Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Kur apgūt iemaņas, Varbūt, ka te tam nav īstā vieta, bet ,
new_zealand
iesūtīt 24.11.2003 22:22
Raksts #1

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 01.11.03
Kur: Rīga/Bauska/Jauncodes Fed./Humpalu veikals

Varbūt, ka te tam nav īstā vieta, bet neko labāku es izdomāt nevarēju. Tātad, lieta tāda, ka GP iedvesmota es vēlos apgūt kādu no filmā vai grāmatās aprakstītajām vai parādītajām kaujas mākslām. Īpaši mani aizrauj zobencīņas un loka šaušana.
Tādēļ, es atļāvos Jums pavēstīt šo manu sāpi un uzzināt Jūsu domas, zināšanas vai pieredzi šajā jomā! Varbūt kāds sen ar ko tādu jau nodarbojas? Iespējams, ka kādam no Jums ir info par šādām lietām, kas notiktos Rīgā? Ja arī tādiem trakajiem kā man izpriecas nepastāv, varbūt ar līdzīgi domājošajiem varam kaut ko pasākt?

Ceru uz atsaucību.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
·spid·
iesūtīt 30.11.2003 19:53
Raksts #61

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 24.10.03
Kur: childproof world

kas tu nesaproti ka lietas war dariit kautwai tikai sawa prieka peec?!

+Citēt rakstu
Trade///MARK
iesūtīt 30.11.2003 19:59
Raksts #62

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 15.11.03

Ko?? Kaads prieksh ir shaut ar loku, ja nevar kaadam izshaut aci? Kaads priex ir cirst ar zobenu, ja nevar kaadam paarcirst kungji?

+Citēt rakstu
Ginger York
iesūtīt 30.11.2003 20:00
Raksts #63

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 29.10.03
Kur: Manas iztēles paradīze

Vieniem tā lieta liekas galīgs sviests, citi ar to nodarbojas. It kā pasaulē nebūtu pietiekoši daudz atšķirīgu cilvēku... Lokšaušana un paukošanās, piemēram, ir sporta veidi. Un tās lieta tā jauki atnākušas līdz mūsdienām un vēl iekļuvušanas spēlēs.
Kuriem interesē - Latvijas Paukošanas federācija, Tērbatas 4, tel. 9240246
Zvaniet un interesējieties.

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 30.11.2003 21:14
Raksts #64

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.

CITĀTS(Trade///MARK @ 30.11.2003 19:51)
Es saprastu, ja juus dziivotu kaut kur dzilji mezjaa kaut kaadaa chuhnjaa un jums visu laiku naaktu urlas uz maajaam, bet common, kur juus PRAKTISKI vareesiet izmantot savu marksmanship un swordsmanship skillus? Noskatieties SW un Hero, tur var redzeet, kaada noziime tipo domu speekam = The Force.

*Saskatiijushies zvaigznju karus un tagad megjina dabut to kristalu no taas galaktikas, lai varetu uzbuvet sev lightsaberu*

Vispār man jau kopš dzimšanas ir gribējies iemācīties cīnīties ar zobenu. Mana māsa, sorzz, ir diezgan neaktīvs cilvēks, tas ka šodien pierunāju, vispār ir brīnums vispasaules. Labi, nu tev patīk katanas, prieks par to, bet kāda jēga ir priecāties par dzelzsgabalu, ja nemāki ar to rīkoties. Man patīk lokšaušana, tā būs nākamā ko es apgūšu. Tu runā kā mans tēvs - nelietderīga laika izmantošana bez acīmredzamas jēgas. Kaut tu drīzāk savu parakstu izmainītu.

Un tu jau mūsu varonīgais vīriešu kārtas aizstāvējs ja? PHE!

Šo rakstu rediģēja Northwatch: 30.11.2003 21:14

+Citēt rakstu
Ginger York
iesūtīt 30.11.2003 21:17
Raksts #65

*

^ Lokšaušana... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) tu varbūt gribi tur trenēties??? No way, es tevi izaucinu uz dueli *nomet baltu cimdu*
BTW, es te jau publicēju paukošanās feder. adresi. Labāk gan ej tur... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 30.11.2003 21:18
Raksts #66

Bāc, es te vienu nositīšu. bc nebūs vienīgais cietušais šodien. Jēgu meklējam ja? *****************

+Citēt rakstu
Ginger York
iesūtīt 30.11.2003 21:22
Raksts #67

*

Tā jau sen atrasta. Vismaz tagad tavs masu slaktiņš būs apturēts. *Ķer pēc sava loka un asina bultas* Ja citādāk nevar...
Em, jā, mēs jau te tādi saprātīgi cilvēki... daži... Ko tu apgāni browncat???

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 30.11.2003 21:23
Raksts #68

Es viņu šodien nogalināju, sīkāka info pa pz.

+Citēt rakstu
Ginger York
iesūtīt 30.11.2003 21:46
Raksts #69

*

Šajā sakarā man jautājums Kedrikam - vai jūs tajās brīvdabas LS ekipējat sevi arī ar lokiem un bultām? Nu jā, noteikti, bet visam taču jābūt no... neplastmasas. Bultu spārniņi ir plastmas. Un arī bultu astītes (tie, kurus sprauž stiegrā) ir no tā paša materiāla. Man interesē šis sīkums. Sestdien pasākumā aizmirsu pajautāt šo te lietu. Vai varbūt līdzīgi kā tie eiropieši? Tikai šie visu appolsterē...

+Citēt rakstu
Nihil
iesūtīt 30.11.2003 21:47
Raksts #70

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 30.08.03
Kur: Magrathea

NW... aizdosi kādu pagali? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif)

+Citēt rakstu
Pirlipete
iesūtīt 30.11.2003 23:09
Raksts #71

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 24.11.03
Kur: ???

Es ari gribu iemācītie šaut ar loku! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Būs man jāpainteresējas tajā federācijā!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Nihil
iesūtīt 30.11.2003 23:11
Raksts #72

NW, tiešām negribi mana arī iedot kādu pagalīti? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/innocent.gif) Manā taktikā neietilpst bēgšana... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 01.12.2003 09:11
Raksts #73

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Saprotiet pareizi! Ir divi jēdzieni - spēle un ir DROŠA SPĒLE! Pat "dzelžinieki" raustās no durošajiem sitieniem. Turnīros tādi lielākoties ir aizliegti. Es te nerunāju par sporta paukošanu ar špagu vai floreti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ja pastās bildes kaut va no tās pašas "Gardarīkas" vai "Odina vilkiem" tad pat viņiem metāla šķēpu gali ir notīti ar kaut ko papildus. Diemžēl no sintētiskiem materiāliem līdz šim pie mums vismaz bultu galu mīxtināšanās izvairīties nav sanācis, bet es par to tagad drudžaini domāju - kā to lietu estetizēt. Un par plastmasas apspalvojumu bultām - ja jau pat "Vilki" to salikuši un aktīvi lieto, kas ta mums? Protams, naturālās pīļu spalvas izskatās labi, bet čakars lielāks un tās kalpo krietni mazāk...
BEt paldies par ierosmēm - tā rādās, ka prasības nākamvasaras spēlēm augs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Viesis_Farliner_*
iesūtīt 01.12.2003 10:49
Raksts #74

Viesi

Nu ko, jāpiekrīt Kedrikam par tām bultām - es ar ik pa brīdim domāju par to, kā tās estetizēt. Bet zobencīnu entuziastiem gan gribētu ieteikt nelietot vis slotaskātu, bet uztaisīt vai sagādāt no kāda kas prot taisīt, normālāku zobena imitāciju, jo lai iemācītos cīnīties tomēr labāk lietot tādu ieroci, kam balanss atrodas pulsīdz pareizā vietā un kuram ir arīdzen rokai zināma aizsardzība. Žēl ka vitas uz skatuves bija pamaz un mums ar Kedriku sestdien nebija iespējas īsti parādīt, kādai cīnai vajadzētu izskatīties...

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 01.12.2003 11:09
Raksts #75

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Starp citu, arī nopolsterētā bulda ir diezgan jūtama, it sevišķi ,aj ar to trāpa... Hmmm... mīkstomos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Kā gadījās Elifai.

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 01.12.2003 11:52
Raksts #76

Atgriežoties pie pamattēmas - par iemaņu apgūšanu. Var jau protams iet pa rietumnieku ceļu kur "varenie vikingi" sitas ar posterētām kaujas vālēm un tēlo baigos skarbos večus - tas padara LS teorētiski pieejamākas plašākām "tautas masām" - bet...līdz ar to zūd daļa no tā prieka, ko var izbaudīt pēc pamatīgas sagatavošanās...šodien pat vienā tādā saitā iemaldījos...atbaidoši!!!

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 01.12.2003 11:54
Raksts #77

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

CITĀTS(Ginger York @ 30.11.2003 21:46)
Šajā sakarā man jautājums Kedrikam - vai jūs tajās brīvdabas LS ekipējat sevi arī ar lokiem un bultām? Nu jā, noteikti, bet visam taču jābūt no... neplastmasas. Bultu spārniņi ir plastmas. Un arī bultu astītes (tie, kurus sprauž stiegrā) ir no tā paša materiāla. Man interesē šis sīkums. Sestdien pasākumā aizmirsu pajautāt šo te lietu. Vai varbūt līdzīgi kā tie eiropieši? Tikai šie visu appolsterē...

Tiek lietotas tās gumijotās plastmasas spalviņas, jo viņas kalpo ilgāk nekā īstās putnu spalvas, un ātrāk var pagatavot. Bultas uzgaļa vietā tiek likts mīkstinājums (parasti tam ir jābūt tādam, lai trāpot cilvēkam acī tā netiktu traumēta, attiecīgi - vismaz 2 cm diametrā). Bez tam, lielakajā daļā LS nav liegts lietot plastmasas lokusvai ko citu, tikai tie nedrīkst izskatīties kā modernas lietas (jābūt attiecīgi nokrāsotam vai citādi nomaskētam tam mūsdienu materiālam).

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 01.12.2003 15:12
Raksts #78

CITĀTS(Farliner @ 01.12.2003 10:49)
Nu ko, jāpiekrīt Kedrikam par tām bultām - es ar ik pa brīdim domāju par to, kā tās estetizēt. Bet zobencīnu entuziastiem gan gribētu ieteikt nelietot vis slotaskātu, bet uztaisīt vai sagādāt no kāda kas prot taisīt, normālāku zobena imitāciju, jo lai iemācītos cīnīties tomēr labāk lietot tādu ieroci, kam balanss atrodas pulsīdz pareizā vietā un kuram ir arīdzen rokai zināma aizsardzība. Žēl ka vitas uz skatuves bija pamaz un mums ar Kedriku sestdien nebija iespējas īsti parādīt, kādai cīnai vajadzētu izskatīties...

Zobena skice man jau ir gatava, tikai tagad visžēlīgi meklēju kādus cilvēkus kas man varētu palīdzēt izgatavot, jo ir daži tehnikas brīnumi ar ko es nemāku rīkoties.
Bez tam, lai trenētos arī ar parastiem kokiem ir labi, jo ir cilvēki kas vispār vicina kā kāpostu kapājamo nazīti to koku un ar zaru ir nesāpīgāk nekā ar normāli apstrādātu kokgabalu. Un vēl ja nav bruņas, bet ziemas mētelis, tad nu tā i' kā i'. Bet es plānoju ka uz 3. - 4. Adventi būs gatavs.
Roku aizsardzībai lieliskus cimdus vajag, tādus kā man, pa kuriem kaut ar cirvi vālē nekas nesāpēs.
Balanss ta balanss, jāmācās ar visu ko darboties. Ar pat puslīdz izveidotu imitāciju viennozīmīgi ir vieglāk nekā ar koka gabalu, jo koka gabals prasa vairāk uzmanības - lai netrāpa pa roku utt.

+Citēt rakstu
Nihil
iesūtīt 01.12.2003 15:14
Raksts #79

Nu tad tev ir kāda lieka pagale vai nav?!? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 01.12.2003 15:15
Raksts #80

Zobena skice man jau ir gatava, tikai tagad visžēlīgi meklēju kādus cilvēkus kas man varētu palīdzēt izgatavot, jo ir daži tehnikas brīnumi ar ko es nemāku rīkoties.
Bez tam, lai trenētos arī ar parastiem kokiem ir labi, jo ir cilvēki kas vispār vicina kā kāpostu kapājamo nazīti to koku un ar zaru ir nesāpīgāk nekā ar normāli apstrādātu kokgabalu. Un vēl ja nav bruņas, bet ziemas mētelis, tad nu tā i' kā i'. Bet es plānoju ka uz 3. - 4. Adventi būs gatavs.
Roku aizsardzībai lieliskus cimdus vajag, tādus kā man, pa kuriem kaut ar cirvi vālē nekas nesāpēs.
Balanss ta balanss, jāmācās ar visu ko darboties. Ar pat puslīdz izveidotu imitāciju viennozīmīgi ir vieglāk nekā ar koka gabalu, jo koka gabals prasa vairāk uzmanības - lai netrāpa pa roku utt.

Treniņam der viskautkas. Bet par aizsardzību gan iesaku domāt laikus! Pazīstu dažus "brazīļu futbola vārtsargu apmācības stila" piekritējus...bet...tas parasti beidzas (un ir ne vienu vien reizi beidzies) ar salauztiem roku pirkstiem.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.06.2025 03:59