![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.04 ![]() |
Ir daži brīži, kas joprojām mēdz uzplaiksnīt tavā atmiņā ar savādu starojumu? Tu joprojām atceries dažas situācijas, kuras tu nevari izskaidrot? Kurās tevī parādījās neparastas spējas, neizskaidrojams spēks vai apskaužama drosme? Un ko tu gaidi vakaros domīgi vērojot debesis? Kas liek tev domāt, ka tu zini vairāk nekā tiek pateikts? Un ko tu meklē viens ejot pa svešu ielu? Kas tevi saista kārtējo reizi pārlasot vienu un to pašu grāmatu? Ko nozīmēja tas sapnis, kas paglāba tevi no briesmām? Kas liek tev klusēt, kad citi smejas par to , kam tu TICI? Tu zini kaut ko, ko pats nespēj izskaidrot.... Pastāsti, kas liek tev ticēt, ka burvestības ir un pastāv visapkārt! Jo tā nebija tikai priekšnojauta..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Mūsos katrā slēpjas pārdabiskas spējas. Tādas, kuras nav citos! Šīs spējas vajag tikai attīstīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Nē manuprāt nekas tāds nav bijis, lai es par kaut ko tādu aizdomātos.Es īpaši nepievēršu uzmanību tādām lietām.Varbūt vajadzētu vairāk padomāt par to.
Šo rakstu rediģēja Paige: 24.02.2008 16:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Nē, nedomāju, ka man piemīt īpašas spējas, tikai man ir ļoti laba intuīcija.
Spējas iegūt citu uzticēšanos. Spējas visus pamatīgi nokaitināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bet pārdabiskas - nē, nav gan. Diemžēl. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Nu ir tādi brīži bijuši, ka man uznāk takā kautkādas spējas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet tas ir tik bieži, ka es visus neatceros.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.08 Kur: rokas stiepiena attālumā ![]() |
heh... gribēt jau gribētu, bet nekādu maģisku spēju man nav... neticu arī ka kādam būtu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
man ir bijis tā, pie tam diezgan bieži, ka es redzu sapni un tas piepildās.arī, ka zinu, ka cilvēks melo vai jūtu viņā emocijas. neuzskatu tās par pārdabiskām spējām, pārdabiskas spējas manā izpratnē ir kas cits... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Jā, ir bijuši daži dīvaini brīži, kurus joprojām atceros.
Es dažrei esmu varējusi paredzēt nākotni vai noteikt ,kas notiks ar kādu cilvēku. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Trešā atbilde, bet nekas izteikts. Tā kā tikpat labi tās var būt tikai iedomas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 06:28 |