![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Bija agrs rīts un protams Danti atkal pamodināja nevaldāmās Maruhi cilts rīta dejas..Dantes spožās acis lūkojās telts pelēkajā sienā...viņa dzirdēja kā no blakus telts sāk rosīties Gibola un Bella,bet no Kaoko telts nebija ne skaņas...
"Eu,Kaoko,rīts"Dante sauca gari nožāvājās un izvēlās ārā no telts. "Labrītiņ"viņa teica un izstaipījās visā savā augumā,viņa skaisti pārmeta matus pār plecu un teica"Es domāju,ka šeit mēs vairāk neuzkavēsimies,pēc kartes šajā teritorijā nav nekādu klinšu ar alām"viņa teica un jau lūkojās pēc brokastīm. P.s.drīz sastādīšu karti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja gruntjella: 06.04.2004 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"Es sveicināts!" sveicināja vilcene
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Lai nētiktu uzskatīta par aukstu un nepieklajigu, kada viņa arī bija, Bea sasveicinājās. "Ssssveiciensss jumsss..." viņa pārspīlēja arī savu runu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.04 Kur: Itālija. pie viņa. ![]() |
Esi sveicināta, tu cēlā radība, kas tagad stāv man priekšā it visā godībā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"Tu piebiedrosies mums?" jautāja vilcene apsēžoties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.04 Kur: Itālija. pie viņa. ![]() |
Un ko jūs darāt, vilks atbildēja ar pretjautājumu un arī apsēdās, vai vismaz taisāties darīt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Tātad viņu atkal nepamanīja. Nu kam dievs man deva čūskas izskatu? Ai vai nav vienalga... nu vismaz es biju pieklā'jiga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Mēsn dodamies uz ziemeļiem un meklējam dārgumus. ja gribi, vari arī vienkārši ar mums paceļot," paskaidroja vilcene.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
OOC-Man likās,ka tu brauci(OKB)mašīnā kopā ar mums...
Tas būtu tā,ka tu būtu kautkur izkāpusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es nezinu,nesakarīgi atkal (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Emz...nu var jau tā,itkā tu vispār nebūtu braukusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Dante lēnām brauca pārdomājot visu kamēr mašīnā sēdošie jau bija sašutuši..."Brauc ātrāk" u.c. "Kur Kaoki ar Ginolu?Vai tad viņas nebrauca ar mums?" Dante atkal strauji piebremzēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labprāt. Es esmu vientuļais vilks Akela.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par nelaimi Beai bija laba dzirde. Viņas mierīgā slīdēšana uz priekšu apstājās momentā pēc dzirdētā. Viņa paskatījās atpakaļ, acīm dzalkstot, bet tad aši novērsās un līda tālāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vilks bij pamanījis čūsku un arī tās acu iedzalkstīšanos. Un kas būtu tu, viņš uzsauca tai nopakaļ.
Šo rakstu rediģēja Dark Knight: 09.04.2004 10:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea lēni apstājās. Tad saritinājusi asti viņa augstu pacēla galvu un iešņācās "Esssmu karalissskā kobra... mansss vārdsss ir Bea...". Viņa iepleta kaklu un tiko manāmi palocījās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vilks piecēlās un arī palocijās. Es esmu vientuļais vilks Akela.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā Akela... Es reiz pazinu kādu vilku ar tādu pašu vārdu..." viņa domīdi ierunājās. "Tas bija tik sen... Bet tu tas droši ka neesi..." viņa atri nobeidza.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sveiks Akela. Mani var saukt par Balto." teica vilcene un palocījās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varbūt, ka esmu, bet...tas šobrīd nav svarīgi, viņš teica un atkal apsēdās vispirms palocījies pret Balto.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā tiššši tā... tasss nav ssvarīgi..." varētu pat teikt ka viņa iesmējās. Tad nolaidusi galvu iegrima snaudā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Geju aplis ![]() |
Tikmēr Ginola novērsās no ceļa, jo blakus bija mazs strautiņš no kura varētu padzerties..viņa piegāja pie tā un sāka dzert garšīgo avota ūdeni....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.03 Kur: pie datora ![]() |
arī pantera dobjiem soļiem pierikšoja pie avota un sāka kāri dzert. pēkšņs troksnis lika viņai pasliet galvu augšā un ieklausīties. pantera otrā avota krastā pamanīja palielu pulku ar antilopēm. '' ejam, lai sākas medības! '' ar varenu lēcienu viņa pārlēca pāri strautiņam un nogāza pie zemes kādu antilopi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea iztrūkās no miega. Paslējusi galvu viņe redzēja ka nu ir sagaidāms kas ēdams. Otrā strauta krastā pantēra bija nomedījusi antilopi. Bet viņa varēja tikai snaikstīt kaklu, jo ūdenim pāri netika.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 04:28 |