Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Džungļu noslēpums..., Dabas aicinājums...zelta alas....
G®unt
iesūtīt 06.04.2004 18:08
Raksts #1

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 18.10.03
Kur: Valmiera

Bija agrs rīts un protams Danti atkal pamodināja nevaldāmās Maruhi cilts rīta dejas..Dantes spožās acis lūkojās telts pelēkajā sienā...viņa dzirdēja kā no blakus telts sāk rosīties Gibola un Bella,bet no Kaoko telts nebija ne skaņas...
"Eu,Kaoko,rīts"Dante sauca gari nožāvājās un izvēlās ārā no telts.
"Labrītiņ"viņa teica un izstaipījās visā savā augumā,viņa skaisti pārmeta matus pār plecu un teica"Es domāju,ka šeit mēs vairāk neuzkavēsimies,pēc kartes šajā teritorijā nav nekādu klinšu ar alām"viņa teica un jau lūkojās pēc brokastīm.

P.s.drīz sastādīšu karti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja gruntjella: 06.04.2004 18:11
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
9 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
morgion
iesūtīt 12.04.2004 14:08
Raksts #121

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.03.04
Kur: Geju aplis

OCC:eu, vai tad jūs man neliksiet mieru lai es piem. varētu pati aiziet kādā ceļojumā....es arī gribu vienakaut kur nokļūt...
Ginola teica:"Kāpēc tu mani izglābi...es...es pati varēju izglābties..."

+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 12.04.2004 19:33
Raksts #122

Attīsta savu iekšējo Aci

OOC-es gribēju teikt,nu tas,ka tu laikam nedrīksti iesūtīt vairāk OOC pavedienus(tikai)Ja tā nav ATD sadaļa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) tas skaitās SPAM..
vismaz tur kur bija eikts obligāti jaizlasa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ja neesi LS autors!
Un ak jā,kur ir pazuduši visi cilvēki?Tas it kāa notiek tagad paralēli,nu tā glābšana u.c.

+Citēt rakstu
Dark Knight
iesūtīt 13.04.2004 16:33
Raksts #123

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 04.03.04
Kur: Itālija. pie viņa.

Akela nevarēja saprast, ko darīt. visi kaut kur gāja un kaut kur devās, bet viņam neviens neko paskaidrot pat nepapūlējās. Ko tas viss nozīmēja?

+Citēt rakstu
sinda
iesūtīt 13.04.2004 17:16
Raksts #124

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 27.11.03
Kur: pie datora

Zora pavirši pasmaidīja. '' nu patiesībā es tevi nemaz neglābu, jau sen gribēju izvilloties ar tēvu. patiesībā tas bija mans iemesls. un to, ka tu klaiņo ap manu alu, personīgu iemeslu dēļ nevaru tev atļaut. nu nekādi. tur ir dažas lietas.... '' Zora mīklaini apklusa.

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 13.04.2004 17:21
Raksts #125

Kārto SLIM-us

-Es eju..kaut vai man nāksies nogalināt tavu tēvu, ja viņš man uzklups...Ginola ieskrēja alā un ielēca lielajā bedrē...skrējusi prom uz alas labo taku...viņa apstājās pie gāžu noplūdes...ai, te nāksies tikt pāri ar virvēm...

+Citēt rakstu
sinda
iesūtīt 13.04.2004 17:26
Raksts #126

'' tu.... '' Zora iešņācās un ielēca alā pakaļ Ginolai. aizskrējusi viņai pa priekšu, liekas, ar lielāko lēcienu mūžā pārlēkusi pāri gāžu noplūdēm un no slepena iedobuma alas sienās ar zobiem viņa izvilka senu pergamentu. apmetusies otrādi, viņa skriedama garām Ginolai iešņācās:'' tu nedabūsi dārgumu karti! '' Zora aiskrēja tālāk, pie jau redzētās upes un iemeta to virpuļojošajā ūdenī, virs tā uznira pāris krododilu un aprija pergamentu.

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 13.04.2004 17:31
Raksts #127

Kārto SLIM-us

-Tu domā ka es to nedabūšu....tad domā tālāk- Ginola nobļāva un paņēma virvi...un pārleca gāžu noplūdei..aiskrējusi uz upi, viņa paņēma krokodilu un sadūra to ar savu dunci...
Izcēlusi to krastā pārgrieza krokodilam rīkli dabūja pergamenta gabalu un to izlasīja...tā kā Ginolai bija ļoti laba atmiņa viņa to iegaumēja, bet gadījumam paņēma līdzi...

(bišķiņ par traku...bet karti taču dabūju)

+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 13.04.2004 19:33
Raksts #128

Attīsta savu iekšējo Aci

OOC-Vaa??Ku lai es iesaistos :blink: Nesaprotu,kur ir palkuši cilvēki..
Sorr..jums jau tie notiikumi mēs ve braucam!Tas i stupidi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
citi tačh jau laikam pametuši manu LS..daa..

+Citēt rakstu
sinda
iesūtīt 13.04.2004 21:14
Raksts #129

Zora tikai pasmējās, manījusi, ka Ginola izlasa karti. '' re, cik viegli apmuļķot cilvēkus! tā taču nebija īstā karte, īstā palika alā! '' viņa nevaldāmi iesmējās, tad aizskrēja pēc īstās kartes. tā bija ielikta mazā maisiņā. Zora to norija pati (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) un zināja, ka šo Ginola nedabūs.

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 14.04.2004 13:43
Raksts #130

Kārto SLIM-us

-Tad paturi savu karti arī-Ginola aizskrēja atpakaļ uz alu...ieleca atpakaļ un pārleca pāri gāzu noplūdei.Tur bija vēl viena eja kasbiaj ļoti šaura...
Ginola līda tālāk...

+Citēt rakstu
sinda
iesūtīt 14.04.2004 15:31
Raksts #131

Zora nikni nozibināja acis Ginolas virzienā. '' man vienalga, tas kas man vajadzīgs ir man rokās! es gribēju teikt - vēderā. '' viņa rikšoja pie pārējiem, kas bija lielu gabalu priekšā. pārlekusi pāri kādam nokritušam koka stumbram, ar savu lavīgo un zaglīgo soli izvairījusies no dzeloņainajiem krūmiem, viņa tālumā manīja pārējos. '' nu gan jāskrien! '' viņa nodomāja un sāka mežonīgi ātri skriet.

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 14.04.2004 16:02
Raksts #132

Kārto SLIM-us

Ginola līda tālāk....izgājusi ārā no mazās aliņas, teica:"Vau, te būs ko pētīt..."-visapkārt bija antīkas lietas no kāda 500 gs.p.m.ē...

+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 16.04.2004 16:15
Raksts #133

Attīsta savu iekšējo Aci

CITĀTS(gruntjella @ 13.04.2004 19:33)
OOC-Vaa??Ku lai es iesaistos :blink: Nesaprotu,kur ir palkuši cilvēki..
Sorr..jums jau tie notiikumi mēs ve braucam!Tas i stupidi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
citi tačh jau laikam pametuši manu LS..daa..

Euz!!!!!!!!
Kāds mani dzird?Nu te vispār ir kāds,kas nepiedalās viņu tajos notikumos,bet joprojām brauc uz ciemu??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Paip`
iesūtīt 16.04.2004 16:19
Raksts #134

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 14.10.03
Kur: The Beach

"Hmm, laikam dante ar citiem ir aizbraukushi uz pilseetu bez manis. Nu labi palikshu tepat un gaidiishu kameer vinji atgrieziisies." noteica Bella pie sevis.

+Citēt rakstu
Diabolic
iesūtīt 16.04.2004 16:32
Raksts #135

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 16.02.04
Kur: Domājiet paši

Nino apnika skaitīt kokus, kurus redzēja pabraucot garām. Viņam mašina sāka nepatikt. tā kratījās, trokšņoja un laida caur kaut kādu tur vietu, smirdīgus dūmus. Dante ar pērtiķi nerunāja tik skatījās uz ceļa un klusēja. Pērtiķis Nino sāka klaigāt pērtiķu valodā: ''Man apnika! Šis zvērs kratās un smird un tu ar mani nerunā.'' Nino bišku izlādējās un tad apklusis nosēdās.

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 16.04.2004 17:23
Raksts #136

Kārto SLIM-us

Ginola pannemdama kaadu akmens liakmeta kruuzi...no taas izvilka kaadu notraipiitu, ar smiltiim nobaarstiitu pergamentu...Taa bija daaregumu karte...Ginola nodomaaja:"Laikam Zora par visu nebuus padomaajusi...."

+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 16.04.2004 18:18
Raksts #137

Attīsta savu iekšējo Aci

OOC-Paip,tu ar mums mašīnā aizbrauci (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) I think sou (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Dante uzbrēca pērtiķim"Beidz savā primitīmajā valodā klaigāt"
Un nepaspēja ne attapties,ka ciems jau bija klāt.
"Nu tā,tu,nāc līdzi,bet nerunā cilvēku valodā,mēs iesim veikalā,tur neko neaizstiec,vispār,turies man blakus"Dante noteica un izkāpa o džipa.
Viņa devās taisnā ceļā uz veikalu

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 16.04.2004 18:23
Raksts #138

Kārto SLIM-us

Ginola panneema pergamenta gabalu, izkaapa aaraa un iekaapa massiinaa, un brauca uz pilseetu, Ginola aizbraukusi pie veikala zikaapa aaraa..un iegaaja veikalaa.

+Citēt rakstu
G®unt
iesūtīt 16.04.2004 20:20
Raksts #139

Attīsta savu iekšējo Aci

Dante ieraudzījusi Ginolu uzreiz parādījās citā gaismā"Ginol,kāds prieks tevi redzēt!Saproti,mēs aizbraucām un nolēmām lai jūsu čupiņa vel paguļ!"viņa sāka bērt vārdus straumēm līdz beidzot pierima,

+Citēt rakstu
morgion
iesūtīt 16.04.2004 20:44
Raksts #140

Kārto SLIM-us

-Dante, es atradu daargumu karti....-Ginola teica
Kaadu mazu briitinnu apkaart valdiija klusums..tikai vareeja dzirdeet kaa Ginola atloca vallaa veco pergamenta gabalu..

+Citēt rakstu

9 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 16:46