![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
[Tumši zaļā apmetnī tērpusies drukna sieviete ar garu plīvuru priekšā sejai brida gar Glanduīnas upes malu uz Angmāras kalnu pusi. Viņas gaita bija smagnēja un skumja. Rokās viņa turēja garu spieķi. neizskatījāš, ka viņai tas būtu vajadzīgs lai pārvietotos, bet sperot ikkatru soli viņa to pielik pie zemes, izjusdama siltas tirpas. Apmetņa malas bija slapjas, viņa izskatījās pārgurusi, bet viņa turpināja savu ceļu ar gausu, bet noteiktu un smagnēju gaitu. Ik pa brīdim viņa pasmēla ūdeni un padzērāš vai noplūca kādu zāles stiebru un sāka to ēst. Plīvurs, kas klāja seju, bija notraipīts ar asinīm, melnām asinīm.
Šo rakstu rediģēja Klikšķe: 16.02.2004 13:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
OOC:Nē, vienkāršim man likās, ka tu viņu pazīsti labāk un zināsi labāk ko viņš gribētu darīt.
"Tevi tik ļoti aizskar tas, ka kāds Listetu nosauc par jaukteni," viņa teica paskatoties uz Tilitsu,"tu ar viņu esi ļoti līdzīga." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
"Man nepatīk kādas sugas noniecināšana... Es jau tikai... Nu labi." Tilitsa pasmaidīja.
OOC: Varbūt pazīstu arī... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"kas nu labi?"nesaprata Elfara.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
"Nu... nu labi, es vairāk neko neteikšu, tas nu labi." Tilitsa pēkšņi likās noslēgta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfara saprata, ka vēl kaut ko prasīt nebūtu labi. Tādēļ viņa paskatījās uz Listetu. Viņš likās tāds dīvains. Ne jau izskatā vai uzvedībā, bet kur citur.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC: Piedodiet par SPAMu, bet tajā, ka viņš kādu laiku neko nedarīs??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC:Tu to man? Nē, citur!
Elfara sēdēja un raudzījās uz Listetu līdz viņu kāds pabakstīja. Tas bija viņas zirgs. Viņa ieskatījās tā acīs un noglaudīja viņa krēpes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
(Sorry ka tā nosaucu Listetu. Es pēc uzrakstīšanas tikai to atradu. Gribēju jau rediģēt bet bija jau par vēlu. Vēlreiz sorry)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.04 Kur: Kaut kur Cēsīs ar visu baru... ![]() |
OOC-es gan šajā LS nepiedalos, bet gribu pabrīdināt....Dark'š ir Daugavpilī un kādu laiciņu neparādīsies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Pagrabā slepus taisa bumbu prieks skolas uzspridzinasanas... ![]() |
(Tad mēs pieņemsim ka viņš dodies mums līdzi vai ne???)
Rūķis atkal ieslīga dziļās domās par savu mirušo ģimeni un atriebību. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.04 Kur: Kaut kur Cēsīs ar visu baru... ![]() |
(viņš dodas jums līdz, tikai nemēģiniet iesaistīt viņu sarunās..neatbildēs)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Bea arī bija nokāpusi no zirga un paklāja zemē segu, apsēdās un pāršķirstīja savu grāmatiņu, izņēma spalvu, ar tā galu pabraucīja deniņus un ierakstīja dažas rindiņas grāmatiņā. Tad to aizvēra un noslēpa seglu somā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
''Ei, Bea! Ko tu tur raksti?'' rūķis jautāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Pirmkārt es nekur neeju, un otrkārt tā nav tava daļa. viņa atcirta, jo jutās nepatīkami par to ka bija pieķerta. Tev darīt nav ko ka izspiego citus? viņa sausi pajautāja mazo grāmatiņi paslēpdama arvien dziļāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elfara nokāpa no zirga un uzkāpa uz augstākā akmeņa. "Orki nekur nav redzami!" viņa teica skatoties tālumā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es varētu teikt ka tas visnotāl priecē viņa garlaikota laiski atlaidās uz segas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elafara apsēdās uz akmens un sāka rotaļāties ar akmentiņiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bea domāja. Par vietu kuru viņai nācās pamest orku dēļ. Par Loniju. Par to ka viņai tagad nebija ne jausmas ka ar viņu ir noticis. Miris? Ievainots? Dzīvs un vesels? Cerams ka dzīvs... cerība bija vienīgais kas viāni bija palicis. cerība un mazā grāmatiņa...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedod Bea, es jau to nedomāju tā. Kādēļ tu nenāksi ar mums?
Es domāju ka pusdienlaikā mums vajadzētu sākt ceļu ja nē mēs pazaudēsim pēdas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mums kautkur jāiet? viņa laiski pavaicāja, bet jau sāka slieties kājās. Salocījusi segu un ielikusi to seglu somā, viņa somu uzmeta zirgam mugurā. NU ja kas tad es esmu gatava. viņa vēl piebilda, viegli uzlekdama zirgam mugurā.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 18:34 |