![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
Sāksim ar postošanas sistēmu:
Tātad, pirms sava posta iesūtīšanas posta augšpusē jānorāda atrašanās vieta (kartē norādītās), tai jābūt iezīmētai attiecīgā krāsā un 6. izmēra burtiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Karti ievietosim drošikavien rīt, kad tas būs aktuāli (ja neatradīsim skaneri, kaut vai photoshopā uzzīmēsim jaunu). Pašlaik virs jūsu posta gribu oranžu uzrakstu - autobusā. Tas no tā brīža, kad iekāpsiet autobusā. pirms tam varat man neatzīties, kur esat bijuši. Lūdzu, ja rakstat OOC, tad tam ir jābūt vai nu pirms, vai pēc posta (ieskaitot atrašanās vietas norādīšanu). Lūdzu OOC tekstu iekrāsot pelēkā krāsā: Paraugs: OOC: šādi lūdzami. To, ko jūsu character saka, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un lietot bold aka treknrakstu: Paraugs: -čau, kā iet?! viņa jautāja To, ko jūsu tēls domā, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un rakstīt slīprakstā aka italic: Paraugs: -tas nu gan ir viens- viņa nodomāja Pūķēns Sāra: piezīme tavam charlistam - tev var būt trīs grāmatas, vari izlemt kādas un to iepostot ATD pavedienā, lūdzu, ne enciklopēdijas. sirds1: piezīme tavam charlistam - spēja aizdedzināt visu, kas deg. Piemirsu PZ pierakstīt laikam, biju pārāk skumja par tava otra brīnišķīgā chara neiespējamību piedalīties spēlē. Spēles laikā noskaidrosim, vai ir vai nav nepieciešami opsavilkumi, domāju, ka vietas norādīšanai vajadzētu šādu vajadzību novērst. Tiem, kas šodien līdz sešiem nebūs online, lūdzu citreiz pabrīdiniet mani, es nezinu, kad jums kas iekrīt, vēl jo vairāk tāpēc, ka tikai no dažiem saņēmu tādu nopietnu spēlēs laiku sarakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Sāksim tā, kā es vai Icyrain norādīsim. Var, protams, postot arī bez GM online, bet tad lūdzam pārmērībās neiegrimt, tomēr ir lietas, kuras mums jānoktrolē. Šoreiz ļauju jums nogādāties nometnē ar vecāku palīdzību pat, ja GM nav online, sagaidīšanai gan būs vajadzīgs kāds GM. Kad es vai Icyrain spēles tūri beigsim mēs to norādīsim un droši vien pieminēsim arī laiku, kad varētu atkal parādīties online (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . GM OOC: piezīmes būs 6tajā lielumā, pārējiem lūdzam palielinātos burtus nelietot, lai spēle būtu pārskatāma. Ja noteikumi neapmierina, lūdzu kontaktēties ar mani. Ja tos neievērosies, hmm, lūdzam ievērot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jūsu vecāki vai nu caur paziņām, vai mags visvarenais vien zina kādā veidā uzzinājuši par vasaras nometni, ko rīko kāda pazīstama un spēcīga burve. Dzirdēts par to ir daudz kas - tajā būs konkursi ar retām maģiskām balvām, nometni apciemos pazīstami burvji/vampīri/vilkači, nometne paredzēta bērnu mācīšanai, ar bērniem nometnē veiks eksperimentus un vēl neskaitāmas baumas, bet pats smieklīgākais ir, ka neviens īsti nezina, kas tad īsti tur notiks. Lai nu kā, jūs uz to dodaties, jūsu vecāki paspējuši sazināties ar Diānu Sārtcepuri un sarunājuši jums vietiņu nometnē. Pašlaik jūs dodaties uz norunāto tikšanās vietu, kur vajadzētu atrasties kādam satiksmes līdzeklim, kas jūs nogādās nometnē. Un, jā, tur tas stāv, hmm, laikam... Izskatās pēc veca un pagalam sagrabējuša autobusa, turklāt tam pat isti nav sienu, toties ir divi stāvi. Visu vēl interesantāku padara divs personas, kas acīmredzami strīdās pie autobusa durvīm. Sieviete acīmredzot ir ļoti satraukta, viņa ar vienu roku pietur savu milzonīgo, sarkano platmali, un vēcinās rokām skaidrojot: -Es tev saku, viņiem patiks, tu redzēsi! Vai man kādreiz nav bijusi taisnība? Zēns domīgi lūkojās sievietē, sabāzis rokas kabatās, viņa sejā jautās nedrošiba: -Nu vispār, jā... Seviete piecirta smailpapēžu kurpēs tērpto kāju un dusmīgi noskurināja galvu, tas arī bija par iemeslu tam, ka viņas cepura apmeta graciozu kūleni un nolidoja uz asfalta. Zēns pieliecās un to pacēla. -Es nebūšu vainīgs, ja viņi tur kalnos kādā pagriezienā no šitā izvelsies... Viņš norādīja uz autobusu un uzmanīgi novietoja milzīgo platmali uz sievietes tumši brūnajiem, nedabiski mirdzošajiem matiem. -Nu, mēs pateiksim, lai stipri turās... Es vienmēr ar šitādu esmu gribējusi pabraukt! Zēns nogrozīja galvu un viņa sejā parādījās ieslīps smīns: -Nu tad ej aizņem augšā pirmo vietu, citādi kāds vēl pasteigsies pirms tevis. Viņš pasmaidīja un. noskatoties, kā sieviete pazūd autobusā, vēl piebilda: -un uzmanīgi ar tām kurpēm, pakāpieni ir šauri. -Auč! Atskanēja no autobusa. -Varēji ātrāk pateikt! Nils tikai nosmējās, bet neko vairs neteica, klausoties, kā sīkie papēdīši klab jau otrajā stāvā. Diāna šodien bija uzvilkusi savu sarkano, īpašo gadījumu kleitu un viņš visu rītu bija izcietis pārmetumus par savām zilajām džinsām un melno t-kreklu, tomēr bija panācis savu un uzvalku nenācās vilkt. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Te būs autobusa bilde, gaidu jūsu postus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:http://davelandweb.com/mainstreet/images/Omnibus_860_DL_40.jpg) Varēja jau būt vesels, bet ideju jau sapratīsiet. (IMG:http://www.postimage.org/Pq4bnfR0-16212af25b7ff8fe842525b19cb819f8.jpg) Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 17.01.2008 07:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.02.06 Kur: uz plāna ledus ^ - ^ ![]() |
OOC - atvainojos par spamošanu, vienkārši starpbrīži nav gana gari, lai ierakstītu visu sakāmo
OOC - Bibliotēkā ir: Dominiks, Damjāns, Vibeke, Tehanu, Nils un Ohegass Bibliotēkā Saraucis pieri Ohegass drūmi nopētīja Damjānu. - Ja tu viņu iznesīsi saules gaismā, viņš mirs. Šie ir ziemeļu hamarjaki. Tie ir aizsargājami dzīvnieki, kas lielākoties visu mūžu nodzīvo tajā pašā alā, kurā piedzimuši, izņemot tos laimīgos, kuri piedzimst kalnu alu labirintos. Tas, kurš guļ tev rokās, ir Sors. - Tad Ohegasa skatiens ar mīlestību pārslīdēja visiem milzīgajiem grāmatplauktiem. Viņš pievērsās Dominikam. - Jā, esmu izlasījis tās visas, bet nezinu, kur konkrēti katra atrodas. Pārzinu atrašanās vietu apmēram pusei. Vai ar to pietiks, lai tu nokristu? - Un viņš uzsmaidīja Dominikam neparasti siltu smaidu, kā tāds vectētiņš, kas skatās uz mazdēlu. Tad Ohegass izdzirdēja Tehanu jautājumu birumu. - Grāmatas lasīt jūs varēsiet, tikai ar noteikumu, ka izrādīsiet tām pienācīgu cieņu, tas ir - neplēsīsiet, nekomentēsiet rakstiskā veidā un nepieķēzīsiet. To, kas ir morfi, es zinu, bet ir trīs dažādi morfu veidi, kas vieni ar otriem nebūt nav saistīti. Jums kā grupai es varu dot tikai vienus materiālus, kam sekot. - Izdzirdējis pēdējos meitenes jautājumus, Ohegass sarauca pieri. Vai viņa gaida, ka es demonstrēšu? - Ja tavi pirksti paliek citā laikā, tad tā ir tava izvēle, vai tu tos zaudē, vai arī visu mūžu pavadi pie plaukta. Pretmaģija ir, bet es to grasos izmantot tikai ārkārtas gadījumā un pat tā neatgriež zaudētos pirkstus. Tad plātne, uz kuras Ohegass stāvēja, sakustējās un pacēlās augstāk un augstāk. Brī viņam sekoja vēl aizvien netuvodamies vairāk kā metra attālumā. Arī visi pārējie bibliotēkā esošie sakāpa uz plātnēm un arī šīs plātnes cēlās augšup. - Ceru, ka jums nav bail no augstuma...Visas plātnei izkārtojās izkliedētā barā un cita pēc citas pazuda plauktu starpā aptuveni piecu metru augstumā virs zemes. Šo rakstu rediģēja icyrain: 28.01.2008 14:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Roiss noklausījies Sineilas sakāmo, kļuva ļoti domīgs. Labi, vecīt, skatīsimies, ko tu atceries par lietām, kas varētu saistīties ar vārdu morfi?
Viņs paņēma savu gramatu, kas bija pilna ar tukšam lapām un izveidojis sev tintes pildspalvu no kāda koka zariņa, apsēdās uz zemes un sāka rakstīt aptuveni šādu domu karti: Morfs. Morf...Morfoloģija.Labi, tas der. Morfoloģija bija gan valodniecībā, gan bioloģijā. Šajā brīdī Ross nespēja zināmos skaidrojumus izlikt vārdos, tāpēc atcerējās savu atmiņu bildes par šiem skaidrojumiem un saberzis kādu zāles stiebru sīkākos gabaliņos viņš tos uzbēra uz grāmatas liekot tiem pārvērsties savās atmiņās ietvertajās tēzēs. Uz lapas parādījās divas definīcijas. Morfoloģija: 1)Zinātne par organismu formām un uzbūvi, organisma redzamā uzbūve, forma; 2) Valodniecībā - grmatikas nozare, kas pēta vārdu formu sistēmu. Tālāk Roiss secināja, kopīgais vārds ietverts šajās tēzēs: forma, tas arī var būt veids.Tātad vārds morfs varētu būt veids vai forma. Visu šo laiku viņš bija aktīvi visas savas domas pierakstījis, lai arī cik nevajadzīgi tas būtu. Pēc kāda brīža viņš apķērās ko vēl zina par morfoloģiju un uzrakstīja grāmatā vēl trīs vārdus: morfs, morfēma, allomorfs. Pēc vēl kāda brīža viņš ierakstīja lapas beigās morfs ir veids vai forma,tātad iespējams mēs meklējam veidu? un iedeva sevis sarakstīto Sineilai pat necenšoties iedziļināties tajā cik sakarīgi tas ir. Varbūt arī kāda pareiza doma tajā visā bija kaut uz brīdi pavīdējusi un ieinteresēti skatījās vai gide nicīgi pasmiesies par viņu un paziņos, ka tā tas iespējams ir, bet ne šajā gadījumā un tad viss būs jāsāk pa jaunam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.10.04 Kur: Necro zeme ![]() |
Damjāns ar interesi klausījās par to, no kurienes nāk viņa siltais dzīvnieciņš. Kad Ohegass runāja, viņš tikai pamāja. Viņš uzkāpa uz plātnes un gaidīja norādījumus. Protams, pļurkstēšana par pirkstu zaudēšanu Damjānam likās tādas muļķības.
-Gribētos izmēģināt... Interesanti, vai es varētu kļūt neredzams...Gribu tādu burvestību.- Damjāns pieglaudās klāt mīkstajai radībai. -Varbūt tu kaut ko zini par to?- viņš tai klusi jautāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.02.06 Kur: uz plāna ledus ^ - ^ ![]() |
Kalnos
Sineila paņēma Roisa sniegto grāmatu un izlasīja tur ierakstīto. - Šis viss ir pareizi, lai gan man to tev nemaz nevajadzētu teikt, bet ko tas tev dod? ja es tagad aizietu un paņemtu vēl vienu akmeni, tad tam, protams, būtu savādāka forma, bet tas jau to nepadara par morfu. - Sineila pacēla nogurušu skatienu pret Roisu. - Ko tu darīji skolā, kad par kaut ko bija jāraksta referāts? - Viņa jau grasījās padoties. Jēzus, Ohegas, ja mana ar šo reizi neizdosies viņu piespiest iedomāties par bibliotēku, atsūti mums kādu no versijām, labi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Roiss ar bezcerīgu skatienu paskatījās uz Sineilu. Viņam tik ļoti negribējās pavadīt šo dienu telpās, taču likās, ka tieši tas vien būs jādara.
"Labi, tad ejam uz bibliotēku." savā ziņā puisis bija dusmīgs. Viņs tik ļoti bija vēlejies izvairīties no grāmatu kalniem, kuros bija iestidzis visu skolas laiku, ka bibliotēka šobrīd uzdzina šermuļus, kaut arī tā nebija slikta vieta. Un, ja tur būs vēl kāda cita grupa...Viss tas bardaks. Sineilai viņš neatbildēja un uz saviem abiem biedriem paskatījās teju vai iznīcinoši, taču saglabādams sev piemitošo eleganci un kustību dabiskumu, mierīgi, pēc iespējas nesteidzoties devās bibliotēkas virzienā. Kaut kāds cits jau būtu šo mīklu atminējis. Tad varētu priecāties kopā ar uzvarētājiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kalnos
Viņš patiesi izskatās satriekts, diez ko viņš tādu skolā pārcietis.. - Ienīsti grāmatas? Tici man, nebūs tik slikti, kā izklausās... kā nekā, tur samnieko Ohegass! - Sineila centās puisi nedaudz uzmundrināt. Viņa tam sekoja pāris soļu aiz muguras. Sajūta bija tāda, it kā viņa kādam tikko būtu iesitusi pa seju, to negribot. Bibliotēkā Ar pārspīlējuma pieskaņu balsī Ohegass skaļi iesaucās pret Damjānu: - Beidz taču tiranizēt to bērnu! Viņš neko nezina! - Visa planējošo plātņu grupa piestāja kādā plauktu starpā un izkārtojās vienmērīgā pusaplī ap Ohegasu un Brī. Ohegasam vistuvāk atradās Damjāns ar Soru. OOC - Šodien līdz vienpadsmitiem, vēlākais - pus divpadsmitiem gaidu bibliotēkā esošās grupas izpausmes. Tad grupa dabūs savu morfa info un aizies. Sineilas grupa ar aktīvi domajošo Roisu neierodas bibliotēkā, kamēr pirmie nav aizgajuši - resp -> ierodas tur rīt 29.01. OOC - Kuram te ir bail no augstuma? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ooc: Nu, mani kārtīgi sasmīdināji. Sineilas grupa. Roiss jau varētu mēģināt veidot triologus pats ar sevi, bet šoreiz šo daļu izlaidīšu.
P.S. Man noteikti nav bail no augstuma. Roiss labsirdīgi paskatījās uz Sineilu gandrīz ar mīļumu acīs. "Es neienīstu grāmatas, drīzāk tās cienu un labprāt lasu, taču šis nav gluzi piemērotais laiks šādam akcijām. Es tikko pabeidzu divpadsmito klasi. Šķiet tas visu izsaka. Un Ohegass pierādīja sevi kā nešpetnu večuku, ja tā drīkst teikt, tāpēc nezinu vai varētu tik vienkārši apgalvot, ka tas ir labi vai slikti, ka viņš tur saimnieko, bet es mēģināšu uzticēties Jums." to teicis puisis pat pasmaidīja un klusībā pie sevis kaut ko dungoja, melodiju izšķirt nevarēja. Eksāmenus atcerēties nepavisam negribējās, tāpēc viņš aizrautīgi novērsa savas domas uz apkārtni un ats````zinošo svaigo gaisu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
Viljams sekoja Fierrai un vēlreiz centās saprast kompasa darbības principus. Pēc kāda laika no puiša varēja dzirdēt gaviles un puisis gluži kā tāds bērns pielēkšoja pie meitenes.
-Mums ir saikne!!!-viņš sacīja, novicinot meitenei gar degunu kompasu. -Kurp mēs dodamies?-viņš vaicāja, plati smaidot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Bibliotēka
- Apbrīnojami... Patiešām dīvaini. Dominiks nočukstēja uz Ohegasa atbildi par izlasīto bibliotēku. - Visā savā vampīra mūžā neko tādu nepaveiktu. Laikam vientuļš vīrs, šis Ohegass. Viņš nodomāja, cenšoties domas apspiest. Tomēr šī ir īstā vieta, kur labāk nedomāt. Bet viņš domāja - Dominiks redzēja jaunu un pievilcīgu vīrieša stāvu, kurš iegrimis grāmatās, diennaktīm viņš lasa vienu pēc otras, vienu pēc otras... Iegrimstot grāmatās aizmirst sevi un izkopj interesantu, bet nesaprastu personību. - Pārstāj domāt! Morfi, domā par tiem... tūlīt tie būs rokās, jā. Dominiks atradās tuvu Damjānam un mazliet paburzīja Soru. - Gaismas nesējs. Viņš maigi noteica brālim un centās noturēties uz savas plātnes. Dominikam nebija bail ne no lidošanas, ne no augstuma. Vienkārši tādēļ, ka vampīrs krītot spēj teleportēties atpakaļ uz drošu vietu. Noderīga prasme. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Fierra laimīgi paskatījās uz Viljamu un pasmaidīja par viņa bērnišķīgo prieku.
- Ļoti labi, tad jau spēsi arī saprast karti? - Viņa mulsi ielika to puiša rokās un vainīgu, lūdzošu skatienu ieskatījās puiša acīs. - Mums vajadzētu aiziet uz bibliotēku. Es domāju, ka tur vajadzētu būt kādai informācijai. Kā mēs spēsim atrast kaut ko, kam nezinām izskatu un kas tas vispār ir. - Viņa pieliecās un noplūdza kādu skaistu, sarkanu puķīti, kura tūliņ atrada vietu viņas matos. ooc: pēdējais raksts šodien.. Šo rakstu rediģēja melomania: 28.01.2008 22:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC - Man asaro acis, deguns ir ciet un galva nepārstāj sāpēt. Gripu var dabūt virtuāli?
Ar Fierru un Viljamu Grāfs priecīgi aulekšoja riņķī abiem jauniešiem. Kādu brīdi viņš parušinājās ar degunu pa ceļamalā augošo sarkano ziediņu sejiņām un tad izdzirdēja pieminēto bibliotēku. Sarkanie ziediņi bija atstājuši savu dāvanu - viss suņa deguns bija iekrāsots oranži sarkans, it kā degtu. Tikai spīdošās acis un garum garā izkārtā mēle norādīja, ka ar suni viss ir tādā pašā kārtībā, kā vienmēr. Tad Grāfs aizmetās bibliotēkas virzienā. Šo ceļu viņš zināja. Pēc pāris metriem atskatījies viņš secināja, ka Fierra ar Viljamu ierakušies kartē, tādēļ suns pāris reižu ierējās. Tad gan jaunieši sekoja. Kalnos Tātad viņam izdevās! Labs aktieris.. - Ohegass nav nemaz tik slikts, viņš tikai spēlē lielo ļauno soģi, jo kaut kādam respektam taču ir jābūt! Patiesībā par dažiem jauniešiem, arī no jūsu vidus, viņš ir visai augstās domās. Pēc divu gadu pazīšanās es viņu uskatu gandrīz par savu vectēvu, ja vien es tādu jebkad būtu pazinusi. Viņas acīs neparādījās skumjas notis. Viņas sejā nevarēja nolasīt neko. Kādā mirklī uznāca ļoti stipra vēja brāzma un izrāva no Sineilas matiem aiz auss aizsprausto ziediņu. Viņa ļoti strauji reaģēja un paspēja to noķert un atgriezt agrākajā vietā. Bibliotēkā Visu acu priekšā no plaukta izslīdēja kāda tumši brūnos ādas vākos iešūta, veclaicīgiem ornamentiem rotāta grāmata. Apakšmalā no šīs grāmatas rēgojās ārā koši sarkana zīda grāmatzīme. Ohegass Paņēma šo grāmatu rokās un atšķīra kādu atvērumu tuvu grāmatas beigām. Viņš ielika tajā grāmatzīmi un parādīja to apkārtesošajiem. Teksts bija rakstīts uz bieza, dzeltenbrūna papīra lapām gotiskajā rakstībā, tomēr sākot ar trešo lasīto rindiņu tekstu jau puslīdz varēja saprast. - Te nu būs jūsu morfs. Grāmatā bija šāda informācija: Morfus binarus Mūžzaļu koku suga, kas ap pirmo gadu tūkstoti bija plaši izplatīta mērenajos un tropu platuma grādos. Neilgi pēc pirmās tūkstošgades sākuma tika masveidā izcirsti, gan to izcilās koksnes dēļ (tā ir ļoti izturīga un to neparastās formas dēļ piemērota garu dēļu izzāģēšanai), gan arī tautā paklīdušo runu dēļ, ka šie koki ir reiz nolādētas vilkaču pasugas pārstāvji, kas tika pārvērsti kokos. Pilnmēness laikā vilkaču dvēseles gaudojot uz mēnesi, bet tikai vilkači to varot dzirdēt, pie tam ļoti klusi, kamēr pārējo mēness dienu laikā ar vilkača dvēseli var sazināties tikai septiņdesmit trīs sekundes pēc pusnakts uzrunājot to deviņas reizes. Morfus binarus suga mūsdienās ir ļoti reti izplatīta, jo tie ir divmāju augi, kam ir jāaug ļoti tuvu vienam pie otra, lai tie spētu vairoties, bez tam ir nepieciešama kreimeņu noklāta teritorija, jo šie koki dzīvo simbiozē ar kreimenēm. Pavasaros kreimenes piegādā kokiem barības vielas, ko tie paši nespēj uzņemt, tādējādi kalpojot Morfus binarus gandrīz kā sīpolaugiem sīpoli, toties koki, pavasara beigās nomainījuši lapas, gādā, lai kreimenes turpinātu ziedēt visu cauru vasaru. Koki ir aptuveni 20 – 25 metrus augsti, slaidiem, kailiem stumbriem, divos līmeņos izkārtotu lapotni. *(IMG:http://homepage.mac.com/peterlaos/Laos1998/Fall%2099%20Laos%20Photos/Tall%20Tree%20in%20Nong%20Hai.jpg) * Lapas ir divu dažādu veidu. No vēla rudens līdz vēlam pavasarim Morfus binarus klāti ar zilganām, īsām skujām, bet pavasara sākumā skujas nobirst, atklājot skatam gaiši zaļus lapu pumpurus. *(IMG:http://www.missouriplants.com/Whitealt/Hydrastis_leaf.jpg) * Ziedi ir ļoti mazi, bāli, bet smaržīgi, tiesa, ļoti nelielā skaitā un šie koki zied ne biežāk kā reizi piecos gados. Vēl nav iegūts neviens šo ziedu attēls. - Vai grāmatu ņemsiet līdz, vai pietiek to izlasīt šeit? - Ohegass jautāja. Šo rakstu rediģēja icyrain: 28.01.2008 23:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
-Es domāju, ka man to nevajadzēs saprast, skaties,-Viljams norādīja uz Grāfu un, saņēmis meitenes roku aizskrēja līdz sunim.
-Uz bibliotēku spēsi aizvest, ja?-viņš lūkojās suņa gudrajās acīs un vaicāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Puisis smaidīja. Lielais, ļaunos soģis. Intresanti.
"Tad jau viņš nav slikts aktieris. Un Jums ir ne tikai laba balss, bet arī reakcija." Roiss teica un klusībā apbrīnoja Sineilu. Ziedi nemēdza krist pa viegli uzminam trajektoriju, tāpēc ātrā un precīzā reakcija viesa arvien lielāku respektu pret šo gidi. Ieinteresēti lūkojies Sineilā Roiss pēc brīža jautāja: "Pastāstiet man par sevi. Jūs tikko ieminējāties par vectēvu padarīšanu. Kāpēc tā?" zilais acu skatiens vērīgi lūkojās gidē, taču nešķita, ka tapēc Roiss palaistu garām sīkumus no apkārtnes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.10.04 Kur: Necro zeme ![]() |
Bibliotēka
Damjāns nopūtās vilsānās pilns par nenoderīgo informāciju. -Laikam jau nē...- viņš atbildēja Ohegasam. -Paklau, bet vai gaismas neseējs nevar būt morfs?- Damjāns vēlējās zināt un vērsās pie Ohegasa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Bibliotēka.
- Skaidrs. Dominiks nopriecājās. - Grāmatu es paņemšu. Noteikti. Dominiks pasniedza rokas pretī Ohegasam un paņēma grāmatu. Tas nozīmēja - nebūs tik smalkas informācijas otrajai grupai. - Cik tu nelietīgs... Dominiks pasmējās. - Vai ir zināms, kur šajā apvidu šie Morfus binarus varētu augt? Dominiks vērsās pie Ohegasa, aplūkodams garo un gandrīz bezlapaino koku. - Un ko mums īsti no šī koka vajag? Vienkārši atrast? Nocirst? Ievākt lapas? Viņš uzlūkoja Nilu. Tad Dominika prātā iešāvās kāda doma. Pārāk rets. Pārāk aizsargāts... Pārāk leģendu apvīts. Oranžērija! Vai ne? Dominiks, plati smaidīdams, noteica. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.08 Kur: Esmu uz apdziivotas salas vaardaa IIrija ![]() |
Biblenē
Kā tu vispār vari ticēt tādām muļķībām? Isjanas balss kaut kādā veidā bija pamanījusies iekļūt Dominika galvā. Šī nebija pirmā reize. Tu tiešām domā, ka jums jāmeklē koki? Nē nu var jau būt...nevar jau zināt... meitenes balss izklausījās domīga. Viss! Kāpēc es tev vispār palīdzu? Tu esi tik nožēlojams. tagad viņas balss pilnībā izzuda. Šo rakstu rediģēja Gloresavena: 29.01.2008 10:46 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
OOC: Piedodiet. Piedodiet. Piedodiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Kalnos Čau. Gorkijs ''uzbruka'' Roisam no mugurpuses. Kāds te pieminēja vectēvu? Un kas ir morfi? Viņš izķēra no Sineilas rokām lapiņu ar Roisa minējumiem un, paiedams dažus soļus tālāk no pārējiem, lai spētu koncentrēties, sāka pētīt visādo vārdu radniecību ar morfiem. Vareni. OOC: Šodien esmu jūsu rīcībā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Roiss ļoti pētoši palukojās uz Gorkiju, kas šķita kā atdzīvojusies skulptūra.
"Pašlaik mēs cenšamies noskaidrot, kas ir morfi. Tie," Roiss norādīja uz tukšo grāmatu, ko puisis bija paķēris "Ir tikai minējumi. Un lai arī pareizi, iespējams neattiecas uz tiem morfiem, kas jāmeklē mums." To teicis Roiss uzmanīgi nopētīja Gorkiju vēlreiz un atkal pievērsās Sineilai gaidīdams viņas atbildi uz jautājumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Skaidrs, skaidrs. Diez vai ko noskaidrosim, stāvot uz vietas jeb jums ir kas labāks padomā? Gorkijs ar entuziasmu palūkojās uz abiem zemes sildošajiem stāviem. Vēl nekad Gorkiju nebija pārņēmis tāds cīņas spars. Sineila, ko Jūs zināt par morfiem? Puisis noteikti jau būtu sācis meklēt ceļu pie morfiem, taču prātīgāk tiešām bija uzklausīt cilvēkus, kas ir pieredzējušāki.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ooc: mēs ejam!Mēs nestāvam uz vietas!Lūkoties uz cilvēku var arī ejot.
"Pašlaik dodamies uz bibliotēku, lai ievāktu informāciju par morfiem. Un Sineila mums ir noslepumaina būtne. Pašiem viss janoskaidro, bez palīdzības." Roiss smaidot teica un lūkojās uz savu grupu, kura tik tiešām rīkojās kā tikko pamodusies. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 21:31 |