![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Nu tad tā. Mēs jau visi esam lieli, bet tomēr katram ir citādākas domas...
Vai tu tici Ziemassvētku vecītim? Es ticēju līdz šīs aptaujas izlasīšanai (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Pastāv! Tāpat kā zobu feja, lieldienu zaķis, miega pele, lielais ļaunais bubulis, Pikačū un citi radījumi bērnu un pieaugušo fantāzijā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/greedy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Pastāv. 100% True.
Kaut gan pārstāvju viņam ticēt 7gadu vecumā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Kad biju mazāka ticēju Ziemassvētku vecītim.Mamma par mani smējās ka dāvanu zem eglītes nolicis vecītis(dāvanu nolika mamma).Es jau sāku strīdēties un teicu tas bija vecītis.Bet kad paaugos sapratu biju īsta muļķe:)(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
pastāv! esmu pat viņu redzējis dzīvē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (to īsto, kuram bārdu nevar noraut (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
3 ziemassvētku vecīši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Kā, well, viņš var arī nepastāvēt?
Man tā gribētos būt maziņai un ticēt pasakām ^^ Un es reizēm ticu gan, es iedomājos to vecīti, kurš noliek zem eglītes visu , ko vēlos. Mjā, to modeli Māri gan viņš neatnesa, bet varbūt šogad.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 ![]() |
mana varianta šajā aptaujā nav. mans variants - uz pasaules ir simtiem pārģērbušos ziemassvētku vecīšu, bet vai ir tāds īsts - to neviens nezina. un tāpēc es uzskatu, ka nav nekādas lielas jēgas par to diskutēt. es jau nedomāju neko ļaunu, bet tiešām es tā uzskatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Riga ![]() |
Nu Ziemassvetku vecitim es neticu!
Tada nav, pie tam, ja tads ir, kapec katru gadu es nesanemu pat zagaru kaudziti! Zem ziemassvetku eglites nav nekas mainijies! Tadel ar kategorisku NAV ZIEMASSVETKU VECISA beidzu savu atbildi! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
man mājās ir veseli 3 Ziemassvētku vecīši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
gan jau ka tāds ir!
bet pārstāju ticēt, kad man 5 gadu vecumā neatnesa Baby Born (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.08 ![]() |
[font="Century Gothic"][/font] nju manupraat ir jaw itkaa nju lapzemee somijaa tikai:(:(uz maajaamn vinjsh laikam wairs nebraukaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Nu kā gan var neticēt Ziemsvētku vecītim, pat šitik vecam esot, vai ne? Es neticu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Visi jau ticēja, kad bija mazi, bet visi arī pieaug. Un vispār man nepatīk diskutēt par šo tēmu. Šo rakstu rediģēja Apaču tuksneša rēgs: 08.02.2008 20:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 Kur: Rīga ![]() |
Nē. Tas ir tikai mūsu iztēles auglis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.08 ![]() |
es ticu. Gan tam, ka viņš dzīvo Lapzemee gan visam citam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Es ticu arii tam, ka vish ir ceelies no sv. Nikolasa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ticu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Cik es sevi aceros ,es nekad neesu ticējusi ,jo neticu tam ,ko neredzu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
nav! Nav nekāda ziemassvētku vecīša (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Es gulēju slimnīcā, kad pie mums atbrauca tas īstais vecītis ar nenoraujamo bārdu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Taču tas jau nenozīmē, ka pastāv kā pasakās. Tā jau drīzāk kā reklāma.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.07 ![]() |
Nē, tagad neticu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Kad biju mazāka, apmēram 7 gadi, ticēju, protams, nedomāju, ka viņš ir viens no vīriešiem ar bārdu, kuras mākslīgumu var notteikt jau no 100 metru attāluma ,bet vienk, ka kaut kur Ziemeķlpolā tomēr sēž kāds vīriņš, kurš pa retam arī kautko atnes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.08 ![]() |
Dīvaini, ka tik daudzi tic...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Īsta Ziemassvētku vecīša, manā uztverē, nav un nemaz nevar būt. Bet tāda tiešām Īsta - ar visām spējām, lidojošām kamanām, ziemeļbriežiem, pasaules apceļošanu vienā vakarā un tamlīdzīgām ekstrām.
Bet, ja tas ir tāds fake Ziemassvētku vecītis/ši, kādus rāda pa TV, un kuri dzīvo katrs velns-zin-kur un saņem vēstules no bērniem, kas cer aizrakstīt tam Īstajam, tad, protams - tāds Ziemassvētku vecītis tik tiešām pastāv un savās iespēju robežās pat funkcionē. Bet tas jau nav tas diemžēl. Un, nē, es neticu btw. Šo rakstu rediģēja Massacre: 21.02.2008 21:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.08 ![]() |
Nepastaav.
|
|
|
![]() ![]() |