķus viņai bija skaidrs, ka savāc sētnieks, bet kā bija ar beigtiem cilvēkiem? Tiesa gan nekur tālāk večiņa nebija tikusi, jo nevar būt, ka tik agri bija pienākusi viņas kārta šķirties no šīs dzīvītes. Ardievu, nu sirds mīļotā, ardievu pasaulīt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Vilbērnam galva sagriezās no visa - kurš kuru un kāpēc.
Man vajag iedzert viņš burkšķēja. Bet nebija jau vairs kam paprasīt. Kafijpuika bija nogalināts. Vecīt, nečīksti viņš vērsās pie Edmunda. Tagad tie tavi vadi būs vēl vērtīgāki. Kad prese padzirdēs, kas te notika, Tu būsi slavens! Un cerams, ka tad Tu aizvērsies palika nepateikts. Priekš kam vēl vairāk satracināt domājamo aparātu? Tā jau rīts bija grūts. Un viņš vēl netiks pusdienās ar Liliannu - vakar ballītē noķerto garkājaino blondīni. Ak, Sassodīc! Ir nepieciešama skaidra galva. Kādam varbūt ir ideja, kā nomierināties un mēģināt saprast, kas te notiek? viņš vērsās pie visiem un pie neviena. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Elisona bija labi iejutusies ķīviņā ar Roksiju, izskatās, ka šodien zvaigznes bija viņai vēlīgas. Taču visu viņas iedvesmas vilni noplacināja paziņojums par Džeroma nāvi. Elisonas negribēja tam ticēt, tam, ka noticis kaut kas tik briesmīgs kā slepkavība.
Un knapi viņa savācās pēc šīs slepkavības, kad jau notika nākamā un tad vēl viena. To vairs Elisonas nervi nespēja turēt. Sieviete noslīga tuvākajā krēslā bāla kā nāve. Ak Dievs, Elisona vārgi izgrūda, Tas man atgādina slikta krimiķa scenāriju. Sieviete kļuva vēl par toni bālāka, nu jau tas pat kļuva redzams zem grima kārtas. Nomierināties? Elisona mazliet histēriski nosmējās pēc Vilbērna ierosinājuma, Kā tu iedomājies mani nomierināmies pēc pēc kaut kā tik šausminoša. Ak Dievs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak jel. Tās vājās sievietes. Kā kas - tā nobālē un ģībst. Un mums jābūt tiem stiprajiem. Nekā nebija! Arī mums ir tiesības nobālēt. Dzimumu vienlīdzība taču! Nodomājis savu garāko domu šodien, Džonijs piegāja papētīt filmēšanas paviljona durvis. Ciet. Laikam zibens bija pamatīgi sapostījis.
Pagriezies, viņš nopētīja visu paviljonu. Citus bija pārņēmis šoks. Arī pašu Džoniju. Bet Vilbērns bija labs aktieris, tāpēc prata slēpt savas patiesās emocijas. Vien mazliet trīcošās rokas viņu nodeva. Kaut gan Vilbērnam rokas trīcēja vienmēr otrā dienā pēc ballītēm. Elisona, pazibēja viņa prātā, pārāk jau nu meistarīgi šoku notēloja. Viņas līmeņa aktrisei tomēr mazliet par šerpu. Piegājis sievietei klāt, viņš iemurrājās savā vislabākajā tonī Dārgā, kur tu biji, ka pie Grega tevi neredzēju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Pie grimma meist
KO? Elisona aprāvās pēkšņā atskārtā. nevarēja būt, ka šis vīrieties viņas priekšā, vīrietis, kurš viņai patika
Vai tu gribi teikt, ka viņas balss no sašutuma aprāvās, tad Elisona dziļi ievilka gaisu un nu jau mierīgākā balsī un tikpat labvēlīgi atmurrāja pretī, Zini, es tev arī varētu pajautāt tieši to pašu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Par Stīvu Gregam bija vienalga. Lādzīgs puisis un ta, tacu ja tā padomā tad garlaicīgs. Toties Dorija. Tā večiņa pat ja arī bija jukusi, tomēr lieliska. Vismaz pēc rakstura.
Vispār es manīju ka Elisona devās uz dāmu istabu.Turklāt kas liek domāt ka kāds tavus vadus ir nozadzis?Tu esi vienīgais kas tiek tiem klāt. Gregs drūmi norūca palūkodamies uz Edmundu. Galu galā tieši viņa vadi bija slepkavības ierocis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ha, tiešām slavens kļūšu. Drīzāk man tūliņ jau kaps būs jārok, nekā kļūšu slavens, jo kāds ir nogalināts ar manu īpašumu. Viņš sarkastiski novilka Džonija virzienā.
Es nezinu, kur citi staigāja, jo man nav tieksme citus izspiegot, viņš atkal palūkojās uz Džoniju, tā visiem saprotami izpaužot, ka netur viņu par nevainīgu šajā lietā. Mani jau nepārsteigtu, ja te kāds cilvēkus būtu novācis, kamēr ir apreibinājies ar saviem lētajiem un sintētisajiem draņķiem. To viņš teica Roxijas virzienā. Nevienam nebija noslēpums, ja viņa ir atkarīga daudzās lietās. Tā pat, kurš gan ir atbildīgais par filmēšanas laukumu drošību. Tas ir, pie kā ir atslēgas, ja jau esam te ieslēgti. Viņš turpināja, nopētot visus ar aizdomīgu skatienu. No šādiem jau tikai slepkavnieki varētu sanākt. Man arī likās, ka vadi ir ani un tikai mani, bet, acīmredzot, šodien ir pierādīts pretējais. Viņš dūmi palūkojās uz Gregu. Ja kāds būs zadzis manu kolekciju, tad gan jus plāni klāsies! Atzīstās. Kurš tas bija? Šo rakstu rediģēja washulis: 29.01.2009 20:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tajā brīdī pamodās Džefrijs. Atkal.
Viņš piecēlās un šķiet ka vismaz ārēji tika galā ar augošo histēriju. Viņš pieleca kājās un sāka soļot turpu šurpu. Viņš izdzirdēja Edmunda jautājumu un piebalsoja tam, - Tiešām kurš? Tas varēja būt tikai viens no mums! Kurš tas bija????? - viņš prasīja. Šobrīd sākas citu apvainošanas periods. Tādēļ varat meklēt vainīgos un attaisnot sevi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vella milti, Dževrij. Vai vari paklusēt??? Tavu nejēzīgo vāvuļošanu mēs neviens nevēlamies dzirdēt. Edmunds norūca. Bet mani nepārsteigtu, ja visu šo būtu saplānojis tu, ja vien tava s***tā zivtiņa būtu to likusi darīt.
Labāk ej un noģībsti vēlreiz. Viņš vēl piebilda un pagriezās pret Džoniju. Viņš man jau nu liekas visai aizdomīgs tips. Sakārojis kaudzi naudas, noteikti novāc konkurenci un tādus, kas traucē, no ceļa. iņš ar pirkstu rādīja jaunekļa virzienā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nu labi. Bet tu noskaidro, kas vainīgāks par citiem. - Džefrijs teica Edmundam pirms atkal nolēma noģībt. Tā varēja vielgāk tikt galā ar situāciju. Viņš tikai cerēja ka bezsamaņā esot neviens viņu nenogalinās vai neaplies ar kafiju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Interesanti gan, kāpēc tu domā, ka man naudu vajag? Vilbērns brīnījās. Galu galā pietiekami labi pelnu, lai varētu izvēlēties, pie kā filmēties. Un Džeroms - lai viņam vieglas smiltis - bija viens no labākajiem. Esmu šeit tikai tāpēc, ka man patīk.
Galu galā paskatījies uz Edmundu, Džonijs ieinteresēts pavaicāja un kāpēc tu esi tik uzbrūkošs? Vai tikai nevēlies novērst uzmanību no savas personas? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 06:04 |