Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Visgarlaicīgākā grāmata, kuru esi lasījis
Skorpions
iesūtīt 07.09.2003 18:31
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.07.03
Kur: Latvija Jekabpils

Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
21 Lapas V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (280 - 299)
cursive
iesūtīt 27.12.2005 23:33
Raksts #281

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 25.12.05

suunu ciema zeeni.. pfffff.... nu vnk nespeeju izlasiit to graamatu...

+Citēt rakstu
CHO CHANG
iesūtīt 31.12.2005 13:21
Raksts #282

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 22.12.05
Kur: ...

Sūnu ciema zēni...pfffff...garlaicīgāku neko es savā mūžā neesmu lasījusi...kā vēl par nelaimi bija jāatstāsta, kas tur notika...es neko no tā murga nesapratu...!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)

+Citēt rakstu
Arbūzgalva
iesūtīt 15.01.2006 00:16
Raksts #283

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 14.01.06
Kur: Piparkūku namiņā.

man wisas dzejolju graamats skjiet garlaiciigas...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Šo rakstu rediģēja Roviela: 15.01.2006 11:13

+Citēt rakstu
WinterLea.
iesūtīt 15.01.2006 01:03
Raksts #284

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 08.11.05
Kur: violet hill

Visgarlaiciigaakaa graamata manupraat ir Suunu ciema zeeni!!! aarpraatiigi murgaina graamata, peec dazhiem pirmajiem teikumiem es wairs nekaa nesapratu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Vēja dvēsele
iesūtīt 20.01.2006 09:50
Raksts #285

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 02.10.05
Kur: Sudraba dvēselē vēju auž...

Man arī tie sūnciemieši nepatika. Nu pē... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Murgs kaut kāds. Esmu izlasījusi (ar mokām) tikai to gabaliņu, kas bija mācību grāmatā, tālāk mani ar mietu neviens nepiespiestu izlasīt.

Šo rakstu rediģēja undomiel: 20.01.2006 09:50

+Citēt rakstu
whitegirl
iesūtīt 21.01.2006 07:17
Raksts #286

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 19.11.05
Kur: cita laika zoona

Maaciibu graamatas ir visgarlaiciigaakaas!!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 23.01.2006 14:49
Raksts #287

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 13.07.05
Kur: Ledusskapī pie gurķiem!

man ar ir bijushas paaris, ko nekaadi nevareeju izlasiit... un tad kad es siika buuama maaciijos lasii man shausmiigi jociigs un garlaiciigs likaas ""Vinnijs Puuks"... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

Bet par Billi runaajot tieshi taas ir vienas no manaam miiljaakajaam graamataam... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
foks
iesūtīt 14.02.2006 19:54
Raksts #288

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.06.05
Kur: Nezinu. Zinu tikai to ka man ir amnēzija

Pat nezinu tik daudz grāmatas izlasiitas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Laim jau skolas litretūra.

+Citēt rakstu
Drakula
iesūtīt 16.02.2006 09:48
Raksts #289

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 16.02.06

Nju, man nepatiik lasiit dzeju un, protams, skolas graamatas, bet vispaar...varbuut, ka kaads mani gribes noskalpeet par šiem vaardiem, bet man shausmiigi garlaiciigas liekas GP graamatas. Es pirmo iesaaku lasiit 3 reizes, bet apnika un taa arii neizlasiiju....man graamatu plauktaa staav arii 2. daļa no GP, bet tai pat neesmu klaat skaarusies...nu nesaista man tas GP... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
Simple Girl
iesūtīt 12.03.2006 01:54
Raksts #290

Pievienojās: 07.02.04
Kur: Fata Morgana

CITĀTS(gride @ 09.02.2004 18:14) [snapback]128620[/snapback]

Man liekas garlaicīgākā ir Jāņa Jaunsudrabiņa "Baltā grāmata". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)

hmmm man laikam domas ātri mainās.... šobrīd jau liekas, ka Baltā un Zaļā grāmata ir tīri labas.... heh bet tā ir ar laiku jau saproti ka visas grāmatas labas... varbūt visas neaizrauj uzreiz, bet ar laiku... nu ja tajā laikā kad lasīju likās garlaicīgi, tagad jau vairs ne...
nez vai var teikt garlaicīga bet man vienkārši nelasās Jāņa Lejiņa "Zimogs sarkanā vaska'" vienkārši nevaru ielasītes... izlasīju trešo daļu bet vienalga.. heh

+Citēt rakstu
Īve
iesūtīt 12.03.2006 02:24
Raksts #291

Pievienojās: 05.03.06
Kur: Mājās.

Es vairs neatceros to grāmatu, bet tur bija par kaut kādas meitenes brīvdienām, ka viņas draudzene atbrauca, un viņai ļoti gribējās suni, un beigās viņa dabuja, lai gan tam vienam vecim, kas tur dzīvoja, bija alerģija. Un tas bija arī viss grāmatas saturs.. Murgs pēdējais...Fuj... Un Sūnciemieši ar man besīja, bija obligātajā literatūrā, es pusi izlasīju un pārējo izdomāju pēc nodaļu nosaukumiem, kas tur varētu tālāk būt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet tā viņa nemaz tik stulba nebija, bet grūti lasījās gan... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Aaa....taa grāmata kurai nezinu nosaukumu, es atceros, ka bija kaut kas ar suņu aukli nosaukumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
MissMoney
iesūtīt 12.03.2006 09:14
Raksts #292

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 14.02.06

es neatceros graamatas autoru, bet taas nosaukums bija PASAKZEME or smth. Taadu fufeli pasaule nebija piedziivojusi, taadeelj no visas sirds izmetu to aaraa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
Corasonna
iesūtīt 12.03.2006 09:34
Raksts #293

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 15.10.05
Kur: Nekur nav tik labi, kā mājās, siltumā!!! :)

Noteikti Sūnu ciema zēni, Bille un Suņu vīrs un vispār gandrīz visa obligātā literatūra!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/glare.gif)

+Citēt rakstu
Floriāna
iesūtīt 12.03.2006 10:16
Raksts #294

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 04.03.06
Kur: somewhere else

pilniigi noteikti "Pasatarina Dienasgraamata" !! knapi izlasiiju 1.nodalju (un to lasiiju 3 dienas!!) lai vai ka kad skolotaja parbaudiija cik daudz es zinu atziime nebija diez cik spoza (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)

+Citēt rakstu
harijs
iesūtīt 12.03.2006 12:06
Raksts #295

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 19.07.05
Kur: Tuwumaa..:)

Latviešu valodas gramatika 9 klasei (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) murgu murgs, kas aizprokjaam grauj manu videejo

+Citēt rakstu
Džozefīne
iesūtīt 18.03.2006 19:30
Raksts #296

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 24.10.05
Kur: šeit, tepat un te

obligātā literatūra. mēs mācamies 7. klasē. kādā sakarā mūsu učene liek mums lasīt 3. klases grāmatas??!! bibliotēkā šīs ģrāmatas no mūsu obligātās, ir atrodamas 3. klaši\u plauktos. tas nav normāli... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Snorkes Jaunkund...
iesūtīt 22.03.2006 21:53
Raksts #297

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 05.07.04
Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī

garlaicīgi- tas ir "mērnieku laiki" un "Bille"..ak dies... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif)

+Citēt rakstu
miu : miu
iesūtīt 23.03.2006 10:21
Raksts #298

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 24.09.05

Ak dies! Mums tagad buus jaalasa Bille, iesaaku, bet nedomaaju, ka pabeigssu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Alia
iesūtīt 23.03.2006 10:58
Raksts #299

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 15.02.06
Kur: Starpdimensiju pūkainajos spilvenos

Man pagaidam visgarlaicigaka gramata bija " I. Ziedoņa dzejoļju krājums" obligātā literatūra lasīju tris menesus un ta tiku tikai lidz vienai ceturtdalai gramatas, lai gan parasti lasu loti atri tas bija par maniem spekiem

+Citēt rakstu
Immortal
iesūtīt 24.03.2006 16:41
Raksts #300

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 16.03.04
Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres...

Ir bijušas vairākas tādas pilnīgi garlaicīgas grāmatas...
Nameja gredzens...vāaa..kas par sviestu..netiku tālāk par 2 lpp.
Vēl viena izcili garlaicīga un sviestaina ir Mērnieku laiki...ar piespiešanos iizmocīju knapi 100 lpp, jo bija priekš skolas jāizlasa....

+Citēt rakstu

21 Lapas V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 05.06.2025 21:16