Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Mirt... vai tomēr nē..., ka tad isti ir?
Dvēselīte
iesūtīt 25.04.2004 02:02
Raksts #1


Loveless
******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore



palasot postus un vairak iepazistot forumu esmu nonakusi pie secinajuma, ka taisnība vien ir par to pusaudžu noslieci uz drūmām domām par nāvi. "Let me die" or "just let me go.." ir daži no piemeriem tostarp viens no šiem ir manis pašas... paradoksāli... domas "mani jau neviens nesaprot" vai "es nevienam neesmu vajdzigs... es varetu nospragt un neviens to pat nepamanītu" ir tikai minimāls ieskats cilveka, tagad respektivi pusaudza domu gaitaa. lai ari ka to negribetos noliegt ta ir, zinu no savas pieredzes...

bet ka tad isti ir? ja tev tagad butu dota iespeja izveleties - pamest visu, nimirt, pieradit, ka tev taču bija taisnība, tu taču viņu brīdināju, ka iesi pakārties... un iespēja dzīvot... turpināt dzīvot kā līdz šim, bet mainīties, nevis ar kada palidzibu bet pasa spekiem... vai tev pietiktu drosmes atteikties no visa unspiita vaditam nomirt??? vai tomer tu dotu priekroku dzives turpinajumam???

Šo rakstu rediģēja Dvēselīte: 25.04.2004 02:03
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
5 Lapas V   1 2 3 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
Grims
iesūtīt 25.04.2004 07:50
Raksts #2


Nazgûl
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.



Visai regulāri uzdodu sev jautājumu:"Kāpēc ne?" Pagaidām atbilde gandrīz vienmēr ir "Visa dzīve vēl priekšā." Kā nekā vienreiz dzīvojam...
Kas ar mani notiks pēc 10, 20 g. nezinu, ta jau redzēs.
Vispār jau man ir doma ap gadiem 40/50 izlēkt no kādas lidmašīnas bez izpletņa, bet ta jau redzēs vai man pietiks drosmes.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
NovemberNövelet
iesūtīt 25.04.2004 08:28
Raksts #3


Kārto teleportēšanās eksāmenu
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 07.02.04
Kur: The point of no return



Piedod & atvaino, bet vai tu domaa, ka nomirt ir drosmiigs solis? :blink: To es nu es stipri gribeetu apshaubiit. Toties dziivot, sasniegt savus meerkjus, neapstaaties un nepiiksteet pie pirmajaam gruutiibaam- tas tieshaam ir drosmiigs solis. Tam ir nepiecieshama zinaama meerkjtieciiba, drosme & neatlaidiiba.
Izskataas, ka tagad ir topaa apgalvot- "viss, es gribu nomirt"..Bet cik no tiem cilveekiem patieshaam grib nomirt? Jeb jautaashu taa- cik daudzi ar taadiem izteikumiem tikai grib pieveerst uzmaniibu? Kad cilveeks saka - "Es negribu dziivot" patiesiibaa jau vinjsh domaa "es negribu dziivot taa" Vai tu gribi teikt, ka bez jebkaadas nozheelas mirtu? Negribeetu nekad vairs redzeet pavasari, iemiileeties? Paskaties, kas daraas slimniicaas- tur ir beerninji, kas gaida uz operaaciju, vinjiem ir pavisam neliela iespeeja izdziivot, tomeer vinji cer.. Tur ir pensionaari, kuriem varbuut ir tikai viena kaaja..Gruuti paelpot, vinji gulj pie sisteemas, tomeer vinji grib dziivot. Dziive ir vislielaakaa veertiiba. Neviens no mums nav nemirstiigs, tachu katram ir dota dziive..Un tici vai ne, mums ir ljoti paveicies.
Es pati peec sevis zinu, ka pirms dazhiem gadiem man probleemas likaas pasaules gals. Vienkaarshi katram laikam ir savas aktualitaates, tai skaitaa arii probleemas.. Veelaak tevi satrauks darbs, beerni, varbuut vecaaki, kam vajadzees paliidzeet, arii laba izgliitiiba. Un ne vienmeer visi ies un tev sitiis pa plecu..Pat tad, ja buusi centies. Taa ir realitaate-,meegjiniet to pienjemt. Sev es varu ieteikt to pashu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Dvēselīte
iesūtīt 25.04.2004 10:36
Raksts #4


Loveless
******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 06.03.04
Kur: playing the hydrogen sonata
Oriģinālākā pareģojuma autore



ne jau es domaju ka nomirt ir drosmigs solis... tads priekstats man ir izveidojies klausoties un lasot... ta vien dzirdu textus "ta kad es nomirsu tad vini redzes..." or "es nomirsu lai pieraditu ka man bija taisniba"... man pa reizei uznak dzives apnikums... pat domas par begsanu... ja tiesi taa - nave ir gļēva begsana no savam problemam...
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
anarhija
iesūtīt 25.04.2004 13:20
Raksts #5


Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.01.04
Kur: banaanu zeme



Ziniet ko... Jūs neziniet, kāda ir sajūta, kad tu apjēdz, ka tūlīt nomirsi... Patīkami, ne? Un trakākais ir tas, ka tev nāk atklāsme ka tu nemaz negribi mirt!!! Ka dzīve, ko tu esi visu mūžu lādējis, tev ir tomēr tik ļoti dārga! Vienā brīdī gar acīm nozib visa dzīve, vīzijas, ko tu nemaz neatceries, kā tev māte dzied miega dziesmiņu pie redeļu gultiņas, kā brauc ar trīsriteni, kā pirmo reizi piedzeries... Trīs-četras sekundes un sajūta, ka visu tūlīt zaudēsi... Es peldu ļoti labi, pat neticēju, ka man kādreiz gadīsies tā, ka saraus krampjos visu ķermeni, neticēju, jo domāju, ka tāpat nenoietu pa burbuli... Un tad es sevi redzu no augšas, kā es grimstu lejā. Tad mani pamatīgi saķer kāda roka un... melns tukšums. Kad atjēdzos, jutu, kā mani velk pa asiem akmeņiem, griež kājas, muguru, kaklu - sajūtas, maņas strādā, bet pakustēties nevar. Kustību spējas šķiet ir pārtrūkušas. Palīdzību sniegt neviens nemāk, uzspiež ka kuņģi, es izvemjos. Pagriež sāņus un izsauc ātros. Atminos vienu teikumu -Nu viss, ja viņa izvilks, būs jauna mašīna jāpieprasa...- Es gribu teikt - A varbūt mersedesu paprasīsi? - bet nav ne skaņas, ne kustības... Saku godīgi, kad tur slīku, sapratu vienu lietu - lai cik dziļā ````ā būtu mana dzīve, lai kā es apdomātu pašnāvību, tā paliks tikai manās domās. Daudzi nav redzējuši nāvi, nezin, kas tas ir. Un kad apjēdz, ka mirt tomēr nevēlies, var būt pa vēlu. Dzīvojiet!
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 25.04.2004 13:28
Raksts #6


Nazgûl
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.



Nevis nomirt ir drosme, bet nogalināt sevi, varbūt drosme nav īstais vārds, bet, kas tad ir tas, kas cilvēkam liek nenolēkt no mājas jumta uz kā tas stāv, ja ne drosmes trūkums? Neizlēmība? Sauc kā gribi, bet es vienkārši nespēju iedomāties piemērotāku vārdu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Ashly
iesūtīt 25.04.2004 13:30
Raksts #7


Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.08.03
Kur: savā nodabā



Man tā bija, kad biju apmēram 7 gadus veca. Es domāju, kā būtu, ja es nomirtu, tad visi raudātu pēc manis un tādā garā, bet tad es iedomājos, cik daudz laba es palaidīšu garām, es to nevarēšu izmēģināt. Tad uzreiz es atmetu to domu un vairs neesmu nekad par to domājusi.
Tie, kas raksta tādas lietas par nāvi visticamāk grib pievērst sev uzmanību un grib, lai viņus žēlo, jo dzīvē varbūt viņus nepietiekoši mīl, un viņiem trūkst mīlestības. Vai arī pašlaik ir grūts periods dzīvē un daudzas problēmas un nelaimes ir notikušas viņiem , tāpēc ir arī šādas domas. Viņiem vajadzētu ņemt pozitīvāku skatu uz dzīvi, nav nemaz tik traki.
Es noteikti mirt negribu, tāpēc, ka man tagad ir mērķis. Es gribu par kaut ko kļūt, es jau zinu par ko, un es arī centīšos par to kļūt, jo iespējams tieši es kaut ko izmainīšu, bet, ja būšu līķis, tad nevienam nebūs nekāda labuma.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Dinaer
iesūtīt 25.04.2004 13:51
Raksts #8


Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš



tas liekas visai jociigi ,bet kaa nomirstot tu kaadam kautko piraadiisi?
es jau sen esmu sapratusi ka tas vieglaakais celsh neviameer ir tas labaakais.
nave nav izeja. taa ir vienaldziibapret sevi un citiem. drosme ir sanemties un staaties pretii gruutiibaam.naave.... es pat nezinu kaa to labaak pateikt.

naave ir nelaimiigu cilveeku iedomu glaabinsh.iisteniibaa es briinos ka cilveekam nav speeka staaties pretii gruutiibaam ,bet ir speeka padariit sev galu. tas nav normaali ,jo tieshi gruutiibas ir taas kas adara dziivi dzivojamu.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Shatered
iesūtīt 25.04.2004 17:56
Raksts #9


Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.09.03
Kur: Svešā ādā
Grafiķis 2007



Es vienu briidi pat ljoti nopietni domaaju par veenu griezshanu - paarbaudiiju nazhus (ar kuru labaak var griezt) un veel ievaacu info no paziistamiem cilveekiem par to, kad nebuus maajaas, kaa pret cilveeku izturaas ja vinsh ir meegjinaajis dariit pashnaaviibu.. tad es satiku kaadu cilveeku kuraa dzilji iemiileejos... un tad nekas nesanaaca un es atkal sajutos tikpat pretiigi (un veel pretiigaak) kaa ieprieksh.. bet tobriid kad vinsh man domaas un ik pa laikam redzes lokaa bija es jutos labi un visi lamu vaardi, visi apvainojumi, viss sliktais gaaja gar ausiim un man bija dzilsh PO un man neviens neko nevareeja izdariit... patiikami - ticat vai nee.. un tad kad vinsh vairs nebija man atkal ausis bija valjaa, bet es neko tikuntaa vairs nedzirdu - vinsh mani izmainiija un iisteniibaa es vinju par to veeljoprojaam miilu.... veel man ir daudz paliidzeejushi forumieshi ( Lielais paldies pienaakaas -NW , BC, Nihil, Dream Destruction un savaa zinjaa pat aivvv (un neaizmirsiishu arii Air Spirit) ... ja nebuutu vinju es visticamaak tieshaam jau buutu mirusi. Un ja man buutu jaaizveelas via dziivot vai mirt - nu atvainojiet, bet naave ir vaaja cilveeka beegshana. Es neesmu ne vaaja ne mekleeju beegshanas plaanu. Un es arii saprotu, ka ljoti daudzus saapinaatu ar savu naavi taapeec labaak mocos pati lai vismaz citiem ir labi... un katraa gadiiijumaa - es pati tagad juutos diivaini labi... kautkaa taa sanaacis ... protams pashnaavnieciskas noslieces man ir, bet es tomeer censhos valdiities... to cilveeku deelj, kurus es miilu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
red_chicken
iesūtīt 25.04.2004 18:17
Raksts #10


Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.04.04
Kur: un kaa Tev liekas?



Emmmm nezinu...pateikshu iisi un konkreeti tie kuri domaa par naavi nevis izbauda savu dziivi ir kautkaadi ````iki...TIKTIESAAM dziivojam jau tikai vienreiz......lai kaaaadi buutu apstaaklji ai whatever!
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
closs...
iesūtīt 25.04.2004 19:24
Raksts #11


Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 23.03.04
Kur: Starp dūnu spilveniem slēpjoties no ziemas...



Baac, nu miiljie cilveecinji, nu padomaajiet ar galvu! Tieshaam vis dziive priekshaa un ja tagad jums dziive skiet bezjeedziiga, nu attopieties buus labaak, laiks dziedees bruuces! Un starp citu Dziive ir skaista! :blink:
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
_BijušaisPareģis
iesūtīt 25.04.2004 19:41
Raksts #12


Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju
****

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 04.10.03
Kur: Rīga, Jēkabpils



Man arī ir apnikuši visi šitie "Death" Paraxti un avi....

Tiešām- piekrītu visiem tiem, kas teica ka dzīve ir
nenovērtējama vērtība, tā tiešām ir jāizmanto!

Reiki, Asly, anarchy- jūsu raxtiem man tiešām nav ko piebilst vai piekasīties... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
Jūs mani pārliecinājāt tik ļoti, ka es par nāvi vairs pat domāt negribu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
giraffe
iesūtīt 25.04.2004 20:18
Raksts #13


Kārto SLIM-us
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 16.01.04
Kur: Rīga//Plakanciems//LR



Pilniigi piekriitu tiem, kuri uzskata, ka naave nav probleemu atrisinaajums! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Iipashi pusaudzhu vecumaa... Pati arii esmu paardziivojusi to vecumu, un man nez kaapeec, pat taados ne iipashi saulainos briizhos, nekaadas domas par pashnaaviibu neuzmaacaas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Protams, shajaa vecumaa probleemas tiek uztvertas iipashi saasinaataa veidaa, bet lai taapeec taam pakljautos un visu dziivi kraasotu druumaas kraasaas...Nu nee! Arii uztureeties ar dziivi neapmierinaatu cilveeku sabieriibaa nav sevishkji patiikami... Man pietiek vasaraa paziivot ar savu vecmaaminju, kura visu laiku to vien skandee, kaa "gribu nomirt, es nevienam neesmu vajadziiga" utt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Droshi vien taadeejaadi vinja veelas, lai vinju labaak izprastu vai kaa, bet visas taas runas par mirshanu, manupraat, situaaciju tikai veel pasliktina. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Jebkuraa gadiijumaa.

Šo rakstu rediģēja giraffe: 25.04.2004 20:19
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
sinda
iesūtīt 25.04.2004 22:31
Raksts #14


Kārto teleportēšanās eksāmenu
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.11.03
Kur: pie datora



kad sastrīdējos ar draugiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) es jutos tik stulbi, ka spēju vien truli sēdēt istabā un domāt, kā būtu ja būtu... kā būtu, ja viņi visi tiktu ielūgti manās bērēs un raudot stāvētu pie mana zārka lūdzot piedošanu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
es jutos tik stulbi, s nespēju to vārdos aprakstīt... un tad es pamanīju (kur es biju ātrāk) ka manai istabai taču ir balkons... atvēru balkona durvis (aukstā ziemas laikā), uzkāpu uz margām un palūkojos lejup.... un tad man pēkšņi it kā gar acīm aizskrēja garām tuvinieku sejas... man kļuva tik sāpīgi, jo es iedomājos kā būtu, ja es nomkirtu un tuvinieki mocītos - manis dēļ...
es aizvēru balkona durvis, un nākamajā dienā salīgu ar draugiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) un šitā man bija kā mācība uz visu mūžu...

Šo rakstu rediģēja sinda: 25.04.2004 22:32
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 26.04.2004 10:12
Raksts #15


Nazgûl
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.



```` ```` ````, eu davai pārceliet šito pavedienu uz Valinoru, tik mākslinieciski apraksti tai nedrīkstētu iet secen.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 26.04.2004 14:29
Raksts #16


Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.



Es te tā ņēmos padomāt...padomāju...un secināju - manu dzīvi pilnīgi netraucē "Death rulzz" paraxti, bet, tikai tikmēr kamēr nenonāk pie darīšanas...tas ir muļķīgs solis...bet arī prasa savu drosmi...kāpēc es negribētu savu dzīvi beigt pašnāvībā? Es zinu ka vai nu vienā vai otrā veidā man sāpēs un es zinu ka miegā mirt es negribu...nē, es tomēr gribu būt pie pilnas samaņas, lai redzētu, dzirdētu unjustu, lai arī cik tasbriesmīgi neskanētu...just kā tu mirsti un nespēj vairāk paelpot...man domāt ka kad cilvēkam apstājas elpošana...viņš tač tāpat vēl kādu krietnāku laiciņu jūt visu un dzird apkārt notiekošo...
Nolekt no mājas...elementāri...no desmitstāvīgās nolekšu un zinu ka pie devītā stāva man sagribēsies dzīvot.
Pistole? Gaili es nenospiedīšu.
Palekt zem mašīnas? Kā jutīsies tas cilvēks, kuram nāksies man pārbraukt pāri? Diez vai viņu mierinās mana pirmsnāves vēstule kurā es viņam atvainošos...
Pakārties, vēnas pārgriezt? Sāpēs...man bail no sāpēm...nevajag lai sāp...
Un vēl kas - nu labi, nomirusi es būšu, oki, viss, iers un kārtība...bet man ir nelabas aizdomas, ka nomirstot cilvēks nevar padomāt vairāk...tas ir kaut kāds bezsapņu stāvoklis...tavas atmiņas zūd...un to es negribu...tāpēc pašnāvību netaisīšu...cilvēks vienmēr var izkulties no paša savārītiem sūdiem, un no citu cilvēku ievārītiem vēl vairāk. Punkts.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 26.04.2004 14:46
Raksts #17


Nazgûl
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.



Tava dzīve patiesībā ir viens zibsnis. 70-80 gadi nav pilnīgi nekas, tāpat visi nonāksim šajā "bezsapņu stāvoklī" un visu aizmirsīsim un mums tas būs ````, jo tas būs arī bezapziņas stāvoklis. Nāve IR atrisinājums visām problēmām, taču izdarīt pašnāvību ir kā uzkārušos datoru iznīcināt ar lauzni - to varēs vienmēr paveikt, bet tas ir uz mūžu. Kamēr vēl ir iespējamība kaut ko vērst uz labu, pašnāvībai nav jēgas, jo kā jau teicu - cilvēka dzīve ir tikai zibsnis un daži gadi ciešanu nav pat pieminēšanas vērti.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 26.04.2004 14:54
Raksts #18


Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.



CITĀTS( Lord Vampire)
Nāve IR atrisinājums visām problēmām, taču izdarīt pašnāvību ir kā uzkārušos datoru iznīcināt ar lauzni - to varēs vienmēr paveikt, bet tas ir uz mūžu

Spēcīgi teikts...pat labāk definēt to nevarētu...
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Martins
iesūtīt 26.04.2004 15:50
Raksts #19


Kārto SLIM-us
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.12.03
Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu



Jaa, nepaartrauktas runas un visaadi lozungi par naavi un passnaaviibu ir glleevas un nozzeelojamas. Kaut kaadaa zinnaa pretiigas - ja nevari dabuut uzmaniibu nekaa citaadi tad saki "es laikam gribu izdariit passnaaviibu". Un tad gaidi. Nu vai saaks tuuliit teikt "nee, nee, nedari viss, tu mums lloti vajadziiga" Un ja nu nesaak? A tad neko. Tad var dziivot taalaak. Manupraat, iisti apnneemiigam passnaavniekam nav vajadziigs nekaads apstiprinaajums vai noliegums no aarienes. Vinnss zin, ka vinna taalaakai eskistencei nav jeegas, ka nekas nekad nebuus labaak. Un aptureet vinnu nav iespeejams. Un nav arii vajadziigs. Katram ir tiesiibas uz izveeli.

Teiktais nenoziimee, ka es vispaar nemeegginaatu aptureet passnaavnieku. Tak, ja es noskaidrotu vinna situaaciju un, ja man naaktos piekrtist, ka vinna staavoklis ir pilniigi un galiigi bezceriigs, tad es cellaa nestaatos. Tas buutu briesmiigi, bet es uzskatu, ka naave dazzkaart nav tas sliktaakais atrisinaajums. Tomeer 99% gadiijumu cilveeki, kuri sevi nogalina riikojas kaa idioti. Sevisskki gados jauni cilveeki, kuri veel nespeej noveerteet situaaciju ilgaakaa laika perspektiivaa.

Par to naaves tuvumu. Pavisam blakus ilgu laiku nav staaveejusi, bet taas bailes es paziistu. Reiz vienkaarssi seedeeju uz diivaana un eedu bumbieri. Un aizrijos. Taa, ka nevar paeelpot un bumbiera gabals iespruust riiklee un ne uz priekssu ne atpakall. Taa sajuuta, kad mirklii saproti, ka ssiis varbuut ir beigas (un taa nebuutu nekaada mirklla naave) nav aprakstaama. Tak paveicaas un beigaas to bumbieri dabuuju tomeer lejaa. Kopss taa laika ar bumbieriem uzmanos. Citkaart, kad gadaas uzkaapt kaadaa ugstaakaa celtnee un staaveet tuvu malai, bailes "un ja nu es nokriitu" ir kaut kas liidziigs. Ne tik speeciigi, jo taapat jau neviens nekriit, bet tomeer ir. Vai varbuut man vienkaarssi bail no augstuma.

Nekad man nav bijussas domas, ka naave vareetu buut izeja priekss manis vai kaada cita. Varbuut nav bijis pietiekami slikti? Nedomaaju, ka mana dziive buutu tik lloti saulaina un lieliska, saliidzinot ar visiem tiem naaves piesauceejiem un "pieluudzeejiem". Necienu taadus cilveekus. Vienkaarssi necienu. Veel neesmu iepazinis taadu, kurss pamatoti vareetu teikt "kaut es nebuutu piedzimis par cilveeku. veelos mirt". Tak ssaadu sakaamo var dzirdeet un lasiit atkal un atkal. Glleevi un vaaji. Dzirdot ko taadu man gribaas teikt "nu tad ej un pakaries, mullkki!" Tomeer nedriikst. Aizies ar' veel. Ne jau deell manis. Deell passa stulbuma.

Jebkuraa gadiijumaa, respect visiem, kuri sse izsaka sakariigu dziivi apliecinossu viedokli. Kameer elpoju, tikmeer ceru.
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 26.04.2004 16:00
Raksts #20


Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā
*****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 04.11.03



Nāve NAV attaisnojums nekam!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)

Pievienojos veselīgo optimistu bariņam!

Un tie kas par to murgo, tiešām ir idioti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

5 Lapas V   1 2 3 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 17.05.2024 05:01