![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: uz slotaskāta ![]() |
Vai esat lasījuši kādu Brigitas Blobeles skolas romānu?
Es jā un man patīk. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 Kur: Esmu savā sapņu pasaulē... ![]() |
Vienkārši superiigi mīlas romāniņi!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Iesaku izlasīt, naw jau taa ka citas graamatas nepatiik (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) bet man patiik labaak lasiit romaanijjus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ko juus par tiem sakaat??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) kādus vēl romāniņus varat ieteikt???? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Ja godīgi, pat es tādas salkanības varētu sarakstīt. Visi vienādi un man jau liekas garlaicīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: Night's Watch ![]() |
Agrāk likās tīri neko, bet tagad neko tik lētu vairs nevaru piespiesties izlasīt. Ja būtu biezāki un sižets nebūtu TIK iepriekšparedzams, tad vēl tā, bet... vienalga pārāk nenopietni.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.05.06 Kur: burvju spogulii ![]() |
Dažreiz tīri interesanti, bet mani viņi īpaši neinteresē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
vinji visi ir identiski - tik atshkjiras vaaka dizains un varonju vaardi. reizeem dazjs ir interesants.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.10.05 ![]() |
mmm... man patiik shie romaaninji, neee, es winjus vnk. diewinu!!!
vns ir kaut kas taads, kas piesaista, tie nav lidz galam pabeigti, it kaa neizsaka kaut ko liidz galam, bet tad var taaaa iedarbinaat izteeli... mmm... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
njaa dazjiem jau toch nau ne vainas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) dazjus tieshaam gribas izlasiit 1ajaa kjeerienaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Salkanības kalnagals. Es izlasīju vienu un man pietika, lai saprastu, ka šos romānus es savu mūžu vairs nelasīšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 ![]() |
Esmu lasījusi, bet īsti nepatīk, nav manā stilā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Man dikti tīk šie te romāniņi.
Ja es drīkstētu, tad tos noteikti ieliktu obligātās literatūras sarakstā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
CITĀTS(marushinja @ 10.05.2006 15:55) [snapback]628080[/snapback] Un vai kāds nevarētu pateikt par ko ir "Mēness Fejā"? Pat nosaukumu neesmu dzirdējusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Ljauj man atmineeties..taa..tur bija par meiteni,kuru iistajaa vaardaa sauca par Signi (wo,baigi lepna jutos,ka mans vaardinjs bij mineec) & vinja iemiileejusies skolas populaaraakajaa puisii..Tad tas puisis aizbrauc,bet pirms tam vinjiem taadas romantiskas tikshanaas notikushas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Meitene zaudee veelmi eest,kad peeksnji peec kaada laicinja puisis uzrodas ar savu grupu & teoreetiski izliekas vinju aizmirstam..& sacer vinjai dziesmu ar nosaukumu ''Meeness feja''.. Un par pashiem romaaninjiem,esmu izlasiijusi jau sajaa pavedienaa daudzinaatos ''Mana skaistaa maasa'',''Neskaries man klaat'' (shito dievinu & paarlasiiju divas reizes) un ''Meeness feju''!Citus lasiijusi neesmu,vien maajaas staav kaut kaada.. Bet vispaar nu ljoti liidziigi!Paaraak paredzami un.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.06 ![]() |
Senāk man baigi patika. Diezgan daudzus tos romānus izlasīju. Nezinu cik, bet laikam visus, kas bija bibliotēkā. Tagad gan nevaru saprast, kā var kaut ko tik banālu lasīt. Kaut gan.. Kas zina. Neesmu jau labu laiku lasījusi tos romānus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
CITĀTS(Potera_fane=) @ 18.05.2006 13:21) [snapback]632971[/snapback] man labāk patika Gabijas Šusteres romāniņi... bet ir jau labi. O, šitie man ari patīk. [patika] Pedejā laikā neesmu lasijusi. Tie romānini diezgan līdzigi. Bet loti man patīka [..] neatceros precīzus nosaukumus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.12.05 Kur: Vaaczeme ![]() |
Senāk izlasiju kādus trīs vai četrus, bet nezinu kapē apnika un sāka likties mazliet pastūlbi. Laikam neesmu tendēta uz šāda veida literatūru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
Nesaistīja.
Bet viena gan - ''Mana skaistā māsa.'' Tā palika atmiņā. Manuprāt vislabākā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Man diezko nepatika, tādi panaivi mūsdienām...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
jau pieriebušies... beigas vienmēr paredzamas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
senaak ir lasiiti un turklaat daudz. bet par to, ka paredzami- tas gan jaapiekriit.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Saaku wienkaarshi -pretiigi-nejauki-fui-banaali......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Man par šiem skolas romāniem ir savas domas. Interesanti jau ir, laikam, bet man patīk lasīt grāmatas, no kurām ir kkāda jēga. Tas ir tā - grāmatai ir sava morāle, tā ir dziļa un emocijām bagāta (ne tikai mīlestības emocijām).
Blobelu var lasīt, ja nu galīgi nav ko darīt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 23:16 |