![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
Viesis_postal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_images/kurb/folder_post_icons/icon13.gif) Te varam runāt par programmu DC ++ (Direct Connect - Programma failu savstārpējai apmaiņai internetā), tās paveidiem, problēmām ar tās pieskaņošanu, kā arī ieteikt dažādus hubus!
Tie, kas nesaprot kas ir DC++ , hubs, nemāk ar šo lietu vispār darboties, vispirms izlasa [links] šo te DC ++ manuāli (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Download linki:
maniacx.no-ip.com:415 ~~~~ ! Visbiežāk manītas DC problēmas: 1. CITĀTS(Ko darīt?) Nu jā, viss jau OK, ir man tas DC++, bet viena problēma - es gribu kaut ko atrast, uzrakstu ko tieši, nospiežu Search, bet man nemeklē! Kāds var kaut kā palīdzēt? Atrisinām: Ieejam Settings, un sameklējam opciju Active/Passive. Īsāk sakot, ja tev ir ķeksis pie Active, tad uzliec Passive. Ja pie Passive, uzliec Active (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Tad spied OK, izej ārā no programmas, ieej atpakaļ un pamēģini kaut ko pameklēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) . 99.9 % gadījumu it helps. ~~~~ Noderīgas adreses: hublist.org dcpp.net ~~~ [Sapludināti pavedieni par hubiem un DC ++] Šo rakstu rediģēja Siri: 07.04.2006 19:59 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
man ir jauna problēma (to vienmēr daudz). šoreiz runājot par RevConnect - manējais atrod failus, tomēr, kad lieku novilkties, viņš neko nedara. nekas nevelkas (attēlā redzams tas, kas parādās, kad velku failu listi).
un settingus saglabāt nav iespājams - katru reizi, kad pārmainu, un atveru pa jaunam, nekas nav mainījies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:http://i83.photobucket.com/albums/j309/andrEe_D/blabllad.jpg) Šo rakstu rediģēja zūm.: 06.05.2007 22:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
vakar mamma izlasīja avīzē 5 minūtes, ka no dc++ vairs nevarēšot neko kačāt.. nelegāla mūzikas izplatīšana, bet šodien vēl man viss novelkas bez aizķeršanās.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ko jūs sakat - var ticēt, ka dc ir beigas klāt?..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Pēc idejas ( kuru kaut kur dzirdēju) dcc++ ir failu apmaiņas programa ta kā terētiski tā nav zagšana, bet cik tur patiesības nezinu, jo viņi var mēģināt dcc++ apkarot, bet pilnībā to apkarot tā vai tā neizdosies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
DC++??? Tas ir maksas???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
vispār jau pietiek to nokačāt vai arī kā man [dabūt jau tad, kad pirku kompi].
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
LOL.
dc++ neviens nav aizliedzis, tas nav slēgts. Latvijā ir aktivizējušies cilvēki, kas slēdz latviešu torrent trakerus un dc++ latviešu hubus, piemēram, UniNet vairs nestrādā. Un tādēļ jau tā saucas "failu apmaiņas programma", jo tur ar failiem apmainās - tāpat kā tu savam draugam aizdod savu CD disku, ko pats pirki. Un te ir info. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
man ir viens muļķīgs jautājums par kādu Hubu. Nu, respektīvi, kuru hubu Jūs ieteiktu, kur varētu novilkt jaunās Japāņu filmas, jo meklēju pa saviem favoritiem, bet tur ne ko neatrada, pilnigi ne ko. Bet filmas ir vienkārši satriecošas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
es vispār, ieteiktu meklēt to torrentos. un Googles tante arī kaut ko priekšā gan jau pateiks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
torrentos??? Kas pie??? Kas tas tāds ir ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(Emo.tional. @ 31.05.2007 12:07) [snapback]1147760[/snapback] vakar mamma izlasīja avīzē 5 minūtes, ka no dc++ vairs nevarēšot neko kačāt.. nelegāla mūzikas izplatīšana, bet šodien vēl man viss novelkas bez aizķeršanās.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ko jūs sakat - var ticēt, ka dc ir beigas klāt?.. Jā, protams, pamās ar burvju nūjiņu un - čiks! - neko neviens vairs nevarēs nokačāt.Torrenti. Nokačā un uzliec. Tālāk meklē kādu trakeri, piemēram, Pirātu līci, meklē vajadzīgo, novelc .torrent failu un palaid. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
shadowstalker laikam neesi informēt's/a bet DC++ un Torrenti drīz latvijā vairs nebūs. Bet uzsveru vārdu latvijā, jo arzemēs vēl viņu būs un nav jau nekādu problēmu kačāt visu no ārzemēm ja protams ir kaut cik sakarīgs internets.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Urrrā, veiksmi [s]Lampai darbā! Tu tici, ka tas izdosies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ahh, come on! Un, reāli āds tagad nāks un pārbaudīs visus Latvijas bezrūpīgos iedzīvotājus (t.i. - interneta lietotājus), lai atrastu kādu nelikumīgu failu? Or, vēl vienkāršāk - pārbaudīs, vai OS ir legāla? Par daudz darba un izmaksu, heh. Labi, lai viņi slēdz tos hubus un trakerus, bet ārzemes paliek. Un tās slēgt viņi nevar.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
Nu tas prasīs lielas pūles, naudu utt. Un tā ilgāk padomājot tomēr neticu gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Lai gan ko var zināt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
Viesis_Taa pati._* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Cik esmu dzirdējusi, dažiem(daudziem) cilvēkiem DC++ vairs nedarbojas. Man gan joprojām iet ideāli, ātrums arī labs. Bet izskatās, ka liela daļa sāk pāriet uz torrentiem, ko, pēc manām domām, likvidēt būs krietni vien sarežģītāk. Tomēr, ņemot vērā ASV pieredzi, uzskatu, ka Lampa var darīt ko grib, bet arī pēc 2 gadiem vairāk kā 80% no pašreizējiem DC++, Torrent, Kazaa utt. lietotājiem joprojām laimīgi kačās savas dziesmiņas, filmas &co.
Ja tiks mēģināts, apvākt visus serverus, tā būs pilnīga izgāšanās, ja mēģinās noteikt jūzerus, varbūt viņi dabūs pārīti ciet, bet ja tiks izstrādāta programma, kas nepieļauj failu vilkšanu... Nē, tik advancēti viņi nebūs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Lai nu kā, es laimīgi sēžu savā DC un, kad sagribās kādu Walkeru, tad torrenti nāk talkā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Tikko novilku DC pa otram lagam. Nu,par cik man ir jaunaka versija neka ta,kas bija mineta "manuali tejkannam",tad vai kads var izskaidrot,kas tur viss ir jaizdara,lai DC ietu? Nu,viss par hubiem un tada gara.
Šo rakstu rediģēja Švilpaste: 01.01.2008 19:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.08 ![]() |
sveiki.. nu man piemēram ir tā, ka esmu uzinstalējusi pilnīgi visu, pārbaudījusi vairķa kā 10 reižu un pat beigās salīdzināju ar pamacību netā, un man sakrita viss ar pamācību, bet... kad ievadu hubus, un uzspiežu connect, man vienīgi izlec, ka tā ir Unknown address.. ko tādu daru nepareizi,.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Moš tie hubi sen kā miruši?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.08 ![]() |
pamēģinaju aptuveni 10, bet viņi visi no vienas vietas,ai, pamēģināšu citus.. veeell..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
man arī tā bija.
paskaties vai tiešām adrese ir pareiza bet nekādām atstarpēm utt. vai arī tāda adrese, kā Shadowstalker teica, šādi hubi vairs nepastāv. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:58 |