![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Tā kā man vēl ir uzmācīga ideja pabeigt šo spēli, tad es palūdzu, lai man slēdz vecos pavedienus un izlēmu visu sākt no gala - jauni tēli, jaunas sejas... Ceru, ka beidzot mēs visi būsim aktīvi, ka spēle neiestrēgs atkal uz visiem laikiem. Un ideja arī paliek tā pati. Galu galā šīs spēles ideja tā arī netika realizēta. Pirmajā mēģinājumā. Nu, cerams, ka otrais būs tas laimīgais! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jūsu tēli saņem šādu vēstuli: Esi sveicināts....(tēla vārds)! Ceru, ka Jūs neesat parāk aizņemts cilvēks un atsauksieties uz manu piedāvājumu. Es jau negribu lielīties, bet es gribētu teikt, ka es esmu varena būtne un kontrolēju daudzas daudzo pasauļu lietas. Bet man ir nepieciešami pāris cilvēki, kas varētu doties manos uzdevumos pa dažādām vietām. Jūs un citi būtu man labs atspaids, jo man nepietiek laika visam. Bet domāju, ka Jums un Jūsu jaunajiem biedriem laika pietiktu. Es apsolu jums labus ienākumus un patstāvīgu darbu. Tikai šis darbs ir bīstams un prasa cietus nervus, bet es zinu, ka Jums nervi ir kārtībā (savādāk šādu vēstuli nemaz nesūtītu), un tāpēc es ceru, ka Jūs pēc sešām dienām būsiet gatavībā ceļam un tad tikai noskaitiet šos vārdus (vārdus meklēt vēstules otrā pusē) un ar visām savām mantām tiksiet pārcelts uz tikšanās vietu, kur Jūs sastapsieties ar saviem biedriem un pavadoni Lidiju Maglēru. Kad nonāksiet tur gaidiet savas pavadones ierašanos un nekur neejiet. Karls Hameks. Jūsu tēls izlemj pieņemt šo piedāvājumu, bet viņš nezin ne kas ir Karls Hameks, ne Lidija Maglēra vai arī darbs, kas viņam būs jādara. Un to arī nezināsiet jūs, un es tagad neko nepaskaidrošu. Viss noskaidrosies pašas spēles gaitā. Tēla anketa: Vārds, uzvārds: (ja ir iesauka var pateikt arī to) Vecums: ( no 16 - 35 gadiem) Izskats: (ja ir bilde, var pievienot arī to) Rakstura īpašības: Pagātne: (Pēc iespējas garāku un smalkāku) Intereses: Nodarbošanās: Piebildes: (dzīvnieki, īpašas spējas) - Spēlētāju vietas ir ierobežotas. Tikai septiņas. - Piedalīties var ar jebkādu būtni no jebkādas pasaules. Jo galu galā, jo dažādāki tēli jo pašiem būs interesantāk. - Tomēr nepārcentīsimies ar ideālajiem, ''es visu varu'' tēliem. Tādi netiks pieņemti. - Šajā Ls ir nepieciešami aktīvi cilvēki. Pieprasu no saviem spēlētājiem vienu postu reizi divās dienās. Vismaz. Protams, ja nevar tikt pie datora ilgāku laiku, tad... tad jau visu var sarunāt. ^^ Nu tad gaidu anketas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Labi. Piedod vēlreiz. Es pati zinu, ka man kaut kas nogāja nepareizi ar manu vadības tēlu. Bet es apsolos laboties. Pirmās divas lpp ar pusi esmu izlasījusi, bet piedod nākamās lapas gan nē. Man nav bijis laika. Un nesaskatu arī vajadzības lasīt jūsu personiskās sarunas. Protams, es to čakli darīšu talāk. Kā gan, lai es savādāk jūs izkontrolēju, rakstu aprakstus par apkārtni ko jūs redzat un t.g.? Nu tu saprati manu domu vai ne? Jebkurā gadījumā. Es labošos. Mieru, mieru, Roviel. Tagad lai mūsu tēli noslēdz pamieru un viss. ''Jauna ēra''. ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tieši tā. Visas sarunas var uzreiz nelasīt tāpēc, ka Lidija jau tās nedzirdēja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sākumam pietiek no brīža, kad Lidija ieradās. Bet Tev, kā GM, tas vēlāk būs vajadzīgs, jā gan.
Žēl, ka tā sanāca. Es labošos, tikai atceries, lūdzu, ka Marti ir d'Artanjans brunčos, karstasinīga un strauja, bet tikpat strauji viņa var atdzist, piedot un aizmirst. Un viņa ir uzticama. Ja kaut ko būs teikusi, nomirs, bet izdarīs. Man pirmo reizi ir tik straujš tēls, varbūt es to pārāk cenšos attēlot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, malacis, malacis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) *paslepus notrauš sviedrus un izgrūž atvieglotu nopūtu* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Mani te mazliet nosodīja par viszinību un neizpratni.
Elons it kā zinot par Mari to, ko zināt nevajag un nepareizi novērtē viņas īpašības. No ko lai tur saka, nepareiz novērēt citus un izdarīt nepreizus spriedumus tas ēliem nav aizliegts. Ja Elonam tobrīd Mari likās augstprātīga, kas apvainojas par sīkumiem, tad tā ir viņa problēma. Kāds tam sakars ar psiholoģiju? Elons nāk no citas pasaules ar savām tradīcijām un pasaules uzskatiem. Konkrētajā situācija viņš ir gatavs piedot Lidijas nepilnības, lai uzinātu, ko viņa grib. Un par to, kas Rovielas anketā. Elons nezina, kas Mari ir, tikai izteica salīdzinājumu ar viņa pasaules augstmaņiem, kas apvainoja par sīkumiem. Viņam tā liekas un viss. CITĀTS Marti gan nav nejauka. Viņa ir jauka kā eņģelis, tikai karstasinīga, un sevi apvainot neļaus nevienam pašam, lai tas būtu karalis vai, vienalga, kas. Nu ko lai domā bruņinieks, kas zina, kā apmēram šitā izturas viņa pasaulē esošie augstmaņi? Un ja tā pat izturas arī Mari? Viņš vienkārši salīdzina. Piedodiet, ja kādu es netīšām aizvainoju (IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/emocijikonas/MsgPlus_Img0716.png) , tas nu nopietni nebija mans nodoms. (IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/emocijikonas/notworthy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nē, viss ir kārtībā! Es jau rakstīju, bet, laikam, ne tik skaidri, ka Elona domas Marti (nevis Mari) nedzird. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Viņai raksturiņš tāds karstāks, bet tas nav tāpēc, ka viņa ir aristokrāte, viņa vienkārši ir karstgalve. Bet tā kā Elons noteikti redz, ka viņa ir aristokrāte, tad apvienojumā ar tādu raksturiņu Elonam ir pilnīgas tiesības tā nodomāt. Pārdomāt viņš varēs pēc tam, ja būs iemesls. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sorry, sorry, sorry, ka es atkal nevadīju ls. Apsolos šodien padzīt notikumus uz priekšu. Bet neko nevaru solīt par rītdienu. Neko.
Mans dators ir salūzis un pašlaik atrodos pie mātes darbā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paklau, mani dārgie, slinkie spēlētāji, nekas nenotiks, ja mēs nepostosim. Es esmu darba kārtībā un varu postot praktiski katru vakaru. Bet, kas notiek ar jums, ko? Posto tikai labi, ja divi - Roviela un Elesarels. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 15:34 |