![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Latvijas Neatkarīgā Televīzija (LNT) savas svētku programmas ietvaros Pirmajos Ziemassvētkos 25. decembrī plkst. 20:35 rādīs skatītāju izvēlētu filmu: tā būs vai nu piedzīvojumu pasaku filma Gredzenu pavēlnieks. Karaļa atgriešanās, vai piedzīvojumu fantāzijas filma Harijs Poters un Azkabanas gūsteknis, vai arī datoranimācijas filma Polārais ekspresis, informē Diena.lv.
Kuru filmu rādīs, noteiks skatītāju telefonbalsojums: par Gredzenu pavēlnieku jāzvana uz 90501531, par Hariju Poteru uz 90501532 un par Polāro ekspresi 90501533. Maksa par zvanu: 0,30 Ls (ieskaitot PVN). Šo rakstu rediģēja eyedam: 19.12.2008 17:40 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Re, kā izdomājuši piepelnīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu ko redzēsim, kurš uzvarēs. Es personīgi esmu par GP, bet zvanīt gan netaisos. Nebūs liela traģēdija, ja to neparādīs, man vienalga filmas labāk patīk skatīties angliski.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
es arī nezvanīšu (a kas tur ir ar biti ? tur arī jāmaksā ?), bet esmu par polāro ekspresi, jo abas pārējās vēl astoņdesmitreiz uz katrām skolēnu brīvdienām atkārtos un šī nav redzēta (nu labi karaļa atgriešanās arī nav, bet tur doma tāpat skaidra)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
It kā viņiem nauda trūktu? Vai arī tas ir PVN paaugstināšanas dēļ. Baidās, ka nauda aptrūksies.
Nu, es ne arī man kāds zināmais par to murgu nebalsoja. Naudas izspiešana. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Varētu padomāt, ka LNT jau nav iepirkusi visas trīs filmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Man personīgi ir vienalga, kuru filmu rādīs kurā datumā, tāpat redzēsim visas trīs. Vienīgi es pabrīnījos, ka kā trešā filma tika pielikta "Polārais ekspresis". Ja jau gribēja, lai skatītāji notic, ka viņu balsojumam ir kaut kāda reāla ietekme, varēja kaut vai ielikt trešos Zvaigžņu karus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Vai tad šiem ir trešie SW? Nezinu, iespējams, izlēma, ka vajag ielikt kaut ko tādu, kam ir reāla saikne ar Ziemassvētkiem.
Un jā, skaidra lieta, ka redzēsim visas trīs. Vienu ziemassvētkus, vienu Jaunajā gadā un trešu gan jau vēl kaut kad. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Esmu par Hariju Poteru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Starpcitu, ja nezinājāt varēja balsot arī wap.biteplus.lv , varējāt balsot cik uziet un bez maksas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tagad gan vairs nevar.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Par to, ka beigās parādīs visas, es nešaubos, bet kāda jēga tad balsos?
Kuri bija tie, kas to patiesi darīja? It kā sūdzās, ka nauda trūkst... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Jebkurā gadījumā man teju vai visas pieminētās ir mājās un "Polāro ekspresi" es negribu redzēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
SW visu laiku bija TV3
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
hmmm, lai gan poters man patiik, tachu piekritiishu vienam koemntaaram @ LNT, ja jau saaka raadiit LOTR un paraadija 2 filmas, tad arii vareeja raadiit tresho.. vieniigi diivaini ir skatiities cut versija, nū, respektiivi, tos ko raada TV nav directors cut un var diez gan viegli pamaniit vietas, kur truukst kkas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Lai nu kā - uzvarēja Poters 3.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu jā, Harijs Poters uzvarēja Sauronu un kaut kādu tur vilcienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
CITĀTS Ceturtdiena, 25. decembris, plkst. 20.35 Skatītāju balsojumā izvēlētā filma! Harijs Poters un Azkabanas gūsteknis Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Rež. Alfonso Kuarons. Lomās: Daniels Redklifs, Emma Vatsone, Rūperts Grints, Gerijs Oldmens, Alans Rikmens, Megija Smita, Deivids Tjūliss, Maikls Gembons, Emma Tompsone, Robijs Koltreins, Bonija Raita. Britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas bestsellera ekranizējums. Vēl pirms ir sācies trešais gads Cūkkārpas Raganības un burvestību skolā, Harijs atklāj, ka maģijas pasaule ir daudz bīstamāka, nekā viņš bija domājis no Azkabanas cietuma ir izbēdzis bīstams ieslodzītais noslēpumainais burvis Siriuss Bleks, kurš grib nogalināt viņu! Šītāds apraksts bija LNT mājas lapā. Apraksts īss, bet vismaz neatiet no satura, kā reizēm notiek ar dažām filmām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Es nebalsoju, neredzēju jēgu tam visam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . LNT tikai nolēmuši piepelnīties, jo cik esmu dzirdējusi tad visas filmas jau ir lv valodā un lasīju ka iekš DC arī varot dabūt lv valodā.
Katrā ziņā prieks par Poteru pat ja to filmu neredzēšu. Mātei būs jāsvin dzimšanasdiena |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Da nu!
Azkabanas gūsteknis ir jau vecs kā pasaule. So last thuesday. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Un vispār kāda jēga no televīzijas? Filmas, kuras man patīk man ir dvd veidā un es tās skatos orģinālvalodā un bez reklāmām, kad vien vēlos. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Aha.
TV reklāmas vāks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tādēļ jau kādus trīs gadus vispār neskatos. |
|
|
Viesis_čukča_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Njā, es ar nebalsoju, bet tomēr labāk, lai HP iet nekā kaut kāds tur polārais ekspresis,
vai gredzenu pavelnieks. Sen bija laiks parādīt kaut ko jaunu, (runāju par LNT) savādāk vienu un to pašu katru gadu apnīcīgi lūrēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.08 ![]() |
Jā, tas tiesa.
Vismaz kaut kas jauns. (no LNT puses) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.08 ![]() |
Nu, es pat skatījos (it kā par to vaarētu būt kādu šaubu)
Jā, un pat nobalsoju- kā nekā- savējais jāatbalsta un tā Labāk kā Viens pats mājās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.08 ![]() |
Njā...bija interesanta filma, tikai es skatoties aizmigu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (ko var gaidīt no cilvēka, kas cēlies 5.00?) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Es gan nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 21:50 |