![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.04.04 Kur: pie saveejiem... ![]() |
(Bubulis pārvēršas par to no kā jūs visvairāk baidaties)
Ja tu stātos preti bubulim ko tu redzētu? No kā jūs visvairāk baidaties? (ja nav noslepums) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
iiisteniibaa, es nezinu no kaa viss vairaak baidosss...tieshi taadeelj gribeetu staaties vinjam pretii....tad es zinaatu kaadas ir manas lielaakaas bailes... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.09.05 Kur: behind you ![]() |
Laikam ka visa pasaule parvertusies par zombijiem un es esmu vienigais normalais taa kaa Resident evil Apocalypse
nezinu vai taas ir manas lielaakaas bailes bet tas bija 1. shausmigaa lieta ko iedomajos Šo rakstu rediģēja Vegeta: 29.03.2006 18:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Tagad es esmu izdomājusi, ko tur īsti redzētu. Man liekas, ka es redzētu čūsku. Man liekas, ka tā varētu būt. Bet es gribētu pamēģināt, kas tur īti parādītos īstenībā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Es redzeetu sewi potera wietaa!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Man ir bail no augstuma. Pat sapņos. Reizēm man kaut kur jākāpj [sapņojot] un paliek totāli bail. Tas īr tīk drausmīgi. Patīk man ainavas no augstuma [ ^__^ ], bet tā - nē.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Īsti nezinu, ko es redzētu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Varbūt kādu pretīgu veci ar nazi rokā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pēc ''ķiķikulus'' viņš pārvērstos par, mhhmm... Bēbīšu drēbēs ieģērbtu cilvēciņu ar rozā banti ap kaklu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
hehe - kārtējais egoistiskais pašispusmes topiks, ko gan mēs bez viņiem darītu :]
laikam tad man vajadzētu redzēt pilnīgu vientulību, no tās es šķiet baidos visvairāk un tad vēl no akluma un atmiņas pazaudēšanas, vispār jau es nevaru pateikt ko e redzētu, jo es vairāk baidos no sajūtām, sviestaini ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
es droši vien redzētu veselu armiju ar zirnekļiem...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.06 Kur: In love with vampires. ![]() |
kaut ko, kas saistās ar globālo sasilšanu vai 3. pasaules karu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.07 Kur: Zemes centrs ![]() |
Es nezinu ko es redzetu bet manas vislielakas bailes ir nomirt no gaisa trukuma... Es gan nezinu ko bubulis daritu lai es saktu smakt nost...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Es būšu iedomīga...es redzētu sevi-tikai es pati varu būt pietiekoši spēcīga ,lai spētu sev ko izdarīt...tikai no tā es varētu baidīties-no sevis...
Bet te runā mana iedomība, tā ka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Es laikam redzētu mīlestību. Nezinu, kādā formā, bet jā, tā noteikti būtu mīlestība.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
droši vien redzētu tumsu
man savos 15 gadiņos vēl eizvien ir gandrīz vai paniskas beiles no tumsas no malas tas izklausās smieklīgi bet es nevaru sev neko padarīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
man visvairāk bail ir......no aizdomīgiem un ļauniem tipiņiem....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Te nu es līdzinos Ronam.
Es redzētu...zirnekļus....Brrr... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 ![]() |
Tai obligāti jābūt kādai būtnei? Jā tā...tad es pat nezinu. Vienīgais no kā baidos, ir pašas bailes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.06 Kur: nezin.... parasti pie kompja ![]() |
ka kaads no paziistamajiem nomirst! man visvairaak no taa ir bailes!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
es baidos no taa ka esmu laimiigs.
man liekas ka es to neesu pelnijis... |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.07 ![]() |
es piem. redzeetu datora monitoru kuraa paraadaas kurbijkurne.lv sleegts uz muuzhiem.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ataa_a.gif) (mas jocins) Bet taa es manliekas redzzeetu bandiituu.. un pēc ķiķiķilus burvestības viņam bikšu vietā būtu pamperi un pistoles vietaa cukurgailiiC ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Kartona kastītē zem tilta ![]() |
Manas lielākās bailes būtu, tad, ja es ieraudzītu spalvainu čali rozā kleitiņā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 11:05 |