![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Eh... ja jūs zinātu, kā man Džinnija krita uz nerviem pirmajās grāmatās. Viņa bija manu nemīļāko tēlu top trijniekā... Bet FO viss apgriezās otrādi...
Viņa ir tik ļoti izmainījusies! Viņa ir palikusi forša, pašpārliecināta, nešpetna ((IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ). Vai es esmu vienīgā, kam liekas, ka šī ir atsitusies Fredā un Džordžā? Jo... viņa mētāja tās mēslu bumbas un pēc tam meloja mammai... un vēl visu ko darīja, ko agrāk nedarīja. Un... vai tik viņa nebūs jaunā Cūkkārpas 'siržu lauzēja'? Jo viņa takš ar visiem pēc kārtas! Pirmais, laikam, bija tas Maikls Kāviņtursauca, tad Dīns un kas būs tālāk? Ronam viena liela bēdu leja būs! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nu, ko visi domā par Džinniju agrāk un Džinniju tagad? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Džinnija ir viens varen interesants skuķis.
Viņa ir ne tikai glīta, bet arī daudz gudrāka nekā otrajā grāmatā. Sestajā grāmatā viņu varētu salīdzināt ar pārdrošāku Hermiones variantu.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Fata Morgana ![]() |
mainījusies viņa ir ļoti. palikusi daudz brīvāka un pašpārliecināta, bet man viņa nekad nav patikusi.. nez ... un arī pēc JP man viņa nav diži iepatikusies.. kaut kā negribās, lai tagad būt "zelta kvartets" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Šo rakstu rediģēja gride: 26.08.2006 11:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Cilvēki izaugot maināz es pēc sava brāļa redzu un man liekas, ka gadi
kopā ar Fredu un Dzordzu ir ko devuši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Džinnija mani agrāk tracināja ar savu naivumu un mazās,kautrīgās meitenītes tēlu. Tagad es labrāt gribētu,lai viņa būtu tāda pati kā agrāk,jo tagad viņas siržu lauzējas,dumpenieciskā skuķa tēls mani vēljovairāk šausmina. No visiem tēliem viņa man liekas visadbaidošākā (tad jau Rita Knisle un Ambrāža ir zelta gabaliņi). Man nepatika tās ainas kur viņa vija intrigas un skūpstijās brāļa priekšā,sakarīgie dvīņi viņu nevarētu tā iespaidot!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Pirmajās grāmatā vispār nepievērsu viņai uzmanību. Viņa likās neievērojama. Taču jāatceras arī tas, ka klusa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) viņa palika tikai Harija klatbūtnē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) . Piekrītu, ka viņa ir atsitusies savos brāļos (interesanti butu uzzināt no kura vecāka dvīņi mantojuši savas īpašības). Tgad man Džinnija liekas labāka, varbūt pat nedaudz patīk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.03.07 ![]() |
Nepatīk , ka cilvēks tik ātri izmainās, nu nepatīk. Džinnija manu uzmanību nepievērsa agrākajās grāmatās un uzvedoties it kā `pieaugušāk` tas ir lieki, pietiekami lieki, lai teiktu ka šī meitene man nu nejiet pie sirds. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Visur, bet ne uz zemes ![]() |
Agrāk man Džinnija likās ļoti kautrīga, bet tagad viņa ir ļoti drosmīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
manuprāt tas tikai pierāda ka ābols no ābeles tālu nekrīt... tas viss nāk no vīzeļu dvīņiem un tas nāk par labu. tiešām bija nedaudz nejēdzīgi ka 1 daļā viņa tika parādīta kā maza ... bet nu:) foršs skuķis!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
Njā bija tāds mazs, kautrīgss skuķēns, bet re kā izauga. Nu jā, kaut kas no dvīņiem viņai noteikti ir - melo, mānas, pārkāpj noteikumus, spēlē kalambolu un ir arī 'siržu lauzēja' savā ziņā. Pat slīdeņi atzinuši, ka viņa ir glīta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
nu Džinnija nav mans mīļākais tēls, taču '5 daļā viņa palika sakarīgāka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Agrāk man ar īsti nepatika Džinnī... Mammai pie rociņas un tik kautrīga... Un tad, Ordenī, Boom!!! tādā un džinnija ir jautra, traka un spītīga. Izcili, kā es!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 21:03 |