![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
muļķīgi ka harija potera filmās hariju tēlo tāds aktieris viņšizskatās stulbi un nepavisam kā pēc grāmatas kaut vai mati: grāmatā viņam tie bija gaisā a te kā ola uz galvas uzsista! :blink:
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Nekad nevarēs atrast tādu ( niu varbūt ) kas būs precīza kopija Harijam , jo grūti tak ir atrast un vaig tak fimēt. Glvenais, ka filma. Vismaz kaut cik varētu viņš būt līdzīgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.05.05 Kur: Minervas guļamistabā :) ![]() |
Par Harija aktieri gan man nav sudziibu, bet shitais jaunais dumidors tak ir resns, bet gramata rakstiits ka vins ir gara auguma kalsns burvis. un strups gramata rakstiits ka istidzeejis utt... bet filma vinjam istidzeejusi ir tikai seja un vederu neveikli megjinaats sleep zem draanaam, tapat Taarpastis bija raksturots kaa tievs utt..., bet filma vins ir resns, trakacis ari nebija raksturots ka resns, ja godigi trakacis izskatijas galigi tizli kaa nuugjis. Remuss Vilksons ari izksatijs vnk nugjiigi, gramata biaj rakstits ka vinam ir gari un iesirmi mati.ja godiigi man jaunas filmas ta besij kaut vai tikai aktieru peec. pirmaa filma veel bija ok, tad vismaz dumidoram bija normalaks aktieris un strups veel nebija tik loti apresneejis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Man jau makten patika tas Uguns bikjeris, bet jau no pasha sákuma tas Redklifs kaut ka tur neshtimmé, jo vinjsh izskatás táds uzpúties snobs, bet ja piespiezh iztéloties sevi ka tá nav tad jau var arí iztikt.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Es personígi Hariju visás gramatas iztélojos tádu káds vinjsh ir parádíts uz pirmás gramatas váka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.05 ![]() |
nu pagaidām tēlo un izskatas tā enkas. taču pēdējās filmās leikas līdzība ir palielinājusies, jo pirmajās filmās viņu kā lai opasaka pārāk ''pielaizīja'' un uztaisīja pēc paipuisīša. vienīgi kaitina tas ka nav ieliktas zaļas kontaktlēcas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Atraduši, piesieties.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Neesu jau nekāda Daniēla fane, ko jūs iedomājieties!, bet viņš taču ir normāls... Vai't tie kas ir pret viņu, varētu paši labāk notēlot??? CITĀTS Hagrids ir neatbilstošs, jo viņam ir nepareizs džemperis. Ak dievs, tam bija jābūt zaļam, nevis sarkanam, filma būs pagalam! [cilvēki attopieties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Traki! Jūs baigi skarbi te vērtējat... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Daniels vēl tāds pa vidam...tik traki jau viņš nebija neatbilstošs. Tad jau Vilksons vispār ir izsmiekls. Kad es ieraudzīju viņu, tas bija traki! Un Rona mati 4. filmā ir galīgi garām...viņš zin, kas ir frizieris? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
manuprāt Daniels Redklifs ir vistuvāk Harija tēlam, kā jebkurš cits man redzēts puišelis un visu gribēt nevar...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 ![]() |
Ja Daniels nebūtu piemērots viņu neizvēlētos! No cik tādiem puikām toreiz izvēlējās tieši viņu!? ne jau bez iemesla...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.07.06 ![]() |
Daniels Redklifs ir vispiemērotākais aktieris Harijs lomai...viņš tiešām labi izskatās,bet piekrītu, ka bez grima Daniels ir neglīts!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
man liekas ka vinjam vajadzeeja vismaz spozji zaljas kontaktleecas lai acis buutu iistajaa kraasaa...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(fishbone @ 20.05.2004 20:23) [snapback]211930[/snapback] Nez nesaskatu nekaadu vainu. Iedomaajusies vispaar biju vinja taadu kaa ziimeetaas bildees nevis kaa reaalu cilveeku un tapee arii neko sliktu nevaru teikt. Bet taas acis toch vinjam nau zaljaa kraasaa! me... Mjā. Nevarētu teikt, ka esmu baigā sajūsmā par Redklifu - kā Harijs [filmās] viņš pat izskatās labāk, nekā tad, kad dala autogrāfus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Lai nu kā - esam vienā dienā dzimuši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Bet, man liekas, ka viņam tomēr ir zaļas acis - atkarībā no daudziem apstākļiem acu krāsa var izskatīties savādāka. Piemēram, man vienmēr licies, ka mana acu krāsa ir pelēkzila. Bet tagad es nokrāsoju matus tumši brūnus, un manu acu krāsa palika zilzaļa! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Lai nu kā [atgriežoties pie Redklifa], man liekas, ka Harija Potera lomai labāku angli par viņu neviens nespētu atrast. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
man gan viņš tiiri labi patika..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
es tew pilniibaa piekriitu immortal..,jo kaads izskatiijaas Remuss..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) :Dnu vispaar..es arii Siriusu biju iedomaajusies savaadaaku..;((IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet par Dumidoru vispaar nerunaasim...kaads vins izskatiijaas 4filmaa...:(pscc |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
pie Daniela jau pierasts. un nekādas vainas. citu viņa vietā pat nevaru iedomāties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Grāmatā Hariju izskata ziņā iztēlojos,kā kalsnu,vārgu,ne īpaši izkatīgu jaunieti. Filmā attēlotais Harijs likās pārāk perfekts(var jau saprast filmas veidotājus-jo smukāks puisis,jo vairāk jauniešu skatīsies filmu).Khem...var jau būt,ka spēlējot kalambolu Harijs parūpējies arī par labu fizisko formu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Prieks tikai par zaļajām,skaistajām acīm...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.06 Kur: kautkur tur, kur mani war sameklēt tikai Voldemorts.. ![]() |
nu man šķiet, ka tad, kad pirmo reizi filmā redzēju siriusu, wiņu īsti nepazinu, jo nekad nebiju domājusi, ka wiņš warētu būt blonds.. trakacis drīzāk derētu par sīkkaudzi. bet daniels tomēr ir par wecu.. tomēr.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) arī dūdijs manā iztēlē bija daudz, daudz blondāks.
diez, ko nākošajā filmā wiņi izdomās ar tonksu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
nu ir daži izņēmumi, bet visā visumā mani apmierina visi aktieri.. =] manuprāt nav obligāti piemeklēt aktierus, lai viņi būtu identiski grāmatā aprakstītajiem varoņiem .. grāmatā visi ir izdomāti, bet filmā visi ir it kā atdzīvojušies.. nē, ne to gribēju teikt.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet es nesaprotu tos, kuri domā, ka kāds tiešām sameklēs identiskus cilvēkus, lai viņi atbilstu personāžiem no grāmatām ..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
nu īstenība es Redklifā nesaskatu nekādu vainu, kapēc viņš nevarētu tēlot HP...jā, varbūt viņa frizūra neatbilst grāmatā rakstītajam, bet to taču var labot...un ja jau viņu izvēlējās, tātad viņš ir gana labs lomai...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
manupārt danielu izvēlējās jo viņš bija vispiemētotākais šai lomai...
nedomāju, ka būtu labāk ja izvēlētos kādu kurš ir līdzīgs grāmatā aprakstītajam Harijam, bet no tēlošanas neko nejēdz... nja un par to frizūru... nu tie frizieri tiešām varēja pacensties un kkā tos matu vairāk sajaukt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
pirmajā daļās jau nu bija galīgi garām. tāds stīvs paipuisītis, bet to droši vien varētu uzskaidrot, ka tik viegli uz lielā ekrāna nav, bet tomēr... tad sākoties ar trešo daļu jau bija o.k. bet tagad atkal sāk vilkt prom no potera puses. vairāk (vairāk jau laikam dēļ scenārija), bet pārāk velk uz nomocītu pusaudzi, ne to poteru ar savu pārlielo varonību.
it kā jau o.k. bet varētu arī labāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
Nu es jau vairs neatceros kadu biju vinju iztelojusies sakuma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) bet nu es domaju ka vinjs savu lomu telo spidoshi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 06:28 |