Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Muižas gūstā., [C] Un spēle var sākties.. ^_^
Nīcele
iesūtīt 18.04.2008 14:45
Raksts #1

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.04.08
Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies

LS „Muižas gūstā.”

Vietas apraksts.

Muiža, kurp dodas tūristi, atrodas Taimiras pussalā. Precīzāk – Čeļuskina zemes ragā. Pat reiz ir rudens. Silts. Pat ļoti.
Muiža ir milzīga. Tajā ir 24 guļamistabas. Katram tūristam būs iespēja izvēlēties savu istabu. Istabas atrodas otrajā un dažas trešajā stāvā. Durvis uz torņiem ir slēgtas. Muižas teritorija atrodas mežā. Visapkārt ir viens vienīgs zāliens.
Ieejot muižā paveras liela halle. Nedaudz pa labi no ieejas durvīm, kuras tūristiem ierodoties atvērās, atrodas lielas kāpnes, kas ved uz otro stāvu. Tieši priekšā ir garš, tumšs gaitenis. Pa kreisi plaša telpa – dzīvojamā istaba. Izejot cauri dzīvojamajai istabai, kurā ir „apaļais galds”, kam apkārt vairāki dīvāni, ir iespēja nonākt senā bibliotēkā. No lielās istabas ved vēl vienas durvis – uz virtuvi. No virtuves ir iespējams nokļūt lielā pieliekamajā, kurš ir pilns ar ēdienu. Pārējo muižas iekārtojumu paši laika gaitā iepazīsiet.

Dalībnieku sākuma pozīcijas.

Tikšanās vieta tūristu grupai pie Muižas vārtiem. Posmā no vārtiem līdz muižas durvīm ceļa nav – tikai zāliens. Visi tiekas ārpusē – pie vārtiem, pl. 16.30. Katrs līdz muižas vārtiem tiek kā vēlas. Brīdī, kad visi ir klāt (visi 13 cilvēki) vārti atveras.
Kas notiks tālāk – redzēsiet.

Dalībnieki, kas piedalās spēlē no sākuma.
-Sagaida vārtu atvēršanu, kas notiek, kad visi ir klāt!.

smaidīgā.
mesmers
Tējas lapa
washulis
Elony
Samāra.
Pūķēns Sāra
Ného
Hworang666
storyteller
Hermiiione
Alija
krelle

Brīdinu, ka spēles laikā jums varētu kāds pievienoties!
Veiksmi spēlētājiem.

Sāksim! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Go to the top of the page

+Citēt rakstu
49 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
September
iesūtīt 21.04.2008 21:22
Raksts #201

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

Nē, es tikai gribēju iekārtoties jo ātrāk jo labāk.
Paldies, labi man klājās ar grāmatu! tagad šajās dienās es neko neēsmu paspējusi uzrakstīt. Ganjau paspēšu!
keita atbildēja uz puiša jautājumu un mirdzoši uzsmaidīja.
Un kā tev iet ar to rakstīšanu? Keita vaicāja.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 21.04.2008 21:24

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 21.04.2008 21:26
Raksts #202

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Pedro ar skepsi vērās uz Keitu. Meitene ar katru brīdi viņam sāka likties arvien nesakarīgāka.
-Es sāku apsvērt iespēju, ka te ir salasījušies trakie un ir tikai daži laimīgie vai nelaimīgie, kuri vēl ir pie pilna saprāta,-Pedro sirsnīgi pasmaidīja, pačukstējis šo frāzi Andželikai.
Uz rakstnieku viņš palūkojās vienkārši, bet mazliet ieinteresēti.
-Un par ko jūs rakstāt? Man, personīgi, vislabāk patīk piedzīvojumu un šausmu gabali, tomēr lasāms ir daudz kas,-viņš nomurmināja.

+Citēt rakstu
krelle
iesūtīt 21.04.2008 21:33
Raksts #203

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 08.03.08
Kur: tev blakus.

Andželika klusi iespurcās un pasmaidīja, izdzirdējusi Pedro ironisko frāzi. Viņa noskatījās apkārtējo sarunās, un šķita, ka visi šajā jocīgajā gaisotnē tomēr bija iejutušies. Lai nu kā, meitene tomēr bija neizpratnē, kur palicis muižnieks, ar kuru viņa bija grasījusies runāt.

Šo rakstu rediģēja krelle: 21.04.2008 21:36

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 21.04.2008 21:38
Raksts #204

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

Fantāzija - fantastika. Ar šausmu elementiem, ja vajag, kā pēc noskaņojuma vēlos. Kā gadās. Laika gaitā parādās tēli notikumiem ejot uz priekšu. Pagaidām galvenajam varonim nav pat vārda. Iet uz priekšu. Džeroms pastāstīja reizē Keitai un Pedro.

Rakstnieks pārvalda savu pasauli. Viņs var likt tai pacelties mākoņos vai nogrimt zaņķī. Pēc mirkļa piebilda, Viļņi.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 21.04.2008 21:38
Raksts #205

Skatās acīs baziliskam

Pedro nopētīja klātesošos, tad uzmeta mazliet viltīgu un izaicinošu skatienu Andželikai.
-Ko tu teiktu, ja mēs dotos meklēt tavu pazudušo muižnieku?-viņš klusi vaicāja. To varēja dzirdēt tikai meitene.
Tas viss liecināja par to, ka Pedro ir garlaicīgi un garlaicība nereti puisi darīja pārgalvīgu.
-Savādi. Sākumā maniem varoņiem ir vārds, pēc kura izdzirdēšanas es allaž zinu kā attiecīgais izskatīties,-Pedro nomurmināja, pašķielējis uz Džeromu.

Šo rakstu rediģēja storyteller: 21.04.2008 21:40

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 21.04.2008 21:41
Raksts #206

Tieši tā, tā ir fantāzija. Īstenībā mani fascinē tās šaumu grāmatas. Tādas nereālas un reizē arī reālas. Sacīja Keita.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 21.04.2008 21:43

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 21.04.2008 21:43
Raksts #207

Fotogrāfs 2009

Jā. Tas ir otrs paņēmiens, viņš iesmējās. Es būvēju savus varoņus pamazām. Vārdi ir maznozīmīgi. "Iekšas veido noskaņu"

Šķita ka visi vēl ir pilsētu iespaidos. Ka tik ātrāk visu nokārtot. Laiks pārslēgties mierīgā un nesteidzīgā pārvietošanās režīmā, viņš nodomāja un iesmējās.

Kas ir fantāzija? Džeroms painteresējās. Tas ko tur raksti vai tas ko es teicu? Es nesapratu.

Šo rakstu rediģēja mesmers: 21.04.2008 21:44

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 21.04.2008 21:45
Raksts #208

Skatās acīs baziliskam

-Un kas notiek tieši šajā stāstā?-Pedro atbalstījās pret sienu un sakrustoja rokas uz krūtīm. Matroža cepure tika ielikta mugursomā, kuru puisis nometa sev pie kājām. Tā mīksti nokrita, liecinot, ka tajā nekā plīstoša vai pārlieku smaga nav.
Pa pirkstiem puisis jau atkal ņurcīja savas mutes harmonikas.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 21.04.2008 21:48
Raksts #209

Es jau domāju, ka tā ir iztēle ar ko tu veido savas intriģējošās pasaules. Tu iztēlojies to un pieraksti savā blociņā. Kā kurš domā, kas ir fantāzija! Keita klāstija Džeromam.
Drošivien es nezinu kā vēl nosauktu fantāziju, taču citiem ir savas versijas.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 21.04.2008 21:52

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 21.04.2008 21:48
Raksts #210

Fotogrāfs 2009

Manā stāstā? Pagaidām vēl nezinu. Tikko sāku. Džeroms iesmējās. Parasti necenšos izdomāt pilnu sižetu visam stāstam. Pagaidām vēl pat nezinu vai mani varoņi ir cilvēki, vampīri vai kas pilnīgi kas cits.

Stāsts ir jāiepazīst pakāpeniski
, viņš noteica.

Bet protams, ka tā ir iztēle un fantāzija. Kas gan cits?

Šo rakstu rediģēja mesmers: 21.04.2008 21:49

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 21.04.2008 21:51
Raksts #211

Skatās acīs baziliskam

Pedro uzrāva vienu uzaci, tādējādi izskatoties mazliet baisi un tajā pašā laikā komiski.
-Tomēr kaut kādām vadlīnijām jābūt, savādāk stāsts nevar normāli attīstīties. Es, protams, neesmu sertificēts rakstnieks, tomēr man šķiet, ka galvenajai domai ir jābūt. Māksla, ja to tā var nosaukt, tomēr parādās. Kaut arī pakāpeniski, tomēr kaut kādi notikumi prātā atspoguļojas jau no paša sākuma,-jauneklis sacīja, cieši lūkojoties Džeromā ar savādu skatienu.
Iespējams, ka te parādījās vēl viens trakais. Kas to lai zina, vairāk jāpapēta.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 21.04.2008 21:54
Raksts #212

Fotogrāfs 2009

Galvenā doma. Piedzīvojumi. Nav konkrētu asociāciju. Pakāpeniskā rakstīšana man iet vieglāk, jo ja izveido sižeta modeli, tad izmaiņas var visu sagraut. Turklāt jebkurā laikā uzrakstīto var izmest un sākt no jauna. Ir tāds termins "freewriting". Raksti to kas ienāk prātā. Džeroms atbildēja Pedro.

Katram savs. Vienam vieglāk ar freewriting, citam ar modeli.

OOC: Written Communication kurss LU MVF tur dzen šito visu iekšā galvā

Šo rakstu rediģēja mesmers: 21.04.2008 21:56

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 21.04.2008 21:59
Raksts #213

Skatās acīs baziliskam

Pedro nenoteikti paraustīja plecus un atkal sakrustoja rokas pār krūškurvim.
-Protams, katram savs. Freewriting tomēr man šķiet mazliet nepieņemams, lai gan es jau neesmu nekāds rakstnieks,-Pedro sacīja.
-Cik daudz jau esi sarakstījis?

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 21.04.2008 22:10
Raksts #214

Fotogrāfs 2009

Ir šis tas. Neatkarīgās grāmatas, tā to varētu nosaukt. Zinu ka postmodernismam nav tik daudz cienītāju. Pēdējā laikā pārsviedos uz fantāziju. Džeroms atbildēja.

"Jaunais vilnis" Heh. Bija man čupiņa uzmetumu, taču pārksatot visi bija mēsli. Tādēļ sāku no jauna. Brīvdienas palīdz. Cerēju ka muiža nekurienes vidū palīdzēs fantāzijai. Citādi Londonas vidū jau apnika.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 21.04.2008 22:42
Raksts #215

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Nolāpīts. Mona ievilka vēl vienu no savām kravām pa durvīm. Nu ja jau neviens no tiem muižas darbiniekiem te nav, tad pati tikšu galā. nesmu jau nekāda nīkule, kā te dažš labs sācis uzskatīt. Viņa palūkojās Leonardo virzienā. Vēl tikai nedaudz. Viņa nopētīja, to kas vēl bija palicis aiz durvīm.

Ja tas viss būs ievilkts muižā, tad jau vairs nebūs par ko uztraukties. To visu varēs pat neizpakot un atstāt te, bet to nu viņa negrasījās darīt.

Njā... lauztu kurpju problēma ir man pazīstama tēma. Viņa noteica cietušās meitenes virzienā, pie kuras jau Leo pieskrēja. Vēlreiz izgājusi pa durvīm, pakaļ vēl citām somām, viņa nopētīja vēl reiz visu muižu. Varēja jau būt arī labāk, bet...

+Citēt rakstu
Nīcele
iesūtīt 22.04.2008 05:25
Raksts #216

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 05.04.08
Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies

Lords atkal atgriezās.
Viņam nepatika atbildēt uz jautājumiem, daudz interesantāk bija pašam visu izstāstīt.
Stāvēdams uz trepēm viņš uzņēmās viesu iekārtošanu.
Lūk, tur, viņš norādīja uz lielu telpu Rietumu pusē, ir lielā istaba, kurā varēsiet nodoties kopīgai atpūtai, viņš uzsmaidīja un turpināja stāstīt, tālāk būs virtuve, kā arī bibliotēka, kurā variet iegriezties jebkurā laikā. Virtuvē ir viss nepieciešamais jūsu uzturēšanās laikam. Ak, un par to, ka nezinu, kas jūs esat es tikai pajokoju, viņš uzvaroši pasmaidīja un pagriezās uz kāpņu laukumiņa, lai dotos prom, bet atcerējās vēl ko, garajā gaitenī var iekārtoties trīs cilvēki. Tur ir trīs guļamistabas divām personām, pietiekoši lielas, protams, bet pārējie var doties iekārtoties otrajā stāvā. Ja ir vēlēšanās, varat dzīvot pa divi, to es jums neliedzu, viņš uzmaidīja jaunekļiem, kuri iepriekš bija strīdējušies. Uz redzēšanos, gan kādreiz vēl tiksimies! Viņš pagriezās un ātrā solī devās prom, izvairīdamies no liekiem jautājumiem. Paši tiks galā.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 22.04.2008 05:59
Raksts #217

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Luiss bija nikns par šo visu, bet centās to neizrādīt.
Kur viņš bija iekūlies?
Jauniešu bariņš ar muļķīgām problēmām un sarunām. Tas viss likās tik svešs.
Viss arvien mazāk izlikās pēc biznesa brauciena. Un izjukušā darījuma laikā atpūta parasti nesanāk.

Viņam palika žēl, redzot kā uzpūtīgā modele pati cenšās sanest somas. Vismaz viņas apņēmība ir ievērojama.
Luiss izlēma, ka palīdzēt varētu.. un turpināt nedaudz izklaidēties.

"Atļaujiet palīdzēt, jaunkundze." Luiss atkal iejutās apkalpotāja lomā un steidzās pakaļ pārējiem čemodāniem uz izeju un nesa tos iekšā, līdz sanesti bija visi.
"Vai jaunkundze norādīs iztabu, kurā viņa domā apmesties, lai būtu iespjams bagāžu nogādāt uz to?"

+Citēt rakstu
Hworang666
iesūtīt 22.04.2008 09:13
Raksts #218

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 24.05.06
Kur: Atprātojot atprātotājus...

Izklaide, atpūta, smadzeņu sakārtošana, puisis mierīgi pavēstija. Jaukā būtne gluži labi viņam gāja pie sirds. Vismaz, cerams, ka atvaļinājums nebūs pagājis velti. Tad sākās iekšā laišana un puisis pasmaidot piedāvājās palīdzēt arī savai sarunu biedrei. Neibilstat? Viņš iejautājas, noliecoties pēc Arjas ceļasomas. To paņēmis rokās, viņš jokojoties piedāvāja elkoni, kuru meitene arī varētu pieņemt. Vismaz pastaigājoties iepazīšanās tūrē...

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 22.04.2008 11:10
Raksts #219

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Sarja neiebilda par somas nešanu, jo, ja pat iebilstu, puisis jau to bija satvēris un ko tur lieki izpalīdzīgo vīrieti raustīt. -Soma gan nav īpaši smaga,- viņa vēl tikai piemetināja, jo patiesi soma nebija no tām smagākām, pat skatoties uz tās izmēru, kas bija pielīdzināms nelielai treniņu somai. Valters piedāvāja elkoni un mirkli apdomājot, kas bija tikai pāris sekundes, ar koķetu smaidu, viņa pieņēma vīrieša piedāvājumu. Ja jau es te esmu, lai pāris dienas atpūstos, tad kādēļ, lai neatpūstos pa īstam? -Ja godīgi, tad esat pirmais anglis, kuru zinu ar vārdu Valters. Man zināmie ar tādu vārdu ir tikai no kaimiņvalsts - Latvijas. Varbūt esat tādu dzirdējis? Neliela valstiņa blakus Krievijai...- viņa mirkli apklusa, kad vēl piemetināja, -Protam,s tas nav nekas slikts. Atvainojos, ja tādā veidā Jūs aizskaru, vienkārši brīnos.-

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 22.04.2008 11:54
Raksts #220

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Leo noskatījās kā Mona cīnās ar saviem koferiem, bet tas nebija uz ilgu laiku, jo atkal ieradās muižnieks un iztāstīja kur kas atrodas. Pacēlis savu somu viņš pagriezās pret pārējiem. Ja neiebilstas tad es ieņemšu vienu istabu, kas atrodas pirmajā stāvā. Ja kāds vēl vēlas apmesties pirmajā stavā droši var piebiedroties. Es nekožu. Vēlu labu iekārtošanos gan jau vēlak tiksimies. Leonardo noteica un gāja un garo gaiteni.

+Citēt rakstu

49 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 04:21