![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.04 ![]() |
Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
TvNet.lv nesen tika ievietots interesants raksts:
Taizemes varas iestādes izmeklē kāda ciema iedzīvotāju apgalvojumus par it kā redzētu citplanētieti. Laikraksts "The Nation" vēsta, ka apmēram desmit cilvēki no Huainamraka ciema novērojuši citplanētieti pastaigājamies pa tuvējo rīsu lauku. Citplanētietim, pēc aculiecinieku stāstītā, bijis mazs ķermenis, liela galva, un tas nav atstājis nekādus pēdu nospiedumus. Radījums klaiņojis pa lauku aptuveni stundu, nepievēršot nekādu uzmanību iedzīvotājiem. "Citplanētietis ir apmēram 70 centimetrus garš, un tam ir dzeltena āda un plakanas krūtis. Tā mute ir ļoti maza. Tam ir plikgalvaina liela galva ar lielām acīm un lielām ausīm," stāstīja 35 gadus vecais Savengs Bunjalaks. "Pēkšņi citplanētietis aizslīdēja uz koka galotni. Kad vairāk ciema iedzīvotāju atnāca uz to palūkoties, tas aizslīdēja debesīs spilgtā gaismā." Apgabala pārvaldnieks Visits Sitisombats, kurš intervēja desmit ciema iedzīvotājus, pavēstīja, ka sniegtās liecības saskanējušas. "Es palūdzu viņiem uzzīmēt redzēto, un attēli bija vienādi," viņš atzina. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.09.05 Kur: Uz Zemeszs ![]() |
Nu ir ...vienkaarshi ir........ jo nevar buut ka mees esam vieniigie visaa UNIVERSAA.......................Vai visumaa.......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.05 ![]() |
Nu man liekas ka nav jo mums taču pašiem paveicies ka mēs dzīvojam un elpojam! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 ![]() |
Bet paga paga...ko mēs elpojam??var tak arī būt kādi "humanoīdi" uz citas planētas, kas var "elpot" tikai slāpekli vai citas gāzes...!
Visums ir milzonīgs...bezgalīgs..un kādēļ, lai gan tur visu r būtu tikai viena planēta ar civilizāciju? Tajā nesen atklātājā planētā Darvins IV vai Darvin V ...neatceros...zinātnieki aizūstīja k-kādu "probi" !Kas uztvēra dažādas un dīvainas skaņas un atmosfēras viļņus...!Nekādu dzīvību viņi tur skaidri neatrada, bet pa discovery gāja tāds incants raidījums...Kā viņi "iztēlojās", kā tas varēja būt...ņemot vērā tās planētas apstākļus, atmosferiālās un oribtālās iezīmes... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Livillas, un kāda saistība ir mūsu veiksmei ar dzīvību uz citām planētām.
Un iMiS, tas gan man ir liels pārsteigums, ka uz kādas no eksoplanētām ( kāda no tām vispār ir nosaukta tādos vārdos? ), kas tikušas atklātas ļoti nesen, jau kāds ir paspējis aizsūtīt zondi un noraidīt kaut ko atpakaļ, ko jau ir izdevies uztvert. Tā ka tu putrojies. Kas attiecas uz dīvainām skaņām - skaņa ir atmosfēras svārstības ( viļņi ). Tā ka nekas dīvains nav, ja arī citur dzirdamas skaņas, kas rodas, piemēram, no vietējā vēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.05 ![]() |
Ako tad es teicu, ka tur būtu k-kādi citplanētiešu zombiji vai?
Kur es putrojos?? ehh... Šo rakstu rediģēja Inx: 21.10.2005 10:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Par to, ka līdz eksoplanētām, kuras atrodas vismaz vairāku gaismas gadu attālumā, kāds jau ir nosūtījis kādu zondi, kas tur veiksmīgi nonākusi un noraidījusi atpakaļ datus.
PS: Vai es kaut reizi minēju zombijus? Šo rakstu rediģēja Shadowstalker: 13.10.2005 16:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
paga vēci nevajag kašķeties viens ir gudrs otrsvienkāŗši cenšas to pierādīt man personīgi vienalga...
Nēmsim tā ,kāpēc gan lai mēs būtu vienīgie uz visuma...varbūt tas kas TVnet.lv bija kautkāds area 51. mutants kurupēts tam savāca jau pirms tam sarunāts citplanētiešu mafias boss. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.04 Kur: aiz Tevis. ![]() |
gan jaw ka ir..un visaadi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
nju es lasiiju vienu zinaatnisko graamatu un tur bija bilde (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) bet to jaw vareeja arii mieriigi uztaisiit..patiesiibaa maybee tas ir izdomaats..bet ...nez (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
Es domaaju ka vinji ir un ir visaadi...
Ja kas tad iespeejams vinji muus uzskata par citplaneetieshiem! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.06 ![]() |
nu nezinu gan... nu es jau nezinu bet pati vairaak esmu uz Nee!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.05 Kur: ...Flawed Perfection... ![]() |
Man liekas ka tas būtu absurds ja mēs uzskatītu, ka esam vienīgās dzīvās būtnes visumā! Nesen stāstīja, ka zinātnieki atklājuši, ka uz Marsa ir iespējama dzīvība un ka tur ir bijusi dzīvība, tā ka es ticu ka kaut kur izplatījumā ir arī citas dzīvības formas! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.05 ![]() |
Nu ir ārpuszemes civilizācijas, kuras varbūt/iespējams sauc arī par citplanētiešiem
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.05 Kur: Latvija, visbiežāk Rīga ![]() |
Es ticu, ka ir.Mazi mikrobi, baktērijas - laimīgas bezsmadzeņu būtnes.
Cilvēkveidīgajiem un ar tādu saprātu apveltītiem, kā mums, gan neticu. Var taču būt arī savādāks saprāts un izskats. Kau kur lasīju pieņēmumu, ka varētu būt "saprātīgs vējš", tip, molekulārie savienojumi milzīgos apmēros, kas pārvietojas, izmantojot gaisa plūsmas uz citas planētas. Ne jau tie mazi, zaļie. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.05 Kur: peļu medībās :D ![]() |
Ja jau cilvēki ir dažādi, ļauni un labi, tad kāpēc tie Elieni nevarētu būt dažādi, pēc rakstura, dabas un izskata ...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.12.05 Kur: Valmiera ![]() |
Ir un visādi! Gan jau, ka vēl kkur Visumā ir kāda Zvaigzne, kura apsilda kādus mazus vai lielus radījumus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Jā!!! Tam vienkārši tā ir jābūt! Bet patiesība ir tur kaimiņmājā... Ar katru dienu tā kļūst jocīgāka....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Reiz vienaa raidiijumaa redzeeju kaa viena diezgan nojukusi vecmaaminja audzinaajusi mazu citplaneetieti un barojusi ar biezpienu bet vinjsh nomira, vinjsh kkaadaa veidaa pats mumifisceejaas un vinja skeletu peetiija visaadi zinaatnieki, to skeletu raadija tv arii, japaana piedaavaaja 10 000dollaaru par to skeletu izpeetei bet tad tas diivainaa kaartaa pazuda no taas iestaades kur tas glabaajaas, noteikti tas tika nozagts bet ir tak pa pilno visaadu slepenbiedriibu kuru iipashumaa itkaa esot avareejushi shchiiviishi utt, itkaa pat NASAi ira taads... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
es domāju ka ir un ir viņi visādi nju tipa tāpatās kā cilvēki gan slikti ga labi gan tādi pa vidu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 Kur: Pie elfiem,dziedot dziesmas,lukojoties zvaigznes,megjinot izprast neizprotamo. ![]() |
CITĀTS(Lija @ 11.03.2004 17:49) [snapback]156814[/snapback] Tikko taču tika atklāts, ka uz Marsa ir bijusi atmosfēra un ūdens, kāpēc lai nebūtu bijusi arī dzīvība. Ja jau tā ir bijusi , tad kāpēc lai nepastāvētu arī tagad.... :blink: pie tam runa jau neiet tikai par piena celja sisteemu,vai muusu saules sisteemu,visums ir milziiiiiigz!! es domaaju,ka tur chum un mudz no citaam dziiviibas formaam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:43 |