Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Citplanētieši, ir vai nav?
Citplanētieši:
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 332
Viesi nevar balsot. 
FiKi
iesūtīt 09.03.2004 18:18
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.02.04

Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
elfiite
iesūtīt 25.03.2006 20:02
Raksts #121

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Riiga:)

manupraat ir...kaapeec, gan ne??? ja piemeeram kac mazs kukainiits miit uz uraana, tad ja tas uzreiz ir citplaneetietis, tad taadi noteikti ir..lai gan diez vai tur ir kaadi mazi, zalji cilveecinji:)

+Citēt rakstu
Melleņu kamenēns
iesūtīt 25.03.2006 20:26
Raksts #122

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 24.03.06
Kur: Uz palodzes zem loga.

neuzskatat mani par jociigu bet es paziistu vienu plutonieti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink.gif)

+Citēt rakstu
Mākoņkaķis Aurēl...
iesūtīt 25.03.2006 20:34
Raksts #123

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 15.03.05
Kur: Jaukā vietiņā.

Meil, es uzskatu tevi gan par jocīgu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

Ir, un visvisādi. Tikai lielākoties daudz attīstītāki vai arī daudz primitīvāki par mums.

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 25.03.2006 20:45
Raksts #124

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Domaaju ka ie dziiviiba uz citaam planeetaam - bet nedomaaju ka vinji izkataas taa kaa raada filmaas, vai arii vinji ir taadi kaa mees esam visi iedomaajushies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 30.03.2006 14:50
Raksts #125

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

Būtu aplam dīvaini ja mūsu planēta būtu vienīgā visā visumā uz kuras būtu sastopama dzīvība!

Lai runātu par citplanētiešiem un dzīvību vispār būtu nepieciešams noskaidrot kas ir dzīvība visuma izpratnē. Bet tā runāsim par dzīvību - mūsu, zemescilvēku olbaltumvielu izpratnes formā.

Tehniski būtu maz iespējams, ka citur neattīstītos dzīvība, kas likumsakarīgi noved pie saprātīgu būtņu rašanās, cits jautājums cik tālu šamie ir tikuši, nu vismaz kādu Bothriplepis ir uztaisījuši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Un vēl diez vai ir tik viegli arī tālu uz priekšu tikušām inteleģentām dzīvības formām pārlieku brīvi pārvietoties, tur ir kāds PLĀNS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) lai mēs viens otram nekŗītam uz nerviem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Vai viņi ir kareivīgi vai nav, dievs viņu zin, tad jau redzēs! Bet vienmēr pastāv varbūtība, ka viņi būs faraonskudru izmērā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Ného
iesūtīt 30.03.2006 15:07
Raksts #126

Rex Aegyptus

Pievienojās: 15.03.05
Kur: terra incognita

CITĀTS(birokraac @ 30.03.2006 15:50) [snapback]597427[/snapback]

Būtu aplam dīvaini ja mūsu planēta būtu vienīgā visā visumā uz kuras būtu sastopama dzīvība!

Kaapeec, varbuut maatei dabai netiishaam radiishanas procesaa radaas kaada kljuuda un radaas dziiviiba! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

_______

Faktiski citplaneetieshu pastaaveeshana ir pieraadiita, jo vinji tacju nekontakteejas ar mums, vismaz atklaati. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Labi, metam jokoshanu pie malas. es domaaju, ka visumaa veel pastaav dziiviiba, bet nav man apjausmas kaada taa vareetu buut - kaadaa attiistiibas stadijaa, vai vinji ir gudraaki, attiistiitaaki vai mazattiistiitaaki par mums. Un shaa vai taa arii kontakteeshanaas ar vinjiem buutu gruuta tajaa zinjaa, ka attaalumi tacju ir lieli - mega lieli utt. Bet ja vinji tomeer ir attiisttitti un ir paarvareejushi liielos attaalumus, tad vinji noteikti ir tik gudri, ka nekontakteejas ar mums atklaati, jo mees neesam gatavi tam diveejaadaa zinjaa - psihologjiskaa un tehnologiju attiistiibas zinjaa. Vinji vareetu nogaidiit, kad mees sasniegsim vajadziigo (11.) liimeni.

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 31.03.2006 16:10
Raksts #127

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Kaut kā jūtos pārliecināta par to, ka citplanētieši pastāv un dažne dažādi. Galu galā saules sistēma nav vienīgā visā galaktikā un noteikti pastāv vēl daudzas dažādas galaktikas un sistēmas varbūt, ka ne saules. Mēs savukārt esam spējīgi izpētīt tikai mazu daļiņu no visa visuma un tāpēc nekad nevaram būt īsti pārliecināti par to ir vai nav citplanētieši.

+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 01.04.2006 11:15
Raksts #128

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

CITĀTS
Kaapeec, varbuut maatei dabai netiishaam radiishanas procesaa radaas kaada kljuuda un radaas dziiviiba! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

tas tikai pierādītu, ka Dieva nav, bet Dievs ir pietiekami slīpēts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja birokraac: 01.04.2006 11:15

+Citēt rakstu
vestern
iesūtīt 20.05.2006 19:36
Raksts #129

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 19.05.06
Kur: Valmiera

ir & visaadi.. kapee uzreiz naidiiigi..????

+Citēt rakstu
moonguide
iesūtīt 30.05.2006 20:13
Raksts #130

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 26.11.05
Kur: Nu Tur !!

Ir un visvisādi!!! Gan jau.. Nu nevar būt ka mēs te vienīgie tādi sadzimuši! Ļoti iespējam, ka viņi ir daudz vienkāršāki organismi par mums, taču kaut kādas dzīvās šūniņas jau tur ir...

+Citēt rakstu
lightness_flame
iesūtīt 30.05.2006 21:44
Raksts #131

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 01.05.06
Kur: my private imaginary world

es nobalsoju par --> ir un visvisādi!!!!neticu, ka Zeme ir vienīgā planēta starp visām pārējām, kur mīt kādas būtnes..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
Pele
iesūtīt 31.05.2006 15:46
Raksts #132

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 13.05.05

Hm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Es ticu dzīvībai uz citām planētām - kukaiņiem utt. - nevis mazajiem, zaļajiem cilvēciņiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Nevaru iedomāties, ka kaut kas līdzīgs cilvēkiem tur varētu būt.

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 31.05.2006 18:58
Raksts #133

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Re kaa es veel nesen tvnet`aa izlasiiju ka vinji atrada piiles veedera rentgenaa mazu citplaneetieti, bet tas vinjsh pazuda, jo veederaa varaak par bariibas atliekaam nevareeja atrast... Tas ir tik 1 no milljoniem pieraadiijumu ka citplaneetieshi pastaav!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
bluish_eyes
iesūtīt 31.05.2006 21:18
Raksts #134

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 27.11.05
Kur: otram galam otrā galā

Nobalsot nobalsoju, ka ir un visvisādi. Galu galā, ja es tiešām nezinu, ka viņu nav, es to nevaru apgalvot. Un, ja tie radījumi pastāv, tad droši vien ir dažādi.... Gluži tāpat kā cilvēki - citiem liekas, ka dzīvniekus izmantot pētījumos ir nežēlīgi, citiem - ka tas ir nepieciešāms un visadi citādi vajadzīgs, nu lūk - citplanētieši tā pat strīdās par cilvēku izmantošanu!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Kristy Light
iesūtīt 02.06.2006 13:31
Raksts #135

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 21.05.06
Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska

Varbūt ļauni, un perina jau kādu gadsimtu plānu, kā mūs piebeigt...
Varbūt bailīgi, un vienkārši nerādās...
Varbūt to nemaz nav...
Bet varbūt viņi par mums domā to pašu ko mēs par viņiem, it kā tic bet neviens nespēj pierādīt...
Bet ja viņi tomēr ir, tad noteikti ir visvisādi...

Šo rakstu rediģēja Kristy Light: 02.06.2006 13:32

+Citēt rakstu
Meitene no Priek...
iesūtīt 02.06.2006 13:55
Raksts #136

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 17.09.05
Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas...
Ūdens fotogrāfs

Nu, man liekas, ka ir. Ja jau mees dziivojam uz zemezlodes, kaadeelj gan kaads nevareetru dziivot uz meeness, jupitra utt.? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Kognakschwenker
iesūtīt 02.06.2006 17:49
Raksts #137

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 01.06.06
Kur: Rød himmelen

Ir citplānētieši un tie mani grib preparēt!.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Da nē... Vispār nekam neticu, varbūt tikai spokiem [un tādiem mīļiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ]

+Citēt rakstu
Bladac
iesūtīt 08.06.2006 20:01
Raksts #138

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 14.05.06

Nekas jau netiek tik spilgti pienjemts bez pamata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pati tiem neticu, jo neesmu saskarusies.. Cilveeki meedz arii pārlieku paarspiileet par to paraadiishanos.. Piem vienuviet lasiju ka cilveeks ir braucis ar lidmashiinu un peekshnji pa logu ir pamaniijis lidojosho shkiiviiti, kaut vai tas bija vieniigi optisks maanjs..

+Citēt rakstu
Fëanor
iesūtīt 08.06.2006 23:22
Raksts #139

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 26.05.06
Kur: Slampe

Manuprāt ir, bet nevis kā mazi zaļi radījumi, bet gan kas stipri līdzīgāks mikrobiem, bakteerijaam u.c

+Citēt rakstu
utiks
iesūtīt 09.06.2006 15:05
Raksts #140

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 08.01.06
Kur: nav tava daļa
Lecīgākais forumietis 2006

ir un naidīgi. un viņiem ir kalaši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

boksnami!

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 03.05.2025 18:46