![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
man ljoti paatiik vaidu vaira! kaapeec vinju nevareetu vairaak iesaistit notikumos? varbuut kaads var pateikt kur vinja nozudusi - sen nekas nav dzirdeets!
Šo rakstu rediģēja ledene: 03.07.2004 11:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.04 Kur: Tepat uz vietas un nekur... Kamēr neesmu aizgājis mājup. ![]() |
reizem es ta padomasju- kadas vareja but Vairas attiecibas ar Melsudoru? Varbut tas atklasies 6. gramata- vini tacu noteikti viens otru pazina- ka neka skolas biedri- varbut- bet tikai varbut- ari tornja. Jo par Vairas torni nav zinams nekas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Vaira ir interesants tēls un viens no patiesākajiem, jo ne visiem izturētu nervi, ja visu laiku braukt virsū.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Mman Vaidu Vaira liekas interesants tēls. Taču viņai vajadzētu mazāk raudāt. Citādi viņa visiem krīt uz nerviem ar sevis žēlošanu. Un ne jau visiem patīk sabiedrība ar pastāvīgi raudošu spoku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Jēkabpils ![]() |
Man nepaaraak patiik Waidu Waira ... taisniibu sakot - nemaz! Un taa kaa vinja tika nogalinaata meitenju toletee, tad tur vinjai arii jaapaliek uz muuzhu ... (man taa liekas), bet nekas interesants wairs naw paredzeets meitenju toletee un taadeelj Waidu Waira wnk tiek `izmesta` no filmas ... man taa liekas! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 14.07.2005 17:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.06.05 Kur: Kalambola stadionā. ![]() |
Vaira ir ļoti interisants tēls. Viens no interesantākajiem tēliem. un arī skumjš tēls.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
Jaa un filmaa vinnja pat neija nemaz tik briesmiiga...
Bet nu... laikam jau savu lomu vinja nospeeleeja otrajaa graam... un bik arii ceturtajaa... Hmm... diez vai Melsudors vinju speciaali lika baziliskam nogalinaat vai ar vinju tas bija "negadiijums" Un vispaar labs jautaajums, diez kuraa tornii vinja bija..? bet nu jebkuraa gad interesants teels... tur nu jums visiem taisniiba... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
es nesaprotu,kāpēc Malfojs Juniors gāja ar viņu sarunāties. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Midzeņi/virtuve ![]() |
Vaidu Vaira laikam atkal piebļaustīs visu skuķu toleti... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
vaidu vaira (moaning mirthle)
diezgan spilgts personāžs, parādījās 2 daļā, pēc tam atkal 4. man viņa nepārāk patīk, tā kā esmu priecīga, ka viņa tik bieži neparādās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Vaidu Vaira man atgādina vienu meiteni no pagājušās skolas diskotākas...Viņa sēdēja toletē uz palodzes un raudāja un tas man toreiz uzreiz atgādināja Vairu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
P.S. Nevar smieties par raudošu cilvēku... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 19.05.2007 18:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
laikam roulingai ir kas svarīgāks nekā vaira, bet gan krīt uz nerviem tik raudulīgs cilvēks (spoks), bet tā jau nekas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:28 |