![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Es jau nu balsotu par... Aragornu. Jo viņš ir Isildura mantinieks
Šo rakstu rediģēja Sauron: 08.09.2003 19:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Es, jo ja viņiem būtu,tad Gredzenu atdotu jau pirmajam Nazgulam ko sastaptu un būtu novākuši arī Gollumu, kurš grib paņemt to kas viņam nepienākas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Es Frodo vietaa buutu atdevusi gredzenu Galadrielai. Lai taksh vinja valda, kas ta man!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS(another_girl @ 29.09.2003 14:55) Sarumans A, tas ir tas, kuram pieder tas viens tornis, vai kas? Es apsolos, ka grāmatu izlasīšu, tika tagad nav laiks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Mani kaads redz? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jepp, viņam pieder Ortankas tornis Izengardā, sadomājis būt par otro Sauronu he he , taču dumpinieki viņu piežmiedza un necik drīz viņam nāksies sniegt paskaidrojumus arī Kungam no Baradūras
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 ![]() |
Saki vien kaa ir - vecajam labajam Saurijam no Baldahiina.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Another_girl aka skovv - tevi ignorēja tāpēc, ka tavs jautājums nebija par tēmu. Tā sakot, spams. Ignorēšana ir ļoti vērtīga profilaxe pret spamu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Tātad - pieturieties pie tēmas. Laereth |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Visi labi. Neteiksim, ka riebjas, bet nepatīk Sarumans. Baigais iznirelis.
Sauron, cik atkarīgs no GP tu esi? Vienkāršs jautājums, jo izskatās, ka nespēj iziet no sava imidža. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.10.03 ![]() |
Neviens nav riebīgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Vai jūs zinājāt , ka es MĪLU Gp... Es nobalsoju "Visi stulbi", bet Saurons īstenībā ir tīri reāls vecis.. Itīpaši viņa ACS.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.03 ![]() |
Neviens, jo katram GP ir sava vieta.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Es jau teicu kādreiz, ka man visvairāk nepatīk Sarumans, jo viņš apzināti nostājas tumsas pusē. Gollums ir vienkārši nožēlojams muļķis, kas savas neprasmes dēļ nokļūst tumsas spēku kalpībā. Citi īpaši netīkami tēli (orku bandas par tēliem nosaukt man roka neceļas, citi negatīvie ir pārāk epizodiski) šajā darbā man nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
Es akal nobalsoju ka visi ir tīri forši !! es nupat tikai izlasīju LOTR un man tā dikti gāja pie sirds
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.03 Kur: Netālu no Siguldas ![]() |
piedosan visiem kas vinu mil... bet domaju ka tapat vinu neviens nemiil -GRIMA (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.03 Kur: Taaltaalaa mezhaa, starp mezha zemenju staadiem... ![]() |
nez... me pa 1 nobalsoja.....
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Par to, kas riebjas, es jau balsoju tas ir Sarumans.
Bet, kas ir paši dumjākie GP varoņi? Mans tops ir tāds. 1. vietā - orki. Izskatā pretīgi un stulbi radījumi. 2. vietā urukhaji. Bez šaubām mazliet gudrāki. 3. vietā - nazguli. Visu romānu blandīties apkārt pa visu Viduszemi un nevienu hobitu nenoķert tur ir vajadzīgs izcils prāts. Taču ārpus konkurences man, bez šaubām, ir Saurons. Viņam galvenā balva. Lai cerētu ar TĀDAS armijas palīdzību iekarot Viduszemi tur ir jābūt absolūtam idiotam. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ak tā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Ja viņš būtu tik stulbs, vai viņš spētu iedzīt respektu Gondoras idiotiem un pārējiem dumpiniekiem? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Tās tavas ķengas ir absolūti nepamatotas, jo par orkiem ir sulbāki daudzi radījumi, Gendalfu ieskaitot
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kādas tur ķengas! Tikai auksti fakti un nekādas emocijas. Un, vispār, Tu ar savu orkisko vārīšanos man jau sen esi apnicis un liecies garlaicīgs!
Atvaino, bet man jau sen vajadzēja nelikties par Tevi ne zinis! Pacentīšos to arī darīt! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ha ha. Pašizgudroti fakti un tas viss. orciska vārīšanās. Neko teikti. Tomēr pierādi ka Saurons ir Idiots. Pierādi ka viņa armijas nekam neder (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Citēju vēlreiz vienu no man mīļiem rakstniekiem Alanu Dinu Fosteru:
Pasaule nogalina tos, kas grib to iekarot. Nevienam imperātoram reālajā vēsturē nav izdevies saglabāt savu impēriju. Izlasi 3. GP daļu! Ko lai es vēl saku! Man nav vēlēšanās pavadīt laiku Forumā neauglīgos strīdos. Es esmu visu pateicis! Hau! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu labi, tavuprāt Saurons ir stulbenis numur 1.Lai tas tā arī paliek, tomēr ja runā par stulbāko no stulbajiem, tas ir Aragorns, kurš tā vietā lai izvēlētos cīnīties kopā ar Boromiru Gondorā, pats vazājas apkārt un noslīcina savus mūža gadus cīnotes tikai ar orkiem, vai pagrimušiem ļautiņiem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.05.2025 05:15 |