Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Divas ārkārtīgas nedēļas ar Dī., Pieteikšanās beigusies.
grapefruit
iesūtīt 07.01.2008 17:59
Raksts #1

Streipuļo ārā no Vepra galvas

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.07.04
Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā
Rakstnieks 2005

Sāksim ar postošanas sistēmu:

Tātad, pirms sava posta iesūtīšanas posta augšpusē jānorāda atrašanās vieta (kartē norādītās), tai jābūt iezīmētai attiecīgā krāsā un 6. izmēra burtiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Karti ievietosim drošikavien rīt, kad tas būs aktuāli (ja neatradīsim skaneri, kaut vai photoshopā uzzīmēsim jaunu).
Pašlaik virs jūsu posta gribu oranžu uzrakstu - autobusā. Tas no tā brīža, kad iekāpsiet autobusā. pirms tam varat man neatzīties, kur esat bijuši.

Lūdzu, ja rakstat OOC, tad tam ir jābūt vai nu pirms, vai pēc posta (ieskaitot atrašanās vietas norādīšanu). Lūdzu OOC tekstu iekrāsot pelēkā krāsā:
Paraugs: OOC: šādi lūdzami.

To, ko jūsu character saka, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un lietot bold aka treknrakstu:
Paraugs: -čau, kā iet?!
viņa jautāja

To, ko jūsu tēls domā, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un rakstīt slīprakstā aka italic:
Paraugs: -tas nu gan ir viens-
viņa nodomāja

Pūķēns Sāra: piezīme tavam charlistam - tev var būt trīs grāmatas, vari izlemt kādas un to iepostot ATD pavedienā, lūdzu, ne enciklopēdijas.

sirds1: piezīme tavam charlistam - spēja aizdedzināt visu, kas deg. Piemirsu PZ pierakstīt laikam, biju pārāk skumja par tava otra brīnišķīgā chara neiespējamību piedalīties spēlē.

Spēles laikā noskaidrosim, vai ir vai nav nepieciešami opsavilkumi, domāju, ka vietas norādīšanai vajadzētu šādu vajadzību novērst.

Tiem, kas šodien līdz sešiem nebūs online, lūdzu citreiz pabrīdiniet mani, es nezinu, kad jums kas iekrīt, vēl jo vairāk tāpēc, ka tikai no dažiem saņēmu tādu nopietnu spēlēs laiku sarakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Sāksim tā, kā es vai Icyrain norādīsim. Var, protams, postot arī bez GM online, bet tad lūdzam pārmērībās neiegrimt, tomēr ir lietas, kuras mums jānoktrolē.
Šoreiz ļauju jums nogādāties nometnē ar vecāku palīdzību pat, ja GM nav online, sagaidīšanai gan būs vajadzīgs kāds GM.

Kad es vai Icyrain spēles tūri beigsim mēs to norādīsim un droši vien pieminēsim arī laiku, kad varētu atkal parādīties online (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . GM OOC: piezīmes būs 6tajā lielumā, pārējiem lūdzam palielinātos burtus nelietot, lai spēle būtu pārskatāma.

Ja noteikumi neapmierina, lūdzu kontaktēties ar mani. Ja tos neievērosies, hmm, lūdzam ievērot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jūsu vecāki vai nu caur paziņām, vai mags visvarenais vien zina kādā veidā uzzinājuši par vasaras nometni, ko rīko kāda pazīstama un spēcīga burve. Dzirdēts par to ir daudz kas - tajā būs konkursi ar retām maģiskām balvām, nometni apciemos pazīstami burvji/vampīri/vilkači, nometne paredzēta bērnu mācīšanai, ar bērniem nometnē veiks eksperimentus un vēl neskaitāmas baumas, bet pats smieklīgākais ir, ka neviens īsti nezina, kas tad īsti tur notiks.
Lai nu kā, jūs uz to dodaties, jūsu vecāki paspējuši sazināties ar Diānu Sārtcepuri un sarunājuši jums vietiņu nometnē. Pašlaik jūs dodaties uz norunāto tikšanās vietu, kur vajadzētu atrasties kādam satiksmes līdzeklim, kas jūs nogādās nometnē.

Un, jā, tur tas stāv, hmm, laikam... Izskatās pēc veca un pagalam sagrabējuša autobusa, turklāt tam pat isti nav sienu, toties ir divi stāvi. Visu vēl interesantāku padara divs personas, kas acīmredzami strīdās pie autobusa durvīm.
Sieviete acīmredzot ir ļoti satraukta, viņa ar vienu roku pietur savu milzonīgo, sarkano platmali, un vēcinās rokām skaidrojot:
-Es tev saku, viņiem patiks, tu redzēsi! Vai man kādreiz nav bijusi taisnība?
Zēns domīgi lūkojās sievietē, sabāzis rokas kabatās, viņa sejā jautās nedrošiba:
-Nu vispār, jā...
Seviete piecirta smailpapēžu kurpēs tērpto kāju un dusmīgi noskurināja galvu, tas arī bija par iemeslu tam, ka viņas cepura apmeta graciozu kūleni un nolidoja uz asfalta. Zēns pieliecās un to pacēla.
-Es nebūšu vainīgs, ja viņi tur kalnos kādā pagriezienā no šitā izvelsies...
Viņš norādīja uz autobusu un uzmanīgi novietoja milzīgo platmali uz sievietes tumši brūnajiem, nedabiski mirdzošajiem matiem.
-Nu, mēs pateiksim, lai stipri turās... Es vienmēr ar šitādu esmu gribējusi pabraukt!
Zēns nogrozīja galvu un viņa sejā parādījās ieslīps smīns:
-Nu tad ej aizņem augšā pirmo vietu, citādi kāds vēl pasteigsies pirms tevis.
Viņš pasmaidīja un. noskatoties, kā sieviete pazūd autobusā, vēl piebilda:
-un uzmanīgi ar tām kurpēm, pakāpieni ir šauri.
-Auč!
Atskanēja no autobusa.
-Varēji ātrāk pateikt!
Nils tikai nosmējās, bet neko vairs neteica, klausoties, kā sīkie papēdīši klab jau otrajā stāvā. Diāna šodien bija uzvilkusi savu sarkano, īpašo gadījumu kleitu un viņš visu rītu bija izcietis pārmetumus par savām zilajām džinsām un melno t-kreklu, tomēr bija panācis savu un uzvalku nenācās vilkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Te būs autobusa bilde, gaidu jūsu postus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

(IMG:http://davelandweb.com/mainstreet/images/Omnibus_860_DL_40.jpg)

Varēja jau būt vesels, bet ideju jau sapratīsiet.

(IMG:http://www.postimage.org/Pq4bnfR0-16212af25b7ff8fe842525b19cb819f8.jpg)

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 17.01.2008 07:09
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
37 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Ludiēna
iesūtīt 08.01.2008 11:19
Raksts #61

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 04.10.04
Kur: Necro zeme

Damjāns atsmaidīja atpakaļ.
- Lai tā būtu...Bet zin ko? Kad mēs atbaruksim mēs varētu kaut kā iedvest dzīvību šajā nometnē. Uzrīkotu ballīti, paši pabiedētu ļaudis ar pesteļiem...Tu jau zini, ka man padodas šie šausmu stāsti.-
Viņš pārskatīja klātesošos, tad sazvēnieciski piebilda:
-Ja vēlies, tās burves telefona numurs būs tavs...Tev tikai jānodzied serenāde un es pasniegšu ziedus.-
Damjānam patika Dominika balss, tā vienmēr aizrāva. Sav balss viņam arī patika, tikai viņš nprata īsti dziedāt. Viņš jau redzēja kā Dominiks izvelk ģitāru, nostājas viņas priekšā uz viena ceļa un uzrauj balādi.
-Žēl, ka man ir ar patikšanu tā pasmagāk. Manā rīcībā ir visas pasaules sievietes un izpriecas, bet nu jāatzīst. Man muļķim, nekas nav tuvs.-
-Piemiedz viņai ar savu neveiklo aci.-
Damjāns smējās, iedunkādams brāli.

Šo rakstu rediģēja Ludiēna: 08.01.2008 11:20

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 08.01.2008 11:33
Raksts #62

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

- Pabiedētu ļaudis ar pesteļiem? Brālīt, te visi būs tādi pesteļveidīgie kā mēs. Un pie tam...
Dominiks mazliet pieklusināja balsi.
- Man nepatīk ballītes un kur nu vēl TĀS ballītes, kur ir vairāk kā divi cilvēki, tas ir, mēs abi. Diemžēl man to tev jāatkārto atkal un atkal. Pie tam tu zini, ka cilvēki man ir gluži kā gleznas pie sienas. Vērošanai un ar pirkstiem - nē. Tas pats attiecas uz visiem nevampīriem. Es labāk pūtīšu balonus.
Dominiks nomurmināja un noslaucīja pieri, domādams iesmieties, it kā padarot savu nošķiršanos par joku vai varbūt nesmieties, lai izklausītos nopietni teikts. Dominiks nolēma iesmieties. Viņš attapās, ka sācis ļoti svīst. Daudzie apģērba gabali un sutoņa autobusā bija vaininieki.

Šo rakstu rediģēja Perfumer: 08.01.2008 11:33

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 08.01.2008 11:49
Raksts #63

-Es jau arī tik pie tevis turos...Aplaimosim mammu ar vilšanos. Tad nu dosimies klusākas vietas meklējumos un tad es ar tavu atļauju aiziešu papriecāties.-
Damjāns atbildēja. Viņs paņēma žurnālu, kurš atradās turpat, kur kaudze citu, proti, pie krēsla un sāka vēdināties.
-Vai kāds nevarētu kaut ko atvērt? Vai arī visi ir sajūsmā par šo pirti?-
Damjāns vērsās pie visiem autobusā. Viņš jau bija pamanījis, ka Domoniks svīst, turklāt, arī pats Damjāns neatpalika.
-Sasodītais karstums! Tāpēc man vairāk patīk naktis...

Šo rakstu rediģēja Ludiēna: 08.01.2008 11:49

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 08.01.2008 12:01
Raksts #64

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

Vibeke plaši atvērtām acīm neizpratnē raudzījās uz diviem puišiem, kas netālu no viņas sēdēja autobusā. Izskatījās, ka viņiem abiem bija līdz nāvei karsti.
Kas pie velna? Dīvaiņi.
Jaunā burve nodomāja.
Autobusam taču nav logu, pie tam tagad, kad tas kustās, pūš tik patīkami liegs vējiņš.
Viņa vēl kādu brīdi nenovērsās, bet tad neizpratnē tik noskurinājās.
Cerams, ka mēs drīz būsim klāt. Gribētos ātrāk nokļūt nometnē. Es ceru, ka tas būs kādā mežā vai citā cilvēka neskartā vietā. Tā, lai tur milzonīgi enerģijas krājumi.
Viņa vēlreiz noskurinājās, iedomājoties to pasakaino sajūtu, kad katrā šūnā, katrā ķermeņa kvadrātcentimetrā skraidelē mazas maģijas dzirkstelītes, tiecoties izkļūt laukā.

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 08.01.2008 12:12
Raksts #65

Rakstnieks 2005

OOC: Nu gan esat pacentušies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Diezgan ilgu laiciņu aizņēma to visu izlasīt. Man prieks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) .

birokraac: labsi, pieskaitu tevi autobusā esošajiem, sakarā ar tehniskajām problēmiņām.

Ludiēna un Parfumer: autobusam tiešām nav logu, jūs redzējāt to bildi sākumā? Man šķiet, ka ņemta no ārzemju lapas, ja jums ir vietējais internets, tad žigli izskaidrošu:
divi stāvi, nav logu, šauras kāpnītes autobusa ārpusē, kas ved uz otro stāvu. pirmajā stāvā bezstiklu logi, otrajā tādas kā margas. Krēsli gar sienām starp citu.

Perfumer vai Ludiēna (neatceros (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) ): ja drīks jautāt, kā tu zināji, ka gwin ir burve? Viņa neko Tādu izdarījusi nebija, turklāt vampīri, kā jau minēju, arī var ēst normālo food, tā kā tas neko arī nenozīmētu, viņiem pat tas var garšot, bet jēgas no tā mazas, jo organisms to viu vnk izvada ārā, nepārstrādājot.

Gwin:
-Noteikumi, kādi noteikumi?!
No somas atskanēja satraukta balss.
-Noteikumu nebūs, būs tikai ieteikumi...
Viņa domīgi noteica.

Nils pēkšņi iesmējās.
-Katrā ziņā saistīti ar Dī noteikti nebūs, bet viņa jau nav vienīgā. Mamm, tu vispār zini, ko vārds noteikumi nozīmē?
Viņš vērsās pie somas, no kuras parādījās mēle mēdoties.
-Jūsu pašu labā, jā, būs dažas lietas, kas jāievēro.

+Citēt rakstu
gwinerva
iesūtīt 08.01.2008 12:42
Raksts #66

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 07.09.04
Kur: Kaut kur manā fantāziju pasaulē.

Tehanu jutās nedaudz pārsteigta, nometne bez noteikumiem, tad jau nu gan būs varen jautri ne?Es varētu izdarīt milljons lietu!NAv noteikumi, man pilnīgi neticas, tas ir kaut kas nedzirdēti fantastisks!!Tehanu domas riņķoja jaunas sajūsmas pārņemtas.
Un kāds būtu ieteikums pašlaik?Jūs tiešām nejokojat? Nekādu noteikumu? Pat gulēt var iet kad gribi?
Tehanu dzintarkrasas acis iemirdzējās no sajūsmas.Viņa pat nevarēja iztaikt visas savas izjūtas, jo tas bija kas starp satraukumu, sajūsmu un pārsteigumu.Viss sāka iet uz labo pusi, un tas viņai bija pa prātam.Ja vēl izdotos kādam sabojāt nervus vai izvest no pacietības, tagad gan būtu pa pirmo, bet pagaidām nevienu tādu, kas viņai īpaši nepatiktu, vai ko viņa gribētu sadusmot nebija gadījies viņas ceļā.
Un labi vien bija.Tehanu nepatika, ja ir ienaidnieki, tos viņa dabūja tikai galējā gadījumā, ja tiešām nevarēja savādāk...

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 08.01.2008 12:49
Raksts #67

Rakstnieks 2005

Nils pēkšņi klusi iesmējās. Viņam bija patīkami un t;adi, kā, mierīgi smiekli.
-Jums taču nevienam vairs nav četri gadi.
Viņš uz mirkli pievērsās Tehanu, bet drīz viena atkal skatījās uz ceļu.
-Protams, ka varēsiet iet gulēt, kad vien jums ienāks prātā. Bet ieteikumus jums nodeklamēs Ohegass, kad būsim klāt, viņam tas labi padodas.

-Pat pārāk labi.
Īgni novilka soma.

+Citēt rakstu
gwinerva
iesūtīt 08.01.2008 13:00
Raksts #68

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 07.09.04
Kur: Kaut kur manā fantāziju pasaulē.

Interesanti, jā nu tev laikam paveicies ar vecākiem, Tehanu īgni novlika.
Man jāiet gulēt vismaz 12.00, nu bet tas skolas dienās.Citkārt varu iet kad gribu, bet līdz šim visas nometnes, kur esmu bijusi jāiet gulēt pēc noteikta laika, liekas, ka šī būs pati jaukākā nometne, kurā es piedalīšos visā savā dzīvē.
Tehanu bija pa tiesi priecīga.Plats smaids rotājas viņas sejā...Likās, ka divas nedēļas paies tāda jautrībā, kādu viņai pat sapņos nav rādījusies.Jo mjās viņai mūždien bija jāmācās, un tas jau bija apnicis bija prieks, ka var arī izrauties no ikdienas rutīnas.Tehanu patika apgūt jaunas lietas, bet kas ir par daudz, tas ir par daudz...

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 08.01.2008 13:09
Raksts #69

Rakstnieks 2005

-Ka to ņem.
Nila balsī jautās sarkastiska nots.

-Ka to lai tagad saprot?!
Soma satraukti jautāja.

-Nu var jau atļaut daudz ko, bet pilnīgi visa atļaušana jau arī nav nekas pārlieku jauks...
Nils smaidīja.

-Es neesmu vainīga, ka tu labi uzvedies, varbūt, ja tu sāktu darīt ko sliktu es tev kaut ko arī aizliegtu.
Soma īdzīgi noburkstēja.

-Tehanu, ceru, ka tev būs jautri.
Viņš uzsmaidīja meitenei.

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 08.01.2008 14:39
Raksts #70

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Mājās

-Artēmij pasteidzies, mēs jau tā kavēsim!-
No apakštāva atskanēja strikta sievietes balss, kad garš puisis izgāja, stipri saliecies, no istabas, nedroši uzlūkojot durvju augšu.
-Fū... galva uz vietas...-
Viņš vēl nodomāja, kad skatam pavērās kāpnes.
-Tikai nenokrits, tikai nenokrist... tās margas... tik viegli lauzt sprandu...-
Garais puisis piekļāvies ar muguru pie sienas, nedroši spēra soļus lejā pa kāpnēm.
-Artēmij!-
Kāpņu lejā viņu sagaidīja gara sieviete, kura gan nebija tik gara kā tumšmatainais puisis, bet puisis vainīgam sagumstot, viņa likās gigantiska. Sieviete dusmīgi uzlūkoja puisi, kad viņa burtiski izgrūda puisi laukā pa durvīm, kur viņš satinga ieraugot mašīnu!
-Kas nu atkal?-
Sieviete aizkaitināta jautāja.
-M...Mašīna...-
Sieviete pārtrauca puisis.
-Tā nekož, bet tagad...-
Viņa atvēra mašīnas durvis un iegrūda mašīnā puisi.
-Kādēļ tas piemeklēja tieši mūs? Citiem...-
-Nomierinies dārgā un braucam,-
Kāds vīrietis, kurš jau sēdēja mašīnā, bez emocijām pārtrauca slaiko sievieti, kura nopūšoties paklausīja, bet vīrietis ar tādu pašu acu krāsu kā Artēmijam, sakārtoja no deguna noslīdējušās brilles un atsāka lasīt to, aks atardās viņam rokās. Artēmijs nedroši lūkojās kā pazīstamo vidi nomaina bīstamas vietas, kuras pat Artēmijs nespēja iedomāties šausmīgākajos murgos.

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 08.01.2008 15:56
Raksts #71

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

autobusā

Viljams bija kaut kādīgi savijis sev apkārt drošības siksnas un atgūlies uz abiem krēsliem vienā pusē. Kaut kas starp abiem viņam spieda mugurā, bet puisis par to īpaši nelikās ne zinis, jo iepriekšējā nakts nebija gulēta sīkās māsas sīko kaprīžu dēļ, tādēl Vils bija noguris un par visu vairāk vēlējās pagulēt.
Tad nu viņš arī bija piemidzis, uzlicis rokas uz acīm.

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 08.01.2008 16:53
Raksts #72

Savādnieks

OOC. Dominiks, cītīgi vērojot, ievēroja, ka Tehanu nav ilkņu. Līdz ar to nosprieda, ka tā varētu būt burve. Un par autobusa neesošajiem logiem tagad būs skaidrs. ^^

Dominiks kādu laiku vienkārši nolēma pasēdēt klusi un paklausīties apkārtējo sarunās. Pēkšņi viņš nodomāja, ka nebūs nopircis īsti pareizās lietas laika pavadīšanai. Bet vismaz cilvēku žurnāli izrādījušies samērā noderīgi. Tāpēc viņš, no brāļa iespaidojoties, arī ļāvās vēdināties.
Netālu no sevis viņš ievēroja neievērotu būtni, kas izkatījās gandrīz vai mirdzoša.
- Mati tik balti un tā vien prasās aptīties ap rokām. Tomēr es labprāt izskatītos tā, ja es būtu sieviete
Viņš nodomāja un pasmaidīja savā nodabā. Netālu kaut kas ieskanējās par 'paveikšanos ar vecākiem'. Dominika un Damjāna vecāki vienmēr cītīgi skatījās, lai brāļiem nebūtu īpaši jākrīt kārdinājumā, prātā uzreiz nāk brīdinājums turēties tālāk (bēgt) no savainotiem un asiņojošiem cilvēkiem, kā arī nekādas smiešanās un ilkņu atrādīšanas sabiedrībā. Ak. Un vēl tā tendence atdalīt brāļus vienu no otra. Sākumā viņi vēlējās uz nometni sūtīt tikai Dominiku, bet vēlāk vienkārši nolēma, ka būtu jauki padzīvot brīvībā bez dēliem, ieliekot viņus svešās, bet drošās rokās. Dominiks nosmīnēja.
- Šeit nevienam neizskatās pietiekami drošas rokas
- Iedomājies? Divas nedēļas brīvībā.
Viņš sazvērnieciski noteica, sakārtodams platmali tā, lai būtu vēl mazāk redzams.

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 08.01.2008 17:41
Raksts #73

Rakstnieks 2005

OOC: Atvainojos par novēlošanos, biju iegrimusi granātābola mizošanās, bet izskatas, ka neko daudz nokavējui neesmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) .

Melomania: Gaidu tavu postu un PZ. Tu esi pēdējā, kas nav neko iepostojusi.

Perfumer:Tā varētu pieņemt, bet tu izklausījies pārlieku jau nu pārliecināts par saviem vārdiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Bija jāpārbauda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Ar secinājumiem viegli nemētājaties, mēdz beigties arī slikti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) .

Hehe, ļausim jums grimt fantāzijās par beznoteikumu nometni līdz vakaram, kad ieradīsies Icy un jūs iepazīsieties ar bibliotekāru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .

Karte jau ir gatava, visai apšaubāms photoshop pielietojums līdz vieniem naktī, bet šo to saprast var. Mans pirmais photoshop darbs btw (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Iepostosim, kad nonāksim nometnē, cerams, ka pirmajā pavedienā arī būs, palūgsim modiem.

Būtu ārkārtīgi jauki pēc jūsu pēdējā posta saņemt informāciju, kad nākarez tiksiet OOC veidā.

Nils izskatījās priecīgs, sarunās zēns neiesaistījās, tikai mirkli pa mirklim sadzirdējis kaut ko no runātā klusi iesmējās. Viņš svilpoja kādu savādu jautru melodiju un autobuss traucās arvien tuvāk tālumā vīdošajai kalnu grēdai, kura šajā jau diezgan siltajā rīta stundā tomēr bija pilnībā ietinusies miglas vālos.

Šo rakstu rediģēja grapefruit: 08.01.2008 17:46

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 08.01.2008 17:50
Raksts #74

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Viljams vēl aizvien gulēja. Uz mirkli gan puisis bija uztrūcies un domīgi palūkojies uz visiem, pārliecinādamies vai Fierra tomēr nav tikusi uz autobusu, tomēr nonācis pie secinājuma, ka viņa meitene nav braucamajā, atkal atgūlās un aizmiga pa otram lāgam.

ooc:tagad došos projām, būšu rīt vakarpusē un/vai pēcpusdienā.

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 08.01.2008 18:15
Raksts #75

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

Autobusā.

Vibekes galva bija mazliet izliekta ārā pa logu, vējš, viņas stihija, viņas krāšņā, sirdsšķīstā mīlestība, rotaļājās garajos matos. Visa viņas būtne bija ierauta šajā iedomātajā burvībā, divu nedēļu ilgajā sapnī. No autobusa priekšpuses līdz viņas ausīm nonāca slāpētas balss prieks par šo nometni. Bez noteikumiem. Gulēt var iet kad vien gribas. Kā atbalss, prieks izplatījās arī autobusa aizmugurē, un Vibeke sadzirdēja arī vienu no gejiskā paskata puišiem pieminam Brīvības vārdu.
Divas mūsu nedēļas. Mūsu! Kā es nespēju sagaidīt. Ja varētu, izkliegtu savu satraukumu pa visu autobusu.
Vibeke smaidot prātuļoja. Un viņa sajuta tādu pēkšņu vēlmi iesmieties, ka nespēja tai vairs pretoties. Meitene iespurdzās, atmetot galvu, un aizklāja seju plaukstām, cenšoties norimt. Ak, cik tas viss likās jauki!

OOC: Perfumer un Ludiēnu lūdzu neapvainoties par šo apzīmējumu. ;D Bet no malas, nezinātājam, jūsu ucināšanās nevarētu likties brālīga mīlestība. :]

Šo rakstu rediģēja Juliette: 08.01.2008 18:16

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 08.01.2008 18:26
Raksts #76

O.O.C atvaonojos par logiem. To izgriežam.Un manis pēc varat to ucināšanu uzskatīt kā kkādu tabu. Nerūp.
- MMM...-
Novilka Damjāns.
-Divas nedēļas bez pārmetumiem. Ja godīgi, jau sen biju par to sapņojis. Manuprāt, viņiem tas nekaitētu. Mammai jānolaiž tvaiki un tētim vajag divvientulību ar mammu un atpūtu no kliegšanas, ka esmu atkal ieradies mājās piesūcies ar cigarešu smakām. Tā arī neizdevās paskaidrot, ka man nelabi metas no smēķiem.-
Puisis izstaipījās.
-Paklau, uzdziedi man kaut ko.-

+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 08.01.2008 18:41
Raksts #77

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

kur gan citur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

- Lieliski, bariņš dīvaiņu, kā no Tarantīno filmas izkāpuši, nez, ko vecmamma bija domājusi ar - tā būs mums visiem labāk, mīļais!
Apskatīdams ķiķinošo pārīti aizmugurē, viņš lepni uzkāpa otrajā stāvā, kur valdīja apbrīnojami gaisīga gaisotne. Likās, ka tēvoča Henrija karaļa Edvarda laika rolsroisa spoks salīdzinot ar šito ir karaļa cienīgs braucamais, vismaz par svaigu gaisu šeit sūdzēties nevarēja.
- Nospļauteis, tās taču ir divas nedēļas, kas gan varētu vēl tāds notikt divās nedēlās koes nebūtu jau peidzīvojis?
- Dinozauru uzbrukumu, dieizn vai ...
Kasaubons nejuta, ka ir sācis runāt pilnā balsī pa visu autobusu

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 08.01.2008 18:46
Raksts #78

Savādnieks

OOC. Vibeke var domāt to, kas tīk. Tādas jau ir šīs spēles - tikai spēles ^^

- Uzdziedāt? Šeit? Nemuļķojies. Es nedomāju gan.
Dominiks nomurmināja, taisot vaļā ģitāras futlāri un tad to atkal aiztaisot. Prātā iešāvās dažas, ašas rindiņas.
- Klausies:
Mūsu ceļš uz mājām būs tāls
un neziedēs rozes, pat magones, nē.
Moku rīkiem un važošanai pienāk gals,
kad divi brāļi dodas plašā pasaulē.

Nejautā man, mīļais brāl',
kurp vedīs taka šī un kāpēc...
Galvenais, ka būsim tāl', pat ļoti tāl'
tik tāl', ka mazliet nedaudz sāpēs.

Dominiks dziedāja sērīgā melodijā un pavisam klusu, pieraugot, lai neviens cits nevarētu īpaši dzirdēt. Viņš ilgi vilka pēdējo zilbi un tad aizvēra acis un izveidoja sejā skumju un drūmu izteiksmi. Gribējās smieties.
- "Nejēdzība a capella", ne?
Viņš iesmējās un paslēpa seju rokās.

+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 08.01.2008 18:57
Raksts #79

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

-Ak, debesis un zeme aprijiet mani, viņi dzied!!!
Tēlotā šokā zem deguna nobubināja puisis un sāka meklēt kabātā savu atrasto un pazaudēto un atkal atrasto parasto zīmuli. Tad izvilka papīra lapiņu, kas pirsm tam itin droši varēja būt papīra konfekšu tūta, nvirzīta divās palknēs, viņš sāka skribelēt piezīmes, par to cik nāvīgi vientuļš un nevienam nevajadzīgs jutās!

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 08.01.2008 19:02
Raksts #80

Rakstnieks 2005

OOC: Gee, ja es nesēdētu pie stūres varētu ar jum vēl padarboties, bet es diemžēl sēžu pie stūres (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Un Dī ir atkal aizteleportējusies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Btw mana mamma beidzot uzzināja, ka viņas foto ir te, hehe, galvu nenorāva, dzirdēju, ka viņas komentārs esot bijis: "man patīk būt zvaigznei". Eh, godīgi sakot mums ir 9 visai sabiedriski radījumi, vadoties pēc manām piezīmēm. saprotu, ka visi neesat online, bet pagaidām ir iepazīšanās daļa tieši tā, kur spēlētāji var brīvi iepazīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) . Tā ka likšu jūs mierā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Iejaukšos, ja jūs mani izprovocēsiet, meanwhile I'll keep silent and devote myself to classic vampire studies. Esmu te ik pēc kādām 10 min pārbaudīšu postus tā ka varat mierīgi vērsties pie Nila vai somas, ja tas nepieciešams.

birokraac: gaidu PZ ar skaidrojumu par tavu pulksteni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) .

Icy solījās būt ap 20 00 vai 20 30, ap to laiku mēs jūs jau sāksim spīdzināt, ļoti ceru, ka būsiet online, lai nepalaistu garām pirmo uzdevumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

+Citēt rakstu

37 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.06.2025 00:48