![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Nav pieklājīgi zināt vairāk nekā to, kas ir pieklājīgi. Zini, pieklājīgāk būtu, ja tu zinātu pieklājīgi daudz, bet mazāk nekā pārāk nepieklājīgi.
Šo rakstu rediģēja Akvarelis: 29.10.2008 12:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Essy nebūs nekāds kuš! Essy runās... bet ne par tēmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Ne par tēmu tu drīksti runāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Akvarelim ārprātā labs secinājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Es to secinājumu nesapratu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Blondīne (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Šausmīgi lōģisks un ja neiedziļinās tad arī nesaprotams.
Bet es saprotu, bet man patīk zināt vairāk. Un es parasti zinu vairāk. tIkai ne ICē sakarā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tu drīksti runāt par tēmu, kas nav saistīta ar vārdā nesaucamo tēmu. Tēmu, par ko runāt, ir daudz.
Starp citu, man šķiet, ka Murmuls, pirms es dabūšu to pulksteni, aizteleportēsies no slīdeņu koptelpas uz kraukļnagu koptelpu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Ak, par to viņam būs skaļi aplausi!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas Murmuls varētu ātrāk kustēties. citādi nav ko postot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viņš jau piekrita man to pulksteni atdot, ja vien admirālis pateiktu, ka viņam to tiešām vajag. Tagad ir problēma ar admirāli. Ja es viņu saukšu tā pat - viņš var arī neparādīties. Ja es iešu viņu meklēt, Murmuls pazudīs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tagad tev ir Dillema.
Ai kā man tīk, ka tev šitā iet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ļauns prieks manī mīt. |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Bet tev jau ir citi komandas biedri, kas var pasaukt spoku.
Labi, es neko neesmu teikusi, jo tu neesi kraukļu komanda. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Problēma ir tā, ka Arlīna visu šo nedēļu nevr tikt pie IC, bet Džulle ir vienkārši milzīga kaka, kam ir slinkums postot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kas tas ir...visi tādi bremzīgi palikuši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Uzsūti Džullei virsū Misiju, lai pierunā papostot. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Cerams, ka Misija par šito neapvainosies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un vispār, lai bremzē, jo jo ilgāk šito kvesta daļi risinās, o man labāk - vēlāk man būs vairāk laika spēlēties nekā tagad. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 29.10.2008 12:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nepalīdzēs. Džulle ir vienkārši suņanagla tajā vietā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Bet cerams, ka es tā pat tikšu galā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad jau tev tiešām ir
Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 12:41 |
|
|
![]() ![]() |
|
Kraukļi mīl tavu problēmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Misija ar postošanu ar dažkārt tāda ir tā, ka viņas varētu sacensties spītībā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad jau redzēsim, kurš smiesies pēdējais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
kurš dabūs Murmuli pēdējais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Ar vai bez pulksteņa. es jau labprāt ar. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 12:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
vilkinsa noģība. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 16:32 |