![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Nu,vai esat kadreiz aizdomajusies kur vina smel ideju visaiem teliem,visam?
Nu ta,pirmais ko jus noteikti man teiksiet 1)bus-Bagata iztele,ari. 2) ... Kas butu otrais? es noteikti teiktu ka ta butu dzives pieredze,cik es zinu-vina saka rakstit tad,kad izskiras ar viru! TAtad,spriezot pec visam gramatam,HArija liktenis ir bijis visai surs-tatad Roulinga taja bridi ir izjutusi to pasu. Vina,sakuma kad tiko saka raxtit,vienkars cilveks-ar dzilam dusmam liek uz papira savas emocijas,es domaju ka tas ir pietiekami daudz izteikts. Te var katru gabalinu izpetit,pec psihologiska viedokla izsecinat. Noteikti ka pirmais butu jamin:HArijs-DUdijs, Harijam noplukusas drebes,neviena nemilets-Dudijs resnis,ar spico apgerbu un vecakiem kas vina del vai nost mirst! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Varētu būt, ka viņu iedvesmo sapņi, bet īustenībā katram rakstniekam ir savs veids kā rakstīt... Tāpat kā Roulingai...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
domaaju ka no sapnjiem. Varbuut taadus vnk parastos bez burvestiibaam atgadiijumus utt. vinja smeljas no pashas dziives...(varbuut)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es domaaju ka vijai vienkaarshi ir vienreizeeja fantaazija... Lai gan varbuut arii dazhus teelus vinja smeljas no dziives, vai arii no pashas pagaatnes... Bet vidi domaaju ka vinja varbuut ir redzeejusi kaadaa sapnii... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Manuprāt Roulinga savas idejas smeļas gan no sapņiem, gan no dzīves, gan izfantazē arī pati. Katrā ziņā, ja es uzrakstītu grāmatu, par paraugu ņemtu savus sapņus, jo tie ir ļoti neparasti. Vēl es pielietotu atgadījumus no manas un citu dzīvēm. Protams neiztikt arī bez fantāzijām un piepušķojumiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
man liekas, ka no visa pa druskai! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.05 ![]() |
Es domāju, ka viņa ir smēlusies iedvesmu no saviem sapņiem, grāmatām, ceļojumiem varētu pat teikt no visa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Varbūt iedvesma nāk no citas dzīves.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Un protams no pārējiem ar bišķi... Un vispār no visapkārt notiekošā un plašās fantāziju straumes kas ikvienam plūst cauri, tikai viņa to straumi ir saķērusi un vaļā nelaiž!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.06 Kur: Rīga (cerams) ![]() |
Man šķiet, ka no visiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Es domāju, ka Roulingai ir ļoti bagāta fantāzija.Iespējams viņa iedvesmojas no saviem vai citu stāstītiem sapņiem.Varbūt viņa aizņēmusies kādu drusciņu arī no vēstures.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
es nobalsoju par to, ka wiņa to smeļās no sawas dzīwes( un, protams, no lielas devas fantāzijas), jo tas, kas ir HP grāmatās ir aktuāls mūsdienās, tikai pārinterpretēts sawādāk!!!!bet wienu es zinu noteikti --> Harija lielos pārdzīvojumus vecāku zaudēšanā un vēlmē wiņus satikt utt, wiņa smēlās no sawas dzīves, jo pati zaudēja sawu māti, kura vēl bija diezgan jauna.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
es uzskatu, ka labs raxtnieks ir tāds raxtnieks, kuram ir dzīves pieredze un dabas dots talants fantaēšanā un tās izlikšanā uz papīra... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
man liekas viņu iedvesmo žāvēti kāposti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) a varbūt arī burkāni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/greedy.gif) .. nu nez nez (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Jā,jā! Un vel skābu kāpostu sula lai acis pavisam dulķainas paliek.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 Kur: starp pirmo un tresho akmeni ![]() |
liekas,ka viņa visu saliktu no sapņiem,reālitātes un visa,no kā varētu smelties iedvesmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
grūts jautājums...īstenībā viņa laikam savas fantāzijas un sapņus sasaista ar kādām mitoloģiskām būtnēm no grāmatām..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
No savas izdomas un no vēstures.Liela daļa viņas izvēlēto tēlu ir vēsturiski, vai saistīti ar astronomiju.
Siriuss ir zvaigzne suņa zvaigznājā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Nav iespējams precīzi noteikt. ![]() |
Domāju ka viņu iedvesmo pilnīgi visi šie dotie varianti..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
arii mans variants par burkaaniem un kaapostiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Nobalsoju par vēsturi, bet tikpat ļoti arī varētu būt sapņi, lai gan sapņi jau nav tas pats kas iztēle. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Lai kļūtu par izcilu rakstnieku tev vispirms ir jāmācās no izciliem rakstniekiem. Roulinga savā mūžā ir daudz lasijusi (mitoloģiju,pasakas,romānus u.c.) smēlusies pieredzi un tad'ar savu labo fantāziju radija savu pasauli.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Hmm.... manuprāt no vēsture bet ari var but ka no savām fantazijam kas radusas berniba!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 10:38 |