![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Turpmāk šis pavediens būs vieta, kur visiem Lomu Spēļu spēlētājiem un GM paziņot par periodu, kurā nespēsiet būt aktīvi spēlēs, kurās piedalāties/vadāt.
Būtu ļoti jauki, ja tiktu norādīts vismaz aptuvens laika periods no - līdz, kurā nebūsiet pieejams un arī iemesls. Lūdzu norādīt arī tādus gadījumus, ja jūs domājat pašā Kurbijkurnē parādīties, bet nepostot Lomu Spēlēs, tādu vai citādu iemeslu dēļ, kuri jums obligāti nav jāmin (bet būtu vēlams). Uzmanību! Līdz ar šī pavediena rašanās laiku visi ATD pavedienos veiktie posti, kuros būs rakstītas tikai atskaites par savu prombūtni, tiks uzskatīti par SPAMu un draud sods - procenti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Ģimenes apstākļu dēļ nevarēšu spēlēt un vadīt no sestdienas, 12. septembra. Atgriešanās apritē paredzēta uz nākošās nedēļas sākumu, t.i. 14...15. septembri.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
AFK!
Dodos uz konci Somijā. Ja prāmis nenogrims onlainā būšu svētdienas vakarā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Zudusi līdz pirmdienas vakaram
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Sen neviens nav zudis, tāpēc es paziņoju (ja kādu tas interesē), ka zudusi būšu 17.-18. oktobrī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
18.10 - 25.10 būšu ārpus lv robežas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Līdz 1. novembrim man iet visai pagrūti ar spēļu apdeitošanu.
Esmu visai epizodiski. Pēc šīs nedēļās viss atkal būs normāli. Atvainojos, ka slinkoju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
31. oktobrī, sestdien visu dienu prom uz laukiem. Varbūt tikai vakarā būšu atpakaļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
31.10. - 03.11.
Iespējams, KK parādīšos, bet tik epizodiski, ka postot nebūs laika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
No šodienas līdz svētdienai (22. novembrim) esmu zudusi dvēsele (pavisam zudusi, bez iespējām tikt pie neta).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
No šodienas līdz svētdienas (29.11) vakarpusei esmu zudusi, protams, ja vien nenotiks kādi brīnumi un es nevarēšu nočiept portatīvo.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
No 05.12.09. līdz 07.12.09 vai 09.12.09. būšu zudusī dvēsele ar iespējām iebāzt degunu forumā uz pāris sekundēm
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Kurbijkurnes lomu spēlēm esmu zudusi dvēsele līdz pat Ziemassvētkiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
No 18. - 20. vai 21. decembrim būšu zudusi dvēsele.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Nozudīšu no rītdienas (30.12) pēcpusdienas līdz nenoteiktam laikam, iespējams, šīs nedēļas beigām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mani nomoka nomāktība.
Lai nestrādātu nelāgas lietas, es labāk spēlēs nepiedalīšos līdz droši vien jaunajam gadam. Atvainojos par sagādātajām neērtībām! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Visticamāk, sākot no šodienas vakara/nakts līdz otrdienai KK nerādīšos vai arī darīšu to vēl retāk kā tagad. :]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Uz dažām dienām aizbraukšu uz laukiem, attiecīgi, nepostošu lomu spēlēs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pazūdu no šodienas līdz svētdienas vakariem ar varbūt nelielām iespējām iepostot apmēram 1x dienā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šajā nedēļas nogalē esmu zudusi dvēsele.
Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 22.01.2010 13:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neesmu stabili līdz nedēļas beigām.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 17:07 |