Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Divas ārkārtīgas nedēļas ar Dī., Pieteikšanās beigusies.
grapefruit
iesūtīt 07.01.2008 17:59
Raksts #1

Streipuļo ārā no Vepra galvas

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.07.04
Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā
Rakstnieks 2005

Sāksim ar postošanas sistēmu:

Tātad, pirms sava posta iesūtīšanas posta augšpusē jānorāda atrašanās vieta (kartē norādītās), tai jābūt iezīmētai attiecīgā krāsā un 6. izmēra burtiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Karti ievietosim drošikavien rīt, kad tas būs aktuāli (ja neatradīsim skaneri, kaut vai photoshopā uzzīmēsim jaunu).
Pašlaik virs jūsu posta gribu oranžu uzrakstu - autobusā. Tas no tā brīža, kad iekāpsiet autobusā. pirms tam varat man neatzīties, kur esat bijuši.

Lūdzu, ja rakstat OOC, tad tam ir jābūt vai nu pirms, vai pēc posta (ieskaitot atrašanās vietas norādīšanu). Lūdzu OOC tekstu iekrāsot pelēkā krāsā:
Paraugs: OOC: šādi lūdzami.

To, ko jūsu character saka, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un lietot bold aka treknrakstu:
Paraugs: -čau, kā iet?!
viņa jautāja

To, ko jūsu tēls domā, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un rakstīt slīprakstā aka italic:
Paraugs: -tas nu gan ir viens-
viņa nodomāja

Pūķēns Sāra: piezīme tavam charlistam - tev var būt trīs grāmatas, vari izlemt kādas un to iepostot ATD pavedienā, lūdzu, ne enciklopēdijas.

sirds1: piezīme tavam charlistam - spēja aizdedzināt visu, kas deg. Piemirsu PZ pierakstīt laikam, biju pārāk skumja par tava otra brīnišķīgā chara neiespējamību piedalīties spēlē.

Spēles laikā noskaidrosim, vai ir vai nav nepieciešami opsavilkumi, domāju, ka vietas norādīšanai vajadzētu šādu vajadzību novērst.

Tiem, kas šodien līdz sešiem nebūs online, lūdzu citreiz pabrīdiniet mani, es nezinu, kad jums kas iekrīt, vēl jo vairāk tāpēc, ka tikai no dažiem saņēmu tādu nopietnu spēlēs laiku sarakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Sāksim tā, kā es vai Icyrain norādīsim. Var, protams, postot arī bez GM online, bet tad lūdzam pārmērībās neiegrimt, tomēr ir lietas, kuras mums jānoktrolē.
Šoreiz ļauju jums nogādāties nometnē ar vecāku palīdzību pat, ja GM nav online, sagaidīšanai gan būs vajadzīgs kāds GM.

Kad es vai Icyrain spēles tūri beigsim mēs to norādīsim un droši vien pieminēsim arī laiku, kad varētu atkal parādīties online (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . GM OOC: piezīmes būs 6tajā lielumā, pārējiem lūdzam palielinātos burtus nelietot, lai spēle būtu pārskatāma.

Ja noteikumi neapmierina, lūdzu kontaktēties ar mani. Ja tos neievērosies, hmm, lūdzam ievērot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jūsu vecāki vai nu caur paziņām, vai mags visvarenais vien zina kādā veidā uzzinājuši par vasaras nometni, ko rīko kāda pazīstama un spēcīga burve. Dzirdēts par to ir daudz kas - tajā būs konkursi ar retām maģiskām balvām, nometni apciemos pazīstami burvji/vampīri/vilkači, nometne paredzēta bērnu mācīšanai, ar bērniem nometnē veiks eksperimentus un vēl neskaitāmas baumas, bet pats smieklīgākais ir, ka neviens īsti nezina, kas tad īsti tur notiks.
Lai nu kā, jūs uz to dodaties, jūsu vecāki paspējuši sazināties ar Diānu Sārtcepuri un sarunājuši jums vietiņu nometnē. Pašlaik jūs dodaties uz norunāto tikšanās vietu, kur vajadzētu atrasties kādam satiksmes līdzeklim, kas jūs nogādās nometnē.

Un, jā, tur tas stāv, hmm, laikam... Izskatās pēc veca un pagalam sagrabējuša autobusa, turklāt tam pat isti nav sienu, toties ir divi stāvi. Visu vēl interesantāku padara divs personas, kas acīmredzami strīdās pie autobusa durvīm.
Sieviete acīmredzot ir ļoti satraukta, viņa ar vienu roku pietur savu milzonīgo, sarkano platmali, un vēcinās rokām skaidrojot:
-Es tev saku, viņiem patiks, tu redzēsi! Vai man kādreiz nav bijusi taisnība?
Zēns domīgi lūkojās sievietē, sabāzis rokas kabatās, viņa sejā jautās nedrošiba:
-Nu vispār, jā...
Seviete piecirta smailpapēžu kurpēs tērpto kāju un dusmīgi noskurināja galvu, tas arī bija par iemeslu tam, ka viņas cepura apmeta graciozu kūleni un nolidoja uz asfalta. Zēns pieliecās un to pacēla.
-Es nebūšu vainīgs, ja viņi tur kalnos kādā pagriezienā no šitā izvelsies...
Viņš norādīja uz autobusu un uzmanīgi novietoja milzīgo platmali uz sievietes tumši brūnajiem, nedabiski mirdzošajiem matiem.
-Nu, mēs pateiksim, lai stipri turās... Es vienmēr ar šitādu esmu gribējusi pabraukt!
Zēns nogrozīja galvu un viņa sejā parādījās ieslīps smīns:
-Nu tad ej aizņem augšā pirmo vietu, citādi kāds vēl pasteigsies pirms tevis.
Viņš pasmaidīja un. noskatoties, kā sieviete pazūd autobusā, vēl piebilda:
-un uzmanīgi ar tām kurpēm, pakāpieni ir šauri.
-Auč!
Atskanēja no autobusa.
-Varēji ātrāk pateikt!
Nils tikai nosmējās, bet neko vairs neteica, klausoties, kā sīkie papēdīši klab jau otrajā stāvā. Diāna šodien bija uzvilkusi savu sarkano, īpašo gadījumu kleitu un viņš visu rītu bija izcietis pārmetumus par savām zilajām džinsām un melno t-kreklu, tomēr bija panācis savu un uzvalku nenācās vilkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Te būs autobusa bilde, gaidu jūsu postus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

(IMG:http://davelandweb.com/mainstreet/images/Omnibus_860_DL_40.jpg)

Varēja jau būt vesels, bet ideju jau sapratīsiet.

(IMG:http://www.postimage.org/Pq4bnfR0-16212af25b7ff8fe842525b19cb819f8.jpg)

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 17.01.2008 07:09
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
37 Lapas V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (440 - 459)
Grēkmeistars
iesūtīt 23.01.2008 10:52
Raksts #441

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

OOC Es pavilkšu tevi, brālīt, sev līdzi.^^

Pļava

Dominiks "izpurinādams" brāli no gultas novēlēja viņam labu saģērbšanos, bet pats devās pie ēdamgaldiem uz vakardienas pļavu.
- Mazā, melnā feja
mana apmājēja...

Viņš iedungojās un smaidīja. Jā, Tehanu, viņa arī sēdēja pie kopīgā galda un ēda augļus. Vienu brīdi viņš tā vēlējās, lai viņa pievienojas Dominikam pie "asiņu galda", viņš iedomājās meitenes acis iemirdzamies apmierinātības krāsās un lūpas uzplaukstam garšīgā smaidā.
Dominiks piegāja pie kāda apsegta asiņu kausa.
- Šodien gan tās nekavējas.
Viņš satvēra kausu un ātri to iztukšoja, patīkami ievaidoties un kārtējo reizi izjūtot siltumu, kuru vampīram iespējams izjust tikai caur šo dziru. Viņš sastapa Tehanu skatienu un uzsmaidīja.
Tad Dominiks ieraudzīja...
- Diāna.
Vismaz izskatījās pēc viņas, tikai, protams, ne tik dīvainas, kādu viņš bija atradis alā. Viņa izskatījās daudz dzīvāka. Lēni un nepārliecināti viņš devās viņai klāt.
- Labrīt. Vai es varu ar jums mazliet aprunāties?
- Pārāk laipni, Dominik.

Šo rakstu rediģēja Perfumer: 23.01.2008 10:53

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 23.01.2008 11:11
Raksts #442

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

Pļava, rīts

Viljams nolamāja visu un visus, kuri pieļāva saules eksistenci. Puisis nekad nespēja normāli izgulēties, jo vienmēr bija iekārtojies tā, lai saule spīdētu viņam virsū. Un tā pavisam noteikti nebija Viljama vaina. Vaina bija tajā, ka saule viņu vajāja. Gluži kā tāda sērga.
Bālais puisis piecēlās un pamatīgi izstaipījās. Viņa pagarajos matos varēja manīt rasas lāsītes, kuras bija ieņēmušas savu vietu arī uz viņa drēbēm.
Viljams manīja, ka Fierras nav viņam blakus, bet par to īpaši nesatraucās. Viņa bija liela meitene, pati par sevi spēja parūpēties. Vēlreiz izstaipījies, viņš devās uz puišu namiņu.

Puišu namiņā

Padevis labrītu tiem, kuri vēl bija namiņā, Viljams klusi nosvilpās un saņēma savu atslēdziņu. Atradis lādē dvieli un pāris apģērba gabalus, Viljams iegāja remdenā dušā, kura noskaidroja prātus un atveldzēja sajūtas.
Puisis saņēma gaišos matus astītē un uzvilka atrastās drēbes - melnu bezpiedurkņu kreklu, melnas džinsas, kuras sniedzās līdz pusikram un melnas kedas.
Pamātīgi nožāvājies viņš atstāja namiņu un devās brokastīs.

Ēdamzālē

Pārlaidis skatienu telpai, Viljams pirmām kārtām ieraudzīja Fierras slaiko stāvu, bet uzreiz pie meitenes negāja. Vien devās sameklēt sev šķīvi ar kaut ko ēdamu. To atradis, viņš devās arī pie augļu traukiem un savas meitenes.
-Labrīt,-viņš sacīja, noskūpstījis Fierru uz kakla. Meitene viņa atnākšanu varēja arī nepamanīt, jo Viljams bija visu laiku turējies ārpus viņas redzeslauka un pielavījās klusi.

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 23.01.2008 12:48
Raksts #443

Rakstnieks 2005

OOC: Tikai viena maza piezīmīte. Vampīri ēd pie atsevisķa galda, tas protams, nenozīmē, ka ne-vampīri nevar pārvitoties pie vampīru galda un vampīri pie ne-vampīru. Un galu gla neviens nav licis ēst pie galda (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . a un, umm mēs šodien ēdam pļavā. Bet jūs man esat pieklājīgi. Vispār brinišķīgi raksti, es jau sāku lasīt kā grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

Pļava pie ēdamgalda.

Diāna visu laiku viltīgi smaidīja.
-To, kas ir morfi, jums būs jāuzzina pašiem.
Viņa apeda kādu banāna gabaliņu un notīksminājas par tā saldumu.
-Un vispār arī šodien jāsadalās grupās.
Diāna piebilda, iekozdamās maizē ar sviestu, ko tikko bija pagatavojusi.
-Pa trīs vai četri.
Kad pie galda pienāca Dominiks, Dī acis iemirdzējas:
-Paldies mans princi baltā zirgā! Kad mans ķermenis ir viens vesels, es tiešām jutos daudz labāk.
Viņa smaidot noteica.
-Bet par balvu tev būs šis.
Viņa pasniedza zēnam mazu, zelta medaljonu, zelts bija apsūbējis un neskaitamie rotājumi izskatījas ļoti veci. Medaljonam bija ļoti savāda slēdzene, tur bija deviņas sīciņas podziņas, kuras varēja pārbīdīt trīs līmeņos. Medaljons vaļā nevēras. Likās, ka zem apsūbējuma un netīrumu kārtas kādreiz bijuši - vārdi? - katrā ziņā tos tagad sasktīt nevarēja.
Dī acīs pavīdēja sazvērnieciska klusēšana, neko vairāk vina teikt negrasījās.
-Vai tev bija kas jautājams?
Viņa kārtējo reizi bija atļāvusies nepamanīt se sacīto. Laikam jau vinai tā bieži gadījās...

Pie vampīru ēdamgalda.

Nils klusi dzēra no sava kausa, nemaz neizbaudīdams. Viņa prāt šodien likās ar kaut ko izņemts, zēns bija uztraucies un reizē tāds kā - nobijies?

Pūķēns Sāra: Ēdiens izskatījās pārlieku labi, lai butu pats lētākais, varbūt viņi tiešām piedomāa pie tā, ko pirka?

OOC: Nirnaeth mūs ir pametusi, ta kā viņas tēls tikpat īpaši nebija paspējis piedalities, tad nekādas deportācijas nebūs, vnk pieņemiet, ka viņa nekad nav bijusi <-- biedejoši, ne? o.O
Iespējams mums drīz pievienosies jauns tēls, es vēl par to domāju un man jāapspriežas ar Icy.

Šo rakstu rediģēja grapefruit: 23.01.2008 12:57

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 23.01.2008 13:13
Raksts #444

Savādnieks

OOC Nirnaeth tēla vecāki paņēma mājās savu izlutināto bērnu ^^

Dominiks paņēma savādo medaljonu un kādu laiciņu vienkārši to aplūkoja. Viņam patika veclaicīgas lietiņas, šī izskatījās, ne tik veca, cik tā bija noslēpumaina.
- Pateicos.
Viņš nočukstēja, pagaidīdams kādu skaidrojumu par šī medaljona nozīmi, bet, saprotot, ka Dī netaisās neko piebilst, viņš atgriezās pie savas iesāktās sarunas.
- Es gribēju zināt, vai jūs pati tikāt vaļā no sava ķermeņa? Tas ir, jūs to paslēpāt, lai mēs meklētu, vai arī tas vienkārši no jums pazuda? Es īsti nesaprotu kā man izdevās jūs atrast. Patiesībā, es nespēju pastāstīt, kā es jūs atradu. Tas ir tāds kā lāsts, kas aizver man muti, tiklīdz vēlos to pateikt. Bet man šķiet, ka tas ir svarīgi.
Dominiks runāja, cerēdams, ka Diānai ir kaut mazākā nojausma par to, ko viņš tagad stāsta.
Arī viņa brālis jau bija pievienojies pārējiem pie vampīru galda, izskatīdamies mazliet saņurcīts, Dominiks alka vismaz saķemmēt brāļa matus.

Šo rakstu rediģēja Perfumer: 23.01.2008 13:14

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 23.01.2008 16:04
Raksts #445

Rakstnieks 2005

OOC: Perfumer: pēc visiem priekšstatie man tagad nāktos tevi nogalināt, bet, tā ka tu prakstiski par to nevari izstastīt, tad man nāksies izplēlēt mazu triku.

Diāna sāka skaļi smieties.
-Pati paslēpu...
Vina rugti piebilda.
-Ja ta būtu...
Vina apcerīgi piezimēja.
-Godīgi sakot, tam vispār nebija janotiek, redzi, es praktizēju teleportāciju, bet vēl neesmu pavisam tajā iejutusies, tā ka jus bijāt šeit, es atļāvos izmantot jūsu palīdzību, lai manu ķermeni atrastu.
Te viņa pieklusa un turpināja ēst. Šķita, ka Dominika teiktā otru pusi neviens vispār nebija dzirdejis, tai skaita Dī.

+Citēt rakstu
Āksts
iesūtīt 23.01.2008 16:50
Raksts #446

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 06.02.06
Kur: uz plāna ledus ^ - ^

OOC - grape: shod devinjos peec mana laika skype. atvainojos par rakstiibu, bet taads nu tas dators...

Šo rakstu rediģēja icyrain: 23.01.2008 16:50

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 23.01.2008 17:09
Raksts #447

Savādnieks

OOC Skaidrs, lai kā es censtos, es pat nevaru izstāstīt to, ka nevaru izstāstīt ^^

- Jā, iespējams, ka es mēģinot teleportēties tālāk, nekā es pieprotu, arī pazaudētu šo un to...
Dominiks domīgi noteica, mazliet pārsteigti skatīdamies uz Diānu, šķita, ka viņa nemaz nav dzirdējusi to, kas tā nomoka puiša prātu. Vēl vairāk apmulsis kā iepriekš, viņš pasmaidīja un, vēlreiz pateikdamies par skaisto medaljonu, viņš attālinājās.
Dominiks jutās pat mazliet uzjautrināts par šo dīvainību, bet kaut kas iekšā viņam teica, ka laiks tā kā pārtraukt par to vispār domāt. Vai tam ir kāda nozīme?
- Muļķības. Damjāns vienmēr uzsver, ka es pārāk dziļi iedziļinos muļķībās un niekos.

+Citēt rakstu
Gloresavena
iesūtīt 23.01.2008 17:32
Raksts #448

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 16.01.08
Kur: Esmu uz apdziivotas salas vaardaa IIrija

-Kas tad nu? Nevari pastāstīt? Nekas! Visi jau domā, ka tu to atradi ezerā. Nav slikti. Varēji jau izdomāt, ko interesantāku, bet nu...Skaists medaļjons. Interesabti, vai tam piemīt arī kāds burvju spēks? Jauki, jauki. Tehanu šorīt izskatās pat ļoti labi. Ja gribi es varu viņu pamudināt...
Dominika prātā ieskanējas Isjanas bērnišķīgie čuksti. Viņš paskatījās sev visapkārt, bet meitene nebija nekur manāma. Viņas balss skanēja viņa galvā.

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 23.01.2008 17:47
Raksts #449

Rakstnieks 2005

OOC: Fāāk! mamma tieši atnāk 7ņos, varesu uz piecam minutitem, tad man jāiet spelēt KI. vai taisit diseni, vai Kino vakaru, vai vārit tēju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

Starp ne-vampīru un vampīru galdiem.

Nils domīgi piecēlās, ta, lai visi dzirdētu, viņš jautāja,
-Kurš nāks ar mani?

Šo rakstu rediģēja grapefruit: 23.01.2008 17:47

+Citēt rakstu
gwinerva
iesūtīt 23.01.2008 19:28
Raksts #450

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 07.09.04
Kur: Kaut kur manā fantāziju pasaulē.

CITĀTS
- Labrīt. Šķiet es vēl neesmu ar Tevi iepazinusies.. Mani sauc Fierra.

Tehanu izdzirdēja, kad kāda meitene pienāca pie galda.Pabeigusi ēst kārtējo vīnogu viņa paskatījas uz meiteni un viņai uzsmaidīja.
-Tehanu.Es jau biju tevi pamanījusi, bet tiešām nesanāca iepazīties.
Viņa pamanīja, ka Dominiks viņai usmaida un uzreiz novērsās.Turpinot ēst savus augļus.Viņa rdzēja, ka pie galda pienāk kāds zēns, un nosauc savu vārdu.
-Arēmijs...interesants vārds..Nu jau pazīstu krietni vairāk cilvēku, viņa apmierināti nodomāja.
Viņa redzēja kā Dī iedod Dominikam kaut kādu medaljonu.Tehanu to ļoti gribējas redzēt, bet viņai nepietika dūšas pieiet klāt un paprasīt, jo tas būtu tākā nedaudz nepieklājīgi, viņu tas nemaz neuztrauca, vienkārsi viņa nebija vēl paēdusi un negribēja nekur kustēt.
Noklausījusies, ka atkal jādalās grupās viņa nolēma, ka ir jau paēdusi, augļi bija tik svaigi un gašoja tik labi, ka viņai pietika ar vienu trauku...
Es!Es!...Es eju ar tev Nil...Meitene satraukti nobēra.Negribējas mainīt pieskatītāju, un galu galā viņai ar Nilu bija labas attiecības - varēja brīvi runāt, un tas Tehanu patika.
Par Dominiku viņa nezināja ko domāt, un labāk to atstāja kādā tālākā domu stūrī...kamēr būs viena un tad varbūt klusi pie sevis padomāt, bettad viņa acerējas, ka viņa pat vairs savas domas nespēj noslēpt, jo nometne bija kāds, kas tās spēja lasīt.Meitene nedaudz sapīka.Bet gandrīz uzreiz viņas sejā atausa smaids, jo viņa iedomājas cik gan brīnišķīga izvērsīsies diena.

OOC: cenšos postot, kad varu bet vienalga netieku līdz, laikam no rīta un vakarā nav gana.Tads besis!Nevaru ne ar vienu normāli pačatot >< Man dvēseles krēsla vel nekad neesmu ijusi tik slikta postotaja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) , un viss tikai stulbo eksāmenu, darba, karatē, deju stundu un kamogi vaina... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink2.gif)

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 23.01.2008 19:40
Raksts #451

Savādnieks

Dominiks nepārtraukti lūkojās sev apkārt.
- Nerunā, nerunā ar mani... Nē, nē, paldies, es atteikšos no tava piedāvājuma.
Viņš murmināja Isjanas balsij, kas skanēja viņa prātā. Dominiks pat sajuta nelielu dusmu devu sevī, kaut vai ļoti reti, kad kādam izdevās viņu aizvainot vai sadusmot. Viņš pavēzēja rokas sev priekšā, it kā cerot tur saķert Isjanas mazo ķermeni, bet tukšs gaiss, bija viss, kas palika viņa plaukstās.
- Es un mans brālis iesim ar jums.
Viņš piegāja pie Nila un Tehanu, no kuras skatiena viņš centās izvairīties, bet pie reizes centās viņas skatienu notvert.
- Labrīt. Tev šodien būs trīs vampīru sabiedrība.
Viņš nočukstēja Tehanu un pieskārās viņas siltajai rokai.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 23.01.2008 20:18
Raksts #452

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

Fierra pasmaidīja un noteica.
- Interesants vārds.. bija prieks ar Tevi iepazīties. - Meitene noraudzījās kā viņa un vēl kāds puisis aiziet pie Nila. Kārtējais uzdevums bija noteikts un Fierra domāja vai iet ar viņiem, taču viņa vēlējās iet ar Viljamu.. Pēkšņi meitene satrūkās, jo kaut kas bija pielavījies viņai klāt un uzpieda maigu skūpstu uz viņas kakla. Fierra, garajiem, melnajies svārkiem noplandot, apgriezās un pārmetoši paraudzījās uz puisi, taču viņas acīs vīdēja smaids.
- Viljam! - Viņa klusi iesaucās un tad iesmējusies veikli noskūpstīja puisi uz lūpām.
- Labrīt.. piedod, ka Tevi pametu, taču nevēlējos izcepties saulē. - Viņa noteica atvainošanos, kaut gan zināja, ka tā ir gluži lieka. Viņš taču saprastu..

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 23.01.2008 20:25
Raksts #453

-Saprotu,-viņš pasmaidīja un noskūpstīja meiteni.-Tu smaržo jauki, bet tavas lūpas garšo pēc asinīm. Interesanta kombinācija,-Viljams izslējās un domīgi paņēma kādu augli.
-Kāds ir šīsdienas uzdevums? Es laikam palaidu garām,-viņš pasmaidīja un sāka notiesāt savas brokastis tāpat kājās stāvot.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 23.01.2008 20:38
Raksts #454

Fierra pasmaidīja, atsedzot ilkņus un atbildēja skūpstam.
- Hmm.. galvu reibinoša kombinācija.. -
Viņa pasmīnāja un apskajot puisi, ieelpoja viņa smaržu..
- Tu smaržo pēc pļavas puķēm un rasas.. -
Viņa domīgi noteica un atlaidusi puisi paņēma vēl neizdzerto asiņu biķeri un atkal nobaudīja brīnišķīgo, plūstošo dziru.
- Man liekas, ka bija runa par Morfiem. To atrašanu. -
Viņa paraudzījās uz Viljamu un pasmaidīja, neievērojot asiņu pilīti savu lūpu kaktiņā.

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 23.01.2008 20:46
Raksts #455

-Āha,-Viljams gari noteica un noslaucīja asinis no meitenes lūpām.
-Tu našķējies pārāk uzkrītoši,-viņš sacīja, nolaizījis savu pirkstu.-Zini, dažkārt es arī apsveru iespēju kļūt par vampīru,-puisis noteica.

+Citēt rakstu
gwinerva
iesūtīt 23.01.2008 20:51
Raksts #456

Pievienojās: 07.09.04
Kur: Kaut kur manā fantāziju pasaulē.

Pļvā blakus NIlam...

Man arī, Tehanu noteica Firrerai pirms aigāja pie Nila.
Tehanu paskatījas uz Dominiku:
-Ammm..man vajadzetu tākā uztarukties?Likās, ka jūs jau esat paēduši, viņa novilka psmaidot.
Meitene nepievērsa uzmanību pieskārienam.Viņa pat īsti nezināja kā atbildēt.Kaut kas tāds viņai bija neierasts.
Doma, ka viņa ir starp vampīriem viņu neuztrauca, jo viņa visus uztvēra vienādi, nebija jau nekāda rasiste...
Izvilkusi no šortu kabatas gumiju viņa sataisīj matus astē, lai nelien sejā.Jauki skruļļojoties galiņos viņas mati bija viņai tur pat vai pus muguras garumā, un neliels šņipsnas priekšā sejā katrā pusē.
Paskatījusies uz Nilu viņa ieinteresēti noteica:
Kur tad mēs ejam šoriez?Ceru, ka tas būs kas aktīvs, man vajag izstaipīt savus muskulīšus...
Meitene izskatījā enerģijas pārpilna...
-Ka noprotu tu arī nestāstīsi, kas ir...Morfi?Vai arī tu to nezini?
Viņa vēl piebilda.Jautajoši vērdamās Nilā.

Šo rakstu rediģēja gwinerva: 23.01.2008 20:56

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 23.01.2008 20:54
Raksts #457

- Aj.. - Meitene klusi nomurmināja, kad puisis noslaucīja asinis no viņas lūpām.
- Hmm.. kaut kā gadījās. - Bija mazliet pārsteidzoši puiša pēdējie vārdi un meitene ieskatījusies viņa tumšajās acīs atbildēja.
- Zini, šīs ir labākās asinis kādas vien var dabūt. Un tās var dabūt ļoti reti. Nezinu kā viņi tās ir dabūjuši, taču vienalga.. labāk lūdzu paliec tāds kāds esi. - Viņa pasmīnēja un atkal padzērās asinis.

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 23.01.2008 20:58
Raksts #458

-Labi, es apsolu, ka centīšos palikt tāds, kāds esmu,-viņš pasmīnēja un noskūpstīja Fierru. Pēc mirkļa viņš iekārtojās turku pozā uz grīdas un cītīgi ēda savas brokastis.
-Nāc, pievienojies,-viņš no apakšas uzlūkoja Fierru.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 23.01.2008 21:02
Raksts #459

ooc: es šodien vairs nevaru postot.. iespējams rīt pēc kādiem trijiem.. varbūt tikai pēc pusnakts.

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 23.01.2008 21:08
Raksts #460

Savādnieks

Pļava

- Es nekad nejūtos līdz galam paēdis.
- Pat, ja tas nav zināms un netiks teikts, tiem noteikti jābūt kaut kādiem pretīgiem radījumiem. Manu vectēvu sauc par Morfinu un mēs ar brāli mēdzām saīsināt kā "Morfs" un viņš ir diez ko nepatīkams vampīru vecis.
Dominiks nopietni noteica, cerēdams, ka šoreiz viņiem nevajadzēs doties uz ezeru un ne tuvu tam. Bet viņa brālis tieši otrādi, jau kopš nometnes sākuma sapņoja beidzot aiziet un nopeldēties. Viņš vēroja, kā Tehanu matu vilnīši ar katru viņas kustību pieskaras viņas sejai. Tik niansēta bija viņas seja.
- Tu būtu skaists vampīrs.
Viņš pēkšņi noteica Tehanu, vēlēdamies to vienkārši nodomāt, bet vārdi izspraucās pār viņa lūpām.
- Es jau autobusā braucot to nodomāju.
Viņš nopietni ieskatījās Tehanu sejā un tad uz balto kaklu.

+Citēt rakstu

37 Lapas V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 19.06.2025 14:47