Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Star Wars: "Jaunais Džedaju Ordenis - Karaliskās asinis", [GM][PZP] StarWars - Augstdzimušo dzimtu slepkavības
Sindra
iesūtīt 06.10.2008 15:47
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga.
Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs.

Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties.
Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem.

Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
107 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Elernass
iesūtīt 19.10.2008 04:55
Raksts #181

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Mirkli nogaidījis, vai džedajs neko neteiks, Kairons nolēma ņemt sarunas pavedienu savās rokās
Labdien, Meistar Leik! Mans vārds ir Kairons Mejs.... Mēs norādot uz grupu sacīja Karions esam Javinas IV diplomātiskās misijas pārstāvji. Esam ieradušies šeit sakarā ar nesenajiem traģiskajiem notikumiem uz planētas. Ja nemaldos, tad jums vajadzētu būt informētam par mūsu ierašanos.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.10.2008 08:45
Raksts #182

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Derafs darīja kā viņam saka un piesprādzējās, Par šo arestu viņš pŗāk neuztraucās, jo ja tevi nepārmeklē un neatņem ieročus, tad tā ir tikai formalitāte.

Lodojums bija maigi sakot satraucoš, bet viņš pacentās izskatīties mierīgs un koncentrējās uz Spēku, lai tas ieplūstu viņā un viņš spētu rīkoties acumirklī, ja šis sacīktšu braucējies kur ietriektos

Bet viss beidzās mierīgi un atlīdzību mednieks izkāpa no spīdera. Viņš ar interesi vēroja, kā šis tipiņš izrāda uzmanību Elēnai.

Nopētījis kabinetu, Serafs apsēdās krēslā un pievērsās Kesselam. Pasmīnēja, kad viņam dzērienus nepiedāvāja.
"Mēs atlidojām no Javinas IV ar dimplomātu kuģi. Devāmies iedzert uz bāru, kur uzturētos vienkārša tauta, nevis augstprātīgi dižciltīgie, bāgāti snobi vai uzpūtīgi amatvīri, kā jūsu kanclers. Kā redzat, no tādiem neizdevās izvairīties. Lai nu kā, es izteicu dažas piezīmes, kas laikam varēja likties aizvainojoši. Mudināja viņu un viņa galda biedrus pastāstīt, kāpēc izdzīvojusī princese ir viņu uzticības vērta, bet šis bija pārāk aizņemt ķerot savus "slepkavas"." Viņš vienkārši paskaidroja.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.10.2008 08:55
Raksts #183

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

occ:Tādā gadījumā Merīna ir kopā ar Kjelu.

Merīna bija izlēmusi doties līdzi pilotam. Arī pie princeses jau aizgāja trīs cilvēki gan jau viņi tiks galā.
Neko sev
Merīna noteica iejot viņiem atvēlētajā numurā. Te patiešām bija lieliski un katrā ziņa daudz labāk nekā tie lētie ūķi ko Merīna noīrēja savos ceļojumos. Tālāk aizejot līdz istabiņām jaunā sieviete ieņēma vienu no divvietīgajām. cerot ka atkal būs tā laime un neviens viņu netraucēs.
Kur īsti aizgāja gungāns, princese un Serafs.
Merīna jautāja apsēsdamās vienā no atpūtas krēsliem

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 19.10.2008 11:13
Raksts #184

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Par sarga ieteikuma piesprādzēties, sieviete pie sevis pavīpsnāja, bet darīja kā teikts. Lidojuma laikā par viņas sapringumu varēja liecināt tikai cieši savītie pirksti, bet, ja neskaita risku nosisties, lidojums bija pat ļoti patīkams.

-Ak, paldies,- Elēna kāpjot no Spīdera satvēra komandiera pasniegto roku, tam veltot apburošu smaidu. Šis vīrietis patiesi zināja kā jāapejas ar sievietēm, vismaz kāds to uz šīs planētas zināja... -Un nebrauciet Jūs kā nenormāls, tas bija pat ļoti patīkami.-
Nonākot kabinetā, viņa atzinīgi novērtēja tā iekārtojumu, Labi izskatās, laba gaume, zina kā apieties ar sievietēm... tas viss ir uzmanības vērts. No dzēriena sieviete neatteicās, ļaujot pašam Nilam izvēlēties viņas vietā, ko gardu, bet ne pārlieku spēcīgu.
Par notikušo Serafs izteicās pietiekami izsmeļoši, lai piebildes un labojumi būtu lieki.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.10.2008 11:27
Raksts #185

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Gungāņa biedri pateicīgi uzsmaidīja Bim Bo un kļuva pavisam smaidīgi un runātīgi.
Nē, nē tas nebūtu iedomājams, ka kāds no mūsējiem uzbruktu karaliskajai ģimenei. Lai gan ko var zināt.
Nekad jau nevar būt pārliecināts par visiem ļaudīm. Bet vairāk domājam, ka tas ir kāds no malas.

Pārējie biedri tvilekam piekrītoši pamāja.

Džedajs uzlūkoja Kaironu un pamāja ar galvu.
Jā, es gaidīju jūs. Vēlaties aprunāties ar princesi? viņš apjautājās.
Es viņu šobrīd apsargāju, lai gan man liekas, ka viņai īsti briesmas vairs nedraud.

Sliktāku dzertuvi grūti iedomāties. Nils pasmīnēja un piegāja pie skapīša, kurā parasti glabājās dokumenti. Tas bija piekrauts pilns ar pudelēm un glāzēm.
Virsnieks paņēma vienu no pudelēm un trīs glāzes. Aiznesa tās līdz galdiņam, kurš atradās starp Serafu un Elēnu un nolika. Ielēja dzērienu glāzēs. Vienu pasniedza Elēnai un paņēmis otru atgriezās pie sava galda. Es saprotu... kanclers jums iztraucēja iedzert. Nāksies man viņa kļūdu labot. viņš pasmaidīja. Izskatījās, ka tas ir visai dārgs dzēriens. Kaut kas līdzīgs labi noturētam vīnam.
Kapēc diplomātiskajai misijai interesē vienkāršās tautas krogi? virsnieks domīgi paraudzījās uz biedriem.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 19.10.2008 11:29

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.10.2008 13:17
Raksts #186

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Sliktāku... nez ko tad cienījams kanclers dara tādā vietā?" Serafs pasmīnēja. Viņš lēnām malkoja piedāvāto dzērienu, atzīdams, ka šī ir pietiekama kompensācija par notikušo.
"Mēs gribējām uzzināt, ko vietējā tauta domā par notikušo slepkavību... rādās, ka izdzīvojusī princese ir visnotaļ populāra cilvēku vidū. Tāds iespaids man radās... "

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.10.2008 14:00
Raksts #187

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Jā.. ir gan. Nils piekrītoši pamāja. Jauna, skaista blondīne ar tik zilu acu krāsu kā vasaras debesis. Jums arī viņa patiktu. viņš pasmaidīja atsegdams baltu zobu rindu.
Man vajad zināt jūsu vārdus. virsnieks palūkojās monitorā un novietoja rokas virs klaviatūras būdams gatavs pierakstīt.
Vēl man jābrīdina, ka jums šo nakti tomēr nāksies pavadīt šeit, citādāk man pārmetīs nolaidīgu darbu un šobrīd man tas nebūtu īsti izdevīgi. tumšo acu skatiens gaidoši pavērās uz biedriem.

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 19.10.2008 14:29
Raksts #188

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Spēļu pavēlniece

Sarkanmate rimti malkoja gardo dzērienu, tas nebija pielīdzināms tai suslai, kura tika pasniegta dzertuvē. Arī dzērienu izvēlē Nils bija lietpratējs un tas nenoliedzami bija punkts vīrieša labā.
-Mums tak nenāksies nakti pavadīt kā tādām netīrām žurkām kamerās?- viņa, nedaudz iepletusi acis šausmās, jautāja, kad piemetināja, -Elēna.-

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.10.2008 14:42
Raksts #189

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Baidos, ka nāksies gan. virsnieks pasmaidīja par Elēnas sašutumu. Bet mūsu kameras nav netīras. Un tajās ir ērtas gultas. Jūs nemaz nepamanīsiet kā nakts būs pagājusi un varēsiet doties savās gaitās.

Es gan varētu Jūs uzaicināt pie sevis ciemos un pieskatīt personīgi, Elēn..
Nils ar baudu noteica, kā izgaršodams sievietes vārdu. bet man liekas, ka Jūsu pavadonim varētu būt iebildumi.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.10.2008 14:54
Raksts #190

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Ņem vērā, ka tas viss te ir īpaši apmaksāts, - pilots aizrādīja.
- Un tas ir pavisam brīnums! Nez, ar ko esam izpelnījušies tādu uzmanību?
Viņš apsēdās blakus krēslā un uzsmaidīja Merīnai.
- Tas taču netraucē izbaudīt visus labumu, vai ne? Tu arī nepasūtīsi kaut ko ēdamu vai dzeramu?

- Nav ne jausmas, kurp viņi aizskrēja. Domājams, Ekslejs viņiem ko teica darīt.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.10.2008 14:55
Raksts #191

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Serafs Aldess, mēs vēl pirms neilga laika ieradāmies ar kuģi "Mēness ēna"." Viņš pateica.
Serafs bija klusējot pārdomājis stāvokli.
"Diemžēl man diez cik nepatīk doma šeit palikt. Ņemot vērā, ka piederu pie diplomātiskās misijas, un ka vienīgais pārkāpums ir nevietā pateiks vārds, tad šī jūsu kārtība jau sāk likties diezgan antidemkrātiska, kur nevainīgis cilvēkis šādi iesloga. Protams, es varētu palikt, ja tam būtu kāds labums informācijas ieguvē, bet es šaubos, ka tā būs. Tādējādi, ja Elēna man nesastādītu sabiedrību, no garlaicības neatliktu nekas cits, kā bēgt. Un jums tad tas arī nenāktu par labu, vai ne?"
Serafs joka pēc nomierinājās un noslēdza savu prātu, lai šis Nils nevarētu tajā ieskatīties, ja sagribētu.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.10.2008 15:16
Raksts #192

Īpaši apmaksāts? Padomā tik
Merīna domīgi novilka velreiz palukojoties uz atvēlētajām telpām. Viss likās tik, viņa pat nespēja atrast īstos vārdus. laikam jau nepierasts. Izskatījās ka viņa kautko tiešām iegūs no šīs misijas.
Es vienkārši nēesmu pie šādām ērtībām pieradusi.
Jaunā sieviete atteica palūkodamās uz dārzu. Derētu aiziet uz to kad būs laiks
Nē, nav vēlēšanās
Ēst patiešām pašlaik nevēlējās, pat miegs īpaši nenāca

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 19.10.2008 15:19
Raksts #193

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Spēļu pavēlniece

Elēna pasmaidīja par virsnieka sacīto, -Es neatteiktos no Jūsu piedāvājuma, bet man bail, ka mana biedra vārdi var nebūt tikai joks...- balsī ieskanēja kaut kas no uzjautrinājuma un nožēlas vienlaikus, -Es apsolos, ka viņš liekas ķibeles nesagādās un ļaus bez problēmām Jums darīt savu pienākumu - pieskatīt mūs... personīgi.- Smaids uz lūpām bija kļuvis nedaudz lielāks, kamēr skatiens koķeti vērās Nilā, Elēnai uzsverot pēdējo vārdu.

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 19.10.2008 16:04

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.10.2008 15:20
Raksts #194

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Nezinu, kā te ar izklaides iespējām, - Kjels raizējās, vai sievietei te nepaliks garlaicīgi.
- Man ir jātup te un jāgaida, kad mūsu trijotne būs beigusi pārrunas, un tad jādodas viņiem pakaļ, citādi es noteikti ierosinātu iet pastaigāties pa dārzu vai pameklēt, kas labs šādā viesnīcā vēl atrodams.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.10.2008 15:54
Raksts #195

Atklāti sakot mani izklaides īpaši neaizrauj.Varu arī palikt šeit un atpūsties.
To sakot Merīna palūkojās uz Kjelu. Vīrietim iespējams liktos ka Merīna vispār nesmaida, jo šo divu dienu laikā viņa nav ne reizi nebija pasmaidījusi, taču vņa smaida. Tiesa gan, tā paretāk.
Un ko tad tu,atvainoiet, jūs, nedevāties uz pili?
Merīna pajautāja steigšus izlabodama savu kļūdu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.10.2008 16:01
Raksts #196

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Virsnieks pasmaidīja.
Tieši diplomātiskajai misijai vislabāk derētu zināt, ka viens nevietā pateikts vārds spēj izraisīt pat karu. Tādēļ labāk diplomātu lietas atstāsim diplomātu ziņā un runāsim kā karotāji atklātu valodu, jo diplomāts Jūs neesat tas pat droīdam būtu skaidrs.
Nevarētu teikt, ka mani pārlieku uztrauc Jūsu domas par palikšanas šeit patikšanu vai nepatikšanu. Un ja Jums izdotos izbēgt no cietuma, es pat sāktu Jūs apbrīnot.
Es neieslogu nevainīgus cilvēkus. Es ieslogu skandālistus, kuri nevietā saka liekus vārdus un apdraud mūsu mīļotā kanclera dzīvību. Bez tam kanclers norādīja uz jums kā potenciālajiem slepkavām un man vajadzētu pārbaudīt, kur jūs atradāties slepkavības laikā.
Taču es nevēlos kavēt ne jūsu, ne savu laiku, tādēļ viss ko lūdzu, ļaut sevi apcietināt uz vienu nakti.

Nils pierakstīja datorā Serafa vārdu un pārējo viņa sniegto informāciju. Tad paņēmis glāzi domīgi palūkojās uz Elēnu.
Es pareizi sapratu? Jūsu piedāvājums ir: es vedu jūs abus uz savām mājām? Un pieskatu personīgi.

Vai arī man jūs abus šeit ir jaatstāj vienā kamerā, lai godājamais Aldesa kungs nemēģinātu bēgt?

+Citēt rakstu
Elernass
iesūtīt 19.10.2008 16:17
Raksts #197

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 25.02.04

Kairons mirkli klusēja un vēroja Meistaru Leiku Mēs noteikti vēlēsimies aprunāties ar princesi... viņš domīgi teica un nopētīja biedrus Taču, Meistar, varbūt Jūs no sākuma mums varētu pastāstīt savu vērtējumu par notikušo - ko ir izdevies uzzināt, varbūt ir kādas aizdomas, pavedieni... Princesei Amandai šis noteikti ir grūts brīdis un es nedomāju, ka būtu prātīgi viņu apgrūtināt ar detalizētiem jautājumiem par pašu noziegumu. Citiem vārdiem - kas te īsti notika un ko ir izdevies noskaidrot pa šo laiku.

Šo rakstu rediģēja Elernass: 19.10.2008 16:18

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.10.2008 16:21
Raksts #198

Alveus anima

HP eksperts 2008

Serafs visai plati pasmaidīja, kad Nils pateica, ka viņš neesot diplomāts.
"O, ticiet man, šodien es vēl biju īsts diplomāts. Visi taču dzīvi, vai ne?
Skandālists ir jūsu kanclers, bet tas lai paliek.
Ja godīgi, tad man labprātāk gribētos atsēdēt arestu vietā, kas ir ērtāka par kameru. Bet varu palikt arī ieslodzījuma telpās, ja vien tas būtu tā vērts. Proti, varbūt no jums varu uzzināt to, ko neuzzināju bārā?"

Viņš paturēja prātā galveno, kādēļ bija ieradies, tāpēc zobgalīgi uzsmaidīja Elēnai.
"Tādējādi Elēna varēs pavadīt ieslodzījumu patīkamākā vidē."

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 19.10.2008 16:43
Raksts #199

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Spēļu pavēlniece

Starp abiem vīriešiem veidojās 'lielisks' dialogs, bet viņa to laida garām, neiedziļinoties tajās muļķībās, galvenais bija tas, ka bija iespēja pārnakšņot daudz ērtākā vidē nekā vienā kamerā ar Serafu.
Elēna iedzēra malku no glāzes, to atgriežot uz galdiņa. -Paldies, Seraf,- sievietei nevērīgi izmeta par vīrieša augsirdību.
-Sapratāt mani pareizi - piedāvāju Jums mūs abus vest pie sevis un pieskatīt privāti vai arī...- otro variantu nemaz pieminēt negribējās, -Vienīgi abos gadījumos, lūdzu, atsevišķas guļamtelpas.-

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.10.2008 17:12
Raksts #200

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Pilots domīgi vērās uz Merīnu.
- Tad man taisni vai jājautā, kāda suņa pēc jūs vispār piedalaties šajā pasākumā?
Viņš tīši lietoja uzrunu "jūs", lai gan pirmīt gluži mierīgi bija mēģinājis pāriet uz "tu". Kad jau Merīna negrib, tad negrib! ko padarīsi.
- Man bija cits darbiņš prātā, diemžēl, tieši pašlaik ir iegrozījies tā, ka ar to tagad nodaboties nesanāk. Ir jāgaida, nevar nekur iet.

+Citēt rakstu

107 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
5 lietotāji/s lasa šo pavedienu (5 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 20:33