![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.03.04 Kur: Iecava ![]() |
man patika Pūkainītis :blink:
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pūkainītis, galvenokārt viņam tik atbilstošā vārdā dēļ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Ilknis es vismaz ta domju .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Nobalsoju pat Ilknīti. Īstenībā jau viņš nav nekāds briesmonis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.07 Kur: Rīga ![]() |
Cits variants. Vālējošais vītols. Kaut gan īsti nezinu, vai tas skaitās kā briesmonis. Koks - mutants. Bet briesmīgs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Un es domāju ka Ilknis bij suns... es liku uz zirnekli Aragogu, jo piemēram es pūķi uzskatu par pārāk cēlu lai to dēvētu par briesmoni un Pūkainītis bija dīvains, bet tomēr suns...Dīvains suns... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 11.07.2007 18:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.07 ![]() |
man ir cits variants - spridzekļmūdzis
izklausās tā briesmīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
Aragogs .. man visp nežēlīgi bail no kukaiņiem. un zirnekļiem. viņš bija baiss ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
pūkainīts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.07 ![]() |
Ilkniits (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
man patika visvairāk atprātotāji, tā kā nobalsoju par citu variantu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Mīļākais no briesmonīšiem?
Laikam jau Norberts. Kī Iz Kjūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Zirgērglis arī nav slikts, bet pēc manām domām tomēr pie briesmoņiem nav pieskaitāms. Šo rakstu rediģēja Mr. Green.: 19.08.2007 22:49 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Man liekas,ka Pūkainītis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.07.07 ![]() |
Par mazo piemīlīgo zirneklīti!^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 Kur: tālu no sevis. ![]() |
Nu visbriesmīgākais man likās zirneklis-jo esmu nenormāli bailīga uz zirnekļiem-taču piemīlīgākais bija Norberts(mazais pūķītis). Lai nu kā arī nebūtu žēl ,ka mazais Norbis neatgriezās stāstā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Labprāt balsotu par - BRIESMOŅGRĀMATU - riktīgi labais briesmonītis - skraida visiem pakaļ, kosdams kājās! Vislabāk man patika - kā tika aprakstīta briesmoņgrāmatu cīņa grāmatu veikalā!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Aragogs, jo man ir bail pat no mazītiņiem zirnekļiem, un kur nu vēl par milzīgu ''hipopotamu''!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 ![]() |
Ilknis jau nav briesmonis... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) miljs , uzticiigs suns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Pūķis.
Es esmu pūķu fane. Kas biju maza man patika pasakas ,kur bija pūķi pārējās es necietu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Visbriesmīgākais, pretīgākais un riebīgākais man likās Aragogs.Ilknis manuprat nav nekads īsti briesmonis, bet tāds mīļš un paliels suns.Visforšākais man likās Pūkainītis.Kaut vai vārda pēc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 21:15 |