![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.04 ![]() |
Ir daži brīži, kas joprojām mēdz uzplaiksnīt tavā atmiņā ar savādu starojumu? Tu joprojām atceries dažas situācijas, kuras tu nevari izskaidrot? Kurās tevī parādījās neparastas spējas, neizskaidrojams spēks vai apskaužama drosme? Un ko tu gaidi vakaros domīgi vērojot debesis? Kas liek tev domāt, ka tu zini vairāk nekā tiek pateikts? Un ko tu meklē viens ejot pa svešu ielu? Kas tevi saista kārtējo reizi pārlasot vienu un to pašu grāmatu? Ko nozīmēja tas sapnis, kas paglāba tevi no briesmām? Kas liek tev klusēt, kad citi smejas par to , kam tu TICI? Tu zini kaut ko, ko pats nespēj izskaidrot.... Pastāsti, kas liek tev ticēt, ka burvestības ir un pastāv visapkārt! Jo tā nebija tikai priekšnojauta..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
Izvēlējos ''citu atbildi'', jo man piemīt labi attīstīta intuīcija
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.06 Kur: Latvija=>Elle=>Rīga ![]() |
Jūū..manas spējas ir ātri aizbiedēt cilvēkus prom no sevis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Protams ka nav un ko jūs domājat ko? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
nē man tādas nepiemīt...
ko jūs domājat ko? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Es parasti visu varu loģiski izskaidrot,tāpēc domāju,ka nekas pārdabisks man nepiemīt. tiem,kas domā,ka Dejavu ir kaut kas neparasts,tad jūsu ilūzijas sagraušu sakot,ka tas tikai pieder pie normālas smadzeņu darbības.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Dažas dīvainības, sakritības, bet laikam jau nekas vairāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Būtu jau labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Tādi dīvaini gadījumi ir bijuši, piemēram, bieži nosapņojot ko tādu, kas pēc tam piepildās- precīzi, pa ainai. Tad vēl, kad degošs sveces gals bija uzlikts uz stikla trauciņa, es ilgi sēdēju pie sveces un tad pajautāju vai tas stikla trauks nevar saplīst. Stikls momentā aizlidoja pa gaisu. Pirms kāds bija paspējis saprast, kas notiek, es jau biju atpakaļ ar ūdens krūzi rokās- jau nu kaut kādi papīri aizdegas. Šo rakstu rediģēja shanty: 02.04.2007 16:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Jā sivāziņā esmu un es šīs spējas cenšos atīstīt, joesmu trešajā paudzē jau meitene un tas nozīmē ka arī mazā raganiņā
...Tā parasti saka par meitenem kas dzimušas jau trešo paudzi pec kartas un pa vidu nav neviena zēna |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
jukušie. kādas vēl burvju spējas, esiet reālisti.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Dažreiz man liekas, ka ir bijuši dīvaini atgadījumi.
Piemēram es paskatījos uz puķu podu nodomāju 'būtu ja tas nogāztos, un tas arī nogāzās. Bet tam bija izskaidrojums, puķu podu nogāza kaķis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
skatos, ka daudziem daudz kas piemīt. sevišķi piesaistīja lidotprasme un kas tur vēl. esmu ikdienišķa 'iepriekšsapņotāja', tā to laikam nosaukt. dzirdēt dzirdu, deja vu jūtu, intuīcija ir, vēl šis tas. bet vai gan tas nav ikdienišķi? teju ikviens cenšas ar kaut ko palepoties, ka kaut kas piemīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
diemžēl piemīt, bet lai tas paliek nevienam nezināms.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Ja kādam ir pārdabiskas spējas, manuprāt, viņš tās neatklāj. Labi, jau labi - te jau visi savējie - var droši stāstīt, bet...
Man ir tāds viedoklis - katram ir dotas spējas - viss atkarīgs no tā - vai viņš ir tik atbildīgs, mērķtiecīgs tās attīstīt, pilnveidot un pielietot, neskādējot ne sev , ne citiem?!!!??? Un te nav runa par lidināšanos uz slotas vai citiem sapņiem un fantāzijām...bet - par reālu rīcību, kam pamatā ir garīgs spēks, attīstīts iekšējais dialogs ar savu garu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Ja es jums pateiktu, jūs tāpat neticētu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
sper tik vaļā! nav jau svarīgi noticēs vai nē, galvenais, jau ka pati zini to!
es nobalsoju, ka jā, ir bijuši tādi brīži, bet es zinu, ka uzradīsies kāds, kas atradīs loģisku izskaidrojumu un visa burvība beigsies:(... nekas, es tik un tā gaidu! Šo rakstu rediģēja washulis: 01.01.2008 01:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
Pa sapņiem paredzu kādu nākotnes momentu ko dodajā brīdi atceros un mazliet dziedniecības!
Nu vispaar man liekas ka esmu īpass, bet katraa no mums ir kas īpass!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
man ir bijuši brīži ,kad es redzu nākotni ,bet varbūt man tikai likās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Man ir tāda spēja neticami ātri visiem sākt krist uz nerviem.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.08 ![]() |
Es vakaros pirms gulētiešanas velku no cepurēm trušus. Ferma jau sanāk.
*ironija* Bet ja nopietni, es spēju lidot. 2reiz lecu ar gumiju. Lidojums bija īss, bet sajūtām bagāts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
It kaa jau nee... Tikai ljoti biezi deja vu sajuuta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Manas "ipashaas spejas" - laba galva (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Pipardilliite: 03.02.2008 13:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:59 |