![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
[Tumši zaļā apmetnī tērpusies drukna sieviete ar garu plīvuru priekšā sejai brida gar Glanduīnas upes malu uz Angmāras kalnu pusi. Viņas gaita bija smagnēja un skumja. Rokās viņa turēja garu spieķi. neizskatījāš, ka viņai tas būtu vajadzīgs lai pārvietotos, bet sperot ikkatru soli viņa to pielik pie zemes, izjusdama siltas tirpas. Apmetņa malas bija slapjas, viņa izskatījās pārgurusi, bet viņa turpināja savu ceļu ar gausu, bet noteiktu un smagnēju gaitu. Ik pa brīdim viņa pasmēla ūdeni un padzērāš vai noplūca kādu zāles stiebru un sāka to ēst. Plīvurs, kas klāja seju, bija notraipīts ar asinīm, melnām asinīm.
Šo rakstu rediģēja Klikšķe: 16.02.2004 13:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
"Nu re, tā jau ir daudz labāk...kaut vai vinja to nedzirdēja. Bea tava kārta," viņa paskatījās uz Bea.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Kā jau teicu, es pie tā nebiju vainīga viņš pats... Bea teica un norādīja uz Ribeo.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
Elfara to dzirdēja un iegāja iekšā pilī. Ne reizi nenomaldījusies viņa piegāja pie Elronda.
"Sveicināts, mans kungs." "Sveicināta. Garus gadus neesi redzēta." "Tas tiesa. es vēlējos prasīt, vai jums atradīsies kāda veitiņa maniem draugiem." "Cik viņu ir?" "Apmēram seši vai septiņi." "Atradīsies." "Tas ir labi." Elfara jau taisījās iet projām, kad Elronds teica: "Pagaidi! Par to orku, kurai jūs dzenat pēdas. Viņa devās gar Rivendellu, bet neuzbruka. Ja iesiet gar Anduīnu, atradīsiet viņu." Elfara neatbildēja, bet paklanījās u aizgāja pie pārējiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
"Nu bet lūdzu Bea, vakaram ir jābūt patīkamam nevis ļaunam"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Neapvainojies Ali, bet es nevaru... tas ir manas dzimtas dēļ! viņa patiesi skumji novilka. Es nevaru, jo es nebiju vainīga, viņš pats atteicās runāt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
OOC: me jau atvainojās BEA. Es rediģējot to rakstu kur atvainojos Elfarai atv. arī tev
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nu re, viss ir kārtībā, un lūk kur nāk arī Elfara," viņa norādīja uz to pusi, kur no pils iznāca Elfara.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"Priecīgas ziņas," viņa teica smaidīdama,"es dabūju naktsmājas un uzzināju ceļu, pa kuru mums jāiet."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nu re cik labi, bet, manuprāt, tagad mums vajadzētu iet atpūstie, lai rīt varētu doties tālāk"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi Ribo Bea teica un pasmaidīja. Tu esi tik jaux... viņa teica un piemiedza vinam ar aci. Tad mums būs nakts mājas? tas ir labi. Vai arī zirgiem būs vieta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā, bet kur tad mans Olo?" sašutusi jautāja Ali, "cīņas karstumā neievēroju, kur viņš palika!"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
''Es nezinu. Starp citu es gribētu zināt vai arī manam zirgam ir vārds???'' Ribeo jautāja Ali.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā, Ribeo, tavu zirgu sauc Keins" Ali teica smaidīdama.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Varbūt iesim uz pili? nemam zirgus līdz un ejam... vina teica
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Labi," paņēmusi Olo aiz pavedas, kurš bija atskrēji, kā bija izskanējis viņa vārds. "Ejam," viņa sāka iet uz pils pusi, laimīga, viņa bija panākusi, lai draugi saliigst mieru..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Paldies Ali.'' Noteica rūķis kuram prāts bija kļuvis līksmāks. Keins stāvēja turpat rūķim līdzās jo Ribeo pats nevarēja daudz pastaigāt.
Šo rakstu rediģēja Matrikss: 26.03.2004 16:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Arī Bea paņēma Drakonu aiz pavadas un lēnā solī gāja blakus Ali. Shodiena bija visai saspringta viņa klusi teica.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā, kas tiesa tas tiesa, bet tagad varēs atpūsties, un jācer, ka rītdiena nebūs tāda, kā šodiena."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārāk lielas cerības gan es uz to nelieku viņa teica un paskatījās uz Ribeo. Tad iesmējās. Kamēr mēs esam shāda kompānija neko nevar zināt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Jā, tas gan" noteica Ali. Nonākuši pie durvīm, pretī jau stāvēja daži elfi, kuri taisījās paņemt zirgus un aizvest tos uz stalli. Ali atdeva Olo pavadu kādam izskatīgam elfam un uzsmaidīja viņam.
OOC:juus varat mani apskatiit manaaa profilaa... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 07:41 |