![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
joprojam vecaa teema
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Un vēl arvien nesaprotu kapēc "Kliedza un histēriski raudāja meitenes" Kad ieraudzīja Digorija līķi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Pirmkaart, tapeec, ka vinjas bija Digorijaa pamatiigi samiileejushaas un otrkaart es arii taa dariitu, kaut gan man Digorijs, nu taa - ne iipashi patiik. Es buutu shokaa, ja ieraudziitu beigtu cilveeku... Kaut gan, es esmu vaajas dabas cilveex.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
veciit tev arii buutu suudiiga jusska ja kaads tavs klasesbiedrs peekssnni nnemtu un atstieptu kaajas un vilma es jau teicu neuztver sauriju tik nopietni
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Nemaz tik sūdīgi nejustos, jo es biju redzējis drauga tēva līķi pēc tam kad viņš bija iznests no mājas kurā bija pakāries.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tas ir shaaaaaausmiigi!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miris cilvēks nemaz tik traki neizskatās, protams ja nepūst vai nav sadalīts pa daļām. Nu labi nejaukšu tēmu. Man tagad liekas ka Poteram būtu jāpriecājas par Digorija nāvi, jo pats tagad vienā mierā var kasīties apkārt Čo
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nezinaaju, ka Cho ir blusas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Noteikti ka lenteņi un cērmes arī (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Taatad vinji abi ar Hariju varewes kopiigi kasiities. Vinja vinju... un tad vinjsh vinju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad gan varētu pārsmieties. Noteikti Malfojs krampjus no smiekliem dabūtu un godīgi sakot es arī ja kauto tādu redzētu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
paklau nu pilniigs arbuuzs ha ha
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.08.03 Kur: Visur kur... ![]() |
Kas par arbūzu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
(sviests tikai saurijam ssis vaards ir apnicis un man ir iepaticies arbuuzs)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Es gan bērnībā biju šausmīgs bailulis. Man no miroņiem bija šausmīgi bail, ja nācās bērēs būt, tad centos turēties tālāk no zārka!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Lūdzu, atturieties no Spam un sekojiet pavediena tēmai!! Ja tas tā turpināsies, raksti, kuri nav par pavediena tēmu tiks izdzēsti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu bet man vēl arvien nav skaidrs kapēc Harijs un Čo ir uz mūžu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, iespeejams tapeec, ka Aivvv ir lasiijis piekto dalju. Bet vai tu esi?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.03 Kur: Pūka priedītēs ![]() |
Man taa cho nepatiik. :blink: Tad vinja Flirtee ar Poteru, bet tad aiziet ar Sedriku.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man Cho bishkjiit patiik, bishkjiit nee. Man nepatiik, ka vinja ir tik miiklaina, tik nesaprotama!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Čo īstenībā pirmajās 4 grāmatās nemaz tik ļoti neparādās, kā lai viņa mums nebūtu mīkla.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 10:43 |