Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Visgarlaicīgākā grāmata, kuru esi lasījis
Skorpions
iesūtīt 07.09.2003 18:31
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.07.03
Kur: Latvija Jekabpils

Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
21 Lapas V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (300 - 319)
Fantomass
iesūtīt 25.03.2006 19:48
Raksts #301

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 27.10.04
Portretu fotogrāfs

nu jūs gan esat (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Baltā Grāmata, Sūnu ciema zēni, Suņu Vīrs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
normālas, interesantas grāmatas.
ja jau jūs nespējat sagremot šīs grāmatas:
CITĀTS
Visgarlaiciigaakaa graamata manupraat ir Suunu ciema zeeni!!! aarpraatiigi murgaina graamata, peec dazhiem pirmajiem teikumiem es wairs nekaa nesapratu!

CITĀTS
Sūnu ciema zēni...pfffff...garlaicīgāku neko es savā mūžā neesmu lasījusi...kā vēl par nelaimi bija jāatstāsta, kas tur notika...es neko no tā murga nesapratu...!!!
tad ko jūs vispār lasiet? tikai popcornus un puffus??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)

un Zīmogs sarkanā vaskā vispār (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
nevarēju atrauties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
shocked mouse
iesūtīt 25.03.2006 20:04
Raksts #302

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 25.03.06

nezinu...man daudzreiz ir taa ka es saaaku kaadu graamatu lasiit-leikas garlaiciiga noleiku malaa peec kautkaada pusgada(+/-) atkal panjemu to graamatu saaku lasiit un ieinteresee...Bet vispaar man garlaiciiga teishaam liekaas baltaa graamata...nav jau tik traki...bet vnk tur nav iipashi interesantu notikumu utt.

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 25.03.2006 20:49
Raksts #303

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Ja man liekas ka graamata (jau pusi izlasot) ir garlaiciiga - tad es namz nalasu liidz beigaam... Taa kaa laikam faktiski sanaak ka nekaadu garlaiciigu raamatu neesmu izlasiijusi...(bet lasiijusi, varbuut kaadu graamatu ko uzdod skolaa...)

+Citēt rakstu
dursely
iesūtīt 25.03.2006 22:52
Raksts #304

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 27.12.04
Kur: Vieta, kur man nosala kājas, bet ir slinkums meklēt zeķes..

Baltā grāmata.. Es vienkāši nespēju viņu izlasīt! ><

+Citēt rakstu
etna
iesūtīt 26.03.2006 10:10
Raksts #305

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 08.01.06
Kur: Vajadzību istabā

bija viena nežēlīgi garlaicīga grāmata, kurai es tagad pat nosaukumu neatceros... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
nesen nācās izlasīt Apsīšu Jēkaba "bagāti radi". neiebraucu tajā notikumā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 30.03.2006 12:11
Raksts #306

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 18.01.06
Kur: kur gribu tur esmu

Visgarlaicīgākās grāmatas ir skolas vēstures grāmata un biznesa ekonomikas grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) , kā arī visas pārējās skolas mācību grāmatas par jebkuru tēmu.Tā tagad vispār par literatūras izdevumiem.Ciest nevaru romānus par romantikas tēmu, sporta izdevumus(tad jau daudzreiz labāk skaīties pa televīzoru),Biznesa fitness(Mamma iešķieba man, lai es lasot, nenāk ne prātā!), grāmata par kautkādu burvju zēnu kas vāc krāsas, ideja jau bija laba, bet uzrakstīts gan bija visai neveiksmīgi, aizmirsu kā tur pa īstam saucās.Grāmata bija HP fankluba grāmata.

+Citēt rakstu
birokraac
iesūtīt 30.03.2006 16:18
Raksts #307

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Tulkotāji
Pievienojās: 13.02.06
Kur: Dēļu laivā uz grīdas

Kādam te nepatika Mihaela Endes Momo, nu varēja redzēt, ka nav izlasījis, bet tiaki iesācis, ir ļoti daudz grāmatu, kuras iesākas garlaicīgi un grūti lasās.

Man sviests liekas dena brauna grāmatas, un lubenes

Bet garlaicīgas - VIRDŽĪNIJA VULFA DELOVEJAS KUNDZE, nu nemūžam neizlasīšu, laikam arī kafkas pili un nīči - lasi lasi, bet no garlaicības aizmiedz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 30.03.2006 16:20
Raksts #308

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 15.12.04
Kur: Zālamana templis, Klervo abatija.

''Mērnieku laiki'' vai arī ''Bovarī kundze''

+Citēt rakstu
Kaktuss
iesūtīt 31.03.2006 15:06
Raksts #309

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 23.01.06
Kur: Podiņā...

Sheit paraadaas cik daudz no literatuuras juus vispaar lasaat!
Baac, tik forshas graamatas tiek izblameetas. Suunu ciema zeeni man ljoti patika un Bille! Ak dies' Billi taču mirdams var lasiit /Belshevicas vaardiem izsakoties/!

Bet, ja reiz ir taads topiks.. es teiktu, ka vieniigaa graamata, kas manu sirdi nepiesaistiija /maigi izsakoties/ bija Mazo lietu dievs..

+Citēt rakstu
Melnais Akvareļu...
iesūtīt 01.04.2006 18:14
Raksts #310

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 22.05.05
Kur: Pie Cerības

pēdējā laika garlaicīgākā grāmata - parīzes dievmātes katedrāle...
izrāde man patika tāpēc izdomāju izlasīt... nu vnk šausmas...
... es pat netiku līdz pirmās nodaļas beigām... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

arī es domāju ka Bille un SUnu ciema zēnui nav tas ļaunākais kas var būt...

Šo rakstu rediģēja Kairo: 01.04.2006 18:15

+Citēt rakstu
Vaniļa
iesūtīt 01.04.2006 19:09
Raksts #311

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 01.04.06
Kur: In my dreams...

Man visgarlaicigaka laita gramata ir Džeka Londona " Baltais Ilknis " un Žila Verna " Kapteina Granta bērni " . Balto Ilkni izlasiju lidz 10. lapai, bet Kapteiņa Granta Bernus tikai lidz 7. lapai. Nesaprotu, kas tur tik interesants... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Ari Sūnu ciema zēni ir galīgi garām, un Bille tāpat...

Šo rakstu rediģēja Vaniļa: 01.04.2006 19:13

+Citēt rakstu
BlueberryAnima
iesūtīt 01.04.2006 19:36
Raksts #312

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 22.05.05

atvainoshos visiem cieniitaajiem, bet ''hobitu jeb turp un atpakalj'' nekad muuzhaa neesmu varejusi palasiit. pirmaas 8 lpp un chau! bet veel garlaiciigaaka un gruutaak lasaama ir ''gredzenu paveelnieks''. tieshaam ljoti atvainojos faniem bet taa graamata man vienkaarshi riebjas

+Citēt rakstu
laura2
iesūtīt 01.04.2006 19:49
Raksts #313

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 11.06.05

Viennozīmīgi man visgarlaicīgākā šķita Baltā grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) lasīju tikai tādēļ ka tā bija pie obligātās literatūras (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) . Nu Sūnu ciema zēni ir mazdrusciņnormālāka, bet arī šausmīgi garlaicīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Miss Miiropa
iesūtīt 01.04.2006 20:22
Raksts #314

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 25.03.06

Man garlaiciigaaka bija "Vārnu ielas republika" Pfffffffff..........

Labi, ka mums vairs nav obligaataas literatuuras!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Dženifera
iesūtīt 01.04.2006 21:59
Raksts #315

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 01.04.06

''Anneles stāsti''riebīga grāmata bija uzdota skolas obligātajā literatūrā bija jaaizlasa pa vasaru bet es pabeidzu 13.janvārī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ill.gif)

+Citēt rakstu
Kari:)
iesūtīt 14.04.2006 16:26
Raksts #316

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 14.04.06

Bille man patīk ļoti, bet par garlaicīgāko uzskatu Anšlava Eglīša "Pansija Pilī". Murgs totālākais...

+Citēt rakstu
Kaķurēgs
iesūtīt 16.04.2006 21:38
Raksts #317

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.02.05

Ievads Viduszemes vēsturē "Gredzenu pavēlnieka" ievadā. Goda vārds iegrimu tiktāl, ka vairs nejēdzu ne rīta ne vakara.

+Citēt rakstu
Flare
iesūtīt 22.04.2006 12:58
Raksts #318

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 16.11.05
Kur: LV ♥

CITĀTS(Dženifera @ 01.04.2006 22:59) [snapback]600051[/snapback]

''Anneles stāsti''riebīga grāmata bija uzdota skolas obligātajā literatūrā bija jaaizlasa pa vasaru bet es pabeidzu 13.janvārī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ill.gif)

Piekrītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Man arī bija obligātajā literatūrā...

+Citēt rakstu
invisible_conch
iesūtīt 22.04.2006 17:26
Raksts #319

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 19.04.06
Kur: starp pirmo un tresho akmeni

Sūnu ciema zēni bija pabriesmīgi....ar lielām mokām nācās lasīt...Es neapstrīdu,ka šī grāmata ir interesanta vai kaut kā tā,bet es to murgu pat rokās vairs negribu ņemt....Gaumes atšķirās...

+Citēt rakstu
anhela
iesūtīt 30.04.2006 18:42
Raksts #320

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 11.02.06
Kur: En la casa de Lorena Rojas...

"Sūnu ciema zēni "un "Baltā grāmata", kuras es tā ari'līdz galam nevarēju izlasīt...un vēl "Bille"!

+Citēt rakstu

21 Lapas V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 04.06.2025 01:51