![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
nē tā man būs sarkana ar maziem kaķīšiem un sunīšiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
man kaķīši patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
bāc, tu tur par spoku taisies uzcirsties? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Es gan nebūšu ballē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) rīt pie kompja netikšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
nav jau uzreiz jātiekt tajā dienā. balles jau turpinās kādu laiciņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
kapēc par spoku? Lai gan ideja nav slikta...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
kāda ir pacentusies pirms tevis. Viola. Uzmodināja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nekas gan jau iztikšu arī bez modināšanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu vismaz tauri pie auss neviens neizmantoja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Hmmm....nu ja pirmdien vēl balle būs...tad būs arī Aleksis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tik ļoti to tauri vajadzēja? * iepleš acis izbrīnā un rakājas paa kabatām meklējot tauri* varēji arī agrāk pateikt būtu sameklējis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
ES nebūšu pa brīvdienām, ļoti iespējams.
Un tērpu es patlaban meklēju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
sasodīts, es ar netikšu uz balli. Šodien braucu uz Tukumu. Maby ielīdīšu apskatīšos- bet uz nekur nepostošu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Kam man labāk būt - Velnam vai kaut kam pavidu starp vampīru un eņģeli? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Starp Vampīru un enģeli. Bet man spoks vai merlins?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Pidžamma ir Annas tērps. Pēdējā laikā viņa pat uz stundām tā iet. Bet ja kāds vēlas ballē attēlot mani, tad tik uz priekšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Man ir nelaba aizdoma, ka Anna uzmauks galvā kartona tūti un sēdēs zāles stūrī. Nevaru atrast tērpu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Spokam.
Bet tas ir tikai tad, ja tu vari dabūt sevi caurspīdīgu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Anna, uzvelc pidžamu un uzliec velna radziņu, nokrāso melnas lūpas un tērps gatavs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Nu tās tādas ašās idejas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, tas jau arī nebūs labi. Anna jau tā pat ikdienā pēc velna izskatās. Vai vismaz pēc purva briesmoņa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad jau tev nemaz nav jāpārģērbjas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet visi tur būs savādāki kā ikdienā. Nevar jau tā. Nebūs smuki. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
A tu domā kāds ievēros, ka tu esi pidžamā?
Visi uzskatīs, ak tu esi traki kruta.. *pārleicinoši māj ar galvu* |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 21:23 |