![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga. Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs. Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties. Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem. Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Tā bija nevis nepieklājība, bet pārbaude." Serafs mierīgi atbildēja. Viņš pārgāja uz prāta aizsardzību. Viņš nenolaida skatienu, bet tieši vairāk urbās šajās acīs.
"Jūs neesat džedajs, bet kāds jūs tomēr ir mācījis. Tagad es to redzu. Un redziet, tādi ļaudis, kas līdzīgi man, ir interesanti. Un es atvainojos, ja aizvainoju. Kā redzams, uz jūsu planētas cilvēkus ir visai viegli aizvainot." Viņš likās mazliet īdzīgs. Parasti varēja iztikt tādās lietās neiedziļinoties vietējo kultūru īpatnībās. Vismaz šie nebija kaut kāda citplanētiešu suga ar savādām paražām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Jā, noteikti. džedajs atbildēja Rin - Vejam. Jūs vēlaties turp doties tagad uzreiz vai pēc vizītes pie princeses?
Ekslejs telpā neko īpašu nejuta. Nu ja tā teica, ka kaut kāda dīvaina aura, tad varbūt... Bet ja viņš to nezinātu un būtu te ienācis, diez vai viņš sajustu, ka te pirms pāris dienām bijusi slepkavība. Es domāju, ka līmenis, kurā mēs Spēka lietotāju dēvējam par meistaru. džedajs noteica paraudzījies uz Eksleju. Šeit uz šīs planētas ir viens spēcīgs Spēka lietotājs. Bet viņš strādā kārtības sardzē un es ar viņu aprunājos. Diez vai viņš kaut kā ar šeit notikušo būtu saistīts. ________________________ Bim Bo jaunie draugi bija jau pamatīgi iesiluši un gungānim patiešām īsti neko vairāk neizdevās uzzināt. Toties viņš bija pavadījis vakaru jaukā kompānijā un labi izklaidējies. ________________________ Nils noklausījās Elēnas teikto un jau grasījās atbildēt, bet no sākuma tomēr palūkojās uz Serafu. Tev nav tiesību veikt pārbaudes man nepajautājot atļauju. Un Tu nepajautāji. Es drīkstu uz Tevi apvainoties par to, ka Tu lien manā galvā. Un tā nav nekāda planētas cilvēku iezīme. Viņš piebakstīja ar pirkstu pie plāksnītes uz kuras bija rakstīts viņa vārds. Redzi... tur rakstīts slepens tas nozīmē, ka tas, kas atrodas tur... virsnieks norādīja uz savu galvu. ... ir slepens. Un man ir uzticēts rūpēties, lai man zināmās lietas arī paliktu slepenas. Tādēļ es drīkstu pārkāpt satiksmes noteikumus, dzert darba laikā, kaut vai mīlēt sievietes savā kabinetā uz galda. Es pieņemu Tavu atvainošanos un pieļauju, ka Tu to nezināji. Tādēļ aizvedīšu jūs uz viesnīcu pie jūsu biedriem. Un vispār... par džedajiem runājot... gramstīšanās gar svešiem prātiem rada kārdinājumu. Un kārdinājums var Tevi novest Tumsā. Nils izskatījās mierīgs un arī Serafa skatiens viņam īpašas problēmas nesagādāja. Viņš katrā ziņā to neuztvēra par cīņu un mierīgi palūkojās uz Elēnu, kad bija pateicis savu sakāmo Serafam. Paldies par jaukajiem vārdiem, cienījamā Elēna. viņa balss bija patīkama un maiga. Lai gan ar Serafu viņš bija runājis tādā pašā tonī. Es saprotu, ka jums ir uzdevums un saprotu, cik svarīga ir tā paveikšana. Es gan nezinu kā Jums var palīdzēt informācija par manām un kanclera nesaskaņām, taču, lai tā būtu. Es Jums pateikšu. Pamatā visam ir politika un jautājums par varu. Taču es nevarēju ierasties uz kādu steidzamu kanclera izsaukumu, jo biju darbā aizgulējies pēc pāris negulētām naktīm. Mani par to sodīja liekot divas nedēļas dežūrēt kopā ar parasto patruļu. Diez vai šīs ziņas vieš kādu skaidrību. Bet tagad Jums laiks doties atpūsties. Pārāk daudz rūpju un sarežģītu domu kaitēs Jūsu skaistumam. viņš pasmaidīja, pagriezās un devās ārā no iecirkņa. Ārā viņš piegāja pie privāta četrvietīga spīdera melnā krāsā un pamāja, lai Serafs un Elēna iekārtojas. Neaizmirstiet drošības jostas. puisis pasmaidīja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Kjels ērti sēdēja atpūtas krēslā un dzēra kaut ko pēc garšas līdzīgu zemeņu limonādei, tikai dzēriens bija karsts, par ko parūpējās īpašais trauks, kurā tas bija ieliets, un mutē neatstāja vis saldu, bet gan atsрirdzinošu sajūtu. Tukšie ēdiena trauki stāvēja uz galda.
Merīna nebija vēlējusies pievienoties ne ēšanai, ne dzeršanai, un pilots tagad jutās apmulsis, jo vairs nespēja izdomāt, kā sievieti izklaidēt, ja viņa nepiekrīt nekādiem ierosinājumiem darboties. Taču ne aicināt izklaidēties uz gultu! Kamēr turpinājās klusums, viņš paspēja izdomāt vēl vienu lietu, kuru droši varēja noskaidrot no šejienes, proti - palūgt Tidias vētru karti par pagājušo mēnesi (krietnu laiciņu, pirms nelaimīgās sapulces, lai neradītu aizdomas, un kādu laiku pēc) un prognozi nākamajam laikam, kā arī vētru aprakstus, tos, kas jāzina pilotiem. Viņš grasījās noskaidrot, vai no šīs planētas interesējošajā laikā vispār varēja tikt prom un atpakaļ. Sīkums, bet tomēr. Šo rakstu rediģēja Roviela: 21.10.2008 08:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Lūk, tagad es zinu, ka jus esat pazīstams ar džedaju filozofiju." Serafs pasmīnēja.
"Lai nu būtu slepenas jūsu domas, tikai es tik un tā nemāku tās nolasīt... tikai cerēju noteikt, vai esat godīgs par to, ko runājat mums. Bet ja nevēlaties palīdzēt noskaidrot, kas uzbruka karaliskajai ģimenei, tad neko darīt." Viņš paraustīja plecus. Serafs apsēdās atkal spīderī un piesprādzējās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nezinu, kas uzbruka karaliskajai ģimenei. Nils noteica, kad visi bija iekāpuši spīderī un gatavi doties ceļā.
Puisis iedarbināja savu braucamo un izgrieza ielās. Ar šo mazo spīderi viņš brauca vēl ātrāk kā ar lielo. Tāpat kā iepriekš pārkāpjot noteikumus un strauji griežot pagriezienus. Brauciens gan nebija pārāk ilgs un drīz vien Nils apturējā spīderi pie lielas, greznas ēkas. Viesnīcas. Virsnieks izlēca no spīdera un pasniedza Elēnai roku, lai palīdzētu izkāpt. Iegājis viesnīcā viņš pie adminstrācijas noskaidroja, kur apmetušies misijas dalībnieki un sadabūja droīdu, kurš aizveda viņu, Serafu un Elēnu uz misijas dalībnieku telpām. Nils ļāva droīdam atvērt stikla durvis, kas nodalīja istabiņu kompleksu no pārējās viesnīcas un iegājis pamāja sveicienu Kjelam un Merīnai. Labvakar. Slepenā dienesta virsnieks Nils Kessels. viņš stādījās priekšā. Es vēlētos sastapt Eksleju Raidžu. ______________________ Kjels uzzināja, ka no planētas var tikt prom arī vētras laikā, ja pilots ir prasmīgs. Tas tikai ir krietni bīstamāk. Viņam atsūtīja arī karti. Minētās sapulces laikā vētra nav bijusi, taču slepkavību laikā gan vētra ir bijusi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Labvakar! - Kjels pieklājīgi piecēlās un paspēra pāris soļus, lai sasveicinātos ar virsnieku.
- Kjels Folms, pilots. Diemžēl Ekslejs Raidžs un vēl divi mūsu biedri pašlaik ir pilī, cik sapratu, tad lai tiktos ar džedaju meistaru un arī, ja iespējams, princesi. Sēžu un ē... izklaidējos, - viņa skatiens diezgan izteiksmīgi pārslīdēja galdam ar traukiem un garāmejot Merīnai, no kā bija saprotams, kas šobrīd bija galvenais izklaides saturs, - un gaidu, kad mani izsauks, lai dotos viņiem pakaļ. Kas noticis, ka slepenā dienesta virsnieks personīgi interesējas par Raidžu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
Pēc vizītes. Kaut kad, kad sanāks brīvs brīdis. Šobrīd tāpat tajā jautājumā neko ātri vairs izdarīt nevar. Rin-Vejs nevēlējās atstāt senatoru un savu komandieri vienus svešā vietā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Kairons mazliet pastaigāja pa troņa zāli to nopētot, apstājās pie loga, mirkli novērtēja skaisto skatu un pēc tam pagriezās pret džedaju Sakiet, Meistar, vai jūs esat atbildīgs tikai par princeses apsardzi, vai arī par izmeklēšanu? Lieta tāda, ka mums ir arī daži specifiski jautājumi, piemēram, par valdnieka pēdējā laika darba kārtību; kādu apspriedi uz Koruskantas un tamlīdzīgi. Taču es nezinu, vai Jūs esat īstais cilvēks, kam to jautāt...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Ekslejs pamāja ar galvu par Meisatara paskaidrojumu. Tātad šīs dīvainās auras īpašnieks ir spēcīgs spēkā un ļoti iespējams arī trenēts. Kairons atkal turpināja izjautāšanu. Viņš uz mirkli apdomājās. Sakiet lūdzu meistar, vai jūs redzējāt līķus? Es zinu dīvains jautājums, bet kas ir radījs šīs letālās brūces? Ekslejs apdomāja iespēju par gaismas zobenu, kas varēja būt slepkavības ierocis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sveiks, Kjel." Serafs teica pilotam.
"Mums gadījās ķibele. Šim jaukajam slepenā dienesta darbiniekam uzticēts mūs turēt ieslodzījumā vienu dienu, bet viņš bija tik pieklājīgs, ka ieslodzījumu grib piedāvāt pavadīt pie mūsu Džedaja Eksleja." Viņš pasmaidīja, it kā sakot, ka tas tāds sīkums vien ir. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kjels iesmējās.
- Es saprotu viņa vēlmi tikt no jums vaļā! Ko jūs tādu pamanījāties nodarīt, a? Un kur likāt Bim Bo? Tiešām, gungāņa kopā ar ienākušajiem nebija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Zini,es vislabāk noderu kaujās un iespējams arī tur varēsi novērtēt vai es sēžu viesnīcā un guļu...
Uz Merīnas lūpām parādījās sarkastisks smaidiņš. Sveicināti. Izskatījās ka abi biedri bija iekūlušies nepatikšanās, katrā ziņā, rādās ka virsnieks bija atradis visai interesantu atrisinājumu Šo rakstu rediģēja Džea: 21.10.2008 12:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Leiks piekrītoši pamāja Rin - Vejam.
Tad palūkojās uz Kaironu. Es tikai apsargāju. Neesmu interesējies ko valdnieks darīja. Slepkavību izmeklē Slepenais dienests. Viņiem te ir sarežģīti. Planētai ir kaut kādi dārgi resusrsi. viņš parādīja uz melnajiem metāla rotājumiem. Tas metāls. Un par varu viņi te cīnās. Es neesmu arī redzējis mirušo ķermeņus. Ierados šeit dienu pēc nelaimes. Zināju, ka džedaju ordenis sūtīs misiju, kas nodarbosies ar visa šā izmeklēšanu. Stāsta, ka mirušie ir spīdzināti un miruši lēnā, mokošā nāvē. ___________________ Pēc Kjela atbildes Nils domīgi paraudzījās pa logu, kur bija redzama pils. Viņš nepievērsa uzmanību biedrus savstarpējām laipnībām. Tad palūkojās uz Kjelu. A Jūs neesat piemēram vadītāja vietnieks? Vai kaut kas tāds? Man vajag parakstu, ka uzņematies atbildību, ka pieskatīsiet lēdiju Elēnu un Aldesa kungu, lai viņi tuvākās diennakts laikā nesastrādā vēl kādu ķibeli Tumšās acis domīgi raudzījās uz Kjelu. Bija acīmredzams, ka virsnieks negrib gaidīt džedaju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nē, piemēram, neesmu vis, - pilots noplātīja rokas, - lai gan viņš man uzticēja kārtot visus administratīvos jautājumus.
- Vai nevēlaties ko dzeramu vai kā? Mums te viss ir apmaksāts, tikai neesmu vēl noskaidrojis, kam mums jāpateicas par šo laipnību. Parakstīties jau es varu, bet neko nevarēšu izdarīt, ja viņi sadomās doties, piemēram, pastaigāties, un neko nelīdzēs tas, ka pēc tam mani savāksiet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lieliski.. Virsnieks noteica pieiedams pie lielā loga un raudzīdamies tālumā. Man šodien vienkārši veicas...
Viņš pagriezās un pamāja Serafam un Elēnai. Nu jūs te varat droši iekārtoties. Ak jā. Izmaksas. Nu tas ir mazākais kā spējam pateikties Ordenim par atbalstu traģēdijā. Tā, ka jūtieties kā mājās, ceru, ka jums te patīk. Nils apsēdās vienā no mīkstajiem krēsliem un pamāja. Jā, kāds dzēriens būtu tieši laikā. tad palūkojās uz Kjelu. Man īsti neder vienkārši paraksts. Man vajag pārliecību, ka viņi palikt piemēram šeit, ja Jūs pateiksiet, ka viņi nekur nevar iet. Nu kaut kā tā.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kjels izvilka ēdienkarti un padeva to virsniekam.
- Lūdzu, jūsu izvēle! Te ir tā-ā-āds saraksts, un vismaz puse tāda, ko nekad neesmu dzirdējis, tā kā atturos ieteikt. - Apartamenti tiešām lieliski, - pilots novērtēja acīmredzamo, - Tikai mazliet pārsteidzoši. Vismaz es nebiju gaidījis neko tamlīdzīgu. - Baidos, ar to nevarēšu izlīdzēt, - viņš turpināja, - mums nav tādas norunas, ka viņi man klausītu, diemžēl. Izskatījās, ka Kjels labprāt palīdzētu, bet nekādi nevar. - Es tā saprotu, ka jums būs tomēr jāpagaida Ekslejs, un, kamēr gaidām, vai jūs nepaskaidrotu, kas īsti notika? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Es saprotu Meistar Leik. Ekslejs klusi sacīja aplūkodams melnos rotājumus pie sienām. Būs jāpalūdz Kjelam lai palūkojas, ko viņš avar atrast par šo rūdu, jo jābūt iemeslam kāpēc visi par to cīnās. Ekslejs piezīmēja Kaironam. Eekslejs apgāja apkārt zālei aplōkodams gan sienas un grīdu pat griestus. Ik pa mirklim viņš apstājās un ieklausījās spēkā lūkojot pēc vietas kur aura būtu spēcīgāka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nils uzmeta acis sarakstam un ātri izvēlējās dzērienu, kas atgādināja kaut ko līdzīgu vīnam.
Paņēmis glāzi virsnieks visai ērti atlaidās krēslā, cik nu bruņas viņam ļāva. Viņš lūkojās uz glāzi viegli to skalinādams. Es īsti nezinu. Droši vien paši vaininieki to var pastāstīt sīkāk. Acīmredzot pateica kaut ko aizvainojošu par princesi kanclera klātbūtnē. Tā ir sagadīšanās, ka man nācās izbraukt uz notikuma vietu. Nu ne gluži sagadīšanās, bet es pamatā nebraucu uz izsaukumiem. Aizturēti viņi ir par aizdomām par karaliskās ģimenes slepkavību, bet nu īstenībā par mutes palaišanu. viņš atmeta ar roku un iedzēra no glāzes. Nav vērts tajā visā iedziļināties. Man tikai vajag, lai viņu vārdi neparādās kārtības sardzes ierakstos tuvākās 24 stundas. Virsniekam iepīkstējās komlinks un viņš nolika glāzi uz galda, lai atbildētu. Viņš uzmanīgi klausījās ko viņam saka un Nila sejā smaids palika arvien platāks un platāks. Šovakar? virsnieks apjautājās savam sarunu biedram. Bet es sasitu savu spīderbaiku pagājušo reiz. Gribat man iesmērēt kaut kādu mēslu, lai es nositos? viņš smaidot apvaicās. Labi, labi.. es braukšu gan ar baiku gan parasto. Pēc cik ilga laika? Hmm.. labi.. bet ja mūs pieķers patruļa, es personīgi jūs cietumā iemetīšu. Nekādas prāta ietekmēšanas. Skaidrs? viņš iesmējās un atvienoja sakarus. Nils nolika komlinku atpakaļ pie jostas un paņēma glāzi. Mirkli vērojis saullēktu, viņš kā atmodies no sapņa un paraudzījās uz Kjelu. Man ir nedaudz laiks. Es pagaidīšu džedaju meistaru. __________________ Ekslejs apstaigāja telpu un viņam likās, ka visi ļaunie notikumi varētu būt notikuši pie troņa krēsliem. Vairāk nekā tāda telpā nebija. Dosimies pie princeses? džedajs uzlūkoja misijas dalībniekus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Hmm... par ko ir runa? - Kjels izskatījās ieinteresēts.
- Nē, ne par mutes palaišanas problēmām kanclera klātbūtnē, tas puslīdz būtu skaidrs, bet par to otro! Jums sacensības kādas paredzamas? Pilots labprāt noskatītos kādas sacensības. Vismaz patiešām kaut kāda īsta izklaide! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vienu mirklīti meistar. Ekslejs sacīja. Viņš pienāca tuvāk troņa krēsliem un uzmaniģi aplūkoja tos gan ar savām acīm gan ar spēku. Meistar, vai jūs ajūta, ka auras avots nāk no šiem krēsliem? viņš sacīja vēl joprojām koncentrēdams uzmanību uz krēsliem.
Lai gan dodamies pie princeses, es domāju es vēl atgriezīšos šai telpā, mani ieinteresēja šī aura. Ekslejs domīgi sacīja novērdams skatienu no troņa krēsliem. Šo rakstu rediģēja mr Bl@ck: 21.10.2008 15:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 14:11 |