![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Mazā ārpusforuma diskusijā, kura izveidojās starp mani, Andromedu un josephine, tika pieminēta tāda laba pagājušo laiku spēle, kā Espy Entropy, kuru turpināt diemžēl vairs nebūtu tas, un izskanēja iespēja, ka tā pati GM varētu novadīt jaunu versiju, ja gana daudzi būtu tajā ieinteresēti. Šīs ieinteresētības apjomu tad ir aptaujas rezultātiem jāparāda.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tātad vai mēs gribam zinātniskās fantastikas spēli Espy Entropy 2.0? Jebkādas piebildes pie atbildes (jā, patika; jā, gribu izmēģināt; jā, bet man ir ierosinājumi; nē, nepatīk LS; nē, nepatīk sci-fi un tādā garā) ir droši rakstāmas pavedienā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Varbūt kādreiz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) kad radīsies skaidrāks priekšstats par sci-fi
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Sci-fi ir arī Zvaigžņu kari, Zvaigžņu vārti un Star Treks. Varbūt zini kaut ko no tā visa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Galvenā sci-fi iezīmē - nav zinātniski nepamatotas maģijas (un citu lietu). Var būt dažādas spējas, kas tādai vai citādai rasei ir dabiskas. Nav dievu, velnu, dēmonu, eņģeļu u.tml. Ir cilvēki (citu planētu rašu pārstāvji) un ir problēma. Problēmas risina pārsvarā miera ceļā un zinātniskām metodēm. Tas neizslēdz arī karošanu, protams, bet tas parasti nav pamatuzdevums. Mūsu problēma pirmajā spēlē bija - tikt projām. Mans tēls ir cilvēka (zemieša) jauktenis ar citas planētas iedzimto. Cilvēkveidīgs, bet ar dažām papildspējām, kādas piemita citas planētas iedzīvotājiem. Kosmosā dodas astronauti - un tagad paskatamies uz reālajiem kosmosā lidojošajiem. Viņi ir inženieri, pārsvarā, tāpēc arī mūsu tēli pārsvarā tādi būs. Ar specialitātēm, kas vajadzīgas uz kuģa - piloti, navigatori, datorspeciālisti, kuģa mehāniķi, biologi-mediķi un tamlīdzīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Es labprāt spēlētu, ja GM pieņems tēlu no pasaules ar švaki attīstītām tehnoloģijām, bet toties attīstītu psioniku (vai ko tamlīdzīgu). :]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Es arī varētu mēģināt, sen nekas nav spēlēts, uz ZF ir labāk nekā fantasy.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
I'm impressed.
Tātad man ir 8 potenciālie spēlētāji. Lieliski. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) P.S. Tagad vēl būtu vareni, ja mums izdotos Piligrimu pierunāt atdzīvināt First Steps un tad varētu teikt, ka forumā beidzot būs, kur visiem spēlēties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Lai notiek, es arī piesakos. Tēla vēl nav, bet varu tādu radīt pēc spēlē vajadzīgā, kad citi jau izvēlējušies savas specialitātes un rases.
Visai gatavs ir viens mediķes sci-fi tēls, kas mēģināts izmantot divās spēlēs (kas, diemžēl, stipri ātri "nomira" ). Spēlēju arī Piligrima "First steps", veselus divus tēlus - kuģa kapteini un inženieri. Vispār jau viņi abi bija inženieri. Un esmu vienu sci-fi spēli veiksmīgi novadījusi līdz galam - tā bija militāras ievirzes tuvas nākotnes spēle. Protams, ja vēl vajag kādu spēlētāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Hmm, a tēlam obligāti vajag specialitāti, viņš nevar būt vienkārši dīkdienis? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Tātad, labojums - 9 spēlētāji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
Būsim daudz, bet uz kuģa jau vajadzēs darbīgas rokas. Man jau te izskatās Pūķēns Sāra pieteicās uz dīkdieņa cilvēka lomu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Cik daudz dīkdieņu tad būs? Tā jau būs grūtāk kuģi "lidināt". |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nu, tas, ko es tev piesūtīju, arī nebija diži labs kusmosa kuģu inženieris. Demontēt viņš vēl varētu. Remontēt jau būtu pašvakāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jums būs visas iespējas sākt jaunu, skaistu dzīvi, kā arī padarīt savus tēlus piemērotākus vai arī nē. Ja nē, tad pašiem sliktāk. Redzēsim. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Tātad šobrīd pieteikušies 9 spēlētāji: Mattiass, Josephine, Roviela, echo3, Piligrims, Pūķēns Sāra, Miervaldis Gotiņš, Ungārijas ragaste, Hobits Drīz tapināšu ATD, rīt noteikti būs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 16:38 |