Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Divas ārkārtīgas nedēļas ar Dī., Pieteikšanās beigusies.
grapefruit
iesūtīt 07.01.2008 17:59
Raksts #1

Streipuļo ārā no Vepra galvas

Grupa: Biedri
Pievienojās: 05.07.04
Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā
Rakstnieks 2005

Sāksim ar postošanas sistēmu:

Tātad, pirms sava posta iesūtīšanas posta augšpusē jānorāda atrašanās vieta (kartē norādītās), tai jābūt iezīmētai attiecīgā krāsā un 6. izmēra burtiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Karti ievietosim drošikavien rīt, kad tas būs aktuāli (ja neatradīsim skaneri, kaut vai photoshopā uzzīmēsim jaunu).
Pašlaik virs jūsu posta gribu oranžu uzrakstu - autobusā. Tas no tā brīža, kad iekāpsiet autobusā. pirms tam varat man neatzīties, kur esat bijuši.

Lūdzu, ja rakstat OOC, tad tam ir jābūt vai nu pirms, vai pēc posta (ieskaitot atrašanās vietas norādīšanu). Lūdzu OOC tekstu iekrāsot pelēkā krāsā:
Paraugs: OOC: šādi lūdzami.

To, ko jūsu character saka, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un lietot bold aka treknrakstu:
Paraugs: -čau, kā iet?!
viņa jautāja

To, ko jūsu tēls domā, lūdzam pārnest jaunā rindiņā un rakstīt slīprakstā aka italic:
Paraugs: -tas nu gan ir viens-
viņa nodomāja

Pūķēns Sāra: piezīme tavam charlistam - tev var būt trīs grāmatas, vari izlemt kādas un to iepostot ATD pavedienā, lūdzu, ne enciklopēdijas.

sirds1: piezīme tavam charlistam - spēja aizdedzināt visu, kas deg. Piemirsu PZ pierakstīt laikam, biju pārāk skumja par tava otra brīnišķīgā chara neiespējamību piedalīties spēlē.

Spēles laikā noskaidrosim, vai ir vai nav nepieciešami opsavilkumi, domāju, ka vietas norādīšanai vajadzētu šādu vajadzību novērst.

Tiem, kas šodien līdz sešiem nebūs online, lūdzu citreiz pabrīdiniet mani, es nezinu, kad jums kas iekrīt, vēl jo vairāk tāpēc, ka tikai no dažiem saņēmu tādu nopietnu spēlēs laiku sarakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Sāksim tā, kā es vai Icyrain norādīsim. Var, protams, postot arī bez GM online, bet tad lūdzam pārmērībās neiegrimt, tomēr ir lietas, kuras mums jānoktrolē.
Šoreiz ļauju jums nogādāties nometnē ar vecāku palīdzību pat, ja GM nav online, sagaidīšanai gan būs vajadzīgs kāds GM.

Kad es vai Icyrain spēles tūri beigsim mēs to norādīsim un droši vien pieminēsim arī laiku, kad varētu atkal parādīties online (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . GM OOC: piezīmes būs 6tajā lielumā, pārējiem lūdzam palielinātos burtus nelietot, lai spēle būtu pārskatāma.

Ja noteikumi neapmierina, lūdzu kontaktēties ar mani. Ja tos neievērosies, hmm, lūdzam ievērot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jūsu vecāki vai nu caur paziņām, vai mags visvarenais vien zina kādā veidā uzzinājuši par vasaras nometni, ko rīko kāda pazīstama un spēcīga burve. Dzirdēts par to ir daudz kas - tajā būs konkursi ar retām maģiskām balvām, nometni apciemos pazīstami burvji/vampīri/vilkači, nometne paredzēta bērnu mācīšanai, ar bērniem nometnē veiks eksperimentus un vēl neskaitāmas baumas, bet pats smieklīgākais ir, ka neviens īsti nezina, kas tad īsti tur notiks.
Lai nu kā, jūs uz to dodaties, jūsu vecāki paspējuši sazināties ar Diānu Sārtcepuri un sarunājuši jums vietiņu nometnē. Pašlaik jūs dodaties uz norunāto tikšanās vietu, kur vajadzētu atrasties kādam satiksmes līdzeklim, kas jūs nogādās nometnē.

Un, jā, tur tas stāv, hmm, laikam... Izskatās pēc veca un pagalam sagrabējuša autobusa, turklāt tam pat isti nav sienu, toties ir divi stāvi. Visu vēl interesantāku padara divs personas, kas acīmredzami strīdās pie autobusa durvīm.
Sieviete acīmredzot ir ļoti satraukta, viņa ar vienu roku pietur savu milzonīgo, sarkano platmali, un vēcinās rokām skaidrojot:
-Es tev saku, viņiem patiks, tu redzēsi! Vai man kādreiz nav bijusi taisnība?
Zēns domīgi lūkojās sievietē, sabāzis rokas kabatās, viņa sejā jautās nedrošiba:
-Nu vispār, jā...
Seviete piecirta smailpapēžu kurpēs tērpto kāju un dusmīgi noskurināja galvu, tas arī bija par iemeslu tam, ka viņas cepura apmeta graciozu kūleni un nolidoja uz asfalta. Zēns pieliecās un to pacēla.
-Es nebūšu vainīgs, ja viņi tur kalnos kādā pagriezienā no šitā izvelsies...
Viņš norādīja uz autobusu un uzmanīgi novietoja milzīgo platmali uz sievietes tumši brūnajiem, nedabiski mirdzošajiem matiem.
-Nu, mēs pateiksim, lai stipri turās... Es vienmēr ar šitādu esmu gribējusi pabraukt!
Zēns nogrozīja galvu un viņa sejā parādījās ieslīps smīns:
-Nu tad ej aizņem augšā pirmo vietu, citādi kāds vēl pasteigsies pirms tevis.
Viņš pasmaidīja un. noskatoties, kā sieviete pazūd autobusā, vēl piebilda:
-un uzmanīgi ar tām kurpēm, pakāpieni ir šauri.
-Auč!
Atskanēja no autobusa.
-Varēji ātrāk pateikt!
Nils tikai nosmējās, bet neko vairs neteica, klausoties, kā sīkie papēdīši klab jau otrajā stāvā. Diāna šodien bija uzvilkusi savu sarkano, īpašo gadījumu kleitu un viņš visu rītu bija izcietis pārmetumus par savām zilajām džinsām un melno t-kreklu, tomēr bija panācis savu un uzvalku nenācās vilkt.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Te būs autobusa bilde, gaidu jūsu postus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

(IMG:http://davelandweb.com/mainstreet/images/Omnibus_860_DL_40.jpg)

Varēja jau būt vesels, bet ideju jau sapratīsiet.

(IMG:http://www.postimage.org/Pq4bnfR0-16212af25b7ff8fe842525b19cb819f8.jpg)

Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 17.01.2008 07:09
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
37 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (220 - 239)
grapefruit
iesūtīt 15.01.2008 22:58
Raksts #221

Rakstnieks 2005

OOC: 1. Hmm, piezīmīte par galdiem nu biju minējusi, ka tie bija pa vienam un uz katra viens kauss, seši galdi, bet var jau protams apsēsties pie cita galda un pilikt tur ari savu kausu/krēslu. Lūdzu ievērot citām reizēm.

2. OMG OMG man ir metālistu zābaki! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Neticēsiet, mammīte nopirka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .

3. Vampīru brāļi, labprāt redzētu jūs paēdušus, tāpēc šodienu vēl gaidīšu, rīt vai šovakar pēc jūsu postiem turpinasim.

4. meanwhile have fun!

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 15.01.2008 23:09
Raksts #222

Perfect Nobody

Pievienojās: 30.10.07
Kur: Vanity Fair

Roiss atklāti un jauki pasmaidīja Vibekei pretī, bet skatienu nenolaida. Viņš parasti bija pieradis šādi lūkoties cilvēkos, kad runāja, tāpēc kompliments nedaudz izbrīnīja, taču iepriecināja, viegli pieliecis galvu, puisis norādīja, ka pateicīgs par tikko veltītajiem vārdiem.
Viņš netraucēti turpināja lūkoties Vibekē, taču šoreiz pievēršot īpašu uzmanību tieši viņas acīm:
"Tev ir ļoti interesanta acu krāsa. Šajā gaismā pat nevar izšķirt vai tā ir zaļa, zila vai vēl kas īpašāks." tas skanēja gan kā jautājums, gan kā secinājums, gan kā kompliments; Roiss vienmēr bija piepratis savā tonī ielikt vairākas nozīmes, citiem nojaušamas, bet magnētiskais skatiens, kura eksistenci viņš apzinājās bija mantots no vilka būtības. Upuri pievelkošs. Izmet šīs domas no galvas! viņš sev nokomandēja, piezīmējis prātā, ka pilnmēness ir diezgan tuvu.

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 15.01.2008 23:23
Raksts #223

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

Bah, nolāpītais.
Viņa smaidot beidzot novērsās.
Ej nu izturi šitādu.
Zelta rītausmā itin viss top skaidrs.
Viņa neskaidri atbildēja, pieliekot punktu šeit sacītājam.
Diez mums jau ir atļauts doties prom, vai tiešām jāgaida klāds? Gribētos paklaiņot pa apkārtni, ielūkoties zēnu namiņā... Pārkāpt kādu noteikumu.
Vibekes acīs iemirdzējās nešpetna liesmiņa.

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 15.01.2008 23:35
Raksts #224

Perfect Nobody

Roisa lūpās bija manāms viegls smaids un viņš beidza savā ziņā mocīt meiteni ar savu detalizēto pētīšanu.
"Tad jau noteikti tiksimies kādā rītausmā." pusis labvelīgi piezīmēja un palūkojās apkārt.
"Domāju, ka nometnes vietas apskatīšana nevarētu būt kas aizliegts. Jebkurā gadījumā es labprāt pievienošos, ja iesi." Roiss teica, jo atklāti domājot viņam bija apnicis lūkoties uz ēdienu, kurš vairs nesaistīja, kaut bija izcili garšīgs.

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 16.01.2008 09:57
Raksts #225

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 04.10.04
Kur: Necro zeme

OOC. Piedod. Viņam ļoti gribas ēst un viņš ir pārkarsis.

Damjāns atžirga uzreiz kā Dominiks viņam uzlēja virsū ūdeni. Viņš strauji piecēlās kājās.
-Sasodīts! Es tagad esmu slapjš...un noģībis kā tāds mirstīgais...Piedod.-
viņš ātri noteica un devās atpakaļ pie sava iesāktā darba. Damjāns likās atvēsinājies, tas viņa deva labu sajūtas piegaršu. Bet runājot par garšu, viņš vēljoprojām bija izsalcis.
- Tā, tas bija 11. litrs...Paklau, piedod. Bet neēšana mani dara vārgu. Es jūtos muļķīgi, ka es kā tārps tur novēlos tavā priekšā.-
Viņš atcerējās meiteni,kuru redzēja pirms noģībšanas un iesmējās.
-Īstu mīlestību...Paklau, par ko mēs runājām?-

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 16.01.2008 10:13
Raksts #226

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 22.06.04
Kur: Pie krāna
Savādnieks

- Nē, tu esi nepārspējams. Par ko mēs runājām? Nu vai turpināsim? Piedod, es te mazliet paģību...
Dominiks iesmējās.
- Man pat bail tev atļaut turpināt iesākto. Varbūt es varētu palīdzēt?
Dominiks pajautāja ar cerību, ka brālis atbildēs "nē". Viņš jutās uzjautrināts par to, kā Damjāns pēkšņi centās atvairīt savu vājumu, kā kaut ko nožēlojamu un tagad apņēmīgi devās atpakaļ oranžērijā un turpināja laistīt to... ziedu.
- Es vēl būtu pagulējis. Ļāvis, lai mani pažēlo.
Viņš nodomāja dodoties brālim līdzi oranžērijā un īpaši vērīgi vērojot, kā viņš apņēmīgi turpina savu darbu.
- Esmu gatavs tevi vēlreiz ķert, lai šoreiz tu nekrīti uz grīdas!
Viņš patētiski iesaucās, un uz zemes atrada iepriekš norauto, zeltaino ziedu.

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 16.01.2008 10:25
Raksts #227

- Es izskatos pēc nevarīga Ohegasa? Es pats, un aizvāc rokas no mana spaiņa.-
Damjāns teatrāli nožāvājās un turpināja iesākto.
- Es jau zinu, ka tu palīdzēt nemaz negribi. Tātad, ko tu tur teici pēc manas gleznas?-
Viņš turpināja liet iekšā ūdeni, gaidīdams Dominika atbildi.

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 16.01.2008 11:07
Raksts #228

Savādnieks

- Es izteicu trīs lietas, kuras vēlētos piedzīvot un pēdējā no tām bija "īsta mīlestība". Tāda, kad negribas savu mīļoto apēst. Piemēram, tagad man ļoti gribētos.
Dominiks klusi noteica.
- Zini? Es gribētu šo zeltaino puķi atstāt tieši uz tās meitenes gultas, tās, kurai es vēl joprojām nezinu vārdu. Zinu, ka viņa varbūt ir burve un viņa ir skaista burve. Bet es, protams, nezinātu, kura ir viņas gulta. Un viņa nezinātu, kas šo ir atstājis. Un tas būtu pārāk romantiski
Dominiks runāja. Tad kādu laiciņu viņi vienkārši klusēja. Šķiet, brālis jau bija pabeidzis savu sodu un viņš izskatījās manāmi līksmāks. Tāpēc viņi abi izspraucās laukā no oranžērijas, kur gaiss likās ne tik ļoti karsts un pat patīkami vēss. Un atkal, ļoti ātriem soļiem, brīžiem teleportējoties, viņi devās atpakaļ uz mājiņu pusi.

Zēnu namiņš

- Tev nešķiet, ka visa pasaule tagad ož pēc raflēzijas?
Dominiks, saviebdams seju, noteica un iespraucās istabiņā. Šeit vēl bija...
- Tukšs. Lieliski. Tas, iespējams, nozīmē, ka visi ir vai nu ēdnīcā, vai arī jau kaut kur citur. Bet mēs dosimies uz ēdnīcu.
- Cilvēkgaļas karbonāde!
Viņš praktiski noteica un atslēdziņa skaisti ielidoja viņam pastieptajā rokā. Dominiks atvēra savu lādi un izvilka somu.
- Es mazliet saposīšos. Pa vampīriskam.
Viņš no somas izvilka glītu, melnu, bieza auduma žaketi ar augstu apkakli un veclaicīgiem, baltmežģīņotiem 'piedurkņu galiem' un līdzīga auduma melnas bikses. Cik vien ātri varēdams, viņš pārģērbās un sabāza bikšu galus garajos šņorzābakos.
- Tagad es esmu īpaši skaists.
Viņš sev noteica un salika novilktās mantas atpakaļ lādē.
- Pārbaudīsim ēdnīcu?

Šo rakstu rediģēja Perfumer: 16.01.2008 11:08

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 16.01.2008 12:29
Raksts #229

Zēnu namiņš

-Jā, jau kopš es iegājuoranžērijā viss te smird pēc tās puķes.-
Damjāns atbildēja.
-Arī es saposīšos.-
Damjāns uzvilka sarkanu kreklu ar platām piedurknēm. Tas bija nedaudz līdzīgs Dominika kreklam, taču tam nebija mežģīņu. Ādas bikses tā arī palika Damjāna kājās tāpat kā kurpes ar smailajiem galiem. Savu apģērbu viņš atstāja uz gultas.
- Jā, dosimie kaut ko iekost, pat ja tas būtu galīgais mēsls. Vienkārši, ja es nepaēdīšu, var gadīties insidents. Un jā,-
viņš it kā starpcitu piebilda,
-Tu izskaties skaisti.-

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 16.01.2008 12:34
Raksts #230

Rakstnieks 2005

OOC: dalībnieku OOC normālā lielumā lūdzami, es tikpat visu izlasīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .

Ludiena/Perfumer: jūs varētu mazliet iepalikt darbībā ēsdamas, bet neko daudz nezaudēsiet, labāk gn paēdiet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) , iesaku jums būt ienākušiemēdnīcā, kad Nils šo visu stāsta.

Par to noģībšanu labsi, tikai nedariet tā pārāk bieži, vampīriem mana uztverē kas tāds nav raksturīgs, bet var jau vienmēr būt visādi.

Piesakās uz kurieni gribat iet, pirmie četri, kas piesakās iet uz attiecīgo vietu.

Ēdnīca.

Nils, kas visu laiku bija sedējis kāda patumšā stūrī un pārējos vērojis, noslaucīja muti ar balto auduma salveti, as bija novietota blakus asins kausam un klusi piecelās.
-Ja esat beiguši, lūdzu jūs sekot uz lielo edamzāli.
Viņš sev neraksturīgi nopietni noteica. Acis zenam šķita satumsušas. Atveris durvis, viņš uzlūkoja visus edamzālē sēdošos.
-Jūsu pirmais uzdevums ir sagatavojis pats sevi. Vispirms mums ir jālūdz jūs sadalīties trīs grupās, katrā grupā pa četriem cilvēkiem. Uzdevums būs meklēt Diānas ķermeni, jo pašlaik tas nekur nav atrodams. Mūsu apsvērumi izriet no vietā, ko viņa teleportējoties varētu būt iztēlojusies un tās ir:
Ezers (jo tur tāpat kā pirtī ir ūdens)
Kalni (tajos sastopamas vairākas kalnu pļavas, kuras ieskauj klintis un tamdēļ tur ir silti, kā pirtī)
Klinšu alas (viņa minēja, ka prātojusi par tām pirms telepotrēšanās)
Grupu, kas pētīs ezeru vadīšu es, pārējām divām tiks citi pavadoņi.

Nils devās u izejas durvīm, nostadamies kadas mežabeles ēna.
-Meklēšanu sāksim nekavējoties.
Nils bžinaja suņa, kas tikko bija parādijies pie durvīm, kažoku.

+Citēt rakstu
Ludiēna
iesūtīt 16.01.2008 12:36
Raksts #231

OOC. damjāns pārvilka bikses, jo viņam bija džinsas. Sory

+Citēt rakstu
Grēkmeistars
iesūtīt 16.01.2008 12:55
Raksts #232

Savādnieks

OOC Manā uztverē vampīri arī neģībst, bet tāds nu ir mans brālis :b

Ēdnīcā

Abi brāļi iešāvās ēdnīcā tieši tad, kad visu acis bija pievērstas Nilam un viņš runāja kaut ko par sadalīšanos grupās un kādas personas meklēšanu. Un tiešām visi vēl joprojām bija šeit. Bet kaut kas cits saistīja Dominika uzmanību. Tā bija smarža. Tā plūda no pavērtajām durvīm un pāris būtnēm, kas izgāja no tās smaržīgās istabiņas.
- Asinis.
Viņš nočukstēja pats sev un, cenzdmies būt pārāk ļoti neuzkrītošs, viņš kā apburts soļoja uz telpas pusi un ieslīdēja pa durvīm, labpatikā iesmiedamies.
- Akdievs... katram savs galdiņš un šī smarža.
Dominiks ievaidējās un piesoļoja pie kāda neskarta galdiņa. Viņš pat neprasīja, vai tas ir domāts viņam, bet vienkārši paņēma kausu abās rokās un to ieelpoja.
- Vienradžu asinis. Paradīze.
Tikai reizi mūžā viņš bija baudījis šo paradīzes dziru un tagad viņš ar lieliem malkiem sūca sevī iekšā vienradžu asinis un juta sevī siltumu, juta to bieži piedzīvoto ekstāzi un īpašo sajūtu.
Viņš nolika kausu atpakaļ uz galda un noslaucīja lūpas ar salveti. Piepildījums. Dominika acis un āda ieblāzmojās un viņš apmierināti pasmaidīja brālim.

+Citēt rakstu
Džezā tikai Meit...
iesūtīt 16.01.2008 13:09
Raksts #233

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.06.07
Kur: ārpasaulē

OOC: kamēr varu izrediģēt..
Šeit ir tā runa par to, ka mājās es tik bieži netieku pie datora, tādēļ palieku skolā un tur dažreiz gadās pie tāda datora tikt, kuram nav tādu iespēju kā slīpraksts vai bloks..
Atvainojos par to.
Kā arī krāsas nav..

Fierra paklausīgi piecēlās, kad ierunājās kāds zēns, kurš jau agrāk bija redzēt. Nu viņa zināja, ka viņš ir viens no nometnes vadītājiem un turklāt arī vampīrs. Meitene izdzēra pēdējās asins lāses un tad dzīvības pilna iegāja otrajā telpā un uzreiz piegāja pie Viljama, kurš likās par kaut ko aizdomājies. Meitene apsēdās puisim blakus, apvija rokas ap viņa kaklu un viegli pieglaudās klāt.
- Te ir brīnišķīgi. -
Meitene noteica un pasmaidīja. Viņa pacēla roku kā skolā un tad iejautājās.
- Atvainojos, bet kas ir šī Diāna? Un vai drīkst, es piesakos uz kalnu pārmeklēšanu.-

Šo rakstu rediģēja melomania: 16.01.2008 13:21

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 16.01.2008 13:09
Raksts #234

Rakstnieks 2005

OOC: Ludiēna, lūdzu neliec OOC 6tajā lielumā, pie tam tavam pēdējam postam nav itin nekādas nozīmes, godīgi sakot, tas ir bezjēdzīgs... OOC 6tajā lielumā lieku es un icy, lai būtu vieglāk pamanīt GM piminētās visiem spēlētājiem svarīgās lietas.

melomania: lūdzama tiešo runu liec bolda, k?

Nils domīgi plūkojās uz meiteni.
-Dī, jeb Diāna ir šīs nometnes organizētaja.
Viņš norija piebildi ar jautājumu vai tiešam meiteni neviens to nebija pateicis.

Šo rakstu rediģēja grapefruit: 16.01.2008 13:12

+Citēt rakstu
Develin_
iesūtīt 16.01.2008 14:31
Raksts #235

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 15.05.07
Kur: tur. tur tukšumā un brīvība.

-Pūkaini,-Viljams nomurmināja un apvija roku ap Fierras vidukli.
-Es arī piesakos,-viņš noteica skaļāk, lai dzird arī puisis, kurš par visu runāja.
Viljams spēlējās ar Fierras matu cirtām un lūkojās ārā pa logu.
Nosacīta brīvība.

+Citēt rakstu
Juliette
iesūtīt 16.01.2008 15:44
Raksts #236

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 03.07.06
Kur: Own no weaknesses or faults.

Āh, izskatās, ka mūsu pastaigai vajadzēs atkrist zemākās prioritātēs.
Vibeke, pa pusei sev, pa pusei Roisam, noteica.
Piesakos uz klinšu alām.
Blondā burve izlēma, nospriežot, ka pētīt tās varētu būt vieglāk, jo iespējams vadīties pēc kādas sistēmas. Sak, divreiz vienā klinšu alā neieies.

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 16.01.2008 16:23
Raksts #237

Perfect Nobody

Ieinteresēti noklausījies Nila vēstījumu, Roiss atsauca atmiņā Diānas izskatu un paskatījās uz Vibeki, kura pieteicās klinšu alām. Mirkli apdomājis, viņš nolēma, ka šī vieta būtu piemērota arī viņam, jo tumsā, tātad alās, vilka intuīcija nemēdza pievilt.
"Es arī piesakos klinšu alām." to teicis, puisis uzsmaidīja Vibekei un ieinteresēti gaidīja turpmākos norādījumus.

+Citēt rakstu
grapefruit
iesūtīt 16.01.2008 17:36
Raksts #238

Rakstnieks 2005

OOC: melomania: hehe, man jau bija tāda nojausma. Njā, ka nevar ta nevar neko ar to padarīt, pati esmu piedzīvojusi PC maiņas, nav patīkami.
Develin_: pieņemu ka uz kalniem, pierakstu.

Nils domīgi lūkojās uz jauniešu bariņu, neviens negribēja doties uz ezeru ar viņu. Nebija tā, ka viņš bija sarūgtināts, bet, njā, laikam jau citas izpētes vietas viņiem likas interesantākas. katra ziņā viņš domāja, ka cerības atrast mammas ķermeni ie ezera ir samēra lielas, no otrs puses tik pat labi tas vareja b,ut kalnos vai alās.

+Citēt rakstu
Bizii van Dope
iesūtīt 16.01.2008 17:56
Raksts #239

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.12.05
Kur: dzīvē

Lidija noklepojās, pašķielējot uz tiem, kas droši teica, ka vēlās doties uz kalnu alām vai arī pļavām. Viņas skatiens zaļi nodzirkstīja, atsitoties pret meitenei blakus sēdošajiem, arī Lidijas seja bija nopietna. Meitene pievērsās Nilam.
Es labprāt dotos uz ezeru.Maglēras balss droši noskanēja pār citām balsīm, kas runāja reizē ar viņu. Lidijas balss bija skanīga, spēcīga un spēka pilna. Bet Lidijas seja bija nopietna it kā viņu itin nekas no apkārt notiekošā nesatrauktu (patīkami) (vai varbūt arī nepatīkami).
Meitene bija uzvilkusi auduma kapri bikses un baltu, maiga auduma krekliņu. Mati vēl joprojām zem Lidijas matu burvestībām visai gludi krita pusgarā astītē. Ausīs Maglērai bija lieli auskari.
Lidija izskatījās mierīga un pieaugusi priekš sava vecuma.

+Citēt rakstu
Īvs
iesūtīt 16.01.2008 18:33
Raksts #240

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 02.12.05
Kur: Gaismas pils
Labākās leģendas autore

Gorkijs iegāja zālē pie visiem cilvēkiem un atsēdās atpakaļ pie galdiņa, kur bija Roiss, Vikebe un Tehanu. Viņš pieliecās pie Tehanu auss un iečukstēja: Es iešu ar tevi. Kā būtu ar ezeru? Man vienmēr ir paticis ūdens.
Viņš nesagaidīja no meitenes atbildi. Es došos meklēt ezerā, viņš skaļi paziņoja, tā, lai Nils sadzird.
Tad tas pavērās uz Roisu un Vikebi. Žēl, draugi, ka nebūsim kopā pirmajā pārbaudījumā.
Un tad apmierināti ņēmās atcerēties asins saldo garšu.

OOC: Es pieņemu, ka gwinerva pieteiksies arī doties uz ezeru, tāpēc varētu atstāt vienu vietu ezeram rezervē. Es būtu ļoti pateicīga, ja tas būtu iespējams.

Šo rakstu rediģēja Apaču tuksneša rēgs: 16.01.2008 18:49

+Citēt rakstu

37 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 11:43