![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Bet galvenais ir kas ir pa šo laiku noticis? Pulsteņi, lielinkvizitori?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Manuprāt nekas īpašs
Toties Aleksis tagad ir ar violetiem matiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Pēdējo reizi tie bija zaļi un vēl pēdējo reizi tie bija pielaizīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Pa, kuru laiku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tagad es saprotu kāpēc šams aizmuka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) A, es savam tēlam arī izdomāju ekstrēmās pārvērtības, bet nezinu, kad būs iedvesma īstenot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Nu es taču rakstīju ka Misy tos pārvērta tādus pašus kā viņai pašai- violetus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ak jēziņ, viņš pat tiem matiem nevar pieskarites (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tad tomēr pārkrāsosi Nīkes matus zaļā krāsā? |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Redzēs, redzēs, bet tas šā kā tā labi nebeigsies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man šķiet, ka arī Aleksis tos violētos nepamanīja, bet nu nezinu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekā, pamanīja gan
CITĀTS Vēl trakāk! Tikko bijuši zaļi, mati pārvērtās jau atkal Ak jēziņ, es tiešām jūtu līdzi Aleksim. Vispirms ''profesors'' kurš uzmācas un pēctam mēs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Es teiktu, ka viņš pats uzprasās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu ja, pats taču teica lai krāso (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Man gribas spēlēties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Kā tad to saprast? ^^
P.S. Anna beidzot būs tikusi pie pulksteņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
To var saprast vienīgi tā, ka man gribas postot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Malacīc, Anna, tu esi īsts varonis un beidzot tām mocībām būs gals un mēs uzzināsim, kas mūs sagaida tālāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Laba Anna. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ĀĀĀv, skaidrs. ^^
Jām, man jau arī prieks. Tad sanāk, ka tikai es to visu padarīšanu kavēju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Es domāju, ka to visu padarīšanu kavēja Murmuls, bet nu tas tā, tu vari palikt arī pie savām domām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Avv, es pieturēšos pie savām domām. Tās man liek justies svarīgai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
A, man ir jauna IC aizraušanās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Un man šausmīgi patīk manas pēcstundas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gribu vēl tādas kādreiz dzīvē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Jā, un apsveicu sevi ar to, ka man beidzot bija tas gods mazliet sapostot ar slaveno Sebstjanu. Žēl, ka tik maz, bet laikam jau laba daudz nevajag. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Vispār viss šitais penteris bija tāpēc, lai pajautātu, dzīvniekiem līmeņi mainās dēļ postu garuma vai dēļ postu skaita? Nekādi nesaprotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Un vēl, lai pateiktu, ka man prieks, ka Anna jūtas īpaša. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 17.11.2008 11:58 |
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Jā, tajās pēcstundās ir ļoti jūtams ka vadībai jau atkal pietiek laika visam kam, tikai ne IC (lūdzams neuztvert kā pārmetumu, jo tas, šajā gadījumā, vienkārši ir secinājums). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nu neko darīt...
Ļoti fascinē Konora Makkalova pēkšņā aktivitāte, bet (tikai lūdzu, lūdzu neapvainojies) ir daži Šo rakstu rediģēja dreamer: 17.11.2008 16:00 |
|
|
![]() ![]() |
|
Kuš!
Man tīk tas ko es atklāju pēcstundu un putna sakarā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es esmu savtīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.07 ![]() |
Ļoti fascinē Konora Makkalova pēkšņā aktivitāte, bet (tikai lūdzu, lūdzu neapvainojies) ir daži Es aposlu, ka šovakar tas tiks izdarīts [nu posts stundā ]. Man tiešām šobrīd ir tādi dzīves apstākļi kādi ir, internets tā normāli ir reti dabūjams, bet pēc Ziemassvētkiem viss mainīsies, pagaidām daru, ko varu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) atvainojos. |
|
|
![]() ![]() |
|
Vēlu, veiksmi mūsu profesoram ar Ziemassvētku gaidīšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Man šķiet, ka kraukīem pirmo reizi dzīvē ir tāds torņa vecākais, kas pat izklausās daudzsološs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Wanderss neskaitās, viņš vienmēr būs mans mīļākais profesors un liekams pāri citiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Saistībā ar Divini: Diemžēl godīgi jāatzīst, ka es jums neturu līdzi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kad apskatos, cik ir sapostots, saprotu, ka atbildēt uz visu ir samērā bezjēdzīgi, jo notikumi jau ir pavirzījušies ui..ui..ui. Atskaites postus man ne īpaši patīk rakstīt: biju tur, redzēju to, dzirdēju to.
Tā kā Divine nav ne profesors, ne pasniedzējs ne kāds cits no vadības, domāju, ka īpaši viņa neaktivitāti uz vadības ķirbīša novelt nevar. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 05:45 |