![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
[Tumši zaļā apmetnī tērpusies drukna sieviete ar garu plīvuru priekšā sejai brida gar Glanduīnas upes malu uz Angmāras kalnu pusi. Viņas gaita bija smagnēja un skumja. Rokās viņa turēja garu spieķi. neizskatījāš, ka viņai tas būtu vajadzīgs lai pārvietotos, bet sperot ikkatru soli viņa to pielik pie zemes, izjusdama siltas tirpas. Apmetņa malas bija slapjas, viņa izskatījās pārgurusi, bet viņa turpināja savu ceļu ar gausu, bet noteiktu un smagnēju gaitu. Ik pa brīdim viņa pasmēla ūdeni un padzērāš vai noplūca kādu zāles stiebru un sāka to ēst. Plīvurs, kas klāja seju, bija notraipīts ar asinīm, melnām asinīm.
Šo rakstu rediģēja Klikšķe: 16.02.2004 13:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
Elfara sēdēja, bet tad ātri uzlēca uz zirga un paskatījās apkārt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Nu tad...ejam? viņa pajautāja jau sagatavojusies uz jāšanu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Tilitsa, ne vārda neteikdama, uzlēca zirgā. Meitene domāja par orkiem, kas nevarēja viņus saskatīt. "Kas tur palika ar tiem orkagabaliem?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Nu Elfara jau teica ka tos nemanot. Bea teica. Tā tik vēl trūka lai te apkārt vazātos kāds orks. Brr riebekļi...viņa nomurmināja un iegrima drūmās atmiņās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
"Par tiem orkiem, kuri mūs neredzēja. Tas nebija normāli." Tilitsa atgādināja, pieliecās un iečukstēja kaut ko zirga ausī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viņi jau ir tik stulbi ka varēja mūs arī nepamanīt. viņa atrauca. Drakona bija mierīga. Brīnos par tevi Drakona...kā tu vari tik ilgi iztik bez ēdiena? viņa jautājoši uzlūkoja zirgu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
''Vai mums ir kaut mazākā nojausma kur mēs ejam?'' rūķis jautāja.
''Mēs taču nevaram zināt vai neieiesim pašā elles rīklē.'' |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šaubos vai tai rīklei caru tek upe Bea domīgi teica. Un man nav ne mazākās jausmas uz kurieni un kapeč mums ir jaiet.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"man šķiet, ka varētu sākt kustēties." Elfara teica apgriežot zirgu,"Ejam?" viņa jautāja pārējiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Pirms visi sāka iet no tuvējā meža uz balta zirga atjāja burve, tērpusies tumši sarkanā apmetnī ar cepuri galvā. Visi pavērsa savus ieročus pret viņu, bet viņa laipnā balsī teica:"Lūdzu neuzbrūciet man. Neesmu šeit, lai ar jums cīnītos.Esmu nākusi palīdzēt jums uzveikt ļauno orkieni."
Šo rakstu rediģēja Paipera: 21.03.2004 16:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfara nenolaidusi loku teica:"Tu pazīsti to orkieni? Kā viņu sauc? Un kā sauc tevi pašu?" viņa jautāja sagrābusi loku stingrāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
"Nolaid loku, elfa," viņa teica tajā pašā laipnajā balsī, "es viņu(orkieni)nepazīstu un nezinu, kā viņu sauc, bet esmu par viņu dzirdējusi - ciematā, kur nesen apmetos, klīda baumas. Un starpcitu mani sauc Alinnera, bet draugi un paziņas mani sauc vienkārši par Ali" To visu pateikusi viņa piejāja tuvāk.
Šo rakstu rediģēja Paipera: 21.03.2004 17:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea palika kā sastingusi. Pātaga izritināta bija viņai rokā. Ja jau nenāc ar mums cīnīties tad kapēc pavērs pret mums ieročus? viņa ledaini jautāja sagatavodamās cirst.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC:es nepaveersu savus ierochus, man nemaz nau...visi(juus paveersaat) pret mani... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
"Es jau teicu, ka neesmu nākusi ar jums cīnīties, bet palīdzēt!" ali atteica vēlarvien tajā pašā laipnājā balsī Šo rakstu rediģēja Paipera: 21.03.2004 17:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ah nu labi, ka tā...Bea noteica un ar vienu asu rokas kustību noplīkšķināja pātagu un tā saritinājās. Saki kurp iedama? Noprotu ka tu meklē to orku vecenīti, kas te iepriekš gāja...jā starp citu viņa ir pazududsi Bea nedaudz sarauca pieri un apskatīja apkārtni. Mani sauc Beatriče, bet mani tapat sauc par Bea. viņa paziņoja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC:Es neatceros, ka būtu tev nākusi virsū...
"Mēs tev palīdzību neesam lūguši." Elfara teica nenolaizdama loku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Varbūt, ka neesat, bet mani atsūtīja. Lūdzu nolaid savu loku elfa. Prieks iepazīties Bea!"jau mazliet aizkaitinātā balsī noteica Ali.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfara lēnām nolaida loku un teica:"Mani sauc Elfaronia, bet suciet par Elfaru." viņa teica,"Kas tevi atsūtīja?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea aizdomīgi nopētīja pienākušo būtni. Kurā ciemā tad tu biji apmetusies? Un jā kas tevi sūtīja...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Varbūt tev šķiet, ka esam uzbāzīgas, bet piesardzība par ļaunu nenāk." viņa teica.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:55 |