Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Star Wars: "Jaunais Džedaju Ordenis - Karaliskās asinis", [GM][PZP] StarWars - Augstdzimušo dzimtu slepkavības
Sindra
iesūtīt 06.10.2008 15:47
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga.
Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs.

Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties.
Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem.

Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
107 Lapas V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (320 - 339)
Roviela
iesūtīt 27.10.2008 20:13
Raksts #321

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Paldies! Jā, vienīgi Elēnu pagaidīsim, ja vien viņa nav nodomājusi darīt ko citu, - pilots iesēdās spīderī, lai pagaidītu cimperlīgo, bet skaisto sarkanmati.
- Nemaz nedomāju, ka brauciens beigsies tik nelāgi, lai gan Lansers teica, ka tā gadoties.

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 27.10.2008 22:24
Raksts #322

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Izrādījās, ka Kjels zem jaukā tēla slēpj ko vairāk. Viņa nebija novērtējusi vīrieti pareizi un tas pat bija patīkams pārsteigums...
-Ko tur gaidīt, esmu gatava ceļam,- graciozi ieņemot vietu pie stūres, sarkanmate noteica.
-Ja ir vēlme izlekt un pierādīt ko neesošu, tad nevien šādas lietas var gadīties. Ar to sievišķi viss būs kārtībā, pāris šuves un varēs atgriezties trasē,- Elēna atrauca Kjelam, nespējot paciest viņa uztraukumu, viņam vajadzēja priecāties, ka dabūjis pirmo vietu un nav tās slampas vietā, nevis satraukties par svešu nelaimi. Un ja paveiksies, tad šis gadījums skuķei iesitīs vietā smadzenes, vai arī viņa paliks tāda uz visu mūžu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 27.10.2008 22:45
Raksts #323

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Labi, tad laižam! - Kjels startēja spīderi, lai dotos atpakaļ uz Nila māju. Tagad pilots nebrīnījās par tik lepnu mājokli. Ja cilvēks bieži vinnē sacensībās tādas summas, tad iekārtosi ne to vien.
Ja viņi laimīgi tiek līdz turienei, tad Kjels noliek spīderus un baiku garāžā, bet mājai tuvumā neiet, lai gan ievēroja, ka tā atdarāma ar to pašu pulti.
Nils teica pagaidīt, un kamēr jāgaida, pilots vēlreiz izsauca Rin-Veju, šoreiz paziņodams savas koordinātes, sak' sēžu un gaidu Nilu, kad šis parādīsies, un meitenes arī ir te.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 27.10.2008 23:27
Raksts #324

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kjels un meitenes veiksmīgi nokļuva līdz virsnieka mājai.
Sadzinis spīderus angārā, Kjels sāka gaidīt. Gaiss bija kļuvis krietni vēsāks nekā pa dienu.
Un Elēnai sāka salt.
Pagāja jau kādas 20 minūtes, bet Nils tā arī nerādījās.
Nekas neliecināja, ka virsnieks tuvotos savai mājai un nebija arī saprotams, cik ilgi vēl būs jāgaida.

Kad Kjels atkārtoti izsauca Rin - Veju, izmeklētājs ar biedriem jau sen bija nokļuvuši viesnīcā un varēja ievērtēt ērtos apartamentus.
Iedami kājām biedri bija pamanījuši, ka gaisa temperatūra bija visai krasi nomainījusies. Bija palicis vēss, pat sāka likties, ka ir auksts.

Vienīgais no biedriem, kurš atradās viesnīcā bija Serafs. Viņš kaut ko cītīgi meklēja datorā. Puiša zods gan izskatījās tāds nedaudz (stipri) iesārts.
Arī pats Serafs pagriežoties pret atnācējiem sajuta sāpes sava apakšžokļa rajonā.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 27.10.2008 23:41

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 28.10.2008 06:04
Raksts #325

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Sveiks, Seraf! Kairons draudzīgi uzrunāja biedru un mazliet zobgalīgi pasmaidīja Redzu, ka esi lietderīgi pavadījis laiku. Izdevās uzzināt kaut ko jaunu?
Mēs satikām džedaju un tikāmies ar princesi. Secinājums pašlaik ir tāds, ka vajag parunāties vēl ar dažiem svarīgiem cilvēkiem. Ja Rin-Vejs piesakās aprunāties ar to slepenpolicijas virsnieku, tad es varētu mēģināt tikt pie kanclera, bet Ekslejs, kā jau karotājs, varbūt lai aprunājas ar to ģenerāli - karaļa uzticības personu? Tā būs ātrāk, nekā, ja mēs visi iesim pie katra atsevišķi

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 28.10.2008 09:07
Raksts #326

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

OCC. Nav godīgi, Elēnai vēl ir mētelītis...

Nils kavējās, kas lika domāt, ka skuķei nav tik ļoti paveicies vai arī viņš kā īsts džentelmenis gaidīs līdz viņa pamodies, vai vēl labāk - Nils ir iekūlies nepatikšanās par sacensībām. Bet visi šie iemesli Elēnai bija pilnīgi vienaldzīgi, viņai sala un tā bija problēma.
-Varbūt pagaidam viņu angārā? Ko mēs te stāvam kā tādi paklīduši suņi...-

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 28.10.2008 10:53
Raksts #327

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

Rin-Vejs aizdomīgi pētīja grezno mājokli, kurā viņus bija iekārtojis Kjels. Taču apartamentos viņa uzmanību piesaistīja Serafs. Kur tie pārējie divi, kas ar tevi kopā aizgāja?

Un gaidot atbildi mēģināja vēlreiz sarunāt kaut ko ar Kjelu. Kjel? Te Rin-Vejs. Es tik gribēju noskaidrot kur tieši tu esi un kāpēc. Viņš runāja komunikatorā.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.10.2008 11:26
Raksts #328

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Serafs piecēlās un likās diezgan īdzīgs.
"Kjels un sievietes aizdevās uz ātrumsacīkstēm ar to pašu slepenpolicijas priekšnieku. Es ar viņu tikos un viņš teicās, ka par šo lietu neko nezina. Bet viņš nav pret mani draudzīgi noskaņots, dedzīgi aizstāvēja princesi."
Viņš norādīja uz datoru.
"Papētīju datus. Princesei tagad jāpārņem vara, bet viņa liekas tik sirsnīga un mīlīga persona, ka šaubos, vai spēs noturēties starp politiķiem. Politikā mīļumam un kucēnu glāstīšanai vietas nav... Bet nu labi.
Tikos arī ar kancleru, kurš vazājas pa prastiem bāriem un cenšas katru, kas pasaka ko ne tā par princesi apsūdzēt karaliskās ģimenes slepkavībā, viņš konfliktē ar slepenpolicijas virsnieku. Un liekas vai nu fanātisks, vai glums cilvēks."

Serafs nopūtās.
"Es centos noskaidrot, vai princese ģimene nav radniecīga pārējām, bet nav pietiekama piejea datiem, ir vajadzīgs kāds datorspeciālists."
Viņš uzlūkoja abus biedrus.
"Bet kā jums gāja? Ko pavēstīja džedajs un princese?"

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.10.2008 11:47
Raksts #329

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Pilots piekrītoši pamāja Elēnai.
- Jā, iesim iekšā, tur būs siltāks.
Saņēmis Rin-Veja izsaukumu, Kjels izvilka savu pilsētas plāna planšeti un beidzot noskaidroja, kur tieši viņi atrodas, un nosauca vietu Rin-Vejam.
- Kopā ar mani ir Elēna un Merīna. Nils ir kaut kādā slimnīcā, kam vajadzētu būt apmēram šajā rajonā (Kjels nosauc rajona robežas). Viņš uz turieni aizveda savu draudzeni, kas ir pamatīgi pārsitusi galvu, ja vispār dzīva. Mēs esam spīderu angārā pie Nila mājas un gaidām, kad viņš ieradīsies vai ko paziņos. Ilgāk kā stundas divas gaidīt negrasos. Ir nežēlīgi auksts. Laikam te klimats tāds.

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 28.10.2008 14:47
Raksts #330

Ak, tā! Centieties nekur neiepīties. Rin-Vejs neizklausījās priecīgs par Kjela prombūtni, bet mainīt tur neko nevarēja. Grupas pilotam vismaz pietika veselā saprāta ziņot par savu atrašanās vietu.

Tad viņš ieklausījās ko saka Serafs un viņa balss pieņēma zaglīgi ieinteresētu toni.Seraf? Tu taču neteici neko aizvainojošu par princesi Amandu publiskā kantīnē vietējā kanclera klātbūtnē?

+Citēt rakstu
mr Bl@ck
iesūtīt 28.10.2008 15:02
Raksts #331

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 08.06.04
Kur: In shadows, looking how the fate unfolds

Ekslejs tikai klausījās atlikušo sarunas daļu ar princesi un neko neteica, viņu urdīja zināmas šaubas, viņš bija atbilstošasi komandiera amatam, bet to vi``nš atlika uz vēlāku laiku.
Tagad kad viņi bija viesnīcā Ekslaejs novilka savu brūno apmeti un nosēdās vinā no krēsliem. Labi, es aprunāšos ar generāli, bet man interesē, kājums gāja, un kur starp citu ir Gungānis, viņš škiet bija ar jums. Ekslejs sacīja izklaidīgi izkrakšķinot kaklu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.10.2008 15:07
Raksts #332

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Centīsimies, - Kjels atteica Rin-Vejam.
Pilsētas plāns bija viņam vēl rokā, un tagad pilots sāka to pētīt, kur, piemēram, tuvumā trasei atrodas kāda slimnīca. Un vai pie kartes ziņām neiederas kāds paskaidrojums, kāpēc te paliek tik nežēlīgi auksti.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 28.10.2008 16:04
Raksts #333

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Nonākusi atpakaļ Nila mājoklī Merīna novietoja spīderu vajadzīgajā vietā. Nodrebinājusies viņa piegāja pie Kjela un arī iemeta skatienu pilsētas kartē
Tu nezini kas varētu izraisīt šo aukstumu?
Samulsusi sieviete jautāja Kjelam

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 28.10.2008 16:26
Raksts #334

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Kjels bikstīja karti. Viņš pacēla galvu un paskatījās uz sievieti.
- Nezinu. Iespējams, viņiem te ir tāds klimats, tieši pašlaik skatos, vai kartē nav arī kāda klimatiskā daļa.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 28.10.2008 22:43
Raksts #335

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

"Vietējo skatījumā laikam pateicu gan." Serafs atteica. "Zinu, ka viņa ir jauka, devīga un īsts enģelis, bet... labi, nav svarīgi." viņš atmeta ar roku.
"Daļēji jau pastāstīju - ieradāmies krogā, iesāku sarunu, kas likās aizvainojoša šiem, īpaši vienam sīkam un lecīgam vīrelim, kas vēlāk izrādījās kanclers. Elēna šis ar nazi piedraudēja, kas nebija labi... uzradās kārtībnieki ar slepenpolicijas virsnieku, kas nosodīts uz patrulēšanu, kanclers pret šo bija naidīgs. Virsnieks mūs aizveda uz iecirkni, es mēģināju ar šo parunāt un pārbaudīt viņa Spēka prasmes, jo viņš ir piederīgs Spēkam proti, cento notiekt, vai viņš runā godīgi vai melo, bet spēja to samanīt un nedaudz parunāja par džedaju filozofiju, ka tā daŗit nav smuki un ved uz tumšo pusi... Tātad viņam ir ne tikai talants uz Spēku, viņš māk to lietot. Ko vairā stāstīt atteicās, teica, ka par slepkavību nekā nezina. Bet mūs ar Elēnu atveda šeit, lai nodotu Eksleja gadībā, jo laikam juta, ka Elēna un es esam... problemātiski gūstekņi." Serafs pasmīnēja.
"Šeit bija Kjels. Nils saņēma ziņu par sacīkstēm un kopā ar meitenēm un Kjelu aizdevās uz tām, par sargāšanu aizmirsis... vēl pirms tam iesita man pa seju, jo es atkal "aizvainoju" princesi. Te nu gan var runāt par tumšo pusi... Bet tā nu ir.
Jūs joprojām nepastāstījāt, kā jums gāja.
"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 28.10.2008 23:05
Raksts #336

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kjels noskaidroja, ka slimnīca atrodas samērā netālu no policijas iecirkņa.
Savukārt gan slimnīca, gan policijas iecirknis atradās centrā.
Par klimata izmaiņām gan uz kartītes nekas nebija teikts.

Taču neilgi pēc tam, kad biedri bija iegājuši angārā mājai pietuvojās spīderis.
Pēc mirkļa angārā ienāca Nils. Viņa apģērbs bija notraipīts asinīm, bet citādi viņš izskatījās labi.
Puisis pārsteigts palūkojās uz Kjelu un meitenēm.
Kapēc jūs stāvat šeit? Es taču iedevu mājas atslēgas. Nevajadzēja saldēties. viņš izskatījās vainīgs.
Varbūt vismaz tagad ienāksiet? Padzert kaut ko siltu? Es ļoti atvainojos, ka tā sanāca un jums te bija jāsalst.

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 29.10.2008 09:06
Raksts #337

Mēs publiski neapvainojām nevienu valsts amatpersonu, nedraudējām nevienam ar auksto tuvcīņas ieroci un nekāvamies ar vietējiem kārtības sargiem. Visi zināja kur mēs atrodamies un vajadzības gadījumā varēja mūs sasniegt. Tas būtu īsumā tas, ko mēs darījām. Noburkšķēja Rin-Vejs un aizgāja piemesties uz kāda no mīkstajiem sēdekļiem.

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 29.10.2008 09:49
Raksts #338

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Neko daudz neuzzinājām Kairons uzskatīja par nepieciešamu papildināt Rin-Veja atstāstu Satikām džedaju meistaru, kurš pašlaik apsargā princesi, aprunājāmies ar pašu princesi. Abi neko daudz palīdzēt mums nevarēja. Džedaju meistars Leiks mums pateica tikai to, ka nekas nav skaidrs. Ieraksti no drošības kamerām izdzēsti vai arī tur nekas neesot ierakstīts, sargi sazāļoti un neko neatcerās. Princese izdzīvoja tikai tāpēc, ka bija prom no pils un neviens nezināja, kur viņa atrodas - visticamāk viņai ir mīlas dēka. Viņa pati, par savu prombūtni runājot, mazliet samulsa, kad ieminējāmies par slepenpolicijas virsnieku Nilu. Citādāk ne par tēva darījumiem, ne par sapulci uz Koruskantas viņa neko daudz nezina, saka, ka vēl neesot iedziļinājusies. Lai gan apstiprināja, ka tēvs nesen bija bijis uz Koruskantas. Vienīgais iemesls šai slepkavībai, ko viņa varēja iedomāties, bija vēlme kontrolēt planētas vērtīgos resursus. Man liekas, ka, ja arī tas ir iemesls, tad jāskatās, vai var atrast kopsakarības ar citām planētām, kur notika slepkavības...

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 29.10.2008 13:34
Raksts #339

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Brrr... - Kjels nodrebinājās, pieceldamies un padodams saimniekam viņa mājas atslēgas, - Te ir sasodīti auksti. Vai jums tā naktīs vienmēr pēkšņi paliek auksti?
- Es nemēdzu iet svešās mājās bez uzaicinājuma pat, ja zinu, ka man ir atslēgas. Nekas, sanāca pārpratums, vai Tev bija laiks tobrīd par to domāt? Kā viņai?

Kjels paskatījās uz meitenēm.
- Kā domājat? Pieņemsim uzaicinājumu? Es labprāt iedzertu ko karstāku, un man vēl Nilam šis un tas jāatdod. Mūsējie tāpat zina, kur mēs esam.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 29.10.2008 14:07
Raksts #340

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu jā.. es neskaidri izteicos. Es domāju pagaidi mājā nevis uz ielas. puisis paņēma atslēgas.
Jā. Pie mums tā ir. Naktīs paliek auksts. Tikai pāris mēnešus ir siltas naktis. Bet pie tā ātri pierod. Nils pasmaidīja un gaidīja meiteņu atbildi par uzaicinājumu.
Viņai viss būs labi.

+Citēt rakstu

107 Lapas V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
5 lietotāji/s lasa šo pavedienu (5 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 20:33