Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Deja vu
tumsīgā
iesūtīt 19.05.2004 13:05
Raksts #1

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.02.04
Kur: v-pils...

Tātad, šis dežavū ir -

d`ej`a vu fr. [dežavī] - burtiski tuklojot- jau redzēts.
psiholoģijā - maldīga sajūta, ka notiekošais jau pieredzēts.

Svešvārdu vārdnīca, Jumava, 1999., 850. lpp

man gan neticās ka maldīga (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) kaut kas tur taču ir! man tā dažas reizes ir gadījies (tikai dažas) es biju vietā kur agrāk nekad nebiju bijusi, bet man likās ka esmu bijusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) varbūt tie ir sapņi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) a varbūt paredzēšanas spējas? :blink: vai arī tomēr esmu garīgi slima? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)

dīvaini... gaidu jūsu domas...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
8 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
Dark Phoenix
iesūtīt 10.10.2006 19:38
Raksts #101

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.08.05
Kur: Rising from the ashes...

CITĀTS(anhela @ 10.10.2006 20:19) [snapback]1049326[/snapback]

jap, man ar tā ir bijis, vairākas reizes. man iešāvās prātā tāda doma, ka tās varētu būt atmiņas no iepriekšējās dzīves. nezinu, varbūt kāds jau to teica, bet es nespēšu izlasīt visas atbildes...

Es arī tā domāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Vienkārši tagad man ir arī šī teorija.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 13.12.2006 10:05

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 10.10.2006 20:24
Raksts #102

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 02.10.05
Kur: Sudraba dvēselē vēju auž...

Man tā ik pa laikam gadās. Pārsvarā ir tikai tāda miglaina nojausma par to, kas tā jau varētu būt bijis. Bet reizēm ir tā, ka tu skaidri apzinies, ka tev tikai tā liekas un ka tu tur nekad neesi bijis un nekad neesi to darījis vai teicis, bet tajā pašā laikā tu jau zini, ko otrs darīs vai teiks un tu zini, KA TĀ TOMĒR JAU IR BIJIS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
ievuks
iesūtīt 28.10.2006 09:23
Raksts #103

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 06.04.06

Manuprāt zemapziņas stāvoklis! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
zimza
iesūtīt 13.12.2006 01:50
Raksts #104

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 13.12.06

arī man tā ir bijis. bet tas notiek regulāri. reizēm liekas ka esmu kautkāda garīgi slima. bet pa 5gadiem jau esmu pieraduis pie šiš dīvainās sajūtas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
visss notiek kā pēc scenārija, noteiktas drabības, vārdi, personas u.t.t bet kas būtu ja es iejauktos tajā kārtība? vai es mainītu kauko???? es zinu kam ir jāpievērš uzmanība, es zinu kas tulīt būs turpinājumā. sajūta tāda, itkā es dzīvotu divās paralēlās dzīveš vienlaicīgi un vietām viņas dublējas.

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 13.12.2006 12:52
Raksts #105

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 15.12.04
Kur: Zālamana templis, Klervo abatija.

Vēl vakar man bija tāda sajūta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Sēdēju, paskatījos uz savu draudzeni un man likās, ka kaut ko tieši tādu esmu jau redzējusi.
Un nebija jau vienīgā reize.

+Citēt rakstu
Devils*Little*Si...
iesūtīt 16.12.2006 21:19
Raksts #106

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 15.12.06
Kur: pasaule

Man tā ir ļoti bieži. Uznāk periodi, kad tas atkārtojas kādas 5 reizes nedēļā. Ir arī tā, ka ilgu laiku nav šis deja vu.

Personīgi palieku pie domas, ka esmu to redzējusi sapnī. Jo dažreiz es pēc deja vu sāku atminēties, ka esmu to sapņojusi. Bet varbūt man tā tikai liekas.

Ir arī bijis tā, ka man deja vu ir palīdzējis. Vienreiz priekš kontroldarba biju uzrakstījusi špikeri, ko turēju zem galda. Vienā mirklī vajadzēja tajā ieskatīties. Kad jau liku roku zem galda, uznāca deja vu un tad es zināju, ka man nevajag ņemt špikeri, jo skolotāja to ieraudzīs. Un tas nu mani arī izglāba.

Jocīgi, bet man tomēr patīk šādas mistiskas lietas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

+Citēt rakstu
irbīte.
iesūtīt 16.12.2006 22:20
Raksts #107

Pievienojās: 17.02.06
Kur: alone.

Kopš es esmu kopā ar labāko draudzeni, man deja vu ir ļoti bieži.
Nu, mana LD ir persōna virs manis.

Un es arī domāju, ka tas nāk no sapņiem, jo vienreiz es pieķēru, to sajūtu atceroties sapni, kuru sapņoju 4-5 gadu vecumā.

Šo rakstu rediģēja Piektdienas mīlestība.: 16.12.2006 22:21

+Citēt rakstu
Devils*Little*Si...
iesūtīt 16.12.2006 22:57
Raksts #108

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 15.12.06
Kur: pasaule

Persona virs Tevis taču...

esmu es...

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Vai tā varētu būt, kas esmu Tava LD???

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 17.12.2006 00:22
Raksts #109

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

Vakar gadījās viens jautrs gadījiens. Stāvam ar bratvu centrālajā stacijā, kaut ko bazarējam, es kaut kādā sakarā ieminos par Matālistu ( tāds vecs bomzis, kurš ir reāli noaudzis ar matiem, kuri ir tik netīri, ka uz galvas veido ķiverei līdzīgu priekšmetu, plus vēl veido dabīgos mēslu dredus, vēl viena īpaša pazīme - pārvietojas, pasitis padusē pāris kartona gabalus; bieži manīts stacijā vai tās tiešā tuvumā ), paskatos pa kreisi - opā, reku vecais velkas. Tā nu jams paiet garām un aiziet tālāk, mēs vēl šo to nedaudz uz to pašu pusi papētījām, pagriežamies atpakaļ, a es pēc maza brītiņa paskatos vēl pa kreisi. Čota ņe tak - tas pats Matālists atkal iet tieši tajā pašā virzienā no tieši tās pašas vietas, kur pirmīt gāja. Es pieklauvēju otram keksam, nepieklājīgi parādu ar pirkstu nabaga virzienā - šis arī paskatās un sāk riktīgi brīnīties.

Bet mistērija drīz vien atrisinājās - pagājis nedaudz uz priekšu ( nedaudz tālāk, nekā bija toreiz nogājis, kad beidzām skatīties pirmajā reizē ), viņš pēkšņi apgriezās un devās atkal atpakaļ. Acīmredzot, fiksi bija pamanījies nodesot atpakaļ un tad nu tur tā patrulēja, nevienam nezināmu iemeslu vadīts.

+Citēt rakstu
negative
iesūtīt 17.12.2006 13:54
Raksts #110

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 09.02.06
Kur: merkurs

man nesen bija deja vu. vazaajos pa Origo, naak pretii viena meitene... it kaa nepaziistu, redzu arii pirmo reizi, bet skiet, ka tomeer esmu redzeejusi kaadreiz. loti savaada sajuuta paarneema. turklaat taa meitene arii savaadi skatiijaas, smaidiija, bet maniiju arii vinas sejaa apmulsumu. savaadi. kaut kur reiz tikaamies, varbuut pagaajusajaa dziivee...

+Citēt rakstu
otto
iesūtīt 18.12.2006 15:07
Raksts #111

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 18.12.06

CITĀTS(tumsīgā @ 19.05.2004 13:05) [snapback]210949[/snapback]

Tātad, šis dežavū ir -

d`ej`a vu fr. [dežavī] - burtiski tuklojot- jau redzēts.
psiholoģijā - maldīga sajūta, ka notiekošais jau pieredzēts.

Svešvārdu vārdnīca, Jumava, 1999., 850. lpp

man gan neticās ka maldīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) kaut kas tur taču ir! man tā dažas reizes ir gadījies (tikai dažas) es biju vietā kur agrāk nekad nebiju bijusi, bet man likās ka esmu bijusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) varbūt tie ir sapņi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) a varbūt paredzēšanas spējas? :blink: vai arī tomēr esmu garīgi slima? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)

dīvaini... gaidu jūsu domas...

Tāda situācija var būt liktens, brīdinājums, nostrādā atmiņa.

+Citēt rakstu
stindzis
iesūtīt 30.12.2006 21:43
Raksts #112

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 28.10.06
Kur: Rīga,Latvija

tas diezvai ir ka tu esi garīga slima vienkārši sakritība!!! vai arī esi pārskatijusies amuletu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
misszandale
iesūtīt 30.12.2006 23:07
Raksts #113

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 30.12.06

ir piedzīvots. bija laiks, kad diezgan bieži piemeklēja šī neparastā sajūta.
visdrīzāk jau kādreiz sapņos nosapņots!? nezinu, man sajūtas vai tā sauktā intuīcija bieži ir melojušas, tādēļ neticu, ka tas varētu būt kas vairāk par kārtējo apziņas izstrādāto joku.

+Citēt rakstu
Viesis_stefa_*
iesūtīt 01.01.2007 22:05
Raksts #114

Viesi

skatos filmu deja Vu, nesaprotu pagaidām kas tur ir, bet vnk sāku interesēties par šo parādību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
atklāju, ka arī man ir daudzas reizes tā bijis, kad liekas konkrētā situācija ir jau piedzīvota vai nosapņota. bet vēl esmu piefiksējusi, ka pēdējās reizes, kad mani ir pārņēmusi šī parādība.. lai gan zinu kas man ir jādara - izdaru pavisam savādāk. vai tā mainu savu dzīvi? jocīgi..liek aizdomāties.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

+Citēt rakstu
irbīte.
iesūtīt 02.01.2007 19:46
Raksts #115

Pievienojās: 17.02.06
Kur: alone.

Man arī ir tā, ka cilvēku sejas izsauc šo sajūtu.!
Tāds zēns, lielām, zilām acīm, skatījās uz mani pieturā vienreiz.
Un kad es paskatījos pretī, bija sajūta, ka es viņu pazīstu..
Kaut kur dvēselē kaut kas iesmeldza. [Man viņš neiepatikās.!]
Un tas skatiens bija sekundi ilgs.
Pasmaidījis viņš novērsās.
Kad iekābu trolejbusā un pavēros, nekur viņu neredzēju. Tas nozīmē - pa 30 sek. viņš bija pazudis.
Un man tas bija tik pazīstams...
Uii.

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 14.01.2007 00:15
Raksts #116

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Man arī tā ir gadījies(vienā brīdī atceros,ka nesen jau to pat nosapņoju.Neliels kadrs un viss,bet vēlāk piepildas),pat salīdzinoši bieži un es sāku pie tā pierast,taču parunājot ar gudru cilvēku sapratu,ka tas ir saprotami,ka tā smadzenes ar mums "spēlējas".Ticiet man,tie,kas ir ko tādu izjutuši,jūs nejūdzaties-jūs esat vai nu pārcilvēki (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) vai pilnīgi normāli.Tas nav nekas pārdabisks!

+Citēt rakstu
SilverDove
iesūtīt 14.01.2007 16:20
Raksts #117

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 16.10.04
Kur: In my little corner of the world

Man ir bijusi šī deja vu sajūta. Kad esmu kaut ko darījusi, pēkšņi tāda, kā sajūta, ka tas jau reiz ir noticis. Dažkārt liekas, ka tūlīt jau varēšu pateikt, kas notiks tālāk, bet to domu nekad neesmu varējusi notvert.

+Citēt rakstu
Salomeja
iesūtīt 15.01.2007 17:20
Raksts #118

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 23.10.06
Kur: Balvi, Balvu rajons.

cik skatos, tad daudziem taa savaas dziivees ir gadiijies... parasti jau saka, ka ja taa notiek vai tas ir daudziem/visiem tad jau tas viss ir normaali... itkaa normaala paraadiibaa... lai gan ar to deja vu... es pat nez... laikam jau ka tas tomeer ir normaali... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Morty
iesūtīt 12.02.2007 16:20
Raksts #119

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.01.07
Kur: starp nāvēžiem

nu vispār deja vu man gadās vairāk nekā tikai retu reizi. Kaut vai mamma kaut ko runā, bet es sēžu pie galda un ir vienkārši tāda dīvaina sajūta ,ka tas jau notika. Vai arī vienkārši ejot pa ielu, jebkurā situācijā...

+Citēt rakstu
The Best Angel
iesūtīt 28.02.2007 21:50
Raksts #120

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 04.01.07

Es laiku pa laikam tādus redzu. Dīvaina sajūta. Bija laiks, kad tie mirkļi bija visai gari. Sametās pat baisi. Dīvainākais ir tas, ka tad, kad itkā deja vu redzu otro reizi, es atceros, ka pirmjā reizē arī esmu domājusi, ka redzu to jau otro reizi. Pats pēdējais bija tāds, ka es sēžu savā gultā, skatos uz grāmatu "Afēristi" un vēroju globusu, bet domāju par cilvēka vārdu. Interesanti, ka atkārtojas arī tajā brīdī domātās domas. Ir bijis tāds deja vu, kas atkārtojas divreiz. Toreiz redzēju, kā zēns, kāpdams pa trepēm, novelk džemperi.

+Citēt rakstu

8 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 >
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 11:20