Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Visgarlaicīgākā grāmata, kuru esi lasījis
Skorpions
iesūtīt 07.09.2003 18:31
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 25.07.03
Kur: Latvija Jekabpils

Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
21 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (160 - 179)
Indy
iesūtīt 21.03.2004 10:15
Raksts #161

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 20.11.03
Kur: ŠobrĪd sēžu pie datora,tāpat kā vienmēr,kad esmu šeit,dators atrodas istabas stūrī pie loga,manā istabā.Dzīvoklis atrodas Ģimnastikas ielā. nu jā, un vispār es atrodos Rīgā, Latvijā, uz Zemes, visumā.

Nez....man liekas, ka taa bija "Cilveekbeerns"... es izlasiiju pirmo lpp....un peec tam neatcereejos ko biju lasiijusi...noleemu sho graamatu likt pie malas...

+Citēt rakstu
Martins
iesūtīt 22.03.2004 18:07
Raksts #162

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 04.12.03
Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu

Nez vai latviessu literatuura kaa sskkira buus taa sliktaa. Driizaak gan obligaataa literatuura, kuraa ir daudz garlaiciigas drazas. Tas nenoziimee, ka taa patiessaam ir draza. Tikai to, ka katram savs, bet skolaa to neviens negrib dzirdeet un liek visiem lasiit un "miileet" vienu un to passu. Man arii skolaa bija jaalasa ssis un tas, kur aiz garlaiciibas vareeja nomirt (Upiitis, Kaudziites, arii, piedodiet, Rainis). Un to nu es lasiiju cik maz vien bija iespeejams, lai vareetu dabuut jeedziigu atziimi. Kas par to?

+Citēt rakstu
Hareki
iesūtīt 22.03.2004 18:11
Raksts #163

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 12.01.04
Kur: Vientuļa klints kore bieza meža vidū

Un tomēr daudz kā laba esmu izlasījusi tieši pateicoties obligātajai literatūrai- citādi ij neidomātos izlasīt. Lai gan par Raini jau nu gan taisnība, tas bija garlaicīgi, lai gan viņa dzejoļi bērniem man patīk, un daļa lugu arī.

+Citēt rakstu
Centaur
iesūtīt 22.03.2004 19:05
Raksts #164

Attīsta savu iekšējo Aci

Pievienojās: 14.03.04
Kur: Kaut kur Cēsīs ar visu baru...

Man nepatīk lasīt "Dullo Dauku"un "Kauju pie Knipskas". Šusmīgi! no ārzemju literatūras man ļoti nepatīk..."Amerikāņu traģēdija"

+Citēt rakstu
NovemberNövelet
iesūtīt 22.03.2004 22:17
Raksts #165

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 07.02.04
Kur: The point of no return

Jap, piekriitu Getai par "Cilveeka beernu".. Man agraak latvieshu literatuuraa garlaiciigs likaas pilniigi viss, tikai ar dazhiem iznjeemumiem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ..Kad peec dazhiem gadiem palasiiju tos darbus, kas saakumaa likaas garlaiciigi, redzeeju to visu jau pilniigi citaa skatiijumaa. Protams, latvieshu literatuura man nekad nebuus pirmaa vietaa, jo jau no beerniibas man vienmeer pirmaa vietaa buus zviedru literatuura, un es droshi varu apgalvot, ka labaaku autoru par zviedriem manaa izpratnee nav. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tomeer latvieshiem ir autori, kurus ir veerts palasiit, arii no klasikjiem. Slikti ir tas, ka skolotaaji liek beerniem (tieshaam beerniem, nevis pusaudzhiem) lasiit veesturiskos romaanus, miilas liriku, kas vinjiem nepavisam nav aktuaali tajaa laikaa. Logjiski, ka rodas nepatika lasiit latvieshu literatuuru vispaar..Vinju izpratnee- kaapeec tas jaadara, ja aarzemju autori piedaavaa aizraujoshus darbus, pie kuriem rodas veelme atgriezties?

+Citēt rakstu
aliensa
iesūtīt 23.03.2004 13:49
Raksts #166

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 23.03.04

Ja es juutu, ka graama ir neinteresanta, tad es vinu arii nelasu, taapeec, taa konkreeti, nevaru pateikt, kura graamata bija neinteresanta......

+Citēt rakstu
tumsīgā
iesūtīt 24.03.2004 17:57
Raksts #167

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 26.02.04
Kur: v-pils...

staburaga zēni, anneles stāsti un bij vēl kaut kāda kurai es nosaukumu pat nepapūlējos atcerēties, nepatīk šāda tipa literatūra.

+Citēt rakstu
Yume
iesūtīt 24.03.2004 20:05
Raksts #168

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 05.02.04

(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Bija "Staburaga beerni" un , man vinji lasiijaas vieglaak, nekaa teiksim tas pats dizhais bestselers "Dons Kihods"

+Citēt rakstu
closs...
iesūtīt 27.03.2004 09:50
Raksts #169

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 23.03.04
Kur: Starp dūnu spilveniem slēpjoties no ziemas...

Visas obligaataas literatuuras graamatas, kuras jaaizlasa vasaraa, ir mezjoniigi garlaiciigas. Es nekaadiigi nevaru piekerties taam klaat!

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 27.03.2004 14:06
Raksts #170

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 23.02.04
Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

katrai graamatai atradiisies lasiitaajs, kuram taa neliksies garlaiciiga.
ar to saaksu.
tacu ir graamatas, kuras mani taa arii nespeej piesaistiit. varbuut taapeec, ka esmu jau taas paaraugusi, lai gan taadas ir mazaakums.
un ir taas, liidz kuraam man skiet veel jaaaug... peedeejaa no siim bija G. Repses "IIkstiite".
toties Ikstena ir fantastiska, seviski peeeejaaa staastu graamata.
un sie staasti ir taadi pa vidam starp reaalijaam un fantaaziju.
reizeem pat nevar izskirt, kas notiek un kas tikai izteelee pamanaams...

+Citēt rakstu
Salazars Slīdeni...
iesūtīt 27.03.2004 20:41
Raksts #171

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 06.02.04

Ak, kā es neavrēju ciest 4.klasē, ka bija jālasa ar to tizlo Anneli " Anneles stāsti" ... Murgaina grāmata... Arī par citām viāns rāmatām piem. "Sprīdītis" nēsmu īpašā sajūsmā... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Pārsvarā man besī latviešu litereatūra...

+Citēt rakstu
Hermione
iesūtīt 27.03.2004 20:53
Raksts #172

Gāž podus mikstūrās

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 11.03.04
Kur: Kā parasti-pie sava mīļotā...kompja!!!!

Garlaicīgākā grāmata-algebra 7. klasei... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)

+Citēt rakstu
Godriks
iesūtīt 29.03.2004 11:32
Raksts #173

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 06.01.04

man nepatika "Dullais Dauka" un algebra 7 klasei arī riebās!

+Citēt rakstu
Kedriks
iesūtīt 29.03.2004 11:46
Raksts #174

Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā

Pievienojās: 04.11.03

Baigi gruuti gaaja kameer izlasiiju liidz galam to pashu Silmarilionu...netaixim , ka vinsh bija galiigi garlaiciigs, bet uz to pusi vilka....

+Citēt rakstu
zenofeX
iesūtīt 29.03.2004 13:14
Raksts #175

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 28.11.03
Kur: nemitīgā kustībā/nav

Nja, kauns atziities bet Silmarilions ir viena no taam retajaam graamataam, kuru neesmu pabeidzis izlasiit, kaut gan esmu iesaacis.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 29.03.2004 13:29
Raksts #176

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 23.02.04
Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

tie kas par 7. klases algebru - miiliisi, tieciet liidz 12. klases funkciju poeeetiisanu un robezaam.
sviiiestc

+Citēt rakstu
...Zanish...
iesūtīt 31.03.2004 17:14
Raksts #177

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 12.03.04
Kur: Riiga

Man kaut kad uzdaavinaaja graamatu Vējš Vītolos. Aarpraac!!!!!! Gribeeju izlasiit, kaut vai pieklaajiibas peec. Bet vienkaarshi bija nenormaali garlaiciigi! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
trobelius
iesūtīt 01.04.2004 20:14
Raksts #178

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 30.03.04
Reģis 2008

viennoziimiigi Bille...shausmas

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 02.04.2004 09:11
Raksts #179

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Geta @ 01.04.2004 18:18)
Kā var nepatikt"Vējš vītolos" Šeit mītošā tauta sāk mani pārsteigt arvien vairāk - un nebūt ne labā nozīmē

Var nepatikt! Es šo grāmatu sāku ienīst tad, kad man tā bija jālasa, lai mācītos angļu valodu. Tolaik ar angļu valodu man bija gauži švaki, tāpēc lasīt "Vējš vītolos" kļuva par īstām mocībām, ne tā, kad stāstiņus par Robinu Hudu lasījām. Un pēc tam bija grūti saņemties un izlasīt "Vējš vītolos" latviski (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Izrādījās, ka jauka grāmata (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
Sunny
iesūtīt 02.04.2004 10:11
Raksts #180

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 05.03.04
Kur: Rīga. Rajons Imanta.

Sūnu ciema zēni ir gatavais murgs! Jau lasot pirmās lapaspuses uzmācas nepārvarama garlaicība!! Esmu izlasījusi līdz 18. lpp tālāk es vienkārši nevaru izturēt!!!! :blink:

+Citēt rakstu

21 Lapas V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 00:18