![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tāds arī ir? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Ofkōrs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Un viņš ir ar vienu t. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.04 ![]() |
ak kungs un tētīt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Džeimss ir kļuvis par papuci! DARIA IR STĀVOKLĪ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
manuprāt, viņa domāja IC tēlu, vārdā Matiass Iero. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Jā, tieši to es domāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Nejau cilvēku, kas var nodarīt sāpes bez zilumiņiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Norai tīk baumas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
ak kungs un tētīt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Džeimss ir kļuvis par papuci! DARIA IR STĀVOKLĪ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) Es par šito vakar tāāāā šokējos, reizē šokējot arī Ofēliju un neveiksmīgi mēģinot šokēt Deniju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Paldies Ļipai par komplimentiem divines tērpam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Kaķis: 01.11.2008 16:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
It kā jau nu tas būtu nācis tik negaidīti. Daria pati ir vainīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
un šajā mirklī es pateicos visiem dieviem, ka freijs nevar palikt stāvoklī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
labi, tas tā. kā jums balle? Šo rakstu rediģēja cyber crow: 01.11.2008 16:59 |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
It kā jau nu tas būtu nācis tik negaidīti. Daria pati ir vainīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Es varētu pieteikties par auklīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Par ballīti es savas domas atsakos izpaust publiski. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 01.11.2008 17:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.04 ![]() |
CITĀTS un šajā mirklī es pateicos visiem dieviem, ka freijs nevar palikt stāvoklī. laughing.gif nē, nu nopietni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) lai nu kā - kādas prognozes? kā tas viss varētu beigties? ko par to teiks pats jaunais papucis? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) un balle. riktīg labā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) es dievinu Anastasijas tērpu. t.i. savu tērpu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Šo rakstu rediģēja nora: 01.11.2008 17:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.08 ![]() |
Man patīk visi tie tērpi, kas nav klasiskas vakarkleitas un maskas. Man patīk to cilvēku tērpi kuriem tēls kaut kas ir nevis parasts cilvēks greznā kleitā ar masku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet vispār balle ir diezgan jauka, laigan man nav ar ko postot, bet gjau es kādam uzplīšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Es laikam kko palaidu garām? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Daria. Stāvoklī? Omg.. hē. es sašokējos. |
|
|
![]() ![]() |
|
Man ir jautājums...
Cik ilgi balle vēl turpināsies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) It kā Helovīni jau ir beigušies... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
Njā, bet vispār es tur vēl nemaz neesmu iepostjusi.
Gaidu, kad man draudzene atsūtīs tērpa bildi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nora, tu būsi pirmā, nu labi - otrā (vai tomēr trešā?) - kas to uzzinās. Dariai taču bus jāpasaka Anastasijai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
LOL. Penijam būs ne tikai suns, bet arī bērns? Kāds būs sajūsmā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Un, jā, man tas nebija negaidīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ak. vispār nav ne jausmas kā Anastasija varētu uz to reaģēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Viņa varētu izkrist pa sava torņa logu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Viņa varētu izkrist pa sava torņa logu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tas būtu pārāk viegls ceļš kā atbrīvoties no direktores. Pēc šī varianta draudētu vai nu pilnīga anarhija vai arī Amandas Vilkinsas katorga. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Žēl, ka tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
kas stāvoklī? kur, kur tas teikst? ko esmu palaidis garām?
Šo rakstu rediģēja Deonalds Bils: 03.11.2008 15:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 07:52 |