Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Mafgame, ~ Lomu spēle 2009 ~ [GM][ATD]
Mitrene
iesūtīt 24.11.2008 12:26
Raksts #1

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.06.08
Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam.

Tātad laiks ir sākt.

Iesākšu ar dažiem noteikumiem, lai visiem tik tiešām ir skaidrs.

1. Mirušie nerunā (likums kas ļoti bieži tiek palaists garām reālajā spēlē) tātad ja tu esi miris tad muti ciet, šajā spēlē tu vairs nevari runāt.

2. Cienīsim savu un citu laiku, lai šīs spēles nevliktos mūžību informējam GM par ilgāku būšanu ofline (ilgāk nozīmē vairāk kā 3 dienas bez postošanas) ja kāds pazudīs ļoti ilgi bezvēsts prombūtnē GM patur tiesibas šī spēlētāja tēlam uztaisīt pašnāvību vai ko tamlīdzīgu.

3. Esam radoši! būtu garlaicīgi ja mēs visu laiku noziegumos apvainosim vienus un tos pašu vienu un to pašu iemeslu dēļ.

4. Neizpaužam nevienam pašam savu spēles lomu (mafija, civilais, ārsts, inspektros) to cenšamies neizdarīt ari netieši. tieši lomu nezināšanā ir šīs spēles sāls.

5. Abi GM pārrunājām un ieviesām jaunu tradīciju šai spēlei, tā kā tādas spēlētāju anketas īsti nebūs (būs vnk jāiepazīstina ar sevi ) tad tajā brīdī kad tu esi nogalināts tu dodies uz ATD
un izveido savam varonim kapakmeni, kurā norādi: vārdu, uzvārdu, iesauku, nodzīvoto raundu skaitu, nāves veidu, un kaut ko īpašu ko šis varonis būtu gribējis redzēt uz sava kapa.
tie spēlētāji kas uzvar spēlē, resp nenomirst, to izdara tad kad beidzas spēle pieņemot ka jūs visi nomirstat no vecuma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

LAi labi spēlējas. Mitrene + Moriartijs

Šo rakstu rediģēja Mitrene: 24.11.2008 12:28
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
25 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
Mitrene
iesūtīt 03.12.2008 17:20
Raksts #121

pēkšņi viesistabas vidū parādījās rēgs. tas bija pats Frederiko. tad pērkondimdinošā balsī viņš iesaucās Jūs muļķi vai jums tiešām nav žēl savu dzīvību? Darbojieties, linčojat nevis visu laiku tikai vervelējat. bez darbības jūs visi mirsiet!!!
tikpat pēkšņi kā bija parādījies, Frederiko pazuda.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 03.12.2008 17:25
Raksts #122

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ, iekliedzās Rinalds-Lotārs un sāka nesakarīgi buldurēt pieminot tādas lietas kā l-u-c-k un Zaļš un Rinalds un kaut kāda Spēle un vēl kill-ainārs, lai nu kas tas būtu. Taču škita ka tas viss ir vienkārš ārprāts un pārējos tas neapdraud.

Sakopojis spēkus viņš teica, Es ierosinu linčošanai ... Kadiju. Viss, tas ir mans lēmums.

Šo rakstu rediģēja Moriartijs: 03.12.2008 17:25

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 03.12.2008 17:33
Raksts #123

Pievienojās: 01.11.04
Kur: Pa ceļam...

Frederiko parādīšanās šokēja Kadiju. Taču ne tik ļoti, lai nedzirdētu Rinalda - Lotāra izteikumu.

Savukārt es, viņa izslējās staltāk, ierosinu linčot Loretu!

+Citēt rakstu
Bio
iesūtīt 05.12.2008 13:43
Raksts #124

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 01.11.08

"K-ka-k-kas tas bija? Jūs redzējāt to pašu, ko es? Fre-Fredriko onkulis... tikko... Nevar būt!"

Loreta aizklāja acis zem plaukstas un nomurmulēja kaut ko par to, ka jāatceras nekad vairs nelietot apreibinošās vielas. Viņas seja nobālēja un viņa sāka raustīti elpot.

"Tagad mums pat spoki sāks rādīties. Es ceru, ka es biju vienīgais, kas to redzēja, gaismas effekts vai kas tāds. Noteikti. Bet... Bet varbūt man jau sāk pirmsnāves tēli rēgoties vai kaut kas tāds. Bet linčot cilvēkus... Tas tak nav civili."

Idzirdējusi savu vārdu starp linčojamajiem, Loreta nikni paskatījās uz Kadiju un ar drebošu pirkstu, pacēlusi roku, norādīja uz viņu. Laikam jau tāda attieksme var mainīt strauji arī kāda cita attieksmi.

"Bet ja jau radi uzstāj, pat mirušie, tad man nekas cits neatliek kā vien atzīt, ka arī jūs, Kadijas kundz, esat ļoti aizdomīga persona un es noteikti nevēlētos atrasties jūsu klātbūtnē pārāk ilgi. Piedodiet, bet arī es uzskatu jūs par ļoti iespējamo mafijnieku. Noteikti, jūsu adīšanas hobijs nav īpaši labs alibi, un nav jau arī teikts, ka jūs nebijāt vainīga pie kādas no citām slepkavībām, ne?"

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 05.12.2008 16:37
Raksts #125

Mīļo, dārgo Loret, Kadija nopūtās. Bet kāds būtu jūsus attaisnojums izlīšanai no pagraba? Ak, starp citu - pirmajā naktī mēs ar Fredžinaldu visu nakti nopļāpājām, bet otrajā es adīju. Vai vēlaties redzēt uzadīto šalli? Tādu nevar piecās minūtēs dabūt gatavu.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 05.12.2008 17:09
Raksts #126

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pīters no vīzijas palika bāls un pēc tam gandrīz zaļš.
"Šausmas... " viņš tikai noteica.

Kad runas atsākās par balsošanu, Pīters ierunājās.
"Es par Kadiju nezinu, man vairāk nepatīk Teodors. Kā man tuvākais radinieks, viņam ir vislielākais iemesls novākt mani un tos, kas jau miruši. Es balsoju par viņu."
Viņš noteica un apklusa. Uz Teodoru neskatījās.

+Citēt rakstu
mjurka
iesūtīt 05.12.2008 19:38
Raksts #127

*

Pievienojās: 02.11.08

Emerita bija šokā. īsts spoks...vai tiešām arī citi to redzēja? Kāds kliedziens apstiprināja, ka tā ir. Izbaiļu pārņemta viņa kārtīgi nesaprata notiekošo.
Kad viņa atkal atguvās visi jau apsprieda linčošanu. "Kas atkal linčošna?!...tomēr... ja tēvocis tā tiešām vēlējās tad lai būtu.." Emerita domīgi noskatīja apkārtējos. "Ja turpināsim vainot, katrs citu cilvēku tad rezultātu nekādu neiegūsim! Manuprāt, jāizvēl divi aizdomīgākie cilvēki un tad pārējiem jābalso par vienu vai otru. Es neredzu citu izeju."
Viena tā kā būtu Kadja, un tad Teodors vai Loreta?

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 07.12.2008 21:29
Raksts #128

Fotogrāfs 2009

Izvēlies taču vienu! Visus trīs taču nenolinčosi! Rinalds-Lotārs iesaucās Emeritas virzienā.

Ja neizvēlēsies linčosim pirmo nosaukto, R-L pasmīnēja. Galu galā Kadija bija arī viņa izvēle.

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 07.12.2008 22:04
Raksts #129

Kur: Pie Datora
Niks 2009

Teodors ieraudzījis spoku kluva bāls kā biezpiens un palīda zem galda, no galdapakšas iesaucoties: Tai noteikti ir jābūt Kadijai, es liņčošanai izvirzu viņu!
Tad viņš uz galda sataustīja sausiņu un sāka to ēst.

+Citēt rakstu
mjurka
iesūtīt 08.12.2008 12:24
Raksts #130

*

es vienkārši nosaucu visus par kuriem tika izteikti ierosinājumi nolinčot.Tātad vairākums uzskata, ka jānolinčo Kadja... Es arī pievienojos. Emerita atbildēja Rinaldam.
" Kurš to uzdarīs?Kā?" šie bija jautājumi, kas Emeritu nodarbināja pēdējās mninūtes.
'Pēc kāda laiciņa viņa ierosināja : "Varam iedot linčojamajam indi - tā Senajā Romā ar nāvi tika sodīts Sokrāts."

Šo rakstu rediģēja mjurka: 08.12.2008 12:25

+Citēt rakstu
essy
iesūtīt 08.12.2008 12:31
Raksts #131

Kadija aiz šoka neko vairs nespēja pateikt. Tikai klusi sēdēt, lielām asarām ritot pār vaigiem. Viņu grasījās nolinčot. Viņu, kas pat mušai nespēja nodarīt pāri.

+Citēt rakstu
Kristīne Katrīna...
iesūtīt 08.12.2008 20:33
Raksts #132

*

Pievienojās: 12.11.08
Kur: Rīga

Ja Kadija neattīrīs savu dvēseli, nekas cits neatliks, mums nāksies viņu nolnčot, tāda ir dzīve. Mana balss ir par Kadiju. Lai Tas Kungs man piedod...

Tā būs pašaizsardzība, Kungs sapratīs, bet, ja mēs kādu nolinčosim, tad gribu redzēt jūs visus grēksūdzē.

pēc kāda maza brītiņa priesteris vēl piebilda ar akmeņiem gan nenomētāsim, kā būtu ar mazām milīgām karātavām? Vai labāk sodīsim kā ķeceri? uz sārta??

+Citēt rakstu
Mitrene
iesūtīt 08.12.2008 21:18
Raksts #133

Ēdamistabā pie lustras jau tika gatavots striķis. par spīti raudāšana un taisnošanās nelīdzēja un cilpā tika ielikta Kadija. Kāds no klātesošajiem izsita krēslu viņai no kājapakšas, Kadija vel pāris reizes noraustījās, un tad sastinga mūžīgā mierā.

Dokumentos atklājās ka Kadija bija parasts mirstīgais. (resp civilais)

OOC: ir palikuši 1 ārsts 1 inspektors 1 civilais 3 mafijas (tas nozīmē ka būs vēl viena nakts. kur viss izšķirsies)

aiz loga jau krēsloja. bija pienākusi pēdējā nakts šajā namā. jo bija dzirdētas baumas ka ŗīt vētra jau būs pierimusi un varēs tikt prom no šejienes ja vien protams būs kam iet projām

Šis raunds tuvojas beigām visi kam ir lomas iesūtat man to kas jums jāiesūta!!!

Šo rakstu rediģēja Mitrene: 08.12.2008 21:41

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 08.12.2008 21:42
Raksts #134

Fotogrāfs 2009

Ak, cik šausmīgi, Rinalds-Lotārs iesaucās redzot, kas noticis, taču tad saprata, ka pats bija viņu izvirzījis linčošanai. Ups, viņš ieteicās un devās prom no notikuma vietas. Nedaudz miega nenāktu par sliktu...

Taču nonācis istabiņā, viņš nevarēja aizmigt. Tādēļ paņēma grāmatu - Maikla Kraitona Juras Laikmeta Parku un sāka to lasīt.

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 09.12.2008 17:14
Raksts #135

Kur: Pie Datora
Niks 2009

Teodors redzēdams Kadijas nāvi kļuva domīgs. Atkal nevainīgi cilvēki mirst, šoreiz mēs visi esam pie tā vainīgi, viņa pat taisnojās un viņai bija taisnība, bet kurš gan to varēja zināt... Tad viņš drūmi aizvilkās līdz savai istabiņai un iegāzās šaurajā gultā, jo bija pārguris pēc garās dienas, bet tomēr zināja, ka kāds var ienākt istabiņā un nošaut arī viņu un durvju slēgšana šajā gadījumā vairs nepalīdzēs.

+Citēt rakstu
Bio
iesūtīt 09.12.2008 19:27
Raksts #136

*

Pievienojās: 01.11.08

Loreta sēdēja ar seju paslēptu viņas plaukstās, smagi elpojot. Kāpēc viņi nevarēja Kadiju vienkārši ieslēgt kādā istabā, varbūt pat piesiet pie gultas, lai nespēj pakustēties. Kaut kā civili, jo pat mafijnieki, kas gan Kadija nebija un tas lika Loretai justies vēl draņķīgāk, arī viņi ir cilvēki. Tatad vainīgais vēl atradās starp viņiem un tas Loretu biedēja ne pa jokam. Viņa nolēma nakti pavadīt tur pat lejā, koptelpā, sēžot krēslā vai, ja nāks miegs, uz dīvāna. Ja nāks slepkava, šoreiz pēc viņas galvas, varbūt paspēs no kamīna izvilkt degošu pagali un bliezt mafijniekam taisni sejā. Ja aizbēgs, vismaz uzreiz atpazīt varēs.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 09.12.2008 21:01
Raksts #137

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pīters noskatījās pakāršanu. Viņš nepiedalījās, jo bija balsojis par citu. Kad izrādījās, ka Kadija nav mafijā, rūgti izmeta: "Lūk tā, balsotāji!"
Pīters pēc tam salasīja vairākas dzēriena pudeles un devās uz savu istabu. Bija skaidrs, ka viņu vairs nebiedēja iespēja saindēties. Tāpat bija skaidrs, ka vai nu viņš šonakt mirs vai paliks dzīvs. ur neko nevarēja darīt vai ietekmēt... Tikai aizmirsties un nedomāt.

+Citēt rakstu
mjurka
iesūtīt 11.12.2008 11:32
Raksts #138

*

Uzzinot, ka Kadja izrādījās nevainīga Emerita patiesi iztrūkās, viņa nu jutās vainīga nevainīga cilvēka nāvē.
Lai aizmigtu būs jāiedzer miegazāles, ja arī mirt, tad labāk cieši aizmigušai. Viņa nodomāja.
"Arlabunakti, cik nu tā var būt labā šādos apstākļos!" Emerita noteica apkārtējiem un devās uz savu istabu.

Šo rakstu rediģēja mjurka: 11.12.2008 11:32

+Citēt rakstu
Kristīne Katrīna...
iesūtīt 12.12.2008 15:29
Raksts #139

*

Pievienojās: 12.11.08
Kur: Rīga

Priesteri mocīja bezmiegs, viņš nolēma nedaudz pastaigāties pirms gulētiešanas.

+Citēt rakstu
Mitrene
iesūtīt 14.12.2008 19:55
Raksts #140

Priesteris paņēma mēteli un izgāja pastaigāties ārā. priesteris staigāja visai ilgi, pa to laiku paspēja notikt ļoti daudz dažādu lietu.

Inspektors bija devies nogalināt mafiju, lai uzvarētu viņu un būtu kaut niecīgākā iespēja izdzīvot. taču diemžēl viņš sajauca durvis un neatpazina gultā guļošo ārstu un nogalināja to. atpakaļceļā uz savu istabu inspektors uzskrēja virsū mafijai. un turpat arī mira. Ārsts bija nolēmis glābt kādu no mafijas, taču tam nebija vajadzības.

Mafija devās pie Frederiko seifa izņēma visu naudu un devās projām sadalīt to savā starpā.

Kad priesteris atgriezās no pastaigas viņš atklāja ka mājās neviens nebija palicis. uzgājis augšā viņš no sākuma ieraudzīja Loreto Rindas līķi koridorā uz zemes. Loreto bija inspektors kas mēģināja turpināt Fredžinalda darbu. (un turpināja aŗī jo katrs no inspektoriem novāca pa ārstam) tad priesteris iegājis netālu esošajā Rinalda- Lotāra istabā atrada to gultā mirušu. blakus rinaldam bija ārsta piederumu soma.

Tad priesteris devās uz savu istabu lūgt Dievu. tad nogāja lejā un atklāja ka telefona vadi nebija pārrauti un nosprieda ka visticamāk ka tieši mafijas bij atslēgušas telefonu, lai varētu padarīt savu darbiņu.

kaut kur tālumā Teodors, Emerita un pīters stiepa naudas somu. drīzumā viņi iekāps autobusā dosies uz tuvāko lielpilsētu sadalīs naudu un katrs dosies savā virzienā.

BIO un Moriartijs nodzīvojuši 4 raundus

Pīters, Teodors, Emerita un Priesteris Mārtiņš ir nodzīvojuši visu spēli.

SPĒLES BEIGAS

paldies par spēli!

jaunu spēli uzsāksim pēc jaunā gada.

+Citēt rakstu

25 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 17:39