![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Un cerams, ka netiks arī. Jo tas nebūtu godīgi pret citu torņu pārstāvjiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ā un tie punkti noteikti apzīmē darbību zīmes. |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Aww... aleksis tik foršs, bet Nīke tik nelietiīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Nīkei tagad ir personīgais lietussargs pret Pīpriķa spļaušanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Aleksis ir džentelmenis. Tas ģimenē iedzimts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Beidzot viens gudrs cilvēks. Kā neviens neiedomājas, ka tie mājieni par lietussargiem ir nopietni domāti? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Nu jā... vismaz būtu brīdinājums pirms Pīpriķa ierašanās. Sākumā nokrīt lietusmētelīši un tad pats elfs uzrodas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ērti, lēti un parocīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Anna, tavs kvests. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ēm, nu man visu laiku tas skaitlis sanāk ar komatiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jūs varētu doties pie Anastasijas un mīļi palūgt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Lilla, man tas pats, man tas pats. Mēģināju visādi. No priekšas uz aizmuguri, no aizmugures uz priekšu, jauktā secībā, bet nekā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Pie Anastasijas? Omg. Tu laikam joko! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dārgā Nastja taču ir jauka. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ir brīvlaiks un mums jāreiķina muļķīgi skaitļi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Visnotaļ, Juaka viņa ir pret Slīdeņiem. Bet varbūt arī nē. Fantastiski, tagad man sanāk tie skaitļi mīnusos.! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Šo rakstu rediģēja Lilla.: 28.10.2008 12:12 |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Jūs varētu doties pie Anastasijas un mīļi palūgt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) man būtu bail iet pie viņas, ko lūgt, jo es atstāju viņas kabinetā mētājamies podā atpakaļ neiestādītu mandragoru, kas tagad tur kliedz pa visu kabinetu. Nu, zini, to ir grūti nepamanītk ja izlasa aprakstu par muti bez zobiem un netīrumiem, mana fantāizja lika teikt, ka tās iekalas varētu arī ost... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) A, jūsu kvestu es vienkārši nesaprotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) Bet mani nevar laist pie kvestiem, jo kā izrādas es pārcenšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 28.10.2008 12:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ljip, kad jūs ar Centi to rūķi stiepsiet prom? aleksis grib pagulēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vienkāršāk būtu mums palūgt iznākumu no šā te ----> Banāns+Zemene+Saldējums=Garšīgs-saldējuma-kokteilis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man arī bija mīnusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Bet ir taču daudzi, kas varētu iegriezties pie Nastjas un mīļi palūgt lietusmēteļus un lietussargus. ja nē, tad jādodas pie Ābela un jāprasa, lai viņš iemāca kādu burvestību. Ļip - zini, man ir tā pat, es neko nesaprotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
:@ MAN NESANĀK! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kurš grib izdīkt informāciju no dreamer?
Es varētu pasaukt Murmuli, ja vien viņa pretī dotu atbildi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es gribētu zināt vai viņa mainīja tos skaitļus vietām vai nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
A, jūsu kvestu es vienkārši nesaprotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) Tieši tāpēc Tevi jālaiž pie kvestiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet mani nevar laist pie kvestiem, jo kā izrādas es pārcenšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Kurš grib izdīkt informāciju no dreamer? Jā, un tad komanda "Grābeklis" Loti diskvalificētu ar vienu rāvienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es varētu pasaukt Murmuli, ja vien viņa pretī dotu atbildi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja dreamer: 28.10.2008 12:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
dreamer saki, tu mainīji skaitļus vietām vai nē?
|
|
|
![]() ![]() |
|
Ljip, kad jūs ar Centi to rūķi stiepsiet prom? aleksis grib pagulēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) To tu pajuatā centim, jo pēc manām domām tas projekts ir apstājies pie rūķa un centa ne manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man arī bija mīnusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Bet ir taču daudzi, kas varētu iegriezties pie Nastjas un mīļi palūgt lietusmēteļus un lietussargus. ja nē, tad jādodas pie Ābela un jāprasa, lai viņš iemāca kādu burvestību. Ļip - zini, man ir tā pat, es neko nesaprotu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Jā, mēs varētu iet pie Ābela, viņš vimaz nav tik biedējošs, lai gan es negribētu būt to divu elfu vietā, bet manam tēlam jau par to nekas nav zināms... Ak, mēs abas. :hug: Dreamer - es neesmu droša vai tā domā arī kvesta vadītāji un pārējās komandas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 28.10.2008 12:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:46 |